Nie wiem co jest, że nikt nie chce mnie nawet poznać:( - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-09, 16:49   #241
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Nie wiem co jest, że nikt nie chce mnie nawet poznać:(

Cytat:
Napisane przez Marin8d Pokaż wiadomość
Po to się modlę, żeby zmienił do mnie nastawienie. Wierzę, że się uda.

A teraz proszę o zamknięcie tego wątku, gdyż szukam teraz pomocy w Bogu nie tutaj. Dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych.
tak właściwie to czemu nie pójdziesz do klasztoru? Dla Ciebie byłoby to serio idealne rozwiązanie: uciekłabyś z domu, nikt by Cię nie dyskryminował, mogłabyś się modlić ile wlezie,
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 16:51   #242
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

śledzę tak dość pobieżnie wątek i myślę, że albo to prowokacja albo autorka jest pomylona.
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 16:54   #243
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
tak właściwie to czemu nie pójdziesz do klasztoru? Dla Ciebie byłoby to serio idealne rozwiązanie: uciekłabyś z domu, nikt by Cię nie dyskryminował, mogłabyś się modlić ile wlezie,
Nowenna jest dla każdego kto ma jakiś problem i to nie znaczy, że zaraz mam iść do klasztoru. Twoja inteligencja mnie powala

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Damayanti Pokaż wiadomość
śledzę tak dość pobieżnie wątek i myślę, że albo to prowokacja albo autorka jest pomylona.
Niby dlaczego?
Marin8d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 17:44   #244
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ci ciarki przechodzą to nie wychodź z domu i zamknij się w klatce najlepiej.
nazywasz mnie chorą a sama jesteś chora bo się brzydzisz ludzi. I tu cię zaskoczę - jestem normalnie zdrową osobą. Uważasz, że wszystko zmyślam...to się ze mną zamień i zobaczymy co powiesz. A po za tym nie zrobiłam nikomu krzywdy, więc jestem normalna jak każdy i też pragnę by mnie kochano tak jak wy jesteście kochane. Niestety ja żadnej miłości nie doświadczyłam a wy tego nie rozumiecie. Najlepiej się nie udzielać skoro uważacie się za lepsze i nazywacie mnie trollem. Róbcie co chcecie, bo takie opinie mam niestety głęboko gdzieś. W ten sposób pokazujecie swoją nieżyczliwość. Co do krzywd to niestety jest to prawdą (mogłam w skrócie napisać: Uczepiłam się jego bo tylko w nim widzę kogoś kto mógłby mnie zabrać z domu rodzinnego i zamieszkać razem), ale będę musiała się przenieść na inne forum - gdzie są ludzie, którzy nie są małolatami ubliżającymi każdemu bo się wątek nie spodobał. Więc moje drogie to wy powinnyście się leczyć skoro nie możecie się powstrzymać od ubliżania komuś. Jestem dla was obca a wy między sobą się znacie i dlatego to robicie. Nie pomagacie mi w ten sposób - myślicie, że jak będziecie mnie wyzywać od trolli to mi pomagacie w ten sposób? Uciekam się do modlitwy bo to najlepsza droga a was zostawiam samym sobie...To się kiedyś na was odwróci...Bye Bye.

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Nie lubię ludzi z podwójną osobowością, którzy najpierw pomagają a następnego dnia ubliżają.

Nie przejmuję się wypowiedziami typu: chora, ograniczona itd. Bo wy w życiu nie widzieliście osoby, która naprawdę jest chora. Ja niestety widziałam wśród klientów taką jedną. Tak więc proszę mi nie ubliżać!
Haaaa czyli tak naprawdę nie chodzi o 5 letnie opłakiwanie nieszczęśliwej miłości a opłakiwanie straconej szansy ucieczki z domu. Ja widziałam wiele chorych osób w swoim życiu, nawet sama aktualnie mam lekki katar więc proszę mi nie ubliżać że nie widziałam! :P

Na twoim miejscu wyprowadziłabym się z domu zamiast czekać aż ktoś mnie łaskawie poślubi... widocznie tak robią tylko kobity które chcą być niezależne a tu takiego pragnienia nie widać.
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 17:54   #245
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Widzę, że sporo mnie ominęło, a szkoda, bo to co się dzieje w tym wątku jest lepsze niż mecz polskiej reprezentacji

Nadajesz sie nie do psychologa, ale na długą terapię, stanowisz wyzwanie dla doświadczonego psychoterapeuty.
Nie jesteś zdrowa - jesteś chora z nienawiści do całego świata.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 17:58   #246
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Haaaa czyli tak naprawdę nie chodzi o 5 letnie opłakiwanie nieszczęśliwej miłości a opłakiwanie straconej szansy ucieczki z domu. Ja widziałam wiele chorych osób w swoim życiu, nawet sama aktualnie mam lekki katar więc proszę mi nie ubliżać że nie widziałam! :P

Na twoim miejscu wyprowadziłabym się z domu zamiast czekać aż ktoś mnie łaskawie poślubi... widocznie tak robią tylko kobity które chcą być niezależne a tu takiego pragnienia nie widać.
Bez dyplomu nie mam uprawnień do wykonywania zawodu. Myślisz, że przez agencję da się wyżyć...a duuuupa. Oni robią takie problemy, że wypłatę za luty dostajesz w lipcu....żal.pl

Życzę ci powrotu do zdrowia btw nie zrozumiałaś mnie i napisałaś najgłupsze zdanie jakie na świecie było wogóle najlepiej wogóle nic nie pisz. : hahaha::h ahaha:

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Widzę, że sporo mnie ominęło, a szkoda, bo to co się dzieje w tym wątku jest lepsze niż mecz polskiej reprezentacji

Nadajesz sie nie do psychologa, ale na długą terapię, stanowisz wyzwanie dla doświadczonego psychoterapeuty.
Nie jesteś zdrowa - jesteś chora z nienawiści do całego świata.
Nie wierzę, że wszystkich kochasz i lubisz...i NIE JESTEM CHORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Ile razy mam to tłumaczyć. Nie życzę sobie przypinania etykiety "chorej"! To wy się nadajecie na terapię a nie ja...

Kuźwa z wami wszystkimi!!!!!!!!!! Idźcie się pieprzyć bo facet was zostawi!!!!

Edytowane przez Marin8d
Czas edycji: 2012-06-09 o 17:59
Stary 2012-06-09, 18:01   #247
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

hm,a czasem nie pisałaś czegoś o kalectwie?

w ogóle,dziewczyny,może któraś będzie tak uprzejma i w skrócie opisze o co właściwie chodzi w tym wątku? po tak przeglądałam pobieżnie i się pogubiłam.
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 18:08   #248
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Bez dyplomu nie mam uprawnień do wykonywania zawodu. Myślisz, że przez agencję da się wyżyć...a duuuupa. Oni robią takie problemy, że wypłatę za luty dostajesz w lipcu....żal.pl

Życzę ci powrotu do zdrowia btw nie zrozumiałaś mnie i napisałaś najgłupsze zdanie jakie na świecie było wogóle najlepiej wogóle nic nie pisz. : hahaha::h ahaha:

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Nie wierzę, że wszystkich kochasz i lubisz...i NIE JESTEM CHORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Ile razy mam to tłumaczyć. Nie życzę sobie przypinania etykiety "chorej"! To wy się nadajecie na terapię a nie ja...

Ha! Zazdrość przez ciebie przemawia :P

Tak, bo mówiłam serio XD
Teraz już wiesz jak się czujemy czytając to, co ty piszesz :P

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Damayanti Pokaż wiadomość
hm,a czasem nie pisałaś czegoś o kalectwie?

w ogóle,dziewczyny,może któraś będzie tak uprzejma i w skrócie opisze o co właściwie chodzi w tym wątku? po tak przeglądałam pobieżnie i się pogubiłam.
To ja, mogę?
Ok więc autorka zaczęła od narzekania że nikt jej nie kocha a nawet nie chce poznać (wiec trudno żeby kochali) oraz przy okazji twierdząc że rówieśników nie chce bo myślą o seksie i imprezach a ona jest poważna i chce jakiegoś faceta 30 +
Potem dowiedziałyśmy się że jest dyskryminowana przez wadę słuchu i mimo że jest mądra i ładna to nikt jej nie chce (taaaaak, bo na pewno o słuch idzie...).
Potem z kolei dowiedziałyśmy się że kochać można raz i ona już kochała więc więcej nie może (a ci co kochają więcej niż raz to tylko pożądają i ogólnie sex sex sex).
No i jak już wyszło że ona kochała raz to wyszło też że ten facet jej nie chce (ktoś się dziwi?) i ona tego nie może zrozumieć (od 5 lat).
Po drodze dowiedzieliśmy się też że autorka ma przykre wspomnienia z dzieciństwa związane z ojcem i dlatego szuka faceta, który ją wyprowadzi z domu rodzinnego ale przez swoją wadę jest dyskryminowana w sprawach miłosnych...
Ufff
Stary 2012-06-09, 18:16   #249
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
Ha! Zazdrość przez ciebie przemawia :P

Tak, bo mówiłam serio XD
Teraz już wiesz jak się czujemy czytając to, co ty piszesz :P

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

To ja, mogę?
Ok więc autorka zaczęła od narzekania że nikt jej nie kocha a nawet nie chce poznać (wiec trudno żeby kochali) oraz przy okazji twierdząc że rówieśników nie chce bo myślą o seksie i imprezach a ona jest poważna i chce jakiegoś faceta 30 +
Potem dowiedziałyśmy się że jest dyskryminowana przez wadę słuchu i mimo że jest mądra i ładna to nikt jej nie chce (taaaaak, bo na pewno o słuch idzie...).
Potem z kolei dowiedziałyśmy się że kochać można raz i ona już kochała więc więcej nie może (a ci co kochają więcej niż raz to tylko pożądają i ogólnie sex sex sex).
No i jak już wyszło że ona kochała raz to wyszło też że ten facet jej nie chce (ktoś się dziwi?) i ona tego nie może zrozumieć (od 5 lat).
Po drodze dowiedzieliśmy się też że autorka ma przykre wspomnienia z dzieciństwa związane z ojcem i dlatego szuka faceta, który ją wyprowadzi z domu rodzinnego ale przez swoją wadę jest dyskryminowana w sprawach miłosnych...
Ufff
Chcesz udowodnić w ten sposób, że ja nie mam prawa do miłości bo ja jestem niedosłysząca. To ja powiem ci tak, że wyrzucił mnie z nk wtedy kiedy się dowiedział, że jestem niepełnosprawna...no właśnie i ktoś się dziwi?
Stary 2012-06-09, 18:20   #250
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:

Nie wierzę w to, że molestowana przez ojca dziewczyna (jeśli to co piszesz to prawda) nie potrzebuje żadnej pomocy i może uważać się za ZDROWĄ.

I pewnie się zdziwisz, ale na terapię chodzę (mimo, że jestem zdecydowanie mniej zaburzona niż Ty), a na seks nie mogę narzekać.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 18:20   #251
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Chcesz udowodnić w ten sposób, że ja nie mam prawa do miłości bo ja jestem niedosłysząca. To ja powiem ci tak, że wyrzucił mnie z nk wtedy kiedy się dowiedział, że jestem niepełnosprawna...no właśnie i ktoś się dziwi?
Dziwne że wiesz czego ja chcę... niepokojący symptom. Uważasz że potrafisz czytać w moich myślach? Interesujące.
Nie, napisałabym tylko że nikt się nie dziwi że facet cię nie chciał. Inni też się nie zdziwią bo obraz jaki mamy z twoich postów wygląda następująco: jesteś infantylna, średnio rozgarnięta życiowo i z tego co widzę po tym jak odpisujesz na nasze wiadomości - z ledwością czytasz (takich poprzekręcanych myśli i nadinterpretacji dawno nie widziałam, nie wiem czy to urojenia czy problemy z czytaniem).
Stary 2012-06-09, 18:23   #252
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
Dziwne że wiesz czego ja chcę... niepokojący symptom. Uważasz że potrafisz czytać w moich myślach? Interesujące.
Nie, napisałabym tylko że nikt się nie dziwi że facet cię nie chciał. Inni też się nie zdziwią bo obraz jaki mamy z twoich postów wygląda następująco: jesteś infantylna, średnio rozgarnięta życiowo i z tego co widzę po tym jak odpisujesz na nasze wiadomości - z ledwością czytasz (takich poprzekręcanych myśli i nadinterpretacji dawno nie widziałam, nie wiem czy to urojenia czy problemy z czytaniem).
Kuźwa...ale ja wcześniej taka nie byłam ile razy mam to kuźwa tłumaczyć dziecinko. To ty jesteś infantylna
W tej chwili jestem wkurzona bo zamiast mi pomóc to mi dokładacie!

Edytowane przez Marin8d
Czas edycji: 2012-06-09 o 18:25
Stary 2012-06-09, 18:27   #253
DariaKom
Zakorzenienie

Czy ktoś z modów mógłby zareagować?
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 18:29   #254
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Kuźwa...ale ja wcześniej taka nie byłam ile razy mam to kuźwa tłumaczyć dziecinko. To ty jesteś infantylna
W tej chwili jestem wkurzona bo zamiast mi pomóc to mi dokładacie!
Jak mamy ci pomóc, dziecinko? Psychologa nie chcesz, na wyprowadzenie się z domu siły nie ma (bo praca jest tylko w agencjach pracy tymczasowej albo w zawodzie a innych to już Pan Bóg nie stworzył...).
Mamy ci faceta pod drzwi dostarczyć? I tak nie da rady, bo ty chcesz tego konkretnego. Nie mogę ci powiedzieć żebyś go uprowadziła... (bo to by było wysoce niemoralne... i nielegalne :P) ale chyba takiej rady chcesz. Przecież nic nie poradzisz na to, że on cie nie chce? Nie wiem czego oczekujesz?
Chciałaś wiedzieć czemu nikt nie chce cie poznać no to cię cały czas uświadamiamy.
Stary 2012-06-09, 18:35   #255
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
Jak mamy ci pomóc, dziecinko? Psychologa nie chcesz, na wyprowadzenie się z domu siły nie ma (bo praca jest tylko w agencjach pracy tymczasowej albo w zawodzie a innych to już Pan Bóg nie stworzył...).
Mamy ci faceta pod drzwi dostarczyć? I tak nie da rady, bo ty chcesz tego konkretnego. Nie mogę ci powiedzieć żebyś go uprowadziła... (bo to by było wysoce niemoralne... i nielegalne :P) ale chyba takiej rady chcesz. Przecież nic nie poradzisz na to, że on cie nie chce? Nie wiem czego oczekujesz?
Chciałaś wiedzieć czemu nikt nie chce cie poznać no to cię cały czas uświadamiamy.
chcę odejść skoro mnie nie chce. Dzięki za uświadomienie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-09, 18:40   #256
Bananalama
jestę wieszczę

Mam bratanicę z niedosłuchem. Jest bardzo emocjonalna. Często reaguje podobnie, bo jest troszeczkę opóźniona. Ale ona ma 14 lat.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 18:45   #257
Ingran
Blessed be the fruit

Uff, przeczytałam wątek od dechy do dechy i jestem w głębokim szoku, jak autorka może mieć takie nastawienie do świata

Jak ktokolwiek ma cię chcieć, skoro jesteś taką egoistką o absurdalnych poglądach??? I skoro jesteś na bank pewna, że nikogo już nigdy nie pokochasz to po co to całe użalanie się, że miłości ci brak??
Stary 2012-06-09, 18:50   #258
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Mam bratanicę z niedosłuchem. Jest bardzo emocjonalna. Często reaguje podobnie, bo jest troszeczkę opóźniona. Ale ona ma 14 lat.
NIe jestem opóźniona w rozwoju. W poradni wyszło, że wiedzę mam wyżej niż przeciętną w tej grupie osób (niedosłyszący).

Mam prawo się tu wyżyć bo mnie dokopujecie i nie pomagacie. Pisząc takie rzeczy typu: jestem niedorozwinięta, głupia, aspołeczna to ma być pomoc? ja z góry już podziękuje
Stary 2012-06-09, 18:51   #259
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
NIe jestem opóźniona w rozwoju. W poradni wyszło, że wiedzę mam wyżej niż przeciętną w tej grupie osób (niedosłyszący).

Mam prawo się tu wyżyć bo mnie dokopujecie i nie pomagacie. Pisząc takie rzeczy typu: jestem niedorozwinięta, głupia, aspołeczna to ma być pomoc? ja z góry już podziękuje
Wiesz... pierwszy krok do poprawy to uzmysłowić sobie że jest problem i gdzie jest problem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-09, 18:52   #260
Marin8d
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ingran Pokaż wiadomość
Uff, przeczytałam wątek od dechy do dechy i jestem w głębokim szoku, jak autorka może mieć takie nastawienie do świata

Jak ktokolwiek ma cię chcieć, skoro jesteś taką egoistką o absurdalnych poglądach??? I skoro jesteś na bank pewna, że nikogo już nigdy nie pokochasz to po co to całe użalanie się, że miłości ci brak??
Tak. Jestem egoistką o absurdalnych poglądach. W takim razie on też ma absurdalne poglądy skoro mnie nie chciał jak mu napisałam o niepełnosprawności. I co powiesz na to?
Stary 2012-06-09, 18:53   #261
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:

Ja Ci nigdzie nie pisałam, że jesteś niedorozwinięta i głupia. Ewentualnie, że jesteś egoistką i zachowujesz się jak dziecko. I nie, nie masz prawa się wyżywać tutaj.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 18:56   #262
Nemme
Raczkowanie

Cytat:
Tak. Jestem egoistką o absurdalnych poglądach. W takim razie on też ma absurdalne poglądy skoro mnie nie chciał jak mu napisałam o niepełnosprawności. I co powiesz na to?
Powiem, że to obsesja na punkcie człowieka i jest to choroba psychiczna, którą się leczy u psychologa/psychiatry.
Nemme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 18:56   #263
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:

Lecz nie masz prawa wyżywać się na innych, którzy dobrze Ci radządlaczego nie możesz pojąć tego, że facet Cię nie chce? Do miłości nikogo nie zmusisz.
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-09, 19:00   #264
DariaKom
Zakorzenienie

Dziewczyno, wątek zostanie raczej zamknięty, a zanim to nastąpi, przyjmij dobre rady dziewczyn i zgłoś się gdzieś po pomoc, zanim będzie za późno.
Stary 2012-06-09, 19:41   #265
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Dziewczyno, wątek zostanie raczej zamknięty, a zanim to nastąpi, przyjmij dobre rady dziewczyn i zgłoś się gdzieś po pomoc, zanim będzie za późno.
Założy następny wątek w tej tonacji i nadal będzie dziesiątki osób wodzić za nos.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 19:45   #266
DariaKom
Zakorzenienie

Hehe no tak...my tu gadu gadu, a moderacja na grillu
Stary 2012-06-09, 19:55   #267
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Złośliwiec mecze na pewno ogląda :P Ja zresztą też :P
Stary 2012-06-09, 20:03   #268
znawczyni9
Raczkowanie

trzeba zmienic znajomych, nie moze byc tak ze sie nikomu nie podobasz.
znawczyni9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-09, 20:04   #269
DariaKom
Zakorzenienie

Ciekawe czy jest za Portugalią czy Niemcami ...żeby nie było, że wszystkie pouczymy po banie, jak coś pójdzie nie tak
Stary 2012-06-09, 20:26   #270
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie potrafię obdarzyć nikogo innego uczuciem po raz kolejny. Bo miłość to co innego niż chemia pomiędzy dwojgiem ludzi. Skoro twierdzisz, że można więcej to mylisz miłość z pożądaniem. Musisz się nauczyć je odróżniać.

pominę 7 zauroczeń, które bardzo szybko się skończyły tak jak szybko się zaczęły.
wtf

Cytat:
no tak tylko, że na gotowanie trzeba mieć kasę, na podróże także..roweru nie posiadam. Nie zawsze mogę coś upichcić a tak bym chciała. Namiętnie zbieram wszelkie przepisy...mam tego full, ale nie zawsze mam jak tego wykorzystać Zrezygnowałam z agencji pracy tymczasowej bo robili problemy z wypłatami...w efekcie wypłatę za luty dostanę pod koniec lipca. Teraz mam tylko stypendium (niskie) i musi mi wystarczyć na bilet miesięczny, czasem coś ugotuję bo w domu najczęściej nie ma nic. Dla mamy twaróg, śmietana, wędlina i masło to już wszystko co jej do szczęścia potrzeba a ja lubię różnorodność w posiłkach.

Mimo to uczę się, żeby mieć dobrą pracę. Dzieci mieć nie mogę a na studia poszłam specjalnie dla faceta, żeby nie być od niego gorszą. Wiem, głupie to, ale ja nie chciałabym być na czyimś utrzymaniu. Chciałabym gdzieś wyjechać, ale nie mam z kim. Boję się sama podróżować zwłaszcza, że nie jestem osłuchana z angielskim. Wątpię czy się osłucham..zawsze zostaje korespondencja pisemna, ale to jest dziecinada, żeby pisać na kartce o co mi chodzi.
a dopiero co autorka pisała,że te co nie dają rady na studia niech się nie wybierają... rozumiem,że lepszą opcją jest pójście na studia dla faceta !!

Cytat:
nie przejmuję się waszymi odzywkami typu "troll" bo to dziecinada jakaś

wypowiadacie się bez senu...po co mi te śmieci? Skoro was bawi czyjeś nieszczęście to nabijajcie się z kogoś innego...na tym forum macie mnóstwo bezsensownych wątków typu.."nie spełniam oczekiwań chłopaka w łóżku" lepiej idźcie tam się wypowiadać..
a to akurat jest całkiem sensowny temat wątku bo pokazuje ,że ktoś chce ratować swój związek poprzez poprawę życia seksualnego

Cytat:
Pójdę do psychologa, będę słuchać głupot, które każdy słyszy. Lepiej by mi zrobiła zmiana otoczenia. Szkoda, że on nie chciał mnie poznać ani pokochać. Skreślił mnie bo: nie miałam studiów, jestem młodsza? Czy wszyscy są materialistami i się ścigają? Trudno będę sama bo nikt mnie już raczej nie pokocha skoro do tej pory nikogo nie było. Nie chcę być z byle kim kto chciałby się tylko ze mną przespać albo był dla kasy. Cenię siebie i nie oddałam byle komu co mam najcenniejszego.

Wyścig szczurów jest wszędzie. Ja ten wyścig przegrałam bo nie spełniam jego oczekiwań Na uczelni też ten wyścig przegrałam...bo są ludzie lepsi ode mnie.
Największe przepychadła są jak się wsiada do autobusu
TY jesteś niezrównoważona psychicznie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
przecież cały wątek Ci tłuczemy do głowy, że Twoja, czego tu nie rozumiesz?
boska odp.

Cytat:
to ciebie nikt nie lubi i wynocha stąd bo mam ciebie dość. Nadal nie czytasz ze zrozumieniem...WYPAD!
Co to za dziewucha, która nie odróżnia modlitwy od zaklęć? No comments!
wow prawie się wystraszyłam
jak dobrze ,że jesteś i robisz selekcję kto tu może być a kto ma spadać

Cytat:
a ta znowu nie doczytała do końca...wychodzę z domu bo zbok miał iść do pracy, ale siedzi w domu. Myślałam, że sobie poszedł, ale co widzę? 2 okocimy w lodówce...

Mam tego dość..i was też mam dość, jesteście takie same jak ten zboczeniec.
należą mi się przeprosiny, nie jestem taka sama

Cytat:

a nie zostawi właśnie, bo mnie strasznie kocha

Cytat:
no potrzeba by było kogoś z władzą
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości