|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
nataszka ja nie miałam ósemek wyrywanych, ale innego zęba sie pozbyłam
dentystka powiedziała, że mogę Tantum Verde psikać. Jak masz to może spróbuj
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Libra dzięki, kurcze ale to minęło i już do domu.
Właśnie u mojej kuzynki jest taki nawal supermarketów a miasto ma ponad 30 tys mieszkańców . Minka u mnie tez ok 50 tys mieszkańców . Nataszka ale się bidulo meczysz. Madzia a jaki masz rowerek od 2 lat czy od 3 lat. Ja mam od 3 i wydaje mi się ze jest jeszcze za duży, jak przyjadą to sprawdze. U nas biegowy tez się kurzy haha ale nie było kiedy w sumie na nim jeździć . Jak go dostał to był chory potem padało u nas i teraz w pl byliśmy. Ja w domu ma Bierznie to nie musze swirowac z kupowaniem szmat do biegania bo w pizamie biegam a po treningu do prania hehe za to musze sobie kupic buty bArefoot , napalilam się trochę na nie. |
|
|
|
#3093 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochane jesteście. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() męcze sie mecze to niestety fakt! |
||||
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Nataszka jak ja miałam 8 wyrwać to byłam opsrana ze strachu, jak mi ja wyrwał to byłam w szoku ze tak szybko i nie boli. Miałam szczęście chociaż w tym. Nie wiem czy wejdzie ten link czy akurat pokaze je czy wszystkie http://www.google.co.uk/search?q=bar...0&bih=268#i=84 są jeszcze takie normalne buty bo te są śmieszne hehe . Te sa normalnie wyglądające http://www.google.co.uk/search?q=bar...0&bih=268#i=78 . Takie przykłady kolor wiadomo rzecz gustu i do wybrania.
Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-06-09 o 10:44 |
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie pokazuje przenosi na główną googli strone... musialabys wybrac jedna pare i do nich konkretny link wybrac
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
http://barefootrunningshoes.org/vibr...-bikila-women/ Może ta wejdzie. To buty piecio- palcowe, a z boku są tez normalne .
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma szans ale jak sie wpisze barefoot to znajduje... tylko własnie zastnawialam sie czy chodzi ci o te 5 palcowe hehe
|
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Młoda a mi wchodzi ten link który teraz dałam. Wchodzi mi bo pamięta chyba hmmmm No ale o te 5 palcowowe mi chodzi hehe . Śmieszne
.
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
o rzeczywiscie wlazlo
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Monka te buty byly hitem kilka latek temu. Ale w testech biegowych kiepsko wychodzily. Ciezko kupic odpowiednie skarpetki sportowe
![]() Dzisiaj na placu zabaw znalazlam dziewczynke. W radiu podawali ze zginela i szukaja. Poszlam ja zaprowadzic. Przechodzila obok kobiecina i sie mnie pyta czy nie widzialam podobnej dziewczynki.powiedzialam ze drugiej nie widzialam.w radiu pomala do mnie jak poszlismy dalej.a co moja babcia chciala od pani ?!.bylam z malym to juz jej nie gonilam. Poszlam do radia zostawilam moj nr tel. I poszlam z ta mala i moim na plac zabaw. Ta milenka ma 3,5 roku. Po godzinie na placu nikt sie po nia nie zglosil,to na policje zadzwonilam,bo ile mozna. Znalazl sie jakis sasiad na placu tej dziewczynki, i powiedzial ze ze swoja cora wezma ta mala do siebie puki mama z pracy nie wroci,policjanci go spisali. I tyle. Ale zauwazcie co za babcia ktora mieszka z wnuczka w jednym mieszkaniu,nie jest w stanie jej poznac z odleglosci 2m.?! ze
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może babcia na coś chora?Ale dziwne,że mała za babcią nie poleciała i że nie krzyczała,że to jej babcia ![]() Ja te buty pierwszy raz na oczy widzę-jezu,ale paskudy
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia o jezusie nie wiem czy się śmiać czy płakać .
Tez mi się skojarzylo ze babcinka może coś nie tak, albo taka zestresowana była. Dobrze ze na ciebie trafiła a nie na jakiegoś świra . Te buty dalej są na czasie , jawłaśnie czytałam pozytywne opinie, ludzi którzy zmienili normalne buty na te, bardzo wygodne dlatego się skusze. Jak mi w bieganiu bedą przeszkadzały to w starych będę biegać a te bardziej chce do treningów , ćwiczeń. Właśnie problem jest z dobraniem trzeba dobrze zmierzyć. Ana hehehe no okropne ale w domu będę w nich ćwiczyć. |
|
|
|
#3103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza...
ząb jest na nurofen forte, chwila spokoju
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
za mną pierwszy z sześciu kolejnych samotnych dni z Gabrysą-24/7 radary na 100%, a do tego jeszcze wiadomej jakości nocki....jak w czwartek nagle zamilknę na forum to będzie znaczyło, ze wykończyłam się totalnie
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Joł .
Dotarłam i się ogarniam ![]() ![]() Raczej nie nadrobię wszystkiego . Jakiś skrót dostanę ? Egipt jest boski . kocham temperatury po 40 stopni . teraz łażę w bluzie i ciągle mi zimno . SZymek dostał spóźnionej zemsty i ma sranko , na szczęście już przechodzi . dzieciaki opalone i zadowolone , a ja wcale nie wymęczona ![]()
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynka mogła być przestraszona całą sytuacją i dlatego nie poleciała za babcią a babcia mogła niedowidzieć ,moja sąsiadka starsza babka właśnie nie dowidzi że wszystko zamazane i tak mi się skojarzyło.
Jeny no oczy w dupie trza mieć , u mnie smycz dzieciowa dalej używana niekiedy. Monka buty śmieszne i na pewno trzeba kupować na żywo, przypuszczam że by się strasznie brudziły między tymi paluchami W domu ćwiczę boso Madzia ja ostatnio to samo tylko ubrania sportowe i teraz też zamówiłam spodnie z tchibo przecenione te 3/4
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
WITAM
![]() Mialam jeszcze skomentować temat sklepów otwartych w niedziele ale jako, że widze, że temat ucichl (może i lepiej) to juz nic nie napisze bo ciut mnie nerw bral jak czytałam... a po co się denerwować Tak a propos- jutro ide na 10 godzin do pracy. fajowa rzecz która się ze mną zamieni? Moze monka?? mrówka- trzymaj się tam madzia- to miałaś przygodę. Ale dla mnie to wszystko jakieś dziwne ![]() ania- napisz coś więcej a jak się ogarniesz, wstawiaj foty ![]() Ja też uwielbiam takie temperatury i dla mnie Egipt był zaje... dlatego z lekka zazdraszczam ![]() U nas od czasu jak mała bez smoka, nocki są super (odpukuje w niemalowane). Nawet zasypia już niemal tak jak ze smokiem także chyba trafiliśmy na TEN czas
Weroniczka (05.04.2010r) "Ktoś" ( tp. 3.12.2014 ) Edytowane przez ASIULEK_23 Czas edycji: 2012-06-09 o 21:50 |
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś cały dzień w biegu na poczatek zakupy potem zoo a na koniec znowu zakupy
nogi mi do tyłka włażą Pokaże Wam mojego kowboja
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
AniaP- witamy w Polszy.
Asiulek- ja się zamienie. Wole za Ciebie do pracy niż z tymi moimi siedzieć. Ale Ty pewnie nie chcialabys się zamienic .Te buty okropne jak dla mnie. Ja w sarpetkach palczastych nie potrafię chodzi. Dodatkowo to wymiar we palce trzeba mieć. A ja mam jeden po złamaniu i się nie prostuje. Libra dobrze zauważyła ze brud miedzy palcami butowymi bedzi .---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Mrowka- jak to 24/7? To Gabrysia nie chodzi do przeczkola?? ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Aneczka- widać ze się nie boi . Fajne zdecie.
|
#3112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Asiulek nie zazdroszczę, oby czas szybko zleciał! nareszcie się odezwałyście bo sie martwiłam |
||
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie mnie zaskoczył, Pani go posadziła i pojechali, wprawdzie jechał tylko parę minut , ale wcale się nie bał, na koniec pożegnał się z kucykiem pogłaskał go i powiedział mu " to pa, koniku do widzenia ", później musiałam mu zdjęcie w telefonie pokazać i całą drogę jechał i patrzył na zdjęcie i gadał "Maciuś jechał na koniku, fajny konik ale cześć nie dał " hahaha
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania daj żyć kobieto 40 stopni ![]() jakiej klątwy faraona żeśta nie przywlekli ![]() PoP no Ty jestes na posterunku 24h to faktycznie nie do pozazdroszczenia Mrowak przeżyjesz ,będziesz mocniejsza
|
|
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
My tez w domu haha ale syf
![]() Ania czekamy na fotki. Asiulek tez pracowałam w niedziele , więc nie musisz mi nic udowadniać. . Pracujesz czy nie pracujesz w niedziele mnie to rybka serio, ja po buty w niedziele nie biegam , zakupy robię w tyg albo net (ciuchowe- buty) . Mi się świat serio nie zawali jak domy handlowe zamkną w niedziele bo już setny raz to napisze nie robię zakupów w niedziele. Nie musze. Chyba ze okazja sie trafi. Jakbym musiała to bym pewnie trula ze sklepy zamknięte hehenawet jak spozywke zamkną to tez mnie to rybka bo jakbym nie miała już serio co włożyć do gara to tz ma fast fooda. Zrozum ze mówiąc ze mi to zwisa nie mam na myśli tych kobiet które muszą pracować ale sam fakt otwartych sklepów mi zwisa. Czy to serio tak trudno zrozumieć czy ja niewyraźne pisze bo już nie wiem? Libra a no ciekawe jak z tym brudem miedzy palcami, nikt nic nie pisał, ale ja w domu będę w nich ćwiczyć więc brudu jako tako nie będzie a zawsze można przetrzec . Na boso cwiczysz ? W życiu bym nie dała rady, zależy jakie ćwiczenia - raczej , stopy by mi powykrzywialo hehe jakiś but musi być. Musze dobrze stopę zmierzyć bo dostawa ok 60 dolcow plus koszt buta. Lipa będzie jak nie trafię hehe |
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Fotki na razie na fejsa dałam bo tam najszybciej , ale coś zamieszczę , tylko muszę cholerniki zmniejszać .
Mnie zastanawia w tych butach czy to sobie człowiek palcy nie pościera w tym i co mają niby dać te osobne palce ? Wizualnie mi się nie podobają
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Ania na fejsa szybko fotki się daje fakt. To czekamy.
Nie chce mi się pisać tu znalazłam link o butach. http://runners-world.pl/Boso-ale-w-B...tach-4622.html . Musze sobie kupić nowe do treningu bo mam reeboki z wypukla podeszwa i jak robię workouty w których musze utrzymać równowagę to lecę i chce coś co pozwoli mi się utrzymać , dodatkowo piekła mnie stopa jak za długo na orbiterku smigalam, więc stwierdziłam ze czas na nowe buty, te maja dobre opinie i chyba je kupię. Jeszcze zastanawiam się nad nikami tez barefoot ale but normalnie wyglada- nike free run+ . Pewnie skusze się na te piecio palcowe bo chce się przekonać co i jak. Taki duperel. |
|
|
|
#3119 |
|
Rozeznanie
|
nataszka25 biedactwo, ja mialam wyrywane 3 osemki na zyczenie i nic mnie nie bolalo potem tylko musialam sola plukac z woda i plyny jesc przez jakis czas, ale jestem zadowolona bo mimo ze byly zdrowe to ciezko mi sie je czyscilo
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie raz idę pochakać w klapkach to później mam giry jakbym na antylopy polowała i to samo pewnie z butami wkurzałoby mnie to.Ja ćwiczę nawet nie na boso tylko w skarpetach na podłodze bezpośrednio bez maty,akurat nie robię jakichś takich ćwiczeń że muszę stopami manewrować i tak mi wygodnie. Jak chcesz je do domu to się nie pobrudzą ,a nie lepiej by Ci było w jakichś butach do yogi np. Ale jak się już napaliłaś to pewnie kupisz ,ja się tak napaliłam na pumy fass 500 i pewnie je też kupię bo te co mam nie są do typowo twardego podłoża. Ania dawaj tu a nie na fejsa ,ja niestety nie mam fejsa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

dentystka powiedziała, że mogę Tantum Verde psikać. Jak masz to może spróbuj 

Z jednej strony się pozbyłam, pewnie i jak dentysta za którymś razem nic nie znajdzie do roboty to i z drugiej strony się pozbędę.

ząb jest na nurofen forte, chwila spokoju

. Fajne zdecie.