Nie wiem co jest, że nikt nie chce mnie nawet poznać:( - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-09, 12:34   #211
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Nie wiem co jest, że nikt nie chce mnie nawet poznać:(

Cytat:
Napisane przez Marin8d Pokaż wiadomość
m.in po to chwyciłam tę nowennę, żeby zmienił nastawienie do mnie sam.
...a jak zaklęcia nie podziałają to już Ty się z nim rozprawisz! bo on nie ma prawa Cię nie lubić!

Cytat:
Bo nie może być tak, że mnie nie lubi za to, że jestem niedosłysząca. To jest krxywdzące.
Może być tak. Ale bardziej prawdopodobne, że Cię nie lubi za to samo, co cała reszta, także wizażanek - masz pod czaszką nie tyle kołtun, co węzeł gordyjski z neuronów. Powinnaś się udać po pomoc do psychologa lub psychiatry.

Cytat:
no kuźwa ile mam ci tłumaczyć, że wcześniej taka nie byłam? Nie dociera to do ciebie?
nie

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2012-06-09 o 12:35
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 12:39   #212
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
...a jak zaklęcia nie podziałają to już Ty się z nim rozprawisz! bo on nie ma prawa Cię nie lubić!

Może być tak. Ale bardziej prawdopodobne, że Cię nie lubi za to samo, co cała reszta, także wizażanek - masz pod czaszką nie tyle kołtun, co węzeł gordyjski z neuronów. Powinnaś się udać po pomoc do psychologa lub psychiatry.

nie
to ciebie nikt nie lubi i wynocha stąd bo mam ciebie dość. Nadal nie czytasz ze zrozumieniem...WYPAD!
Co to za dziewucha, która nie odróżnia modlitwy od zaklęć? No comments!

Edytowane przez Marin8d
Czas edycji: 2012-06-09 o 12:41
Marin8d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 12:43   #213
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
to ciebie nikt nie lubi i wynocha stąd bo mam ciebie dość. Nadal nie czytasz ze zrozumieniem...WYPAD!
To niedosłyszącego wszyscy mają lubić a ludzi z brakami w edukacji już nie?
Stary 2012-06-09, 12:50   #214
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
To niedosłyszącego wszyscy mają lubić a ludzi z brakami w edukacji już nie?
psycholog nie da mi szczęścia w życiu...byłam i mówi te same bzdety co wszyscy. Tylko dlaczego w rzeczywistości to się nie pokrywa co psycholodzy gadają, że niby ładna, niczego mi nie brakuje aby się mną mężczyźni interesowali...taaaa jaaaaasne! Dlatego się tam nie wybiorę.

Nikt i nic nie pomoże póki nie będzie mnie traktował jak człowieka. Pozostaje mi wrócić do myśli samobójczych bo ileż można to znosić.

I po co mi się zwierzasz, że masz braki w edukacji?
Stary 2012-06-09, 12:56   #215
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

I po co mi się zwierzasz, że masz braki w edukacji?
bo nikt mnie nie lubi, nie mam się komu wygadać, chyba muszę wrócić do myśli samobójczych gdyż nikt mnie przez to nie kocha
Stary 2012-06-09, 13:05   #216
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
bo nikt mnie nie lubi, nie mam się komu wygadać, chyba muszę wrócić do myśli samobójczych gdyż nikt mnie przez to nie kocha
stroisz sobie żarty? To może zechcesz się ze mną zamienić miejscami? Ciebie to bawi, ale mnie nie i nie będę dłużej z tobą dyskutować!
Stary 2012-06-09, 13:10   #217
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
nie jestem żadną psychofanką...tylko mówię jakie są fakty: 7 porażek mam za sobą i to mówi samo za siebie. Moja wina, że nikt mnie nie chce albo zajęty??
Twoja wina, w tym sęk.
Cytat:
Pierdoły wypisujesz akurat ty, bo ja go nie traktuję jak zabawkę tylko on mnie jak byś nie zauważyła. Masz problemy w czytaniu ze zrozumieniem? Chciałabyś, żeby to ciebie odepchnięto bo ma jakiś kaprys? Też mam prawo wybierać nie tylko wy. Rozumiem, że wybieracie na partnerów kogo popadnie byleby nie być samym? To życzę powodzenia bo w przyszłości się to na was odbije. A po za tym ja go nie prześladuję m.in po to chwyciłam tę nowennę, żeby zmienił nastawienie do mnie sam. Bo nie może być tak, że mnie nie lubi za to, że jestem niedosłysząca. To jest krxywdzące.

Przykro mi, ale nie będę wiązać się z byle kim byleby kogoś mieć!

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

no kuźwa ile mam ci tłumaczyć, że wcześniej taka nie byłam? Nie dociera to do ciebie?

Nie wiem po co zakładałam ten wątek..chciałam tu uzyskać pomocy a wy tu się pysznicie, że jesteście lepsze ode mnie...
Te co mają dobry charakter, są lubiane i w porządku dla otoczenia mogą przebierać jak w ulęgałkach, te co mają zły charakter, muszą brać co dają albo wcale zostają same...proste jak drut.
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-09, 13:12   #218
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
stroisz sobie żarty? To może zechcesz się ze mną zamienić miejscami? Ciebie to bawi, ale mnie nie i nie będę dłużej z tobą dyskutować!
serio chciałabyś mieć braki w edukacji?

tak, robię sobie jaja. zdemaskowałaś mnie! z nudów trolluję wątek trolla
Stary 2012-06-09, 13:15   #219
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Twoja wina, w tym sęk.

Te co mają dobry charakter, są lubiane i w porządku dla otoczenia mogą przebierać jak w ulęgałkach, te co mają zły charakter, muszą brać co dają albo wcale zostają same...proste jak drut.
Moja wina, że są zajęci? Mam iśc i odbijać dziewczynom chłopaka?

Wypchaj się, ja takich rzeczy nie będę robić! A poza tym jestem lubiana wśród znajomych. Nie przyszło ci do głowy, że niepełnosprawność jest problemem? To, że tutaj jestem zła na wasze wypowiedzi to mam do tego pełne prawo, gdyż mnie obrażacie bez przerwy.
Stary 2012-06-09, 13:17   #220
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Mam iśc i odbijać dziewczynom chłopaka?
jak nie jak tak?

Stary 2012-06-09, 13:24   #221
Marin8d
Raczkowanie

a ta znowu nie doczytała do końca...wychodzę z domu bo zbok miał iść do pracy, ale siedzi w domu. Myślałam, że sobie poszedł, ale co widzę? 2 okocimy w lodówce...

Mam tego dość..i was też mam dość, jesteście takie same jak ten zboczeniec.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-09, 13:28   #222
Carya
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Carya GG do Carya

To już jest ten etap, w którym edytuje się wszystkie posty, czy jeszcze trochę?

Druga
Carya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 13:29   #223
truskawk_a
Raczkowanie

Cytat:
Moja wina, że są zajęci? Mam iśc i odbijać dziewczynom chłopaka?

Wypchaj się, ja takich rzeczy nie będę robić! A poza tym jestem lubiana wśród znajomych. Nie przyszło ci do głowy, że niepełnosprawność jest problemem? To, że tutaj jestem zła na wasze wypowiedzi to mam do tego pełne prawo, gdyż mnie obrażacie bez przerwy.
To nie twoja niepełnosprawność jest problemem, tylko twoja psychika, mimo, że nadal nie wiem co ci dolega. Ale znam dziewczyne bez rąk, która ma męża i malutkie dziecko. Wyglądają na zakochanych. Facet bez nogi ma żonę dzieci, kobieta na wózku.... i tak mogłabym wymieniać. Znam brzydkie dziewczyny, które mają udane związki małżeńskie i znam te bardzo piękne jak z obrazka, które nie mogą sobie znaleśćdrugiej połówki, albo tkwią w patologicznych związkach. Więc wytłumacz mi jak to możliwe, że tym "gorszym" się udało? Najlepiej zwalić winę na niepełnosprawność i użalać się nad sobą.
truskawk_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 13:33   #224
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
a ta znowu nie doczytała do końca...

moje braki w edukacji skutkują tym, że ogarniam niewielką, ściśle określoną ilość liter. Najlepiej do mnie pisać krótko, załączając komiks

Cytat:
wychodzę z domu bo zbok miał iść do pracy, ale siedzi w domu. Myślałam, że sobie poszedł, ale co widzę? 2 okocimy w lodówce...

nie wiem o co chodzi ze zboczeńcem, ale dobrze wiedzieć, że jest na świecie jeszcze jakaś osoba, która nigdy nie doczytuje do końca jak ja
Stary 2012-06-09, 14:04   #225
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
a ta znowu nie doczytała do końca...wychodzę z domu bo zbok miał iść do pracy, ale siedzi w domu. Myślałam, że sobie poszedł, ale co widzę? 2 okocimy w lodówce...

dla potomności

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-09, 14:24   #226
vogelek
Raczkowanie

ożeż w mordę dziewczyno. siedze w pracy i dobrze, ze jest tak nudno bo na bierzaco czytam ten watek. Powiedz mi dlaczego ten chłopak nie miał prawa cie odrzucic? podaj mi jeden argument-ktory nie bedzie brzmial "bo mi sie podoba". Ty korzystasz tylko z aparatu sluchowego-wybacz sama jestem przyglucha ale jakos nie przeszkadza mi to w umawianiu sie na randki. wrecz przeciwnie -czesciej mam mowione czula slowka do ucha Jednak uwazam, ze osoba niewidoma lub na wozku jest znacznie bardziej ograniczona.
Po trzecie skoro twoj ojciec ciebie molestuje to czemu tego nie zglosisz?
Stary 2012-06-09, 14:30   #227
DariaKom
Zakorzenienie

Intuicja mówi mi, że nie ma żadnego molestującego ojca...ze to są tylko zabiegi mające na celu pokazanie, jaka to autorka jest biedna i poszkodowana przez ludzi i los.
Stary 2012-06-09, 14:46   #228
Bananalama
jestę wieszczę

Question Dot.: Nie wiem co jest, że nikt nie chce mnie nawet poznać:(

Intuicja mi podpowiada, że troll niebawem zarobi grad upomnień, albo banana.

"Zjedz banana Prutas, nie zaboli Cię... brzuch"

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 14:47   #229
patrzacwniebo
Rozeznanie

Wydaje mi się, że autorka tego wątku pod inną nazwą użytkownika swego czasu założyła wątek "jak ma się zabić bo jest nieszczęśliwie zakochana i ma dość" Nie pamiętam nazwy konta ale jestem niemal pewna, że to ona. Tam też było, że jest niedosłysząca i dlatego jej nauczyciel/wykładowca ją odrzucił. Ona go niby kocha od tak dawna i jej nie przechodzi. Też była nienawiść kierowana w stronę jego jakiejś dziewczyny.

Poprzedni wątek (oraz masa postów w innych tematach w celu użalania się nad sobą) nie pomógł, to nie pomoże i ten

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-09, 14:50   #230
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Intuicja mi podpowiada, że troll niebawem zarobi grad upomnień, albo banana.

"Zjedz banana Prutas, nie zaboli Cię... brzuch"
Czyżby ktoś poza mną też przycisnął magic button?
Stary 2012-06-09, 14:53   #231
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez patrzacwniebo Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że autorka tego wątku pod inną nazwą użytkownika swego czasu założyła wątek "jak ma się zabić bo jest nieszczęśliwie zakochana i ma dość" Nie pamiętam nazwy konta ale jestem niemal pewna, że to ona. Tam też było, że jest niedosłysząca i dlatego jej nauczyciel/wykładowca ją odrzucił. Ona go niby kocha od tak dawna i jej nie przechodzi. Też była nienawiść kierowana w stronę jego jakiejś dziewczyny.

Poprzedni wątek (oraz masa postów w innych tematach w celu użalania się nad sobą) nie pomógł, to nie pomoże i ten
Bo to ta sama osoba jest . Nick akurat pamiętam.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Czyżby ktoś poza mną też przycisnął magic button?
Mejbi jes, mejbi noł

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Stary 2012-06-09, 15:40   #232
Flashdance
Zadomowienie

A co to był za wątek, nick? Nie mogę go znaleźć. Ja mam nadzieję że to troll, bo ciarki mi przechodzą po plecach jeśli pomyślę, że tak chorzy ludzie normalnie chodzą po ulicach.
Flashdance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 16:01   #233
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Flashdance Pokaż wiadomość
A co to był za wątek, nick? Nie mogę go znaleźć. Ja mam nadzieję że to troll, bo ciarki mi przechodzą po plecach jeśli pomyślę, że tak chorzy ludzie normalnie chodzą po ulicach.
Jak ci ciarki przechodzą to nie wychodź z domu i zamknij się w klatce najlepiej.
nazywasz mnie chorą a sama jesteś chora bo się brzydzisz ludzi. I tu cię zaskoczę - jestem normalnie zdrową osobą. Uważasz, że wszystko zmyślam...to się ze mną zamień i zobaczymy co powiesz. A po za tym nie zrobiłam nikomu krzywdy, więc jestem normalna jak każdy i też pragnę by mnie kochano tak jak wy jesteście kochane. Niestety ja żadnej miłości nie doświadczyłam a wy tego nie rozumiecie. Najlepiej się nie udzielać skoro uważacie się za lepsze i nazywacie mnie trollem. Róbcie co chcecie, bo takie opinie mam niestety głęboko gdzieś. W ten sposób pokazujecie swoją nieżyczliwość. Co do krzywd to niestety jest to prawdą (mogłam w skrócie napisać: Uczepiłam się jego bo tylko w nim widzę kogoś kto mógłby mnie zabrać z domu rodzinnego i zamieszkać razem), ale będę musiała się przenieść na inne forum - gdzie są ludzie, którzy nie są małolatami ubliżającymi każdemu bo się wątek nie spodobał. Więc moje drogie to wy powinnyście się leczyć skoro nie możecie się powstrzymać od ubliżania komuś. Jestem dla was obca a wy między sobą się znacie i dlatego to robicie. Nie pomagacie mi w ten sposób - myślicie, że jak będziecie mnie wyzywać od trolli to mi pomagacie w ten sposób? Uciekam się do modlitwy bo to najlepsza droga a was zostawiam samym sobie...To się kiedyś na was odwróci...Bye Bye.

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Bo to ta sama osoba jest . Nick akurat pamiętam.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Mejbi jes, mejbi noł
Nie lubię ludzi z podwójną osobowością, którzy najpierw pomagają a następnego dnia ubliżają.

Nie przejmuję się wypowiedziami typu: chora, ograniczona itd. Bo wy w życiu nie widzieliście osoby, która naprawdę jest chora. Ja niestety widziałam wśród klientów taką jedną. Tak więc proszę mi nie ubliżać!
Stary 2012-06-09, 16:05   #234
Flashdance
Zadomowienie

No to powodzenie na innym forum. Rozumiem, że tym razem dotrzymasz słowa i już przestaniesz tu pisać. Mam nadzieje, że kiedyś trafisz do lekarza. Bo faktycznie strach wychodzić na ulice jeśli tam chodzą osoby tak chore ja ty.
Flashdance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 16:05   #235
vogelek
Raczkowanie

czemu zignorowalas moja wypowiedz? Czemu nie zglosilas molestujacego Ciebie ojca? Czyzby go nie bylo?
Stary 2012-06-09, 16:06   #236
Bananalama
jestę wieszczę

Ja też takich nie lubię .

Mam w rodzinie kilka osób z rakiem, kuzyna z zespołem Downa, dziewczynkę z upośledzeniem. Co ja wiem o chorobach.

Stary 2012-06-09, 16:11   #237
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Flashdance Pokaż wiadomość
No to powodzenie na innym forum. Rozumiem, że tym razem dotrzymasz słowa i już przestaniesz tu pisać. Mam nadzieje, że kiedyś trafisz do lekarza. Bo faktycznie strach wychodzić na ulice jeśli tam chodzą osoby tak chore ja ty.
Znowu mi ubliżasz? To ci wspomnę, że rozmawiałam z lekarzem i psychologiem i nie stwierdzili, że jestem chora. Tak więc należą się przeprosiny od Ciebie i innych wizażanek.

vogelek Nie zgłoszę tego, bo co powiem mamie, sama nie da rady nas utrzymać, dlatego ja od najmłodszych lat szukam kogoś kto mnie wyciągnie z tego domu. A dla wkurzenia mnie nikt nie chce.

W trakcie modlitw to normalne, że wszyscy są przeciwko mnie i dlatego macham na to ręką. JESTEM ZDROWA czy tego chcecie czy nie i musicie się z tym pogodzić, że akurat nie macie racji!!! Osoby chore mają sianko w głowie niestety, bo coś ich mózg nie działa w ogóle. Nie należę do osób, które przychodzą do sklepu i mówią co robiły w danym dniu i gdzie były. Wszystko ze szczegółami na dodatek. NIe chciałam tej dziewczyny obsługiwać bo aż żal.

Moim jedynym wyjściem jest wyjść za mąż i żyć z dala od tego kogo nie chcę widzieć. Co byście zrobiły na moim miejscu?

Edytowane przez Marin8d
Czas edycji: 2012-06-09 o 16:31

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-09, 16:34   #238
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Uciekam się do modlitwy bo to najlepsza droga a was zostawiam samym sobie...
Dla Ciebie najgorsza - bo zamiast wziąć się z życiem za bary, coś ze sobą zrobić, znaleźć pracę i wynająć gdzieś np. z koleżanką pokój, popracować nad charakterem - to nie, lepiej stwierdzić to, co już padło, czyli nie chce mi się i czekać, aż spadnie z nieba wymodlona manna.

Cytat:
Uczepiłam się jego bo tylko w nim widzę kogoś kto mógłby mnie zabrać z domu rodzinnego i zamieszkać razem)
Nikt Cię nie uratuje. To jest życie, tu nie ma rycerzy na białych koniach ratujących księżniczki z wieży przed smokiem.
Stary 2012-06-09, 16:40   #239
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
Dla Ciebie najgorsza - bo zamiast wziąć się z życiem za bary, coś ze sobą zrobić, znaleźć pracę i wynająć gdzieś np. z koleżanką pokój, popracować nad charakterem - to nie, lepiej stwierdzić to, co już padło, czyli nie chce mi się i czekać, aż spadnie z nieba wymodlona manna.

hah..tylko ja muszę poczekać aż zdobędę dyplom, bo w życiu mnie nie przyjmą na stanowisko bez uprawnień. Wynajem z koleżanką mam w planie, ale to zależy od tego czy ja tę pracę zdobędę w tak krótkim czasie. Ona idzie dalej na dzienne, ja natomiast na zaoczne. Skoro twierdzisz, że nie mam się modlić to może mam go nękać? Nic z tego, wolę poczekać na efekty modlitwy.

Nikt Cię nie uratuje. To jest życie, tu nie ma rycerzy na białych koniach ratujących księżniczki z wieży przed smokiem.
Tylko, że on nie wie o moim problemie. Nie chcę mu się z tego zwierzać. I nie musi o tym wiedzieć. Po to się modlę, żeby zmienił do mnie nastawienie. Wierzę, że się uda.

A teraz proszę o zamknięcie tego wątku, gdyż szukam teraz pomocy w Bogu nie tutaj. Dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych.

Edytowane przez Marin8d
Czas edycji: 2012-06-09 o 16:43
Stary 2012-06-09, 16:41   #240
Bananalama
jestę wieszczę

siła Twojej wiary rzuca mnie na kolana

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości