|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Cytat:
O ile przewidziałam nasz remis z Grecją <tylko stawiałam uparcie na 0:0)> tak tym razem boję się swoich przeczuć
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
no raczej :/ znajac zycie..czesi pewnie tez bo maja dynamike lepsza od naszych
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
To sobie pograliśmy na Euro
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w szoku, z mojego Tzeta wyszedł kibic, nie sadziłam, ze dozyję takich czasów
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętacie tą dziewczynę z konkursu lamode, która tak oszukiwała i oczywiście wygrała?
niby robi ładnie makijaże, ale już wiem skąd tyle obserwatorów, bo jak widzę takie komentarze "sliczne oczka obserwuje i bedzie mi milo jak tez mnie zaobserwujesz " a cytuję tu właśnie tą dziewczynę, to aż mnie skręca
|
#517 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A ciało suche balsamuje- bo najpierw daję różne sera do ciała, niektóre niezbyt by chciały się zaprzyjaźnić z wilgotną skórą. Co to nle? bo google różnie ten skrót rozwija.
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#519 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Znowu naprodukowane Niestety nadrobić całości nie dam rady, 'przeleciałam' tylko kilka stron wstecz ![]() Cytat:
![]() Ty Kasiu też świetnie wyglądasz, taka promienna ![]() Na razie kończę Biodermę AKN Mat [jeszcze stara wersja], potem pomyślę może o zakupie mleczka Missha.
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie lubię strasznie czegoś takiego, będę chciała, wejdę, nie trzeba mi specjalnego zaproszenia, bo wtedy już wiem, że to na ilość, nie na jakość
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mnie zaczęły już drażnić takie komentarze, a jeszcze bardziej te z linkami do swoich konkursów. Mój aparat szaleje Zlepił mi 5 zdjęć w jedno, ale to nic. Widzi zielenie i pomarańcze tam, gdzie ich nie ma
Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2012-06-08 o 23:16 |
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
akurat ten komentarz nie pisała mnie, tylko jakiejś innej dziewczynie i akurat mi się w oczy rzucił, bo to dla mnie śmieszne...ma talent dziewczyna, ale zachowuje się jakby miała z 14 lat, bo pamiętam, jak jeszcze był boom na nk i te komentarze "ślicznie, zapraszam do siebie" ha ha
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo "planowane" 48 kg to strasznie mało ![]() Jakie kocurki Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2012-06-08 o 23:33 |
|
|
|
|
#524 |
|
BAN stały
|
Ja się bałam, że nierozgrzany, nieprzygotowany i zdenerwowany tą całą niecodzienną sytuacją nie da rady... Ale stanął na wysokości zadania, dobrze wyczuł przeciwnika i rzucił się we właściwą stronę... Bardzo przeżywałam ten mecz... Moim zdaniem czerwona kartka była przesadą. Ale wiadomo było, ze sędzia będzie ostry. Rozwalił mnie komentarz jednego chłopaka ze strefy kibica. Razem z przyjaciółką prawie padłyśmy ze śmiechu. W pierwszej połowie, gdy Grecy łapali kartki, chłopak stojący obok nas stwierdził, z pełną powagą, że "Tusk nie wybudował autostrad, ale mądrze zrobił, bo zaoszczędzonymi pieniędzmi opłacił sędziów, żeby nam sprzyjali", to się chłopak zdziwił w drugiej połowie
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 162 chyba mam, jakoś tak będzie kurdupel ze mnie ![]() ale coś ciężko mi się teraz odchudzić, ciągle mam w sumie tą samą wagę
|
|
#526 |
|
BAN stały
|
Też tak przeczuwam... Rosjanie zajdą daleko, wróżę im finał. Myślę, że zmierzą się w nim z Hiszpanią. Mój chłopak z kolei twierdzi, że w finale Hiszpania zmierzy się z Holandią. Ale w końcu ktoś podziela moją miłość do zespołu z Półwyspu Iberyjskiego;P
|
|
|
|
#527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co mi tam ![]() ![]()
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Będę się upierać, że była całkowicie zasłużona. Zdziwiłabym się, gdyby nie dał czerwonej. Hej no, zawodnik miał czystą sytuację, szykował się do strzału, a tu bramkarz go atakuje, w polu karnym... No sorry, czego on się spodziewał??? Bądźmy obiektywne
|
#529 |
|
BAN stały
|
Też tego nie znoszę. Ja nie potrzebuję specjalnych zaproszeń, linków do blogów, jakichś reklam konkursów. Jak zechcę, to znajdę czyjś blog, a jak mi się spodoba to dodam do obserwowanych. Nie lubię nachalności...
|
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że wynaleziono wysokie obcasy i platformy. Zawsze zazdrościłam mojej (młodszej) siostrze tych 170 cm wzrostu
|
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę im Mistrza i kibicuję całym sercem
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że cała Polska żyje dzisiejszymi meczami
![]() A mnie to nie kręci nawet odrobinkę. |
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to nie tylko, bo liga "podwórkowa" może przysporzyć równie wiele emocji
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
|
#535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja cieszę się, że nie jestem wysoka, bo mam koleżankę o wzroście 180 i zawsze ma niższych chłopaków, tak o 10 cm najmniej, a ja lubię, jak chłopak jest wyższy ode mnie ![]() mnie wkurza tylko, jak drą te mordy 5 godzin po meczu, napiją się i tylko trzodzą później właśnie dostałam komentarz, że mam cudowne nogi, miło, ale po poście z szortami w słowach wyszukiwanych znalazłam tekst "szorty na grube nogi" to chyba by nie chcieli zobaczyć moich nóg 15kg temu
Edytowane przez Patalus Czas edycji: 2012-06-08 o 23:58 |
|||
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#537 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mój tato zawsze miał problem, żeby skierować mnie do łóżka, bo chciałam oglądać mecze, a miałam wtedy jakieś 6 lat. Zawsze kapitulował i pozwalał mi oglądać. Potem był problem, żeby wstała do zerówki![]() Jeśli chodzi o europejskie drużyny, to uwielbiam styl gry Hiszpanów, Rosjan, Holendrów, Francuzów i Włochów. Mecze Hiszpanów są pełne emocji, temperamentu, nie wiem, jak to wyrazić słowami. Rosjanie są świetni w ataku. Podoba mi się, że jak wygrywają, to nie bronią tego wyniku, tylko dalej walczą o kolejne bramki. To się zazwyczaj opłaca, bo ci stawiający na obronę wyniku, często tracą wszystko, gdy pod koniec meczu wpada niespodziewany gol, a nie ma czasu na jego odrobienie. Francuzi to klasa sama w sobie. A Włochom nie można odmówić temperamentu. Nigdy chyba nie przekonam się do stylu gry Niemców... |
|
|
|
|
#538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja miałam faze na piłkę nożną po mistrzostwach świata przez rok chyba, później mi jakoś tak przeszło
|
|
#539 |
|
BAN stały
|
Najgorsze jest to, że niektórzy nie znają umiaru. Ja w strefie kibica widziałam chłopaków zwijających jakieś białe cylinderki w gilzę od papierosów. Ciągle to coś palili, nie śmierdziało to papierosami. Po tych "papierosach" zachowywali się dosyć dziwnie, więc podejrzewam, że było to coś mocniejszego. I potem przez takie podpite, podjarane osoby piłka nożna uchodzi za pretekst do burd i rozrób.
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze cos z dopalaczy hehehe
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2012-06-09 o 00:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

. Oglądam jednak mecz Rosjan plecami i coś czuję, że spuszczą nam manto - trzeba być realistą
.

kurdupel ze mnie