Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-08, 19:35   #2761
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

Owieczko (zapomniałam C odp)

łózeczka jeszcze nie opuscilismy, ale jakoś na dniach trzeba będzie.
czapeczki zakładałam czasami w zimie jak młody był malutki

Ale marudze mam od jakiegoś czasu.....

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
to innego owada mialam na mysli, nie raz skladal jaja w koniach z mojej ex stajni

ło matko, nie przechodziłam przeciez koło zadnego konia

na pewno to był giez, juz mi nie wymyslaj bo na zawał zejde

Goldi, a czy Ty tą odżywke domowej roboty podgrzewasz jeszcze, czy tylko nakładasz, worek i już i czy dajesz ją na brudne włosy czy po myciu ??

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-06-08 o 19:51
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 19:59   #2762
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Owieczko (zapomniałam C odp)

łózeczka jeszcze nie opuscilismy, ale jakoś na dniach trzeba będzie.
czapeczki zakładałam czasami w zimie jak młody był malutki

Ale marudze mam od jakiegoś czasu.....

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

ło matko, nie przechodziłam przeciez koło zadnego konia

na pewno to był giez, juz mi nie wymyslaj bo na zawał zejde

Goldi, a czy Ty tą odżywke domowej roboty podgrzewasz jeszcze, czy tylko nakładasz, worek i już i czy dajesz ją na brudne włosy czy po myciu ??
nie podgrzewalam, nalozylam czepek i turban nalozylam po myciu co chyba nie do konca bylo madre bo przeciez oliwa z oliwek mocno tlusci. W efekcie mam nie za bardzo swieze wlosy wiec lepiej chyba dac przed myciem.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Dziewczyny a na spacery czapki zakladacie maluchom? bo ja zakladam ciagle. Kupilam mu taka siateczkowo cieniutka. ale tak se mysle ze moze nie trzeba przy temp powyzej 20st?
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 20:21   #2763
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny a na spacery czapki zakladacie maluchom? bo ja zakladam ciagle. Kupilam mu taka siateczkowo cieniutka. ale tak se mysle ze moze nie trzeba przy temp powyzej 20st?

jak nie wieje to ja zdejmuje... zalezy bo ja duzy wiatr to czapa jest, a jak tylko lekki wiaterek, to szkoda mi głowkę przegrzewac .... ewentualnie opaska na głowe, ale nie wiem jak u chłopców

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 20:25   #2764
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
jak nie wieje to ja zdejmuje... zalezy bo ja duzy wiatr to czapa jest, a jak tylko lekki wiaterek, to szkoda mi głowkę przegrzewac .... ewentualnie opaska na głowe, ale nie wiem jak u chłopców
no wlasnie opaski to super rozwiazanie ale u chlopca raczej nie przejdzie

laski gdzie Wy? wszystkie mecz ogladalyscie?
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 20:27   #2765
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

hej nawet nie mam siły czytać co i jak u Was. Olivka w nocy kiepsko spała co chwila się budziła. Ale rano pospała aż do 7.

A to moja Oliv i jej kolega Xavi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 198345_423285054370999_1981841109_n.jpg (64,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 318042_423283737704464_1263214441_n.jpg (72,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 317946_423284651037706_606965189_n.jpg (76,0 KB, 22 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2012-06-08 o 20:28
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 20:32   #2766
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
co do usypiania to na dzienne drzemki bujam w wózku...a na noc zasypia przy cycku ewentualnie jak bardzo płącze noszę na rękach i bujam... więc nie jesteś sama
U nas tez niestety usypianie przy cychu.A bujanie na rekach zdarzyło się ze 3 razy i mam nadzieję,że więcej sie nie powtórzy tfu tfu

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
My mamy kapelusik, jak wieje to cieniutka czapeczka która uszy osłania.No właśnie, akurat tu dziewczynki mają więcej rozwiązań bo opaska super sprawa!

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
hej nawet nie mam siły czytać co i jak u Was. Olivka w nocy kiepsko spała co chwila się budziła. Ale rano pospała aż do 7.

Eeee no jaka kibicka!!!!!!

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
no wlasnie opaski to super rozwiazanie ale u chlopca raczej nie przejdzie

laski gdzie Wy? wszystkie mecz ogladalyscie?
Są takie jakby chustki z daszkiem, że można zawiązać na głowie i od słońca oczka ochroni, nawet taki kupiłam z miesiąc temu ale nawet z kieszeni wózka nie wyjęłam dobrze,ze sobie przypomniałam'_
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 20:36   #2767
nie _wiem
Raczkowanie

ja czapeczkę-kapelusik z bardzo bardzo cieniutkiej bawełenki zakładam zawsze czy wieje czy nie.... bo albo wieje albo świeci słońce i też główkę trzeba chronić
malutka śpi w końcu ten cholerny mecz się skończył i naszczęście wszystko ucichło przynajmniej narazie mam nadzieję że tak już zostanie bo mała śpi od 19 a co chwilę się budziła bo wszyscy w koło drą mordy jak ja nienawidzę meczów piłki nożnej a już napewno nieznoszę euro i szybko dali mi się o tym przekonać

tż przez to głupie euro pracuje do 5 rano więc pewnie w domu będzie jakoś przed 6 czytli na bank obudzi małą bo wtedy ma już lekki sen no cóż przynajmniej nocny dodatek mu ddoliczą
nie _wiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 20:37   #2768
saaraa_lub
Rozeznanie

Dziewczyny, czy uzywałyscie takich maseczek
http://allegro.pl/algi-botoks-megana...366217489.html
http://allegro.pl/algi-botoks-megana...366217489.html
Co w ogóle polecacie do twarzy, chodzi mi głównie o maski, rewitalizację, silne nawilzenie.

aa i moje dziecko ewidentnie nie toleruje obiadków hippa juz którys raz sie zdarzyło,że hippa nie chce w ogóle jesc, krzywi się ma wręcz odruch wymiotny,za to inne idą.

Edytowane przez saaraa_lub
Czas edycji: 2012-06-08 o 20:39
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 20:50   #2769
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Hej dziewczyny,
My z racji tego, ze nadal w gondoli jeździmy nie używamy wogóle czapeczek. Sporadycznie opaska na głowie. Jak jest chłodniej, to Martynka ma kaptur z bluzy, a jak ciepło to na głowie nie ma nic.

TŻ wybył na miasto spotkać sie z kolegami a potem pewnie obejdą kilka imprezowni. Idę więc zaraz sie myć i spać. Wykorzystam to, ze Martynka dziś padła o 20, bo ostatnio codziennie chodzi spać o 22. Potem pobudka co godzinę a o 6 już wstaje. Nie mam pojęcia jak ona się wysypia W dzień też śpi maks2-2,5 godziny.

Miłego wieczorku dziewczynki

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 21:16   #2770
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
]Mlody w koncu przekonal sie do kapieli w wanience! Czaicie, ze jeszcze 2dni temu kapalismy go w wiaderku? Wygladal jak ryba w za malym akwarium nogi gora wystawaly ale oczywiscie wanienka niet. Wczoraj jednak dal sie wykapac w wanience, nawet swietnie sie bawil i zmoczyl wszystko dookola
daj fotke, bo nie moge sobie tego wyobrazic
ja dzis zrobilam mlodemu prysznic, w wanience i tak stoi tylko a ja musze jeszcze uwazac, zeby jej nie przechylil jak sie oprze. Troche byl zdziwiony najpierw, ale przy polewaniu mial radoche

wyszlam na spacer o 18:00, zywego ducha, tylko wuwuzele z oddali slychac cisza, spokoj, to mi sie podoba dobrze, ze mlody marudzil i szybko wrocilam, to przed burza zdazylam do domu

domiks dla Michalka piknie wazy na cycku

''miszcz'' parkowania z przed mojego bloku
SAM_6190.jpg

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 21:21   #2771
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
nie podgrzewalam, nalozylam czepek i turban nalozylam po myciu co chyba nie do konca bylo madre bo przeciez oliwa z oliwek mocno tlusci. W efekcie mam nie za bardzo swieze wlosy wiec lepiej chyba dac przed myciem.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

W zasadzie tak jak piszesz, oliwa jest tłusta więc trzeba pamiętać aby przed myciem aplikować
Człowiek uczy się na błędach

Ja zakładam jak wieje, no i jest mega skwar, bo główkę trzeba chronić. W zasadzie jak jest taka pogoda jak dzisiaj a nie wieje to nie, ale to nie jest reguła.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:

Pierwsze rande vu już za nią

Michał dziś też przeżył oblężenie koleżanek, 2 latka chce go ciągle wozić, ruwieśniczka w nim zakochana ciągle go głaskała, a ten się szczerzył do nich od ucha do ucha siędząc dumny jak paw
Stary 2012-06-08, 21:21   #2772
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość
Witam
Normalnie byłam pewna, ze pomyliłam wątek przeglądam ostatnie strony a tam jakieś oleje, maski i inne cuda wianki - kiedy Wy macie na to czas złote dzieci macie, tylko moja nerwus i krzykacz w jednym na nic mi nie pozwala Ostatnio mąłż brał urlop i został z Asią, a ja miałam wreszcie trochę czasu dla siebie m.in. poszłam do fryzjera pofarbowałam i podcięłam włosy.
Z nowości to mamy już dwie dolne jedynki, miesiąc temu odstawiliśmy smoka i mimo moich wielkich obaw odbyło się to bez płaczu. No i Asia się trochę rozgadała, a dziś jak się obudziła po porannej i południowej drzemce zwołał mama , zakładam, ze było to całkiem świadome. Niestety spacery to totalna porażka, wygina śmiało ciało we wszystkie strony i włącza syrenę alarmową- wózek parzy ją w dupsko. No i kolejna porażka to usypianie - zasypia tylko i wyłącznie na ramieniu jak się ją nosi. Czy któraś z Was usypia jeszcze dziecko nosząc je na rękach czy tylko ja mam tak różowo??
Hej gratki za zabalki
powiedz mi pliiis jak sie wzielas za odstawianie smoka? chce wykorzystac okres, ze mlody zajety jest zwiedzaniem i odsmoczkowac, w sumie to tylko do zasypiania uzywamy smoka i ostatnio na spacerach, bo tez go wozek patrzyc zaczal
mlody na rekach nie lubi spac, nie moze sie wyciszyc, tylko sie rozglada, na szczescie, bo malutki i leciutki to on nie jest
a'propo ''mania'' rozowo, to mamuski sis buja do snu 12-nasto kilowego dwulatka

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-08, 21:23   #2773
Jagooda_
Raczkowanie

owieczka86, kasia_aa jak znajdziecie jakąś humanitarną metodę jak nauczyć zasypiać samej to piszcie. Dzisiaj byly 3 drzemki każda usypiana na rękach przebudza się po 30 min. i jeszcze ją noszę , żeby dospała. Przed chwila ją usypiałam, co próbuje odłożyć to otwiera oczy i już gotowa do zabawy. A z 1,5-2msc temu kładłam do łózeczka i głaskałam a ona zasypiała na brzuszku, a teraz pełza, bawi się wszystkim i nie zaśnie, co najwyzej wpadnie w histerię.

owieczka86 my mamy łóżeczko na środkowym poziomie, Asia jeszcze nie siedzi ale podciąga się na szczebelkach, więc dla bezpieczeństwa obniżyliśmy

Dziewczyny kiedy się przerzuca materac na grykę??

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Kopiuje wpis z fb:
mala dzisiaj tylko placze .Nie wiem,co jej dolega.Faktem jest,ze od kilku dni nie wyprozniala sie,ale nie prezy sie,brzuszek jest miekki,zeboli nie widac...I duzo spi!To jej 3 drzemka dzisiaj,pierwsza 2h,druga 3,5h i teraz spi od pol godziny...
a temperatury nie ma?? a jak z jedzeniem ma apetyt??

Cytat:
bo my ostatnio jestesmy sexi mamy
gratuluje odstawienia smoka! moj chyba do 18nastki bedzie z nim chodzil
no to sexi mamy może macie jakies sprawdzone mazidła na sflaczałą skórę na brzuchu jak stoję to jest ok, ale jak siądę to już niekoniecznie

Cytat:

rośnie fanka piłki nożnej

Spadam spać, bo dziś na włościach jestem sama, mąż pojechał ze znajomymi oglądać mecz do strefy kibica, tak jakby w domu w tv nie można było sobie obejrzeć

Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie.
Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać.

Paulo Coelho

Jagooda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 21:25   #2774
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:

Laski padlam wlasnie mlody kreci sie po lozku i po tzcie bo tz mecz oglada. I chcial sie podciagnac na raczkach i walna Tz w jego sprzecior krzyk i mina Tzta bezcenne
sesesese

Filip ma faze gryzienia po twarzy (a zabki ostre). Szkoda tylko, ze tylko moja twarz lubi obgryzac, tz nie tyka

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-08, 21:26   #2775
fatal21
Wtajemniczenie

Glam milo mi,ale wole w kosza grac.Z tego co doczytalam to Baha wczoraj cos z koniem i zadleem miala wspolnego ale nie chodzilo o jej glowekurde chlopcy mogli wygrac.OLUSIA zrob koniecznie bad moczu.

Edytowane przez fatal21
Czas edycji: 2012-06-08 o 21:32
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 21:26   #2776
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nie _wiem Pokaż wiadomość
ja czapeczkę-kapelusik z bardzo bardzo cieniutkiej bawełenki zakładam zawsze czy wieje czy nie.... bo albo wieje albo świeci słońce i też główkę trzeba chronić
malutka śpi w końcu ten cholerny mecz się skończył i naszczęście wszystko ucichło przynajmniej narazie mam nadzieję że tak już zostanie bo mała śpi od 19 a co chwilę się budziła bo wszyscy w koło drą mordy jak ja nienawidzę meczów piłki nożnej a już napewno nieznoszę euro i szybko dali mi się o tym przekonać

tż przez to głupie euro pracuje do 5 rano więc pewnie w domu będzie jakoś przed 6 czytli na bank obudzi małą bo wtedy ma już lekki sen no cóż przynajmniej nocny dodatek mu ddoliczą

Ja już zamknęłam okna bo inteligeci darli się i dmuchali w to ustrojstwo wuwuzele

Sara nie wypowiem się na temat tych co wkleiłaś, ale dziś zamówiłam ło taką http://allegro.pl/ubtan-oczyszczajac...374790454.html

wierzę w moc naturalnych składników więc może okazać się dobra
Stary 2012-06-08, 21:26   #2777
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
na szczepieniu nie bylo tak zle, popłakal troche ale szybko dal sie uspokoić, wazy 7200 spadam go zaraz kapac bo maruda ze hej, mam nadzieje ze szybko zasnie

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-08, 21:27   #2778
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
My z racji tego, ze nadal w gondoli jeździmy nie używamy wogóle czapeczek. Sporadycznie opaska na głowie. Jak jest chłodniej, to Martynka ma kaptur z bluzy, a jak ciepło to na głowie nie ma nic.

TŻ wybył na miasto spotkać sie z kolegami a potem pewnie obejdą kilka imprezowni. Idę więc zaraz sie myć i spać. Wykorzystam to, ze Martynka dziś padła o 20, bo ostatnio codziennie chodzi spać o 22. Potem pobudka co godzinę a o 6 już wstaje. Nie mam pojęcia jak ona się wysypia W dzień też śpi maks2-2,5 godziny.

Miłego wieczorku dziewczynki
Stary 2012-06-08, 21:28   #2779
muffinka90
Zakorzenienie

owieczko moj czapeczek nie nosi w domu od noworodka. Sorry, 2x mial, jak mu ostatnio glowe od ciemieniuchy smarowalam

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-08, 21:29   #2780
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
ja dzis zrobilam mlodemu prysznic, w wanience i tak stoi tylko a ja musze jeszcze uwazac, zeby jej nie przechylil jak sie oprze. Troche byl zdziwiony najpierw, ale przy polewaniu mial radoche

wyszlam na spacer o 18:00, zywego ducha, tylko wuwuzele z oddali slychac cisza, spokoj, to mi sie podoba dobrze, ze mlody marudzil i szybko wrocilam, to przed burza zdazylam do domu

domiks dla Michalka piknie wazy na cycku

Załącznik 4716043

co za precyzja
Stary 2012-06-08, 21:32   #2781
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
wiaze mu cieniutka chustke z daszkiem, boje sie teraz tych uszu zalatwic, no i jak wieje, to nawet jak ma chustke to zaraz ucho lapie no ale jak nie wieje i mlody w cieniu to bez czapki

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-08, 21:32   #2782
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Glam milo mi,ale wole w kosza grac.Z tego co doczytalam to Baha wczoraj cos z koniem i żądłem miala wspolnego ale nie chodzilo o jej glowekurde chłopaki mogli wygrac.

nie z koniem, tylko dzisiaj idąc na spacer mucha końska mi na łeb usiadła i ukąsiła wredna jedna, ale jest już OK
Stary 2012-06-08, 21:33   #2783
glamourous
Zakorzenienie

Moi jak wieje nosza bereciki
A tak to nic, chyba ze zimno to kaptur zakladam
Stary 2012-06-08, 21:33   #2784
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

kurde on już naprawdę jest dorosły

Cytat:
domiks
Cytat:
dla Michalka piknie wazy na cycku

Załącznik 4716043
no dosłownie na samym cycu, bo np. dzis nic nie jadł, tylko cyc....alee...przez to karmienie to ja spadam na wadze
a nie jem napewno mniej

Chwalę się :brzyda l: wygrałam zestaw kosmetyków z Lirene, z pieczywa Sonko codziennie wygrywa jedna osoba, wystarczy kupić to pieczywo Sonko, zaretejestrowac paragon i odpowiedzic na 3 otwarte pytania GRAJCIE!

Goldika Ty zamiast dbac o klejoty Tz to się tylko naśmiewasz spójrz na Princesske jak ona dba jak o skarb narodowy

Basiula a Ty jestes super extra matką i jeszcze raz usłysze, że piszesz żeś wyrodna

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2012-06-08 o 21:45
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 21:35   #2785
muffinka90
Zakorzenienie

jagoda ja tam mam roznie, co jakis czas zmieniam strony

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-08, 21:43   #2786
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

kurde on już naprawdę jest dorosły

no dosłownie na samym cycu, bo np. dzis nic nie jadł, tylko cyc....alee...przez to karmienie to ja spadam na wadze
a nie jem napewno mniej

Chwalę się :brzyda l: wygrałam zestaw kosmetyków z Sonko codziennie wygrywa jedna osoba, wystarczy kupić to pieczywo Sonko, zaretejestrowac paragon i odpowiedzic na 3 otwarte pytania GRAJCIE!

Goldika Ty zamiast dbac o klejoty Tz to się tylko naśmiewasz spójrz na Princesske jak ona dba jak o skar narodowy

Basiula a Ty jestes super extra matką i jeszcze raz usłysze, że piszesz żeś wyrodna

za konkursy, masz farta szczęściaro.

Idę w kimono kobitki

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Princ wskakuj w body, a nie Nas tu podczytujesz

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-06-08 o 21:44
Stary 2012-06-08, 21:53   #2787
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość

Princ wskakuj w body, a nie Nas tu podczytujesz
faktycznie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 21:54   #2788
OlusiaS
Wtajemniczenie

jagooda tempki nie ma,chyba jednak to ta kupa,bo zrobila wielkosci paznokcia od malego palca,przy czym byl wielki krzyc .Nie mam rteciowego termometr,ani gruszki,zeby jej pomoc.Z tej wieczornej drzemki obudzila sie o 18:30,o 20 juz mazala sie.Jakos nie wierzylam,ze chce jej sie spac,a usnela od razu,jak tylko cycka zlapala.
Pisalam wam ostatnio,ze nie chciala mleka pic,a dzisiaj sie wsciekla,chciala co chwile pic,a niestety produkcja sie zmniejszyla.Tak mocno ciagnela,ze az caly cycek tanczyl

Nosimy czapke dziergana,jak jest chlodniej,kapelusik,jak ciepelko,ale poza wozkiem,bo tak to sie lepek poci.

Muffinka fachowo zaparkowal .Moze cos w ciezarowkach jest i tak zaparkowali,zeby nie ukradli
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 21:54   #2789
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
faktycznie

sesese WIELKA SIOSTRA PACZY

mykam do wyrka
Stary 2012-06-08, 22:12   #2790
Seona
Zakorzenienie

czy Was też dzisiaj boli głowa, czy tylko mnie?!? masakra normalnie, zaraz chyba wyskoczę przez okno

Domi, nie widziałam tego konkursu, a Sonko kupuję na okrągło!

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości