|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Grzywka
witam,
![]() z góry przepraszam jak coś będzie nie tak, ale uczę sie być tu nowa ![]() więc.. na początku ferii (tj luty) zdecydowałam się na grzywkę. byłam bardzo zadowolona mimo narzekań mamy. ale kij. była śliczna, taka na bok. wyglądałam w niej doroślej.. potem gdy ją podcinałam fryzjerka zbierała mi coraz więcej włosów. już nie była to grzywka `na skos` lecz `na bok` no ale ok. jakieś 2 miesiące temu zaczęłam zapuszczać. grzywka raczej nigdy nie rosła mi szybko, ciągle mi przeszkadzała. 2 miesiące chodziłam codziennie w zaczesanej grzywce do tyłu.. było mi nawet ładnie ![]() ![]() ![]() wczoraj gdy wróciłam i przejrzałam się jeszcze raz to aż łzy spłynęły mi po policzkach. po prostu masakra ! 2 dzień siedzę w domu i nie wychodzę.. wyglądam okropnie ! ![]() co robić ? ![]() z góry dziękuję za odpowiedzi ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: błagania o pomoc, czyli zwalona grzywka ;<
zrób przedziałek po drugiej stronie głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Grzywka!!!
Jak samemu zrobić grzywkę? Nie chodzi o podcięcie tylko o zrobienie grzywki której nie ma...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Grzywka!!!
ja bym nie próbowała, nawet z podcięciem mam problem po wielu,wielu próbach. u mojego fryzjera grzywka 5zł kosztuje, więc myślę, że lepiej idz najpierw i spytaj w salonie gdzieś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się w 100%. Sama lepiej nie próbuj, nie wiadomo co z tego wyjdzie, później możesz płakać.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
No fakt
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do tematu "Grzywka- zrób to sama"
![]() link poniżej http://kokardka-mysi.blogspot.com/20...b-to-sama.html
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziękuję - bardzo przydatne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Grzywka jak u Brodki
Chciałabym ściąć grzywkę.Interesuję mnie taka jak u Brodki,jak to powiedzieć fryzjerowi,komu będzie ona pasować?Trochę boję się,że fryzjerka mi ją pocieniuje i będzie koszmar.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Dot.: Grzywka jak u Brodki
wydrukuj zdjecie i pokaz fryzjerowi .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może masz po prostu inny kształt buzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Grzywka a okulary?
Nosze okulary i chciałabym ściąć sobie grzywkę. boję się jednak takiego efektu ala brzydula. Jak zrobić grzywkę, żeby wyszedł ładny efekt ( wraz z okularami) doradźcie coś. Może styl czesania ...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Dot.: Grzywka a okulary?
podczepiam się pod pytanie
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
* duża grzywa, z trójkąta?*
Witam
Mam pytanko do Was ![]() Mam długie włosy i grzywkę, sporą ciętą w trójkąt od góry/czubka głowy. Problem polega na tym,że często spinam włosy w kuc u góry wysoko. I w tedy moja grzywka nie wygląda fajnie, bo widać taki wielki trójkąt i włosy z boku co spięte są w kucyka. Tak brzydko to wygląda;/ Nie wiem czy dobrze tłumaczę. Jak powinnam zmienić cięcie by spinać, mieć grzywę i nie było takiego "dziwnego" trójkąta?? Proszę o radę, idę w śr, do fryzjera chce to zmienić ale nie wiem jak, ona też pewnie mi nie powie:P Dodam wygrzebane zdjęcia. Co z tym zrobić?? razi mnie to, bo chyba nie jest ok,ale nie wiem jak ma być;/ Naoglądałam się zdjęć w internecie grzywek i dalej nie wiem. Edytowane przez czarna magda Czas edycji: 2012-06-21 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dot.: * duża grzywa, z trójkąta?*
Do celowo chcę taka grzywkę
Ale,żeby dobrze wyglądała jak zepnę ją, nie tak jak teraz. Pooooomocy bo nie mogę na siebie patrzeć ![]() ![]() Edytowane przez czarna magda Czas edycji: 2012-06-18 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * duża grzywa, z trójkąta?*
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grzywka
Czy wyjdzie brzydula czy nie to już chyba od rysów twarzy zależy, ale dla mnie (też chodzę w okularach) największym problemem były boki z grzywki, które na wysokości okularów odginały się na zewnątrz...
![]() a jak się raz wkurzyłam i je podkręciłam do środka suszarką i wyprostowałam, to się zaczeły zawijać prawie pod okulary ![]() miękkie włosy + okulary + grzywka = anielska cierpliwość ![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Ja i tak będę musiała prostować sobie ta grzywkę ponieważ naturalnie mam kręcone włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Obcielam sama - wyszlo rewelacyjnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam grzywkie obcięto na prosto zaczesano na bok.żapuszczam ją trbo chce żeby zakrywała mi czoło
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Nigdy nie miałam grzywki, może tylko jak byłam mała. Teraz chyba bym się nie odważyła ściąć włosów i zrobić grzywkę. Czuła bym się chyba dziwnie, nienaturalnie. Poza tym lubię mieć włosy zaczesane do tyłu. To jest wygodne i bardzo praktyczne np. podczas upałów. Trzeba tez sie liczyć z tym, że chociaż grzywka jest fajnie ścięta to nie każdemu będzie pasować.
Obuwie dla dzieci w świetnych cenach! W razie problemów nie ma stresu ![]() Po nowe buty wpadamy na http://www.butyzakupy.pl/ ![]() Edytowane przez pralinka789 Czas edycji: 2012-09-26 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.