![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje to i owo...
Hi, hi teraz to już nie mam wyjścia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Mamuta - odłuż wszystko na bok - tylko rózyczkami sie zajmij
![]() Sama bym taki bukiecik chciała do wazonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie koszyczek z rączką (miał być?)
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Mamuta bukiecik wprost przesliczny
![]() ![]() ![]() ![]()
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me ![]() Zapraszam na bloga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
A gdzie koszyczek z rączką (miał być?)[/quote]
Koszyczek jest i rączka jest ale nadal osobno, Dzień Babci się zbliża wielkimi krokami, muszę różyczki robić ![]() ![]() aglaya ![]() ![]() sagap im większa grupa wsparcia tym lepiej, buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Koszyczek jest i rączka jest ale nadal osobno, Dzień Babci się zbliża wielkimi krokami, muszę różyczki robić
![]() ![]() aglaya ![]() ![]() sagap im większa grupa wsparcia tym lepiej, buziaczki[/quote] Czekamy, czekamy z niecierpliwościa. ![]()
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj tylko karteczki, nastęny bukiet gotowy tylko muszę dodatki jakies dokupić, a znowu jestem uziemiona w domu bo moje szkraby znowu chore
![]() ![]() ![]() Chmm jeszcze miała być jedna kartka, gdzieś wsiąkło zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Fajne karteczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Sliczne karteczki
![]() ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Witaj mamuta - ja dzis juz mykam
![]() P.S. A jak Twoje szkraby - mój dzis poległ ( temperatura i kaszel, mam dość juz tego chorowania - ciagnie sie to od przed świąt i w kółko coś - chyba zimy potrzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Bewix u nas to samo
![]() ![]() P.S. W jakim wieku są Twoje dzieciaczki? Moja Emilka jutro kończy 5msc., karmię ją jeszcze piersią, pewnie zaraz się obudzi na karmienie, więc na razie nie opłaca mi się kłaśc ![]() Dziewczyny kochane, dziękuję w imieniu moich kinderków ![]() ![]() Damurku bukietów przybywa i ubywa, jak zrobie to ktoś przyjdzie i podkrada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Mamutko śliczne karteczki
![]() ![]()
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cały problem polaga na tym, ze syn nie cierpi lekarza i lakarstw nie chce przyjmować - zawsze jast tak prywatnie wizyta lekarza recepty, antybiotyk 50-100 nie moje i lekarstwo do kosza, bo wziął ze 2 razy i tyle - teraz jedynie co bierze to jeden syrop na kaszel i jeden przeciwgoraczkowy...ale TV i komp mógłby być 24 na dobe - więc póki co jezdzi ze mną do pracy i jakoś to ciągniemy.. całuski |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miały być dzisiaj nowe zdjęcia ale TŻ zostawił aparat w pracy ![]() bydgoszczanka ![]() sagap ![]() damurek ![]() malijka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ostatnio nawet czytac przestłam, bo jakoś nie mam czasu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Mamuta
Bewix Życzę dużo zdrówka Waszym dzieciaczkom, to wielki kłopot jak dzieci chorują. Faktycznie trochę śniegu i mrozu przydało by się wszystkim. ![]() ![]() Moje dziecko już duże to mam spokój - teraz tylko żeby wnuczka nie chorowała to będzie dobrze. ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
GLINKA121 dzieki bardzo wiemy, że jestescie wszyscy z nami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Prezenty na Dzień Babci- kwiatki masosolne z buziaczkami dla babć, biedronki i pszczółki- malowane kamienie- dla dziadków
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Mamuta gratulacj e i ucałowania dla Kacperka
![]() Mamuta i Bewix, życzę szybkiego powrotu do zdrowia Waszym dzieciaczkom. U nas w szpitalu dziecięcym są przepełnione sale, panuje zapalenie płuc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
damurek
![]() ![]() GLINKA121, bydgoszczanka dzięki, Kacperek zdrowieje ale Emilka jest biedna, dostała dzisiaj zaszczyki bo miała zawiesinę ale wszystko zwracała ![]() ![]() Zrobiłam zdjęcia komórką bo aparat już do piachu, całkiem zdechł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
mamuta Świetne
Byłam dzis u lekarza - u nas spokojnie a mały ma tylko kaszel i nic wiecej - pozostaje na syropie na gardło i przeciwgorączkowym, za to moja córka dzis rano rozwaliła głowe i ma 3 szwy...obłęd :-( mam dość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Mamuta, roże są piękne
![]() To sie babcie uciesza ![]() ![]()
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me ![]() Zapraszam na bloga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Mamuto kwiatki masosolne sa super!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze dzieciaczki szybko wroca do zdrowia, buziaczki dla nich ![]()
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
przejrzałam cały wątek i jestem pod wielkim wrażeniem twoich prac
![]() ![]() ![]()
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kacper rozbił sobie głowę jak miał 2 lata u mojej mamy o kaloryfer, ma trzy szwy i leżał w szpitalu (a ja z nim), podejrzwali pęknięcie czaszki ale na szczęście dobrze sie skończyło. Ale co przeżyłam to moje, domyślam się co czujesz ![]() bydgoszczanko dziękuję za miłe słowa, Twój synek chyba najstarszy ![]() ![]() ![]() aglaya ![]() ![]() sagap ![]() ![]() thougful-girl bardzo się cieszę, że Ci się spodobało ![]() Edytowane przez mamuta Czas edycji: 2007-01-18 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Mamuta Bewix wszystko będzie dobrze - jak to mówią "kto ma pszczoły ten ma miód, a kto ma dzieci to dużo trosk".
Ja mam tylko dziewczynę ale jak była mała to miała szyty policzek 7 szwów pod okiem blizna pozostała, ale jest dobrze już jest wnusia, i znów troski. Małe dzieci mały kłopot, a duże........ Trzymajcie się. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.