|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XI
Cytat:
![]() ![]() Jestem właśnie w trakcie egzaminów, dziś miałam z technologii informacyjnej, właśnie czekam na wyniki. I jeszcze jutro mam z legislacji i statystyki. I jeśli te jutrzejsze i ten sprzed tygodnia okaże się, że zaliczyłam to spokój do października ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
Ja prałam w dzieciowym proszku, ale to był przypadek akurat. Zawsze piorę rzeczy nowo kupione, niewiadomo, kto to mierzył, albo nie daj boże nosił, a potem oddał :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
pumas pewnie że się kaftaniki produkuje:p ja do szpitala dla małej na sam pobyt biorę ok 5 szt. Bo mam przykaz wziąć tylko kaftaniki. I normalny zestaw jakiś na wyjście.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za przypomnienie porady dotyczącej aplikacji soli - postaram się o niej pamiętać kupując następne opakowanie. Cytat:
* Miałaś się nie przemęczać. Wyjazd dla przyjemności uważam za dopuszczalny. ![]() Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-06-09 o 10:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
zależy jak są głębokie, raczej zostają, tyle że zmieniają kolor na cielisty i czasem nawet ich nie widać. Ja będę miała problem bo mam w każdym możliwym miejscu a na brzuchu najdłuższe rozstepy dochodzą nawet do 15cm
![]() Edytowane przez nadalka Czas edycji: 2012-06-09 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() ![]() dokładnie, szlag trafia ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- byłam w mieście, chodziłam z brzuchem twardym jak kamień, chyba juz przestane wychodzic na tekie długie spacery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ale sobie dzisiaj pospalam az niewiarygodne, polozylam sie po 22 zasnelam moze przed 23 w nocy obudzilam sie tylko raz! i obudzilam sie znowu o 8 zrobilam siku i jeszcze na 2 godzinki kima ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() A po południu wpadną do nas na chwilę znajomi, ale fajnie ![]() właściwie to dzisiaj położna mi powiedziała, że już od skończonego 36 tygodnia nawet uznaje się ciążę za donoszoną ![]()
#3521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja budzę się jeszcze częściej. No i przy każdym obrocie pobudka gratis ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 |
Rozeznanie
|
hej,
TŻ wrócił wczoraj o 1.30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale u nas paskudna pogoda ![]() ![]() Wczoraj zmierzyłam się w obwodzie brzucha - 107cm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
zmykam do teściów na obiad, dobrze ze nie musze nic dzis gotowac, bo mi sie nic nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mam pojecia co dzis zrobic na obiad, przyjdzie tz kolega i beda razem tapetowac i mysle co tu dobrego im wymyslic do jedzenia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To, że tż może chcieć oglądać mecze poza domem jeszcze mogę zrozumieć, ale przecież nie wpuszczą go na porodówkę po alkoholu! Jeśli "musi" wychodzić, to niech przynajmniej zostawia samochód pod domem i nie pije. U mnie po meczu nie było źle. Może wszyscy zainteresowani byli w strafie kibica, bo słyszałam głównie trąbki gdzieś w oddali. W nocy była burza i co jakiś czas ulewa, więc pewnie większość wytrzeźwiała nawet wbrew własnej woli. Tylko ok. 4 sąsiad chyba z trudem wszedł na swoje 4 piętro. Też o tej porze nie spałam, ale to nie wina kibiców. Za to od rana jest festyn w przedszkolu na dole. ![]() W dodatku mi niedobrze, więc staję się mniej tolerancyjna. ![]() *** Pan namawia do zakupu kiełbasek po niższej cenie... może to już końcówka imprezy. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam rzeczy które mamy dla malucha i jestem w szoku-zapomniałam że mam ich AŻ TYLE
![]() Mniejsze, większe, różowe, niebieskie, uniwersalne ![]() ![]() Jutro jedziemy na carboot, ale do kupienia mam w sumie tylko coś na wyjście-jakąś bluzę czy kurteczkę bo nic takiego małego nie mogłam znaleźć (sporo też rzeczy oddałam koleżance-te które były jej). Jeszcze tylko jakąś komodę musimy kupić żeby mieć to gdzie ułożyć, bo na razie mam w kartonach i siatkach upchane w naszej szafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() rano zawiozłam TZ do pracy aby miec autko na zakupy. Kurcze ciezko juz mi sie czasami chodzi po tych wiekiszych sklepach, zwlaszcza jak mysle ze niewiele kupie i chodze z napchanym koszykiem ![]() dzisiaj odebralam leki, ktore mi ost położna zapisała, okazalo sie, ze mam za mało żelaza i musze brac 2 tabletki dziennie ![]() zaraz wybieram sie do matalana i tk maxa, moze w koncu jakas koszule do karmienia uda mi sie kupic, a jak nie to zamowie na allegro i mi mama przysle.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Agunia, zazdroszcze tego tygodnia juz ![]()
![]() |
#3534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuje sie kompletnie zielona w tym temacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W szpitalu jak będzie ciepło to wystarczy dziecko w samym body położyć i do tego skarpetki. Dwa lata temu udało mi się kupić w tesco takie bodziaki zapinane z przodu kopertowo-wtedy łatwiej ubrać dziecko, bo nie trzeba mu tego przez główkę wkładać. Mam takie z długim rękawem, ale z krótkim chyba też były-muszę podjechać i zobaczyć czy teraz też coś takiego mają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Wtajemniczenie
|
hej
byliśmy z rana na bazarku,ale nakupowaliśmy pyszności ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | |
Zakorzenienie
|
Hej Mamusie
![]() Pospałam dzisiaj do 10, potem śniadanko i małe zakupy spożywcze. I nawet nie wiem kiedy zrobiło się tak późno ![]() Małż demoluje mieszkanie - demontuje stare futryny drzwiowe. Póki co nie będzie ruszać sypialni, żebym miała się gdzie podziać ![]() Przepraszam Was kobietki, na razie nie nadrabiam wątku - jakoś nie mam weny. Nabrałam weny na fotoksiążkę i muszę to wykorzystać ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
Poszalałaś ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
Ile już kosztuje fasolka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Jak mi jest dziwnie bez swojego laptopa. Musiałam się męża doprosić, żeby dał mi skorzystać z jego. On ma tego laptopa takiego małego i okropnie mi się go używa (strasznie niewygodnie się piszę). Mam nadzieję, że się szybko przestawię, bo nie zapowiada się że szybko będę miała jakiegoś swojego na własność ![]() Widzę, że już dużo z Was zakupiło liście malin i poważnie zaczyna się robić na wątku ![]() C do hałasujących kibiców i innych rannych pobudek, to ja nie miałam z tym problemów. Jedynie co, to dziecko się przekręciło i podejrzewam, że główką na dół, bo mam straszny ucisk tam na dole, a kopniaki odczuwam idealnie na żołądku i okolicach... My szykujemy się na wesele kuzynki. O 17 jest ślub i trzeba dojechać jeszcze. Niby niedaleko, ale i tak już zaraz trzeba się zbierać. Długo pewnie nie wysiedzę, ale mam nadzieję, że żarełko będzie dobre ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.