|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Skoczylam wczoraj na drobne zakupy i byla Friuty Essence
![]() kupilam 2 lakiery rozowy i brzoskwiniowy i top coat (ze stalej serii) Kupilam tez zel do mycia twarzy i zel do demakijazu (potrzebne) |
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wow, jaki fajny róż i bronzer! I jaka cena! Tylko mi by pasował zamienić bronzery albo róże, w jednym mi się nie podoba odcień bronzera a w drugim różu |
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można nim dozować natężenie koloru i jak się tylko lekko maźnie, to daje taki fajny lekki rumieniec. Miałam kilka bronzerów i ten jest najtrwalszy. Maluję się rano i jak wracam po pracy to mam go nadal na twarzy, czyli wytrzymuje jakieś 9-10 h. Drobinek nie ma, ale minimalnie coś tam ma błyszczącego - widać to w opakowaniu, natomiast na twarzy nie. Ma dobre opinie na KWC
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj byłam w rossmanie
![]() - płyn do kąpieli luksja różany xxl 9.00 -krem pod oczy ziaja calma 15ml CND 4.50 Oba potrzebne bo już dawno nic z tych kategorii nie mam. Zużyte natomiast ostatnio: - balsam eveline nawilżajacy 500ml -krem na dzień olay 50ml - próbki żeli pod prysznic 15szt po 10ml -mleczko do demakijażu nivea 25 ml |
|
|
|
#155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, widziałyście to? ![]() http://ecological.pinger.pl/m/1414563 |
||
|
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przyłączam się do zachwytów nad bronzerem Flormaru ![]() |
||
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co tłustej skóry to myślę, że będzie się nadawał. Nie masz gdzieś u siebie stoiska flormaru, żebyś mogła sobie obejrzeć na żywo kolorki?
|
|
|
|
|
#158 | ||
|
Zakorzenienie
|
r
Cytat:
Chyba musi on być naprawdę dobry... I do tego róż i bronzer w jednym ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Hm, już wiem czemu nigdzie nie widziałam stoisk tej firmy... Lista kiosków i sklepów firmowych Flormar w Polsce: woj. dolnośląskie Wrocław ARKADY WROCŁAWSKIE woj. małopolskie Zakopane SKLEP FIRMOWY ul. Kościuszki przy Krupówkach woj. podlaskie Białystok C.H. BIAŁA Białystok C.H. ZIELONE WZGÓRZE woj. pomorskie Gdańsk GALERIA BAŁTYCKA Gdańsk GALERIA PRZYMORZE woj. śląskie Częstochowa GALERIA JURAJSKA Dąbrowa Górnicza C.H. POGORIA Katowice SILESIA CITY CENTER woj. wielkopolskie Konin SKLEP FIRMOWY w C.H. PIOTR I PAWEŁ |
||
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w Płocku jest w sieci Drogerii Uroda. Z tego co kojarzę na wizażu jest wątek o kosmetykach Flormaru i wypisane są w 1 poście tego wątku wszystkie miejsca, gdzie można je kupić
Ja nie mam tego różo-bronzera tylko sam bronzer nr P114. |
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Księżniczko a sam bronzer na Twojej cerze też tak długo wytrzymuje? Też masz tłustą cerę czy nie? Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-06-09 o 16:03 |
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam 200 ml maski kokosowej do wlosow
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam Lactacyd oraz płyn do jamy ustnej, bo na dniach skonczą mi się obecne. Wydane: 13 zł
|
|
|
|
#164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli wyszłaś na -1, to dobrze ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie do Polski dotrze wraz z końcem lata![]() Cytat:
porządne zużycia![]() już się nie moge doczekać aż swoje maski pozużywam kusi mnie otworzenie kallosa litrowego, ale chce przez wackaje to co mam zdenkować i od pażdziernika jak wróce na studia KallosaUff zużyłam resztki szamponu Joanny z apteczki babuni, dzisiaj Isana witaminowa też już się w końcu skończyła. Został mi jedynie babydream którego używam dwa razy w tygodniu i jakiś z leclerka. Dobrze, że sayoss będzie w rosmanie we wtorek to kupię Bo nie lubię używać tego samego szamponu cały czas..Zużyłam też, żel biedronkowy ![]() I została mi na jedno użycie odżywka do paznokci Eveline, więc też się cieszę że w rosmanie bedzie taniej
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
No, widzę że przeszłyśmy teraz w fazę zużywania
U mnie poszedł żel pod prysznic YR
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć dziewczyny, oby tak dalej
|
|
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
Skusiłam się jednak na promocję z YR, zależało mi na maseczce i peelingu , które są obecnie w prezencie ale Tż chciał wodę toaletową Evidence więc szkoda było nie skorzystać
poza tym dla siebie dobrałam wodę kolońską Werbena , żel do mycia twarzy ten nowy (ciekawa jestem czy będzie tak dobry jak Pure System), balsam do ust kokos i odżywkę do włosów. Zapasów nie zwiększyłam , bo nie ma żadnej odżywki ani maski w zapasach, podobnie z żelami do mycia twarzy. i są kolejne zużycia ![]() -peeling do mysia twarzy Avon naturals z owoców granatu -balsam do ust coffee butter Joppa -wydłubuje już pędzelkiem więc musi siedzieć w domu .w zasadzie zostałam bez balsamu do ust, latem w ciągu dnia używam błyszczydeł , ale na noc coś muszę zakupić , na razie zadowolę się kokosem z YR ale raczej przymierzę się do zamówiena z Joppa lub Silk Naturals (też mają dobre smarowidła ustne).
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli wreszcie w IX części doszłyśmy do istoty wątku
![]() ![]() U mnie poleciała maseczka z glinką z oriflame 50 ml. A teraz atakuje wszystkie próbki i miniaturki bo wszędzie mi się walają
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
i jak ten peeling? Dobrze wygładza? Bo mam go w zapasie.
Ja teraz używam szamponu Syoss i jakoś mi nie pasuje. Włosy są takie szorstkie, matowe, nie błyszczą się i szybciej przetłuszczają... U mnie też zużycia!
Zakupów jak na razie 0.
|
#171 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie mozna kupic tą maskę Bingo Spa? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam kolejne zużycie: Płyn do demakijażu Kolastyna, pisałam o nim TU Mam też kolejne zakupy: z Polleny Eva:krem pod oczy, zel peelingujacy pod prysznic, krem do stóp, oraz zel pod prysznic lawendowy i oliwka pod prysznic z YR. Wiem, ze zeli mam az nadto ale nie wiedziałam co mam wziac w YR i chwyciłam pierwszy lepszy zel z polki, bo miałam bardzo malo czasu na zakupy a chciałam dostac oliwke z ulotki Dopisuje do statystyk
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-06-10 o 17:19 |
||||
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Na szczęście dolegliwości ulżyły mi na tyle, że w trakcie jazdy prawie nic mi się nie działo - tzn wierciło w żołądku, ale bez nieprzyjemnych akcji. Dużo mi dało, ze jednak nie poszłam do pracy, choć mam niesamowitego kaca moralnego bo powinnam być. No ale siedziałam cały czas na służbowym mailu, mimo, iż czułam się fatalnie. Co do Paryża ... Na pewno warto było jechać, nie żałuję, ale nie zauroczył mnie Dosyć brudne miasto. Rasistką nie jestem, ale widok tylu murzynów (takich "czarnych czarnych") mnie troche odpychał. Byliśmy na wieży Eiffla (za dnia jej widok to nic specjalnego - kupa złomu, ale zyskuje w nocy, gdy jest oświetlona) - widoki z góry niesamowite, w Wersalu, Luwrze, katedrze Notre-Dame, także w katerdze N-D w Reims, na cmentarzu na którym pochowany jest m.in. Chopin, Molier, Jim Morrison, widzieliśmy łuk triumfalny, Sorbonę, Moulin Rouge, wiele miejsc związanych ze słynnymi Polakami i Wielką Emigracją, przez tunel, w którym zginęła księżna Diana przejeżdżaliśmy kilka razy. Przeszliśmy Champs Elysees - jaka wielka Sephora tam jest, a kupujących jak w Polsce w Tesco czy innym hipermarkecie Z autokaru widzieliśmy też masę innych rzeczy.Z kosmetycznych rzeczy kupiłam tylko żel o zapachu bzu. Nic mi ani w oko, ani tym bardziej w nos nie wpadło - teraz wszystko mi śmierdzi niemiłosiernie (nawet mydełek z LF i MT nie mogę wąchać i używać z przyjemnością).
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-06-10 o 19:24 |
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zbiorowo zużyć
![]() U mnie poszło masło BeBeauty Afryka. Pomógł mi TŻ, bo u niego stawiamy na przemian: raz jego smarowidło, raz moje ![]() Poza tym kupiłam w Rossku w sobotę wkładki i pachnące patyczki do kibelka oraz szczotkę składaną z limitki Essence (nic kosmetycznego ![]() Teraz będę polować na szampon Syossa
|
|
|
|
#174 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=KonikGarbusek;34617 645]
Cytat:
Ale smakowite zapachy Cytat:
Kilka rodzajów jest i chyba też szampony tej firmy. Cytat:
Cytat:
Może jednak się coś zmieniło, bo byłam tam ponad 10 lat temu.Cytat:
Mnie kusi cały czas balsam ujędrniający z Soraya, ale nie chce mi się specjalnie do rossmana po pracy iść (na szczęście)![]() U mnie poleci na wymiankę jeden cień i sztuczne rzęsy. Dostanę w zamian cień i bronzer z Essence. Bronzer chyba oddam mamie, bo mnie nie jest potrzebny. |
|||||
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocila Hosenka
ale fajnie! Fotki jakies nam pokazesz?
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam peeling do stóp z Avonu.
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko zazdroszczę Paryża.
Szczęściara. Mój TŻ obleciał w sobotę chyba 4 Rossmanny i wszędzie puste półki. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Walczyłam ze sobą do ostatniego momentu z zamówieniem YR i w końcu sobie darowałam.
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#180 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Idę dziś do takiej nowej, wielkiej drogerii z mnóstwem niedostępnych nigdzie kosmetyków. Może być ciężko.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

Tylko mi by pasował zamienić bronzery albo róże, w jednym mi się nie podoba odcień bronzera a w drugim różu 

ale dwa źelowe w słoiczku oddaje siostrze więc będę miała tylko ten jeden

Z autokaru widzieliśmy też masę innych rzeczy.