|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Owieczko (zapomniałam C odp)
łózeczka jeszcze nie opuscilismy, ale jakoś na dniach trzeba będzie. czapeczki zakładałam czasami w zimie jak młody był malutki ![]() Ale marudze mam od jakiegoś czasu..... ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
ło matko, nie przechodziłam przeciez koło zadnego konia na pewno to był giez, juz mi nie wymyslaj bo na zawał zejde ![]() Goldi, a czy Ty tą odżywke domowej roboty podgrzewasz jeszcze, czy tylko nakładasz, worek i już i czy dajesz ją na brudne włosy czy po myciu ?? Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-06-08 o 19:51 |
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nalozylam po myciu co chyba nie do konca bylo madre bo przeciez oliwa z oliwek mocno tlusci. W efekcie mam nie za bardzo swieze wlosy wiec lepiej chyba dac przed myciem.---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Dziewczyny a na spacery czapki zakladacie maluchom? bo ja zakladam ciagle. Kupilam mu taka siateczkowo cieniutka. ale tak se mysle ze moze nie trzeba przy temp powyzej 20st?
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak nie wieje to ja zdejmuje... zalezy bo ja duzy wiatr to czapa jest, a jak tylko lekki wiaterek, to szkoda mi głowkę przegrzewac .... ewentualnie opaska na głowe, ale nie wiem jak u chłopców
|
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() laski gdzie Wy? wszystkie mecz ogladalyscie? |
|
|
|
|
#2765 |
|
Zadomowienie
|
hej nawet nie mam siły czytać co i jak u Was. Olivka w nocy kiepsko spała co chwila się budziła. Ale rano pospała aż do 7.
A to moja Oliv i jej kolega Xavi
9 miesięcy z OliV http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png Edytowane przez joamic1 Czas edycji: 2012-06-08 o 20:28 |
|
|
|
#2766 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Są takie jakby chustki z daszkiem, że można zawiązać na głowie i od słońca oczka ochroni, nawet taki kupiłam z miesiąc temu ale nawet z kieszeni wózka nie wyjęłam dobrze,ze sobie przypomniałam'_ |
|||
|
|
|
#2767 |
|
Raczkowanie
|
ja czapeczkę-kapelusik z bardzo bardzo cieniutkiej bawełenki zakładam zawsze czy wieje czy nie.... bo albo wieje albo świeci słońce i też główkę trzeba chronić
malutka śpi w końcu ten cholerny mecz się skończył i naszczęście wszystko ucichło przynajmniej narazie mam nadzieję że tak już zostanie bo mała śpi od 19 a co chwilę się budziła bo wszyscy w koło drą mordy jak ja nienawidzę meczów piłki nożnej a już napewno nieznoszę euro ![]() tż przez to głupie euro pracuje do 5 rano więc pewnie w domu będzie jakoś przed 6 czytli na bank obudzi małą bo wtedy ma już lekki sen
|
|
|
|
#2768 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy uzywałyscie takich maseczek
http://allegro.pl/algi-botoks-megana...366217489.html http://allegro.pl/algi-botoks-megana...366217489.html Co w ogóle polecacie do twarzy, chodzi mi głównie o maski, rewitalizację, silne nawilzenie. aa i moje dziecko ewidentnie nie toleruje obiadków hippa juz którys raz sie zdarzyło,że hippa nie chce w ogóle jesc, krzywi się ma wręcz odruch wymiotny,za to inne idą. Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-06-08 o 20:39 |
|
|
|
#2769 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny,
My z racji tego, ze nadal w gondoli jeździmy nie używamy wogóle czapeczek. Sporadycznie opaska na głowie. Jak jest chłodniej, to Martynka ma kaptur z bluzy, a jak ciepło to na głowie nie ma nic. TŻ wybył na miasto spotkać sie z kolegami a potem pewnie obejdą kilka imprezowni. Idę więc zaraz sie myć i spać. Wykorzystam to, ze Martynka dziś padła o 20, bo ostatnio codziennie chodzi spać o 22. Potem pobudka co godzinę a o 6 już wstaje. Nie mam pojęcia jak ona się wysypia W dzień też śpi maks2-2,5 godziny. Miłego wieczorku dziewczynki
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzis zrobilam mlodemu prysznic, w wanience i tak stoi tylko a ja musze jeszcze uwazac, zeby jej nie przechylil jak sie oprze. Troche byl zdziwiony najpierw, ale przy polewaniu mial radoche ![]() wyszlam na spacer o 18:00, zywego ducha, tylko wuwuzele z oddali slychac dobrze, ze mlody marudzil i szybko wrocilam, to przed burza zdazylam do domu![]() domiks dla Michalka piknie wazy na cycku![]() ''miszcz'' parkowania z przed mojego bloku ![]() SAM_6190.jpg |
|
|
|
|
#2771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Człowiek uczy się na błędach ![]() Ja zakładam jak wieje, no i jest mega skwar, bo główkę trzeba chronić. W zasadzie jak jest taka pogoda jak dzisiaj a nie wieje to nie, ale to nie jest reguła. ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Pierwsze rande vu już za nią ![]() Michał dziś też przeżył oblężenie koleżanek, 2 latka chce go ciągle wozić, ruwieśniczka w nim zakochana ciągle go głaskała, a ten się szczerzył do nich od ucha do ucha siędząc dumny jak paw |
||
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratki za zabalki powiedz mi pliiis jak sie wzielas za odstawianie smoka? chce wykorzystac okres, ze mlody zajety jest zwiedzaniem i odsmoczkowac, w sumie to tylko do zasypiania uzywamy smoka i ostatnio na spacerach, bo tez go wozek patrzyc zaczal ![]() mlody na rekach nie lubi spac, nie moze sie wyciszyc, tylko sie rozglada, na szczescie, bo malutki i leciutki to on nie jest ![]() a'propo ''mania'' rozowo, to mamuski sis buja do snu 12-nasto kilowego dwulatka
|
|
|
|
|
#2773 | |||
|
Raczkowanie
|
owieczka86, kasia_aa jak znajdziecie jakąś humanitarną metodę jak nauczyć zasypiać samej to piszcie. Dzisiaj byly 3 drzemki każda usypiana na rękach przebudza się po 30 min. i jeszcze ją noszę , żeby dospała. Przed chwila ją usypiałam, co próbuje odłożyć to otwiera oczy i już gotowa do zabawy. A z 1,5-2msc temu kładłam do łózeczka i głaskałam a ona zasypiała na brzuszku, a teraz pełza, bawi się wszystkim i nie zaśnie, co najwyzej wpadnie w histerię.
owieczka86 my mamy łóżeczko na środkowym poziomie, Asia jeszcze nie siedzi ale podciąga się na szczebelkach, więc dla bezpieczeństwa obniżyliśmy Dziewczyny kiedy się przerzuca materac na grykę?? Cytat:
Cytat:
jak stoję to jest ok, ale jak siądę to już niekoniecznieCytat:
![]() Spadam spać, bo dziś na włościach jestem sama, mąż pojechał ze znajomymi oglądać mecz do strefy kibica, tak jakby w domu w tv nie można było sobie obejrzeć
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Filip ma faze gryzienia po twarzy (a zabki ostre). Szkoda tylko, ze tylko moja twarz lubi obgryzac, tz nie tyka
|
|
|
|
|
#2775 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzieĹ 2011 vol. IV
Glam milo mi,ale wole w kosza grac.Z tego co doczytalam to Baha wczoraj cos z koniem i zadleem miala wspolnego ale nie chodzilo o jej glowe
kurde chlopcy mogli wygrac.OLUSIA zrob koniecznie bad moczu.
Nasza cudowna Zosia jest z Nami od 12.12.2011 ))Edytowane przez fatal21 Czas edycji: 2012-06-08 o 21:32 |
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już zamknęłam okna bo inteligeci darli się i dmuchali w to ustrojstwo wuwuzele ![]() Sara nie wypowiem się na temat tych co wkleiłaś, ale dziś zamówiłam ło taką http://allegro.pl/ubtan-oczyszczajac...374790454.html wierzę w moc naturalnych składników więc może okazać się dobra |
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
owieczko moj czapeczek nie nosi w domu od noworodka. Sorry, 2x mial, jak mu ostatnio glowe od ciemieniuchy smarowalam
|
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za precyzja
|
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak nie wieje i mlody w cieniu to bez czapki
|
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie z koniem, tylko dzisiaj idąc na spacer mucha końska mi na łeb usiadła i ukąsiła wredna jedna, ale jest już OK |
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
Moi jak wieje nosza bereciki
A tak to nic, chyba ze zimno to kaptur zakladam
|
#2784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde on już naprawdę jest dorosły ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a nie jem napewno mniej Chwalę się ![]() :brzyda l: wygrałam zestaw kosmetyków z Lirene, z pieczywa Sonko GRAJCIE!Goldika Ty zamiast dbac o klejoty Tz to się tylko naśmiewasz spójrz na Princesske jak ona dba jak o skarb narodowy Basiula a Ty jestes super extra matką
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-06-08 o 21:45 |
|||
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za konkursy, masz farta szczęściaro. Idę w kimono kobitki ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Princ wskakuj w body, a nie Nas tu podczytujesz
Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-06-08 o 21:44 |
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Wtajemniczenie
|
jagooda tempki nie ma,chyba jednak to ta kupa,bo zrobila wielkosci paznokcia od malego palca,przy czym byl wielki krzyc
Pisalam wam ostatnio,ze nie chciala mleka pic,a dzisiaj sie wsciekla,chciala co chwile pic,a niestety produkcja sie zmniejszyla.Tak mocno ciagnela,ze az caly cycek tanczyl ![]() Nosimy czapke dziergana,jak jest chlodniej,kapelusik,jak ciepelko,ale poza wozkiem,bo tak to sie lepek poci. Muffinka .Moze cos w ciezarowkach jest i tak zaparkowali,zeby nie ukradli
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
czy Was też dzisiaj boli głowa, czy tylko mnie?!? masakra normalnie, zaraz chyba wyskoczę przez okno
Domi, nie widziałam tego konkursu, a Sonko kupuję na okrągło! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

bo ja duzy wiatr to czapa jest, a jak tylko lekki wiaterek, to szkoda mi głowkę przegrzewac
.... ewentualnie opaska na głowe, ale nie wiem jak u chłopców 
jak ja nienawidzę meczów piłki nożnej a już napewno nieznoszę euro

dla Michalka

złote dzieci macie, tylko moja nerwus i krzykacz w jednym na nic mi nie pozwala 
.Nie wiem,co jej dolega.Faktem jest,ze od kilku dni nie wyprozniala sie,ale nie prezy sie,brzuszek jest miekki,zeboli nie widac...I duzo spi!To jej 3 drzemka dzisiaj,pierwsza 2h,druga 3,5h i teraz spi od pol godziny...