|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
dopytalabym jednak bo jest pokazany stelaz bez kolek i pod nim podana waga
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny teraz w Rossmannie jest mega promocja, każdego dnia inne kosmetyki w przecenie no i mam pytanie co lepsze:
Bielenda sexy mama na rozstępy czy AA Ja i mama ????
#4563 |
Zadomowienie
|
3 h i nareszcie wyszłam z tych garów, jestem wykończona, upocona, ale obiad zrobiony
![]() ![]() A najchętniej to poszłabym spać ![]() MiciaKicia ja używam Sexy Mama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
loooo matko iles ty spedzila my siedzimy w domciu bo na zewnatrz rtaaaka duchota i parno ze nie idzie wytrzyma raz slonce raz w chmury ale jest 28 stopni a jak zaiwje wiatr too od razu taki zimny dziwna taaa pogoda
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Przyczajenie
|
W pierwszej ciąży bąbelki pojawiające się ok 13-14 tygodnia to raczej jelita niż dziecko, efekt bardzo podobny do dzidziusia
![]() Co do kremów na rozstępy to mogę polecic Tołpę, drogie ale skuteczne Ja jeszcze płci nie znam, mam nadzieję poznac w poniedziałek. Mam już w domu 3 letnią Liwię, teraz jeśli będzie chłopiec to będzie Szczepan a co do dziewczynki koncepcji nie mam, a czuję że będzie córka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
kurde znow sie zhaftowalam:/jadlam sniadanie kolo 12 o 13 bralam tabletke i witamine i sie zastanawiam czy leki nie powoduja wymiotow??czy przez godzine zdarzyly sie wchlonac??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężko powiedziec, czy zdążyły się wchłonąc..godzinka to sporo..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
Kamila ale u mnie to nie witaminy a zelazo ktore przymuje z powodu anemii chyba tak dziala.a jak Twoje mdlosci i wymioty??ustapily??
---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- a biore tardyferon 80mg zelaza mam takie wynii ze biore 2 dziennie plus to co w suplemencie:/ Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-06-08 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No od 4 dni nie wymiotuje.. lepiej sie czuje pod tym względem, ale nie mam energii.. cały czas bym leżała.. ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
niby napisane na ulotce ze powoduje biegunke lub zaparcia nic nie wspomniane o wymiotach wiec moze to tylko zbieg okolicznosci??
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- a Ty regenerujesz sie po zygawkach:P odpoczywaj za kilka dni wroci zyciowa verva ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
heyka kochane1 gratuluję kolejnych tygodni
![]() a ja dzisiaj od rana byłam w mieście ![]() ![]() ![]() Musze sie wam pochwalić, bo POJEDZIEMY Z TŻ NAD MORZE! taki spontaniczny wyjazd na kilka dni. W poniedziałek albo we wtorek ![]() ![]() ![]() Zrobiłam dzisiaj te badania. wyszły mnie niecałe 150 zł PAPPA i beta HCG ale co najlepsze po czekaniu 15 minutowym przed gabinetem kobieta sie mnie pyta: pani do poboru krwi? a ja na to: chciałabym zapytać o cennik, a ona to: To przy rejestracji- a 20 min. przedtem z rejestracji wysłali mnie do gabinetu, ale nic. Pytam w jakiej cenie jest test PAPPA a pielęgniarka co? ja na to Test PAPPA- ona: my takiego czegoś tu nie robimy, a na pewno się to tak nazywa?? a ja jej TAK i przeliterowałam P A P P A - ona: to niech pani poczeka- sprawdziła w Google co to jest i do mnie taki tekst: ale to trzeba sie najpierw upewnić czy się jest w ciąży... a ja jej na to: ale ja jestem w ciąży podała mi ceny i wyszłam z tamtąd bo mnie wkurzyła, poszłam do innego laboratorium i wszystko pani wiedziała i była bardzo miła... no tyle z mojej opowieści życiowej... niby nic takiego ale przy tej pogodzie to nawet błahostka mnie rozprasza, tym bardziej że tamta kobieta z taką łachą do mnie podeszła że szok :szok: a i kupiłam sobie kwas omega 3 ale 500 ![]() ![]()
Edytowane przez ImmortalWoman Czas edycji: 2012-06-08 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja Ci zazdroszcze tego wyjazdu ![]()
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
oj ja tez zazdroszcze!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Zadomowienie
|
Ja też...chętnie pojechałabym w wakacje, ale nie dam rady chyba. Już nie tyle ze względu na to moje leżenie, ale na odległość - my z samego dołu mapy musielibyśmy jechać, cała Polska. Gdzie tam ponad 10h w samochodzie.
![]()
#4577 |
Zadomowienie
|
jedziemy dzis 2 domki obejrzec co są do sprzedania!!!!!!!!!!!!!!
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- ja chce do pl jechac za 3 tyg,tez sie troszke martwie jak dam rade i narazie sie nie nastawiam i nie ciesze ale to wesele mojej jedynej siostry i nie chcialabym go opuscic |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
najpierw muszę się pochwalić
![]() z waszymi kciukami nie mogło być inaczej ![]() dzidzia fikała aż miło ![]() całe 6cm ![]() skoro nie plamię już od miesiąca to mogę odstawiać luteinę jak skończę opakowanie ![]() ja też w porządku - waga na razie ta sama, ciśnienie 120/70 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Wtajemniczenie
|
Jestem za jak osaa..
![]() ![]() ![]() Bylismy na zakupach, oczywiscie zaczelo padac ![]() ![]() ![]() ![]() Nie jeden a dwa "niespodziewane" rachynki kazdy na ponad 100 £ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4581 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie denerwuj się ![]() Cytat:
![]() ---- Ja już wróciłam. Trochę zmokłam, bo dopadła mnie ulewa. Na szczęście wzięłam ze sobą torbę, w której mam parasolkę. Za dużo mnie ta parasolka nie uchroniła, bo i tak zmokłam, ale chodziaż na głowę mi nie padało. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Magdaef ja też jadę z samego końca polski bo mieszkam koło Cieszyna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4583 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Immortal dołączam do "zazdraszczających".M oże nam się uda w te wakacje jechać nad morze choć na kilka dni,bardzo bym chciała.Napewno pojedziemy na Słowację,bo blisko,a dzieciaki strasznie chcą,bo mają tam mnóstwo atrakcji w parkach wodnych,a i liptowskie more też swój urok ma. Ja bardzo tęsknię za moją ukochaną Chorwcją,ale niestety za daleko i boję się jechać,ale w przyszłym roku nie odpuszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja i tak biore osobno omegi 3 bo ja prawie nic nie jadam... a nie chce włosów stracic. Musze sobie kupic siemie lniane, zmielic i jeśc jak płatki owsiane, bo to bardzo zdrowe ![]() ![]() Cytat:
![]() I czesto dziewczyny po witaminach mają odruchy wymiotne.. ja też niestety, dlatego nic na razie nie biore ![]() A wiecie, że ja mam dziś urodziny?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratuluję wyjazdu, szkoda, że ta pogoda taka w kratkę, ale bez względu na wszystko wypoczniesz i zrelaksujesz się po ostatnich przeżyciach ![]() ![]() Ja też jadę nad morze, ale za miesiąc. Dokładnie 17 lipca do Sobieszewa (nad Mierzeją Wiślaną) ![]() ![]() T'ai gratuluję udanej wizyty ![]() ![]() ![]() Ja odebrałam swoje. Mocz i APTT super, ale morfologia słaba. Może nie tragiczna, ale słaba. Hematokryt troszkę poniżej normy. Mam nadzieje, że nie mam niedokrwistości ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam z mężem na mieście po piwko i spotkaliśmy kolegę, który dał mi witaminy Pharmaton Matruelle z kwasami Omega 3 i DHA ![]() ![]() ![]() Wklejam swoje foty z końcóweczki 19 t.c.
![]() |
#4586 |
Rozeznanie
|
Dodaję teraz bo wysłałam bez załączników
![]() ![]()
"Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie.. " Nela - Kocham Cię Córeczko !! Edytowane przez Kasia_11_83 Czas edycji: 2012-06-14 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- o jaaa jaki brzusio śliczny ![]()
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
T'ai gratulacje
![]() martii a moze spruboj wiecej rzeczy jesc mi pojawila sie z gabi tabl nic nie dawaly wzielam sie za ostre jedzenie i w ciagu miesiaca praktycznie anemia zniknela a walczylam przede wszytskim truskawkami i burakiem i naprwde pomoglo nawet gin byla w szoku ja tez chce nad morze mymielismy jechac do zakopanego ale ze wzgledu na przeprowadzke zostajemy w domciu ale domek wazniejszy karolla a skad ty jestes ze blisko na slowacje ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- kasia piekny brzusio a co ty masz tam w akwarium cooo |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A pajączka mieliśmy takiego jak na zdjęciu, wielkości ludzkiej rozłożonej dłoni ![]() ![]()
"Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie.. " Nela - Kocham Cię Córeczko !! Edytowane przez Kasia_11_83 Czas edycji: 2012-06-14 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.