|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Brakuje mi jeszcze 4 obserwatorów do 150
![]() I muszę zrobić rozdanie, bo setkę przegapiłam |
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
To ja Ci pomogę
![]() Ja mam 25 i się bardzo cieszę :P Edytowane przez Malwina_89 Czas edycji: 2012-06-09 o 22:40 |
|
|
|
#634 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na blogu makijaż Rihanny z Where have you been
zapraszam---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Mam podobnie ogolnie to dla mnie miłe, że ktoś chce mnie obserwować i w sumie nie licze na setki , wolę by ktoś regularnie zaglądał, niż robił masówkę
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Ale przydałoby się
![]() Tym bardziej, że fanty już zakupione ![]() Myślę jeszcze nad formą, bo mam ochotę na coś w stylu szukania jajek, jakie robi Meow na Wielkanoc. Bo do konkursów raczej nie mam głowy i czasu. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej jak ocs wygram to mam satysfakcje a nie licze na slepy los![]() ja dawno nie robilam zadnego konkursu, ani rozdania , ale ja raczej rozdan nie robie i nie biore w nich udzialu , na poczatku sie bawilam , a teraz mi sie nie chce za bardzo
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja bym chciała przede wszystkim nagrodzić te dziewczyny, które są ze mną praktycznie od początku istnienia bloga. No i największe gaduły ![]() Stąd pomysł szukania jajeczek. Osoba, która czyta mój blog od początku, nie będzie miała z tym problemu. |
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
i recenzja u mnie nowego nabytku, który został chyba moim ideałem
|
#641 |
|
Wtajemniczenie
|
witam w nowym wątku,nie udzielam się bo nie nadążam z czytaniem tak pędzicie,chciałam zapytać coś odnośnie makijaży,chciałam dziś zrobić zdjęcie makijażu oka robiłam dwoma różnymi aparatami,ustawiłam funkcję automatyczne wybieranie programu ale zdjęcia wychodzą beznadziejne a Wy macie takie idealne,kolory też idealne co robię nie tak ?a może te zdjęcia trzeba obrobić w jakimś programie,proszę o pomoc
|
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ideal z cierpieniem w tle a szkoda bo tez go lubilam kiedys jak bylam nie swiadoma ;P
|
|
#643 |
|
Moderator
|
Witam się i ja (ponownie)
![]() u mnie tylko 11 osób i będzie nas 600 ciekawe w życiu bym nie pomyślała, że to kiedyś nastąpi, pamiętam jak się cieszyłam z 50 Obserwatorek, potem ze 100 i tak dalej. A tak naprawdę ilość osób która mnie obserwuję to pierwsza rzecz na jaką zerkam jak wchodzę na bloga i z każdej nowej Duszyczki się niezmiernie cieszę. Zwłaszcza jak nie jest organizowane żadne rozdanie.. a to już wkrótce Matko, nie lubię tej diety coraz bardziej z przymrużeniem oka oczywiście... dzisiaj byłam na grillu. Ani piwka (ale przynajmniej autem jechałam) to już nawet nie mówię. Ale zjadłam trochę takiej cieniutkiej kiełbaski i kurczaka grillowanego i teraz wróciłam do domu i pierwsze co toaleta i, no, co się będę chwalić, same wiecie... mój żółądek przestał tolerować tłustsze i mocno smażone jedzenie (( Kiedyś zdarzało się po większej ilości spożytego alkoholu (powiedzcie że nie jestem jedyna bo się normalnie poczuję jak alkoholik) - teraz nawet po cięższym jedzeniu... i co ja mam mieć z życia ((
|
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zdjecia robie na ustawiniach makro na wutomacie bo sama sobie robie :/ wolalabym na manualu ale ja nigdy nie mam czasu ustawiac bog wie ile
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
mhm tak w skrocie http://demotywatory.pl/1537355/Twoj-nowy-tusz-do-rzes
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
caly koncern loreala lezy obecnie - fakt szuakaja alternatyw ale testuja nadal
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dobrze
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koncern L'Oreal jest znany z tego, że płaci malutkim firemkom za testowanie kosmetyków na zwierzakach, żeby zachować pozory. I oficjalnie nie testuje, bo przecież testuje firma X czy Y. Ale że koncern ma w tych firmach pakiet udziałów czy zapłacił tym firmom za badania, to juz jest trudniej udowodnić. Mało tego, swoje opatentowane komponenty też testują na zwierzakach. |
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
no ale co kto lubi , ja swojej reki do nich nie przyloze i nie kupie poki nie beda na zielonej
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Patalus czy dobrze spisałaś skład tego podkładu Mollon?
Naprawdę na szóstym miejscu jest polibuten? |
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratki Jak zaczynałam blogowanie to w życiu nie sadziłam, że to pójdzie takim torem a już na pewno, że stanie się także sposobem na zarabianie Niebawem dobiję do tysiąca i najzabawniejsze jest to, że czytelników przybywało zawsze w okresie kiedy nie robiłam żadnych rozdań/konkursów itd. Teraz sporadycznie coś wrzucę ale dla mnie to zawsze był tylko dodatek, coś na zasadzie dla Was ode mnie. Myślę nad czymś jak nadejdzie dzień 1001 ![]() Podziwiam Cię za trzymanie się diety, poważnie! dla mnie to abstrakcja i wystarczy, że muszę odmawiać sobie wielu rzeczy ze względu na problemy dermatologiczne.... bo efekt później jest opłakany a teraz kiedy planujemy dziecko to już w ogóle...
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, aż sprawdziłam dla pewności
|
|
#655 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyniki dzisiejszych meczów nie przypadły mi do gustu. Zarówno Holandia, jak i Portugalia przegrały. Ale o wiele bardziej przypadł mi do gustu styl gry Portugalii. Zawsze twierdziłam, że Ronaldo jest przereklamowany, ale dzisiaj pokazał klasę, chociaż nie udało mu strzelić gola. Widać, ze ma formę i szybkość. I stawiał na grę zespołową, chociaż jego parę indywidualnych akcji, było genialnych. Nie mogłam wyjść z podziwu nad jego techniką. Jeśli chodzi o Holandię, to wydaje mi się, ze van Persie jest kompletnie bez formy. Jakby przemęczony sezonem w Premiership. Za to zmiany moim zdaniem były dobre. |
||||
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
a bardzo rzadki jest ten podkład, czy raczej gesty, taki o konsystencji bitej śmietany?
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
ani gęsty, ani nie ścieka z palców, jest taki półpłynny
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze nie jest tak źle
![]() tyle, że lepiej nie używaj go codziennie, bo polibuten raczej stosuje się w niewielkich ilościach dla poprawy przyczepności i najczęściej w pomadkach, błyszczykach, eyelinerach i tuszach. Pierwszy raz widzę go w podkładzie i to tak wysoko ![]() Ale pewnie jest to podkład typu woda+silikon, to by nawet tłumaczyło tak wysoko parabeny. Tych daje się góra 3% |
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już mniej więcej wiem, na jakiej zasadzie to działa, chyba trzeba się dokształcić porządnie z chemii dzięki za objaśnienie!mam zamiar go używać, jak się troszkę jeszcze opalę, a jak będę już całkiem ciemniejsza, to mam w zanadrzu jeszcze inny ciemniejszy niż wszystkie podkład, bo tak to bym wyglądała jak murzyn
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

po większej ilości spożytego alkoholu (powiedzcie że nie jestem jedyna bo się normalnie poczuję jak alkoholik) - teraz nawet po cięższym jedzeniu... i co ja mam mieć z życia
Lush & China Glaze lover!
nie dobrze

Przecież nie on sam wypracowuje te sytuacje, on tylko je wykańcza. No ale dobra, zobaczymy co teraz rodak nasz pokaże w reprezentacji.
2 lata temu myślałam, że wyjdę z siebie