XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-09, 08:36   #2671
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki!
Nie przesadzasz. Mój TŻ uważa nawet, żeby się do dzieci za bardzo nie spoufalać, bo mi to sprawia przykrość. Lubię dzieci, ale jak patrzę na jakieś to od razu lampka w głowie i myśli, jak to u nas będzie.
Po za tym przytulanie do obcego brzucha to trochę dla mnie nie na miejscu. Nawet w rodzinie czy bardzo bliskich znajomych.

ściskam mocno

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 08:50   #2672
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Chyba sobie żartujesz?! Może im powiedz, że jak się sami też wezmą do roboty, to będzie szybciej. Twój TŻ jest za dobry...

no jest, jest i nic mu na to nie poradzę. przez to że mieli ciężkie życie z ojcem uważa ze powinien mamie i siostrze zrekompensować wszystko na wszelkie sposoby. ja często zostaje na boku bo słyszę: Ty nie miałaś takiego życia jak my. no ale czemu mam być gorsza z tego powodu?

Justyś nie przesadzasz. Jak najbardziej zasadny jest Twój smutek Zwłaszcza w sytuacji endometriozy. Znam dziewczynę która też to ma, starali się kilka lat ale mają ślicznego Wojtusia

Co do nazwisk dziewczyny powiem Wam że sama jestem w szoku, bo myślałam że będzie jak u Was, że ludzie będą mieć "ale", że są odmienione nazwiska np. Anna i Jan Kowalscy, Paulina i Paweł Piątkowie itp. A spotykamy się z zaskakującymi opiniami że jest ludziom przemiło, że jeszcze się nie spotkali z takimi zaproszeniami żeby były nazwiska tak tu cytat PIĘKNIE odmienione Także u Nas póki co in +

Jedziemy na salę ustalać menu dziś tam jest wesele, więc będzie przygotowane tak jak na Nasze nie mogę się doczekać aby znowu ją zobaczyć
Stary 2012-06-09, 09:09   #2673
MARGIDA
Wtajemniczenie

witajcie dziewczynki w ten piękny sobotni poranek
Cytat:
Witajcie dziewczynki!

Nie mogę spać...pokłóciłam się z Tż. Wiem,że nie bywam ostatnio u was często i pewnie nikt nawet nie zauważy mojege\o posta, ale chyba muszę się komuś wyżalić,a wy najbardziej obiektywnie ocenicie moją sytuacje.
po pierwsze
po drugie Ty masz poważne zmartwienie, powiedziałabym "przyszłościowe", czego Twój TŻ (wg mnie) po prostu nie rozumie przez brak instyktu macierzyńskiego. Faceci na takie sprawy patrzą inaczej stąd niefajna sytuacja pomiędzy Wami - pomoże tylko rozmowa i to niejedna chyba
po trzecie żebyście się porozumieli
i po czwarte oraz w sprawie bejbika

a dzisiejszym PM-kom:
baskaeta
marylka80

gamariel
patollek
Inusiaa88
omosia
życzę, aby dzisiejsze słonko towarzyszyło Wam w małżeńskim życiu - bądźcie szczęśliwi

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 09:12   #2674
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Nie przesadzasz. Mój TŻ uważa nawet, żeby się do dzieci za bardzo nie spoufalać, bo mi to sprawia przykrość. Lubię dzieci, ale jak patrzę na jakieś to od razu lampka w głowie i myśli, jak to u nas będzie.
Po za tym przytulanie do obcego brzucha to trochę dla mnie nie na miejscu. Nawet w rodzinie czy bardzo bliskich znajomych.

\
Jak widzę go z dziećmi to też tak czuje, ale nie mówię mu tego bo już wogole by powiedział, że przesadzam. No według mnie to jest prawidłowe zachowanie, a nie. Wczoraj stwierdził, że on nie dotyka Kasię tylko ich dziecko...A najgorsze jest to, że wiem, że on nie odpuści. Jeszcze wczoraj zarzucił mi, że ja się nie cieszę, że im się udało, co jest kompletną bzdurą. Bardzo się cieszę!!! Jak mu powiedziałam, że inny znajomi też na pewno się cieszą a jakoś nikt nie "obmacuje" Kasi po brzuchu to mi powiedział, że "ale ja nie jestem taki jak wszyscy i tak okazuję swoją radość". Wymaga ode mnie zmiany myślenia na bardziej optymistyczne, a w swoim zachowaniu nie widzi problemu, a ja na prawdę przy każdej okazji jak tak robi tak samo się czuję i boli mnie to jak cholera

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Justyś nie przesadzasz. Jak najbardziej zasadny jest Twój smutek Zwłaszcza w sytuacji endometriozy. Znam dziewczynę która też to ma, starali się kilka lat ale mają ślicznego Wojtusia
Wiesz nic nie jest potwierdzone. Ostatnio lekarz mi powiedział, że mam zacząć brać kwas foliowy od lipca i starać się tak jak chcieliśmy, a jak do roku się nie uda to wtedy będziemy szukać problemu, ale strach pozostał. Przez 2 tygodnie żyłam tylko tym, że nie będę mogła. Póki ktoś był przy mnie to było ok,a jak tylko przychodził wieczór kładłam się spać to godzinami myślałam i się martwiłam, a dla niego to jest martwienie się na wyrost. Sama już nie wiem co robić. Najchętniej bym się z nim nie widziała i nie rozmawiałam dzisiaj ale jedziemy do znajomych do Katowic wiec będziemy ok 2h sami w aucie. Czuję, że to będzie super podróż...

Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia bo na prawdę zaczęłam się zastanawiać czy nie przesadzam.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
witajcie dziewczynki w ten piękny sobotni poranek

po pierwsze
po drugie Ty masz poważne zmartwienie, powiedziałabym "przyszłościowe", czego Twój TŻ (wg mnie) po prostu nie rozumie przez brak instyktu macierzyńskiego. Faceci na takie sprawy patrzą inaczej stąd niefajna sytuacja pomiędzy Wami - pomoże tylko rozmowa i to niejedna chyba
po trzecie żebyście się porozumieli
i po czwarte oraz w sprawie bejbika
Dziękuję!

Wiesz chyba jeszcze mi gorzej przez to, że wiem jak on bardzo chce mieć dzieci i jak bardzo je kocha. Rozmowa była już nie jedna. A wczoraj zauważyłam, że on zaczoł robić coś bardzo nie fajnego jak zaczynamy się kłócić. Wstaje i chce wyjść. Co dla mnie jest nie do pomyślenia. Sama już nie wiem co robić...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 09:17   #2675
kasia_kuku
Zakorzenienie

Stworzyłam właśnie ostatecznego PDFa z pracą, żeby go zanieść do wydruku, sumienie mi nakazuje go przejrzeć, ale nie jak patrze na pierwsza strone to już nie moge

Justynko: Nie wiem co poradzić. Jak dla mnie to osobiste i tylko TŻowi pozwoliłabym ba taką bliskość w stosunku do mojej ciąży. Poglaskać ręką - spoko. Ale nigdy się nie przytulać.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-06-09, 09:26   #2676
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak widzę go z dziećmi to też tak czuje, ale nie mówię mu tego bo już wogole by powiedział, że przesadzam. No według mnie to jest prawidłowe zachowanie, a nie. Wczoraj stwierdził, że on nie dotyka Kasię tylko ich dziecko...A najgorsze jest to, że wiem, że on nie odpuści. Jeszcze wczoraj zarzucił mi, że ja się nie cieszę, że im się udało, co jest kompletną bzdurą. Bardzo się cieszę!!! Jak mu powiedziałam, że inny znajomi też na pewno się cieszą a jakoś nikt nie "obmacuje" Kasi po brzuchu to mi powiedział, że "ale ja nie jestem taki jak wszyscy i tak okazuję swoją radość". Wymaga ode mnie zmiany myślenia na bardziej optymistyczne, a w swoim zachowaniu nie widzi problemu, a ja na prawdę przy każdej okazji jak tak robi tak samo się czuję i boli mnie to jak cholera

Wiesz nic nie jest potwierdzone. Ostatnio lekarz mi powiedział, że mam zacząć brać kwas foliowy od lipca i starać się tak jak chcieliśmy, a jak do roku się nie uda to wtedy będziemy szukać problemu, ale strach pozostał. Przez 2 tygodnie żyłam tylko tym, że nie będę mogła. Póki ktoś był przy mnie to było ok,a jak tylko przychodził wieczór kładłam się spać to godzinami myślałam i się martwiłam, a dla niego to jest martwienie się na wyrost. Sama już nie wiem co robić. Najchętniej bym się z nim nie widziała i nie rozmawiałam dzisiaj ale jedziemy do znajomych do Katowic wiec będziemy ok 2h sami w aucie. Czuję, że to będzie super podróż...

Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia bo na prawdę zaczęłam się zastanawiać czy nie przesadzam.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Dziękuję!

Wiesz chyba jeszcze mi gorzej przez to, że wiem jak on bardzo chce mieć dzieci i jak bardzo je kocha. Rozmowa była już nie jedna. A wczoraj zauważyłam, że on zaczoł robić coś bardzo nie fajnego jak zaczynamy się kłócić. Wstaje i chce wyjść. Co dla mnie jest nie do pomyślenia. Sama już nie wiem co robić...
nie wiem, co Ci napisać, żeby brzmiało to sensownie

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Stworzyłam właśnie ostatecznego PDFa z pracą, żeby go zanieść do wydruku, sumienie mi nakazuje go przejrzeć, ale nie jak patrze na pierwsza strone to już nie moge
zacznij od drugiej

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-06-09, 09:28   #2677
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
zacznij od drugiej
Pitole to, idę drukować

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-06-09, 09:29   #2678
morelka1987
Zadomowienie

Cześć

Jade na fryzurę próbną
Stary 2012-06-09, 09:33   #2679
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Cześć

Jade na fryzurę próbną
Cześć ślicznoto

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-06-09, 09:34   #2680
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

Justynko: Nie wiem co poradzić. Jak dla mnie to osobiste i tylko TŻowi pozwoliłabym ba taką bliskość w stosunku do mojej ciąży. Poglaskać ręką - spoko. Ale nigdy się nie przytulać.
Dla mnie jest tak samo i patrząc z drugiej strony jakbym to ja była w ciąży i mąż Kasi by się do mogo brzucha tulił to pewnie Tż by nie był zadowolony bo to jest mój były chłopak. Przytulił się raz i powiedziałam mu wtedy, że nie chcę żeby tak robił i powiedział, że się postara i wczoraj się nie przytulał, ale mimo to jak widziałam jak on trzyma jej brzuch i mówi do niego to było mi mega przykro. A później się mnie głupio pyta o co jestem zła i na co się zdenerwowałam, że zapaliłam papierosa ( przestałam jak zaczęłam z nim być ale czasem jak się denerwuje to zdarza mi się jednego zapalić).
Najgorsza jest chyba świadomość, że on nie chce tego zmienić mimo, że wie jaka jest sytuacja...

Laura

Stary 2012-06-09, 09:42   #2681
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie jest tak samo i patrząc z drugiej strony jakbym to ja była w ciąży i mąż Kasi by się do mogo brzucha tulił to pewnie Tż by nie był zadowolony bo to jest mój były chłopak. Przytulił się raz i powiedziałam mu wtedy, że nie chcę żeby tak robił i powiedział, że się postara i wczoraj się nie przytulał, ale mimo to jak widziałam jak on trzyma jej brzuch i mówi do niego to było mi mega przykro. A później się mnie głupio pyta o co jestem zła i na co się zdenerwowałam, że zapaliłam papierosa ( przestałam jak zaczęłam z nim być ale czasem jak się denerwuje to zdarza mi się jednego zapalić).
Najgorsza jest chyba świadomość, że on nie chce tego zmienić mimo, że wie jaka jest sytuacja...
kochana, a mi się wydaje, że on po prostu nie rozumie, jak to wygląda dla ciebie ( tzn. w twojej sytuacji - kiedy nie wiadomo, czy twoje macierzyństwo nie stoi pod znakiem zapytania)
spróbuj sie tak nie denerwować

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-06-09, 09:45   #2682
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
kochana, a mi się wydaje, że on po prostu nie rozumie, jak to wygląda dla ciebie ( tzn. w twojej sytuacji - kiedy nie wiadomo, czy twoje macierzyństwo nie stoi pod znakiem zapytania)
spróbuj sie tak nie denerwować
Ja myślę, że wie. Zawsze był ze mną czy u lekarza, czy na badania jeździ ze mna tylko to chodzi o to, że on twierdzi, ze ja na własne życzenie sobie o tym myślę bo jestem pesymistką.

Laura

Stary 2012-06-09, 09:49   #2683
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja myślę, że wie. Zawsze był ze mną czy u lekarza, czy na badania jeździ ze mna tylko to chodzi o to, że on twierdzi, ze ja na własne życzenie sobie o tym myślę bo jestem pesymistką.
kochana, czy ty myślisz, że jakikolwiek facet wie, co się dzieje w głowie kobiety?
on to bierze na chłodno, lekarz powiedział, że jest szansa, więc nie ma się czym martwić
to u Ciebie w głowie kłębią się myśli - co będzie???
dlatego nie możecie się porozumieć

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-06-09, 09:54   #2684
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
kochana, czy ty myślisz, że jakikolwiek facet wie, co się dzieje w głowie kobiety?
on to bierze na chłodno, lekarz powiedział, że jest szansa, więc nie ma się czym martwić
to u Ciebie w głowie kłębią się myśli - co będzie???
dlatego nie możecie się porozumieć
Pewnie masz racje. Tylko ja mam świadomość co będzie jak zaczną się problemy z tym. Znam pary, które bardzo się kochały a takie długie próbowanie, leczenie później invitro zniszczyło ich związki, a na prawdę się kochali.

Coś na temat mojego humoru
http://sentencje.pl/2287/

I coś dla was
http://sentencje.pl/2919/
Pierwszy raz dzisiaj sie uśmiechnęłam jak to zobaczyłam.

Laura

Stary 2012-06-09, 10:05   #2685
(kicia)
Zakorzenienie

Dzisiejszym PM wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia żeby wszystko się udało i żeby to był idealny dzień

Ale mam lenia nie lubię tego czasu przed pierwszym egzaminem bo nie mam siły się uczyć a z każdym kolejnym jest coraz łatwiej a tu cóż najgorszy egzamin na sam początek
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 10:09   #2686
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

Dzisiejszym PM wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia żeby wszystko się udało i żeby to był idealny dzień

Ale mam lenia nie lubię tego czasu przed pierwszym egzaminem bo nie mam siły się uczyć a z każdym kolejnym jest coraz łatwiej a tu cóż najgorszy egzamin na sam początek
ja na magisterce miałam warunek z najłatwiejszego przedmiotu
nawet się panie w dziekanacie dziwiły

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-06-09, 10:15   #2687
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ja na magisterce miałam warunek z najłatwiejszego przedmiotu
nawet się panie w dziekanacie dziwiły
Ja sobie już na warunek pozwolić nie mogę bo zdawała bym w czerwcu za rok a w styczniu za pół roku mam się bronić więc trzeba pilnować
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 10:16   #2688
MARGIDA
Wtajemniczenie

papatki dziewczynki
córka mi marudzi, że już mamy wychodzić
idę szukać sukienki na wesele

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-06-09, 10:23   #2689
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

bedzie dobrze i wszystko pozaliczasz za pierwszym razem

ja juz nie mam sesji na podyplomówce ale pamietam te meki

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 10:23   #2690
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Uratować uratował, ale po 1. to sędzia zmaścił ten mecz - i dla nas i dla Greków,
po 2. kocham Robercika (BVB rulezzzz!)
po 3. Wojtek i tak jest dla mnie mistrzem meczu- cokolwiek by nie zrobił byłoby źle, ale powinien dostać żółtą (mino tego, że to było pole karne i akcja na "śmierć i życie" i że niektórzy komentuja, że faul to faul, ale co miał chłopina zrobic To była pzrzede wszystkim obrona Naszej bramki!!!!!!!!!
po 4. nie wyobrażam sobie kolejnego meczu bez Wojtusia, nie wyobrażam (z całym szacunkiem dla Tytonia)!!!!!!!!
po 5. mimo komentarzy, że Polacy grali dobrze tylko 20 min- uważam, że grali lepiej niż Grecy i wiem, jestem baba, nie znam się na piłce, ale swoich trzeba wspierać, tym bardziej, że mistrzostwa są w połowie u Nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Polska Golaaaaaaaaaaaa!
Oczywiście, że BVB rulezzz - mein Lieblingsteam

A co do sędziego, to niestety on już taki jest. W lidze hiszpańskiej mecze po jego sędziowaniem często tak wyglądają. Psuje swoim sędziowaniem widowisko niestety.

No i szkoda, że naszym zabrakło sił. Jakby nie było temperatura to bardziej Grekom odpowiadała.

No ale ten mecz to już przeszłość, trzeba się szykować na Ruskich, a to będzie o wiele trudniejsza przeprawa

Póki co, jestem ciekawa dzisiejszego startu "grupy śmierci" Będzie się działo
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 10:23   #2691
melod_y
Zakorzenienie

Justyna- no ciezka sprawa.. sama poczułabym sie nieswojo gdyby cos takiego sie stalo i to w takie sytuacji kiedy oboje wiecie ze niestety Wy bedziecie musiec sie strac troszke bardziej o dzidzie.. Z drugiej strony jednak moze to byl jakis impuls/odruch ?
Jedno wiadomo ze Twoj TZ bedzie Kochanym tatusiem skoro az tak bardzo sie cieszy z dziecka przyjaciela a Wam na pewno tez sie uda Wizaz sie o to postara

Mysle ze jeszcze jedna rozmowa jest potrzebna i wytlumaczenie ze Cie to boli bardzo.. i zeby nie "macal " innej pani po brzuchu
facetom niestety czasem jedno powiedzenie "NIE" nie wystarcza, a to niestety jest bolesna i trudna sprawa wiec Twoj TZ powinien jeszcze bardziej sie wysilic i pokazac ze potrafi to dla Ciebie zrobic

Przetrwacie to Kochana tylko facetom niestety trzeba tluc do glowy ile wlezie... Trzymam kciuki za Was i oczyiwiscie : nie przesadzasz. masz prawo tak sie czuc jak sie poczulas...

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 10:28   #2692
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Kochane PMki Baskaeto, Marylko, Inusiaa88, Omosiu, życzę Wam spełnienia pod każdym względem. Czasu pozytywnych wzruszeń i samych radości. Cieszcie się Waszymi TŻami ile wlezie!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 10:31   #2693
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Kochane PMki Baskaeto, Marylko, Inusiaa88, Omosiu, życzę Wam spełnienia pod każdym względem. Czasu pozytywnych wzruszeń i samych radości. Cieszcie się Waszymi TŻami ile wlezie!

Bo to juz dzisiaj!!!

Drogie PMki!!! Niech ten dzień będzie najpiękniejszym dniem w Waszym życiu !!

Stary 2012-06-09, 10:31   #2694
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

dzisiaj tz maluje mi wloski na słodki brąz ;D

ale jestem ciekawa co z tego wyjdzie

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 10:41   #2695
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
dzisiaj tz maluje mi wloski na słodki brąz ;D

ale jestem ciekawa co z tego wyjdzie
wow. ja swojego wczoraj prosilam aby naniósł mi farbe ale co Ty Nie ma szans Boi sie ze mnie zle wyfarbuje

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-06-09 o 10:42
Stary 2012-06-09, 10:43   #2696
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Justyna- no ciezka sprawa.. sama poczułabym sie nieswojo gdyby cos takiego sie stalo i to w takie sytuacji kiedy oboje wiecie ze niestety Wy bedziecie musiec sie strac troszke bardziej o dzidzie.. Z drugiej strony jednak moze to byl jakis impuls/odruch ?
Jedno wiadomo ze Twoj TZ bedzie Kochanym tatusiem skoro az tak bardzo sie cieszy z dziecka przyjaciela a Wam na pewno tez sie uda Wizaz sie o to postara

Mysle ze jeszcze jedna rozmowa jest potrzebna i wytlumaczenie ze Cie to boli bardzo.. i zeby nie "macal " innej pani po brzuchu
facetom niestety czasem jedno powiedzenie "NIE" nie wystarcza, a to niestety jest bolesna i trudna sprawa wiec Twoj TZ powinien jeszcze bardziej sie wysilic i pokazac ze potrafi to dla Ciebie zrobic

Przetrwacie to Kochana tylko facetom niestety trzeba tluc do glowy ile wlezie... Trzymam kciuki za Was i oczyiwiscie : nie przesadzasz. masz prawo tak sie czuc jak sie poczulas...
Dziękuję kochane za wsparcie. Nie wiem co bym bez was zrobiła!!! Wiem, że będzie dobrym ojcem bo widzę jak zajmuje się bratanicami i siostrzenicami. Ale w tej sytuacji nie mam pojęcia jak do niego dotrzeć. A wystarczyło wczoraj żeby przyszedł przytulił mnie i powiedział normalnie nie martw się, postaram się tak nie robić i tyle byłoby po sprawie ale on nie musi swoje dołożyć. Ciekawa jestem jak będzie się dzisiaj zachowywał bo jak narazie dostałam smsa "Dzien dobry" i tyle...

Laura

Stary 2012-06-09, 10:53   #2697
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję kochane za wsparcie. Nie wiem co bym bez was zrobiła!!! Wiem, że będzie dobrym ojcem bo widzę jak zajmuje się bratanicami i siostrzenicami. Ale w tej sytuacji nie mam pojęcia jak do niego dotrzeć. A wystarczyło wczoraj żeby przyszedł przytulił mnie i powiedział normalnie nie martw się, postaram się tak nie robić i tyle byłoby po sprawie ale on nie musi swoje dołożyć. Ciekawa jestem jak będzie się dzisiaj zachowywał bo jak narazie dostałam smsa "Dzien dobry" i tyle...

Mi sie wydaje ze Margida miala racje z tym ze faceci nie szukają problemu na sile tam gdzie uważają ze go nie ma. i mam na mysli to ze lekarz powiedzial ze macie sie nie martwic- pewnie dla niego problem nie istnieje, (albo tak jak moj TZ mowi- po co mamy sie martwic na zapas skoro i tak to nam nic nie da? )
a Ty jego zdaniem nie potrzebnie sie martwisz zamiast cieszyc sie sie szczesciem innych i "okazywac je w sposob taki jaki on to robi" o w koncu dla niego pewnie dotkniecie brzucha to nie problem
Niestety w Naszych glowach pisze sie inny sceariusz ...

co do pogrubionego- powiedz mu to. koniecznie powiedz...
Przeciez nie wydaje mi sie ze na sile jakos chce dla Ciebie zle i ze chce sprawiac Ci przykrosc...
Powiedz ze Ci bardzo przykro kiedy stawia Cie w takiej sytuacji bo rodza sie w Twojej glowie jeszcze wieksze problemy/watpliwosci i na prawde zle sie czujesz z tym..

Stary 2012-06-09, 11:03   #2698
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

4 miesiąc i jeszcze bez brzuszka? Kiedy mozna sie go spodziewac?
No mały brzuszek jest, niestety w pierwszej ciążynie ujawnia się szybko Ale coś widać pewnie wywali mnie w lipcu. Ciekawe czy do sukni wejde

Hej :

Czytałam historię Pemki lubelskiej ehh .... to mega przykre... nie wiem co powiedzieć...

Apropo dotykania brzuszka koleżanki przez TZ.. w Twojej sytuacji tak samo bym się czula... moj TŻ powiedział, że on by tak nie zrobił bo wiedziałby, że mi przykro..

Kurde ale mnie mdli dzisiaj ... ;/ to chyba od antybiotyków...

Dziś z TŻ idziemy na Dzien skupienia matko jak on nie zaśnie to chyba mu piwo postawię

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

to już dziś 4 miesiąc

Aaaaa no i oczywiście naszym dzisiejszym Pm Wszystkiego dobrego !!!!!! Niech ten dzień będzie najpiękniejszy

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 11:05   #2699
201705121336
Konto usunięte

wszystkim pmkom ślubjącym dzisiaj wszystkiego najlepszego

wczoraj miałam panieński fajnie było ale nie mam czasu Wam napisać bo spadam do pracy
miłego
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 11:10   #2700
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
wszystkim pmkom ślubjącym dzisiaj wszystkiego najlepszego

wczoraj miałam panieński fajnie było ale nie mam czasu Wam napisać bo spadam do pracy
miłego
oooo po panienskim do pracy wstałas ? :P:P

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości