|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Nie, wujek na Damrota mieszka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zadomowienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() Ale fajny mecz, co nie? ![]() ![]() Ja już po śniadanku i za jakąś godzinkę idę z Kubusiem na plac zabaw i hulajnogę, znowu ładna pogoda, więc trzeba korzystać. A mąż niestety w pracy do nie wiadomo której ![]() Na obiad pierogi z kapustą i grzybami z przysmażoną cebulką ![]() Już coraz bliżej do wizyty, do 15 czerwca ![]() I z pamięci: Mysti samych cudowności z okazji urodzin ![]() Kasia śliczny brzuszek i śliczna figurka ![]() T'ai gratuluję udanej wizyty i cieszę się razem z Tobą ![]() ausente super zdobycze, same słodkości i tyyyle Puchatka ![]() Miłego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie tylko melduje, bo ruszamy z Filipem na spacer, tzn jedziemy nad Tamize do kaczuszek na jakies lody itp
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
hey!
![]() ![]()
#4625 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Niech sie wszystkie życzenia teraz spełnią ![]() A ja pokłócona z tż... poszedł wczoraj na mecz, dosłownie widzieliśmy sie 20 minut w moje urodziny ![]() A on od 16 po południu do północy mecz oglądał... Nie spał dziś ze mną ![]() Teraz mi pisze jakieś smsy, że mu głupio, że ma kaca moralnego, że boi sie do domu wracac ![]() Jego żona w domu siedzi, też sobie mogłam gdzieś wyjśc, a czekałam na niego ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
loooo nie mowcie ze dzis taaaka cisza bedzie az dziwnie my na razie posprzatalysmy pokoj pozniej jak gabrysia zasnie lazienke i wc i prasowanie a wieczorem jedziemy do mamy bo bede goscie z krk
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- oj oj to nie ladnie zrobil powinen ci czyms wynagrodzic porzadnie |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
Mystiiiii wszystkiego najlepszego kochana ::
![]() ![]() ![]() ![]() Przykro mi, że TŻ tak się zachował w Twoje urodziny.. ale jestem pewna, że Ci to wynagrodzi ![]() T'ai cieszę się, ż wizyta była udana ![]() ![]() ![]() a ja mam w tym roku taką wielką potrzebę wyjechać nad morze... nie wiem czemu, nigdy tak nie miałam.. postanowiłam, że jak sprzedam moje autko, którego i tak już od dłuższego czasu chcę sprzedać to sprezentuję nam wyjazd ![]() ![]() Dziś mamy dzień skupienia od 14. Ciekawe ile to potrwa hehe No i dziś oficjalnie mogę ogłosić, że zaczęłam 14 tydzień!!!! 4 miesiąc!!! ![]() ![]()
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam to w ![]() ![]() Gratulacje! ![]() ![]() ![]() Ja sie nawet nie spostrzegłam, że u mnie za dwa dni 17 tydzień bedzie szedł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Witam sie w sobotni poranek ..
Ale sobie pospałam .. dobrze mi . TŻet na 8 miał do pracy i bedzie siedział do 21 .. mój biedny ![]() ![]() ![]() ![]() Mystiquee - no nieładnie nieładnie sie zachował ![]() ![]() MiciaKicia - gratulacje rozpoczęcia 4 miesiąca ![]() ![]() ![]()
#4630 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Kobitki
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Rozeznanie
|
I ja się witam, ale jakoś bez humoru..
Byłam już na poczcie, zrobiłam zakupy na obiad i będę gotować. Na dziś mam zaplanowaną zupkę pomidorową z pomidorków z puszki z brązowym ryżem oraz polędwicę z tuńczyka i marchewkę gotowaną z zasmażką ![]() Muszę się troszkę lepiej (czyt. wartościowej) odżywiać, bo troszkę się zmartwiłam wynikami morfologii. Mystiquee 100 lat ![]() ![]() ![]() Mnie też mąż wkurza, mam ochotę zrobić mu dziś krzywdę ![]() ![]()
#4632 |
Zakorzenienie
|
a mnie TŻ zaskoczył, zrobił mi na sniadanko tosty i brokuł zapiekany
![]() ![]() ![]()
#4633 |
Zadomowienie
|
Kurcze, robiłam co mogłam, nawet trąbiłam wuwuzelą, ale sam jeden Lewandowski z dziesiątką przeciwników nie wygra...Także obawiam się, że jestem bezsilna
![]() I tak cud, że sędzia taki skrupulatny i tego spalonego podniósł, jakby się uparł, to wcale by nie musiał i skończyłoby się 2:1 ![]() Za to mój mąż dzisiaj zdał ostatni egzamin z nogi na 5tkę ![]()
#4634 |
Zakorzenienie
|
hej
Mysti spoznione ale najszczersze zyczonka ![]() ![]() Tai super ze wizyta udana-nie moglobyc inaczej przeciez ![]() Kasiu piekny brzuszek ![]() Weronika duzo zdrowka dla malutkiej ![]() MiciaKicia gratuluje 4 miesiaca!! My dzis zaczynamy 18 tydzien ![]() Kobitki jak u Was ze spaniem??mi juz jest strasznie niewygodnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
to zjadlam sniadanie i biore zelazo-zobaczymy czy oddam czy nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, ze mam wiekszość rzeczy bo chetnie tez bym poszła na takie łowy Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym to dzień doberek dziewuszki ![]() Wczoraj ogladlismy meczyk u tesciowej, potem byl grill, nawet Tomus do 22 na dworze szalał, ale w ogrodzie sie okazało ze mial kleszcza na wloskach ![]() A poza tym juz leci mi 16 tydzien ![]() nawet nie wiem kiedy to zlecialo, zanim sie obejryzmy juz bedziemy na porodowce ![]() madzius czekam na fotki z przymiarki!!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
gratuluje rozpoczetych tygodni ;* ![]() ![]()
![]() |
#4640 | |
Zakorzenienie
|
DZIEN DOBRY
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- dokladnie czemu nie mozna?? z tego co slyszalam to mozna tylko ze w ostatnich miesiacach kregoslup strasznie boli jak sie spi na plecach, ale nie wiem czy to prawda ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- a powiedzcie mi dziewczyny jak wyglada u Was sprawa ze stanikami?? bo mi piersi urosly dosc duzo;D kupilam sobie 2 miesiace temu stanik a teraz jest juz taki na styku, ze jakby byl wiekszy to by sie nic nie stalo;p macie jakies specjalnie biustonosze (np. sportowe)?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki gratuluje wszytskim tygodni strasznie leci
martiii ja tez nie moge znalez pzycji po uwilbiam na brzuchu teraz najczesciej na lewym boku bo mam lozeczko dosuniete zebym mogla reke przez szczebelki dac gabrysi ale ogolnie ze spaniem lipa jak gabi spi to ja budze sie do wc albo mi duszno albo nie moge zasnac a teraz to juz wogole druga noc niunia budzi sie po 7-8 razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odezwe sie wieczorem :
![]()
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Za chwilke półmetek i co? Drugie tyle i koniec ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zadomowienie
|
Ja z kolei się zastanawiam, jak to jest z leżeniem na brzuchu...Od 8tc do 10tc miałam wręcz nakazane, że tylko w takiej pozycji. Później lekarz powiedział, że już nie musi być koniecznie tak, może być TEŻ na boku...Też, czyli, że na brzuchu dalej mogę, albo powinnam wręcz.
![]() ![]()
#4647 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie ktoś musi potomstwo wychować i wykarmić. Zresztą kaleki bić nie będę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
dojotka nie jest tak zle czlowiek sie przyzwyczaja ogolnie to teraz przebudzi sie 1-2 razy dam smoka i spi ale jak w natarciu zeby i katar to jest jazda
![]() ![]() martii moja jak bedzie ytaka jak Laurka to tez pewnie bedzie spac ![]() a wiecie coo ja to sie najbardziej balam ze nie bede slyszec malej a tu czlowiek taaak jakos instyktownie spi ze hejjj nooo oprocz mojego tz on potrafi nic nie slyszec ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- dziewczynki teraz na all warto licytowac kombinezony bo duzo taniej ida niz w sezonie ja mam naszczescie 2 uniwersalne bo gabrysi wiec nie bede kupowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4650 |
Rozeznanie
|
Patrzcie jakie cudo znalazłam:
http://e-zabawkowo.pl/pl/p/TINY-LOVE...FUNKCYJNY/2963 Muszę to mieć. Super sprawa, zwłaszcza, że my troszkę będziemy jeździć.. Nawet jak na Święta pojedzmy, to maluszek będzie miał w czym spać ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.