|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
|
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypróbuje chociaż jestem ciekawa Avene TriAcneal , mam próbke wyprubuje, może będzie dobry
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() ja jestem w trakcie malowania paznokci u stóp, potem będą u dłoni a za jakiś czas peeling i maseczka na buzię ![]() ghana powodzenia
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
juz po, teraz czekanie do wieczora na wyniki :P ale dzisiaj zajadam stresa jak nigdy xD
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
ghana
będzie dobrze Ja dostałam dziś @ i trochę mnie męczy, na raty dom sprzątałam :/ Mam zamiar jeszcze placka zrobić obiecanego dla Tż i potem pewnie nauka. Nałożyłam olej altery na włosy i jak na razie ze spamowania tyle, reszta później
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem taka spiaca, zmyje makijaz i moze sie poloze. Też mam jakoś niedługo okres dostac, planowo we wtorek, jednak wolalaby jutro lub pojutrze, bo we wtorek ustny ![]() Chociaż z drugiej strony robie sobie dzisiaj dzien wolny od nauki i wolalabym porobić cos produktywnego, ale bez kitu - nie mam nawet krzty siły , dobrze ze mama mi jako tako ogarnęła pokój, bo musialabym robić gruzowanie xd a planuje od pewnego czasu zrobic porzadek w kserówkach no i chciałam jakieś może DIY zrobić
|
|
|
|
|
#3757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Też planuję spa, wypróbuję maseczkę na twarz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...rejpfruta.html , A tą juz miałam i ma świetny zapach https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-649881 Nie mogłam się dziś oprzeć i kupiłam bób A Wy jakie macie plany na wieczór?
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
marta
ja mam ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ke-orange.html użyłam go raptem 3 raz, i to z 2tygodniową przerwą więc o systematyczności nie ma co mówić. A efekt? Dziś np, musiałam myć 4x włosy bo wciąż wydawały mi się tłuste ;/ zapewne wina szamponu bo wcześniej takiego problemu nie miałam. Zobaczę jakie będę mieć włosy jutro, jak na razie ładnie błyszczą i to tyle co mogę powiedzieć na dziś ![]() Obejrzałam sobie film "Projekt x" i kurcze ale melanż poniósł ich zdecydowanie, oglądała któraś z Was? Dzisiaj było: peeling buzi miód + cukier maska nawilżająca na buzie Planet Spa krem mleko i miód Avon Naturals regulacja brwi epiduo punktowo masaż syrenką krem nawilżający na stopy olej altery na włosy
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś:
- maseczka błotna Avon - maska gliss kura - balsamowanie - zmywanie lakieru starego+ odżywka eveline na paznokcie - regulowanie brwi Skromnie Ale finiszuje licencjat i nie mam nawet czasu dla siebie
|
#3760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Chyba,że pokombinuję z fur mama, aaaaa właśnie, zapomniałam że do tego olejku wrzuciłam rumianek ![]() Właśnie nałożyłam na suche włosy odżywkę Timotei do wł blond https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html, twarz : mleczko Nivea pure & natural, tonik odżywczo - nawilżający AA, krem Isana z mocznikiem. I teraz poczytam sobie moje urodowe wycinanki ![]() Miłego dnia
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Mam na włosach mieszankę: Alterra z granatem i awokado+ olej z ryżu+ odrobina oleju rycynowego. Za parę godzin umyję szamponem L'oreal, potem odżywka Wella i kuracja Marion z olejkiem arganowym
|
#3762 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc!
no coz, choroby ciagle sie mnie trzymaja od samego poczatku czerwca choruje, cos w tym roku lato zle mi sie zaczna...wlasnie umylam wlosy i nalozylam moja ulubiona maske z alterry dzis chyba pierwszy raz naloze podklad od tygodnia jutro na szczescie mam wolne dzis akurat koncze prace o tej godzinie, o ktorej skonczy sie mecz, ciekawe ile zajmie mi dojazd do domu
|
|
|
|
#3763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A chorowanie nie jest to przypadkiem spowodowane sztucznym oświetleniem i klimatyzacja? Mi jakoś maska Alterry nie przypasowała, zdecydowanie wolę wygładzającą z Ziaji
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
![]() reklamuj ![]() caate fajny kolor
|
|
|
|
|
#3765 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
nie, wczesniej mialam chory zaladek-tak naprawde przestal mnie bolec dopiero przedwczoraj (pierwszy raz w zyciu tak mnie bolal), a wczoraj okazalo sie ze mam polpasca... no coz, jak sie wali to wszystko na raz ![]() dobra, lece, milego dnia |
|
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten sklep zlikwidowali jakos niedawno xD no nic kupie nowe xD ale nike trzymaja mi sie juz tyle lat [miałam z dzialu meskiego] i nic ich nie ruszylo;/
|
|
|
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
też się zastanawiam co z snow
![]() ma ktoś kontakt z nią? Cytat:
|
|
|
|
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
a ja już po weselu
było super ale stopy mnie dzisiaj tak bolą, że ledwo chodzę a tu trzeba na jutrzejszy egzamin się uczyć
|
|
#3769 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które noszą soczewki kontaktowe, jakich używacie, tzn, jakiej firmy? 1 raz od kilkunastu lat będę chciała założyć
![]() Miłego dnia
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
buahhot zdrowiej kochana mia czekam na zdjęcia z wesela a jak zdrówko? Jakie plany na dziś? Ja czekając na obiad, zrobię sobie jakiś test, później mam zamiar powtórzyć co nieco bo wczoraj prócz testu nie zrobiłam nic A wieczorkiem Tż ze spamowanka mam zamiar zająć się paznokciami
|
|
#3771 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak tylko dostanę zdjęcia to wstawię ![]() ehh mi też tak się nie chce uczyć gdyby tak mi się chciało jak mi się nie chce...
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() na blogu pisała, że ma mało czasu. Cytat:
ja się chyba na zakupy wybiorę, bo nie byłam od baaaardzo dawna
|
|
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż teraz myślę o zmianie żeby wypróbować coś innego
|
|
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3775 |
|
Wtajemniczenie
|
Soph, ghana dziekuję za odpowiedzi
a możecie mi napisać jaką macie wadę wzroku? ja mam -5
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty kiedy obrona?
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam poSPAmować, ale na razie mecz oglądam
|
|
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wielkogabarytowym ekranie LCD może wyskoczyć tzw. bad piksel, czyli źle świecąca lub martwa komórka. Czasami ekrany plazmowe mają ten sam problem. Plazmy pobieraja tez o wiele wiecej energii niz LED. No i co u nas wazne plazmy maja niski poziom jasności (problem z wyświetlaniem obrazu w nasłonecznionych pomieszczeniach), a ze mamy tv naprzeciw okna wiec u nas od razu odpadly. LED maja gleboka czern i pobieraja malutko energii, kontrast tez jest bardzo fajny takze u nas padlo na LED. Oczywiscie kazdy ma inne potrzeby i wymagania wiec kazdy wybiera wg swoich priorytetow.nie wyobrazacie sobie jak malo czasu mam po slubie na kompuuter ... niby nie chodze do pracy ale jeszcze do konca sie nie wprowadzilam, stopniowo zalatwiam dokumenty, jescze dopadla mnie grypa jelitowa w sobotejutro jedziemy prawdopodobnie w koncu na sesje slubna, nie moge sie doczekac i zdjec sie nie moge doczekac![]() jak nie mieszkalam z TZ to mialam w tygodniu czas dla siebie, a tu codziennie raczej spedzam z nim wiecej czasu wiec nie mam czasu na komputer. Moze jak wyrobie sobie nowy grafik, jak rozluzni sie atmosfera po przeprowadzce znowu bede czesciej wpadala na wizaz, ale poki co jest ciezko. Takze zabieram sie do dalszego ukladania moich rupieci bo lezy wszystko na dywanie ![]() z kosmetycznych spraw zabieram sie do zamowienia na biochemii no to milego dnia
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() pochodziłam trochę wczoraj po galerii, ale nic ciekawego nie znalazłam. teraz przeglądam all, może tam coś znajdę kuszą mnie zakupy produktów BingoSPA, ale na razie się waham, czy mi to w ogóle potrzebne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

no troszkę się boję , nie powiem, ze nie

od samego poczatku czerwca choruje, cos w tym roku lato zle mi sie zaczna...

... niby nie chodze do pracy ale jeszcze do konca sie nie wprowadzilam, stopniowo zalatwiam dokumenty, jescze dopadla mnie grypa jelitowa w sobote