Ślubujące w 2012 - część II - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-09, 18:50   #91
stagnacja21
Raczkowanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Justiii87 czy mogłabyś pokazać jaki będziesz mieć bukiet?
stagnacja21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 19:04   #92
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki! Witam was już jako młoda żonka
Zostawiłam was na chwilkę a tu już nowy wątek relację wrzucę za chwilkę... a zdjęcia pewnie do klubu
Powiem wam jedno - was się nie da nadrobić!

ooooo witaj !!!

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Malgos_12 wyglądałaś superslicznie wspaniała relacja, cieszę się, że wszystko się udało

Dużo Ci tej wódki zostało- hmmmm ja na 144 osoby mam 250 butelek z poprawinami. Jak zostanie to będziemy rozdawać
Stary 2012-06-09, 21:08   #93
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - my mieliśmy 209 butelek (jedna wypita została wcześniej na około 105 dorosłych i zostało ponad połowa, dośc dużo bimbru poszło i 3 beczki piwa. Rozdalismy baaaardzo dużo wódki i jeszcze duzo zostalo. Zresztą to samo było u mojej koleżanki... tez około połowy jej zostało.
Też mieliśmy 2 dni a właściwie 3 dni i do czwartku jeszcze mielismy gości...

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Qmpela, Viollet - znalazałam post o szczotce TT i co do koloru to ja mam właśnie drukolorową (kompaktową) czarna z rózowym... i też jest oryginalna....

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-06-09 o 19:42
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 21:14   #94
Pradip
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki wracam już do Was na dłużej Najpierw doczytałam stary wątek wiec tak:
wybOrOowa my za większość płacimy sami i niestety jest nam ciężko ze wszystkim... A bransoletki gdzie kupowaliście?

Tusia czekam czekam oczywiście
a co z rozmową? Życzę Wam pięknych chwil na wyspie i później oczywiście też i czekamy na fotki ze ślubu, pleneru i podróży

Kasioonya, Inusiaa88 nie mogłam złożyć życzeń wcześniej ale myślałam o Was cały czas. Mam nadzieję że wszystko się udało i było tak pięknie jak sobie wymarzyłyście a teraz będzie jeszcze lepiej i lepiej i lepiej

Inusiaa88 nerwusku kochany teraz jesteś już żonką gratuluję szkoda z powodu przyjaciela Tza ale może coś się zmieniło i jednak jest z Wami? I wielkie brawa i podziękowania za założenie nowego wątku

Viollet87 oglądałam film ale książki nie czytałam a tez lobię takie tomiska

stagnacja21 ładne zaproszenia zamówiłaś próbki czy już Wasze? pokazywałaś buty i sukienkę poprawinową?

monika860902
ja chętnie przygarnę wszystko co się świeci szczególnie coś tak ładnego jak te kolczyki i naszyjniki które dla siebie zrobiłaś

Matitka87 u nas jest taka sama sytuacja w rodzinie Tża i też liczymy sie z tym ze może nam sporo osób odmówić gorzej tylko że kilka lat temu na ślubie siostry Tza ci sami ludzie po potwierdzali i nie przyszli

Biorę sie za nadrabianie nowego wątku
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 21:38   #95
Malgos_12
Zakorzenienie

Dziewczynki z tego wszystkiego nie podziękowałam wam za życzenia... ja dopiero teraz nadrabiam poprzedni wątek
A tym które ślubowały kilka dni temu oraz dzisiaj czyli dla Kasioonya, Inusii i Wyborowej, życzę samych cudownych chwil, bez stresu, bo zobaczycie, że wszystko wyjdzie tak jak sobie wymarzłyście, a nawet lepiej, a małymi rzeczami nie warto się przejmować! Dużo, dużo miłości kochane!

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-06-09 o 21:49
Stary 2012-06-09, 22:06   #96
Pradip
Zakorzenienie

No to już tak oficjalnie witam sie z Wami w nowym wątku
Inusiaa88 pierwszy wpis w nowym wątku
aisak42 podobno gdzieś w Wilanowie jest poradnia gdzie dają od razu 3 pieczątki. Fajny będziecie mieli samochodzik będzie w takim kolorze jak na zdjęciu?
engi111 ale Ci się "koleżanka" trafiła. Zabiło Ci serducho jak zobaczyłaś Wasze zapowiedzi?
stagnacja21 2 kolczyki mi się podobają ale ja lobię długie. Sama myślę o warkoczu z jednej strony głowy na drugą i luźnych włosach z strony wiec Twoja propozycja mi się podoba a robiłaś już próbną fryzurę? Gości wysłałabym pod kościół.
jojla skoro jesteś ostatnia to najwięcej rad dostaniesz
magnusia i jak usadzanie? u mnie się właśnie koncert życzeń zaczął i to od osób które były najbardziej przeciwne winietkom...
justiii87 sukienka dla mamy bardzo mi się podoba. Moja dogadała się dziś z córka mojej krawcowej i na razie ustaliły kolor sukienki (chyba najbardziej zbliżony do amarantowego) i górę a dół ma wyjść w praniu jak stwierdziły
duvala podoba mi się pomysł z relacjami na pierwszej stronie. Zawsze czekam na inspiracje i relacje właśnie
qmpela86 kopiłaś tą sukienkę? struktura jest ciekawa tylko bardziej bym ja do Ciebie dopasowała
Malgos_12 Aaaa Malgos wróciła !!! jaka piękna relacja... a po łezce wzruszenia uśmiałam się z rodziców Tża
szczesliwa25 trzeba gadać z nami co najmniej miesiąc i poprosić Niki o zaproszenie
Witam nowe PMki
A ja byłam dziś u krawcowej pani mnie pomierzyła mama znów załamywała ręce na kolor moich butów a ja się nie mogłam przestać uśmiechać szkoda ze pierwsza przymiarka dopiero za miesiąc ale mam co robić a wczoraj było równo 3 miesiące do ślubu
Idę pooglądać zdjęcia w klubie
Stary 2012-06-09, 23:37   #97
Malgos_12
Zakorzenienie

Dziewczyny jeszcze taka rada z mojej strony, zamiast balerinek lub innych płaskich butów polecam buty na koturnie - na zmianę. Ja wytrzymałam do godziny pierwszej w moich szpilkach, nic mnie nie obtarły, tylko mnie już od spodu bolały stopy, a potem zmieniłam na te butki na koturnie, sukienka się nie plącze po podłodze i nie brudzi, bo nadal są troszkę wyższe (były mniej więcej wysokości moich butów), i nogi już nie bolały ... po weselu moja sukienka była praktycznie czyściutka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 07:25   #98
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Czwartek - jeszcze troszkę odpoczywaliśmy, ale wieczorem przyjechała moja ciocia z USA z którą nie widziałam się 27 lat! To było przeżycie. Posiedzieliśmy do północy i pojechaliśmy do domku.

Piątek - dzień zaczął się juz bardziej intensywnie... a to jechaliśmy z ciastami, tato był tak przejęty, że raz tak zahamował, że miałabym wszytskie ciasta na głowie Wiadomo, załatwień było troszkę, a wieczorem przyjechali do nas rodzice i siostra Tż-ta z mężem. Posiedzieliśmy troszkę i poszliśmy spać koło 1 w nocy. Nie miałam problemów z zaśnięciem

Sobota - NASZ WIELKI DZIEŃ. Ja wstałam spokojna i wyluzowana Pojechałam po wiązanki, wyszły troszkę inne, ale tez mi się podobały. Zawiozłam przy okazji walizke do hotelu i pojechałam do fryzjera. Byłam troszkę wcześniej, wypiłam kawkę, dojechał fotograf - bardzo sympatyczny, elegancki, nawet goście pytali czy to jakaś nasza rodzina. Potem dojechała moja mama, a brat nas woził i biedny tchu nie mógł złapać, bo jeszcze na myjnię jeździł Między czasie dzwoniłyśmy obudzić Tż-ta bo on w najlepsze sobie spał ... Zadowolone wyszłyśmy z salonu i pojechałyśmy do domku. Było jeszcze troszkę czasu, więc się plątałam, a fotograf robił zdjęcia. Brat dostał telefon od kolegi, który miał nas wozić, że toś obił mu auto, powiem wam szczerze, że w ogóle się tym nie przejęłam tylko w myślach zaczęłam kombinować jak tu pojedziemy do ślubu, ale wsztsrko okazało się żartem Zaczęli zjeżdżać się goście.... ja nadal w kapciach - goście delikatnie zdziwieni, że ja jeszcze nie ubrana...ale ja czekałam na moją świadkową... Przybyła i świadkowa, ubrałyśmy tż-ta... a potem przyszła kolej na mnie. Tato musiał pojechać szukać orkiestry bo się zgubili (zawsze ciężko do mnie dojechać)... ale przybyli na czas. Potem było błogosławieństwo. Wszyscy się ustawili, a ja z hasłem do fotografa "co się mówi w takiej chwili??", na szczęście był pod ręką szybciutko podpowiedział. Rodzice uronili łezkę, a ja nadal z uśmiechem na twarzy... pełna spokoju, za to mój tż zaczął się denerwować. Po błogosławieństwie wyszliśmy na podwórko, orkiestra grała, niektórzy goście przyjechali pod dom. Następnie pojechaliśmy do Kościoła... okazało się, że bramy ominęliśmy bo myśleli, że ja w parafii będę mieć ślub... pod Kościołem czekaliśmy jeszcze w autku bo był inny ślub. Było trochę wietrznie dlatego zdecydowaliśmy się wyjść w ostatnim momencie. Tato i ja ustawiliśmy się w drzwiach i wtedy uzmysłwiłam sobie, że trenu nie odpięłam... mój tato próbował odpiąć, ja też, niektórzy myśleli, że przytrzasnęłam suknię w drzwiach... jakoś nie przyszło mi na myśl, żeby zawołać świadkową, albo jakąś kuzynkę... w końcu marsza już grali, więc machnęłam ręką i powiedziałam "dobra idziemy!"... Podobno wejście wyglądało fajnie... ale stres mnie zaczął dopadać. Przed przysięgą, było mi słabo, mojemu tż-towi też - stres był niesamowity. NA szczęście ksiądz był super, cały czas się uśmiechał. Jak mówiliśmy przysięgę, to odwinęło się kawałek stuły, mój tż chciał poprawić ale nie wiedział czy wypada, a ksiądz takim ruchem głowy typu "no dawaj stary" pokazał mu, żeby zawinął... najlepsze, że wypowiadał wtedy słowa, co Bóg złączył CZŁOWIEK NIECH NIE ROZDZIELA (tak fajnie wtedy zaakcentował, że aż się zaczęliśmy śmiać). Przed przysięgą ksiądz zapytał czy chcemy mówić do mikrofonu, ale byliśmy zestresowani więc chórkiem "że nieeee". Przysięgaliśmy patrząc sobie w oczy... ahh jeszcze pamiętam wzrok tż-ta... on zresztą też tą chwilę zapamiętał najbardziej najlepsze, bo z tego wszystkiego po przysiędze chcieliśmy wrócić się na miejsca, a przecież nie założyliśmy obrączek, ale podobno nie było tego widać.Potem poszło juz jak z płatka...Było mnóstwo życzeń. Nie prosiłam o nić ale dostaliśmy właściwie tylko kilka wiązanek kwiatów... resztą to słodycze i kilka butelek alkoholu... jeden prezencik od dziewczyny mojego brata (płytę DVD Król Lew 3 - pod ten nasz grawer hahah a tą część uwielbiam!!)... od cioci ze Stanów dostaliśmy tez ładny album na zdjęcia ślubne.... pod kościołem zrobili nam bramę okoliczni... podjechaliśmy pod salę, tam szef kuchni przywitał nas chlebem i wodą... choć ostrzegał tż-ta że tam może być niespodzianka, kieliszki się potłukły i tż wniósł mnie do lokalu...orkiestra nas powitała i zaprosiliśmy gości na salę. W czasie obiadu mój brat biegła, bo nasza piosenka nie chciała pójśc z płytki, a to potem brakowało kabla... ja wtedy już znów zupełnie na luzie zaczelam kombinować co i jak, ale braciszek jako świadek super się sprawdził, więc zatańczyliśmy naszą piosenkę. Fotograf powieział nam, że wyszło super, bo tak naturalnie, był to zwykły bujany taniec z jakimś tam obrotem na końcu... ale cały czas patrzyliśmy sobie w oczy... niezapomniane uczucie! A potem już tylko piliśmy i jedliśmy i każdy był w szoku bo mój tż zupełnie nie tańczył na innych weselach a na swoim bawił za trzech... właściwie to nie siedzieliśmy przy naszym stole, tylko ciągle z gośćmi. Zabawa trwała do 5... orkiestra pożegnała nas marszem... ale potem podobno rozliczali się z tatą do 6 rano w końcu znajomi...
Dzień drugi - wstaliśmy o 10-tej, skorzystaliśmy z takiej super kabiny prysznicowej, w ktorej była sauna i o 11-tej byliśmy gotowi, bo częśc gości wyjeżdżała. Moja sukienka poprawinowa robiła furorę... niektórzy myśleli, jak stałam za stołem, że się nie przebrałam pogoda byla fajna, więc siedzieliśmy dużo na tarasie, tańce tez były - już do piosenek z płyty. Imprezę skończyliśmy koło 23, poszliśmy spac po 1 w nocy.

W poniedziałek znów imprezka w domku, potem przenieśliśmy na podwórko, przynieśliśmy stoły tato grał na akordeonie, wujek wybijał rytm... były tańce i hulanki. Rodzice tż-ta wyjechali i ... wrócili po 10 minutach bo im jednak szkoda było wyjeżdżac.
W środę mielismy sesje i pogoda byla super, nawet nam sloneczko wyszlo, a nie zapowiadało się ciekawie. Mam kilka zdjec, jestesmy ustawieni dla fotografa ale brat zrobił nam zdjecia telefonem... więc nie będzie tego efektu, ale jakaś namiastka...

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

zdjęcia wrzucę do klubu
Piękna relacja

Malgos gdzie kupowałaś kolczyki ?? Są przepiękne

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 07:53   #99
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Małgoś - super relacja, aż się teraz nie mogę swojego ślubu doczekać

Ponawiam pytanie do kogo się zgłosić żeby dostać się do klubu, bo też chce widzieć fotki Małgoś.... (no i nie tylko )

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 08:02   #100
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
magnusia i jak usadzanie? u mnie się właśnie koncert życzeń zaczął i to od osób które były najbardziej przeciwne winietkom...

A ja byłam dziś u krawcowej pani mnie pomierzyła mama znów załamywała ręce na kolor moich butów a ja się nie mogłam przestać uśmiechać szkoda ze pierwsza przymiarka dopiero za miesiąc ale mam co robić a wczoraj było równo 3 miesiące do ślubu
Idę pooglądać zdjęcia w klubie
usadziłam wszystkich- jakoś się udało i będzie tak jak jest, wszystkim się nie dogodzi.

miesiąc zleci do przymiarki
Stary 2012-06-10, 09:23   #101
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
usadziłam wszystkich- jakoś się udało i będzie tak jak jest, wszystkim się nie dogodzi.
miesiąc zleci do przymiarki
Ja aż boje się zabrać do tego usadzania...
Mam nadzieję że zleci szybko ale i tak mam duuużo do załatwiania w tym czasie. Wzięłam od krawcowej kawałek materiału i muszę wyciągnąć Tża po garnitur i już tu będzie problem i jeszcze jego akt urodzenia muszę ogarnąć pocztą bo w piątek nie udało nam sie go uzyskać no i jeszcze multum innych rzeczy
Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie do kogo się zgłosić żeby dostać się do klubu, bo też chce widzieć fotki Małgoś.... (no i nie tylko )
Pisałam Wam kilka postów wyżej że po zapraszanie można zgłaszać się do Niki po miesiącu aktywnego udzielania się na forum

Malgos dzięki za rady i prosimy o więcej co byś zmieniła, co było niepotrzebne, na co zwrócić uwagę i wszystko wszystko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 09:52   #102
Matitka87
Raczkowanie

Dziewczynki jak dołączyć do klubu?
Matitka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 10:16   #103
wesola84
Rozeznanie

Wreszcie mam czas, by Was nadrobić i wtrącić co nieco

Malgos witamy już jako Żonkę! Wyglądałaś zjawiskowo! A Twoja relacja wzruszyła mnie... jak i pozostałe kobietki Aż zaczynają nachodzić mnie myśli jak to będzie u mnie No i poziom stresu wzrasta... a przyznam, że jestem dość nerwową osóbką i czasem ciężko mi zapanować nad nerwami

Wszystkim PMkom, które ślubowały wczoraj chciałabym złożyć życzenia - miłości, miłości i jeszcze raz miłości!!!

Justii śliczna biżuteria! Taka w moim stylu A kolczyki jaką mają długość?

Qmpela sukienka podoba mi się, ma fajną fakturę. Może spróbuj założyć do niej pasek, by talia się nieco oznaczała?

Niki jakie smakowite ciacho!

Asiak super autko do ślubu!

Ja ostatnio mam doły, bo ludzie zaczynają nam odmawiać, zwłaszcza rodzina TŻa Jak tak dalej pójdzie, to czeka mnie wizja pustej sali... coraz bardziej mnie to dręczy Wiem, że niepotrzebnie tak się przejmuję, bo w sumie ich sprawa, ale jednak przykro jak ktoś deklaruje, że będzie a jak już przychodzi o potwierdzeń, to odmawiają

A poza tym miałam dziś koszmar z serii "mój ślub" Śniło mi się, że spóźniliśmy się na własne wesele, bo poszliśmy na jakiś chrzest... no a jak ok. 22 dotarliśmy na naszą salę (w strojach typu jeansy), okazało się, że nikogo nie ma, nic nie jest przygotowane bo zapomnieliśmy pójść wcześniej i ustalić wszystko z właścicielem sali Niech już ten ślub będzie, bo jak tak dalej pójdzie, to nabawię się nerwicy

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 10:29   #104
niki19
Zadomowienie

Moi goście niedawno pojechali , a ja biorę się za przeglądanie zaproszeń na allegro

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio mam doły, bo ludzie zaczynają nam odmawiać, zwłaszcza rodzina TŻa Jak tak dalej pójdzie, to czeka mnie wizja pustej sali... coraz bardziej mnie to dręczy Wiem, że niepotrzebnie tak się przejmuję, bo w sumie ich sprawa, ale jednak przykro jak ktoś deklaruje, że będzie a jak już przychodzi o potwierdzeń, to odmawiają

A poza tym miałam dziś koszmar z serii "mój ślub" Śniło mi się, że spóźniliśmy się na własne wesele, bo poszliśmy na jakiś chrzest... no a jak ok. 22 dotarliśmy na naszą salę (w strojach typu jeansy), okazało się, że nikogo nie ma, nic nie jest przygotowane bo zapomnieliśmy pójść wcześniej i ustalić wszystko z właścicielem sali Niech już ten ślub będzie, bo jak tak dalej pójdzie, to nabawię się nerwicy
Kurde ,to chyba jakaś plaga z tymi odmowami Aż się boję co będzie u mnie

Sen fajny Ja na szczęście nie mam jeszcze koszmarów ślubnych

Cytat:
Pisałam Wam kilka postów wyżej że po zapraszanie można zgłaszać się do Niki po miesiącu aktywnego udzielania się na forum
Ustaliłyśmy z dziewczynami ,że warunkiem dostępu do klubu jest miesiąc aktywnego udzielania się na wątku po tym czasie proszę o wiadomość na PW to wyśle zaproszenie

Edytowane przez niki19
Czas edycji: 2012-06-10 o 10:35
niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 10:38   #105
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki! Witam was już jako młoda żonka
Zostawiłam was na chwilkę a tu już nowy wątek relację wrzucę za chwilkę... a zdjęcia pewnie do klubu
Powiem wam jedno - was się nie da nadrobić!
No nareszcie witamy świeżą mrożonkę

Co do meczu szczerze to liczyłam na to że wygrają, ale po II połowie remis jest dla nas jak wygrana, dobrze że nie skończyło się gorzej

Natomiast co do meczu Polska - Rosja liczę na to że nasi nas zaskoczą jak wczoraj Dania Holendrów

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 10:48   #106
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość

Kochana doskonale Cię rozumiem ludzie są nieodpowiedzialni, nie przejmuj się. Też miałam wizję pustej sali- masakra Powiem Wam, że wczoraj zadzwoniła do mnie jedna osoba z informacją, że jednak przyjdzie z osobą towarzyszącą a nie sama - ja już wszystko ustalone, zapłacone no i taki myk. Dobrze, że w ogóle zadzwoniła bo by była kicha potem na sali
Stary 2012-06-10, 10:59   #107
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Zmykam szukać zaproszeń jak uda mi się coś znaleźć wpadnę i się pochwalę, albo będę szukała wsparcia )

Mama Franka

Stary 2012-06-10, 11:40   #108
Malgos_12
Zakorzenienie

Z mojej strony to przede wszystkim co mogę doradzić to dziewczyny nie przejmujcie się drobiazgami... mój bukiet nie był do końca taki jak chciałam, ale i tak mi się podobał (zresztą to tylko bukiet), z moich obserwacji wynika, że za dużo kupujemy alkoholu (ale wiadomo każdy się boi, że zabraknie), ja miałam sytuacje, że dwoje moich znajomych nie doleciało (problemy z samolotem) i pani manager hotelu w ogóle nie policzyła za nich (za nocleg), 2 dni przed ślubem rozchorował się synek kuzynki tż-ta i tez dzwoniłam i dało się zmienić liczbę osób.
Jeśli jeszcze jesteście na etapie szukania sukni, to radzę wybierać te lekkie mojej prawie nie czułam, ale jednak była ulga jak ją zdjęłam. Miałam tylko halkę bez koła i nic nie plątało mi się miedzy nogami, więc jeśli macie wybór (oczywiście nie da się przy każdej sukience), to polecam takie rozwiązanie. Zwróćcie uwagę czy na sali goście mają miejsce, czy nikt nie siedzi na łączeniach stołu, na wprost nóg od stołu... i czy ma wystarczająco dużo miejsca, żeby się wysunąć i spokojnie zjeść obiad. U nas niesamowicie goście chwalili przestrzeń. Nam usadzanie poszło bardzo sprawnie, nie było koncertu życzeń od ani jednej osoby.
Ludzie niestety dopiero zdają sobie sprawę jak ważne są potwierdzenia dopiero jak sami organizują wesele. Jednak dziewczynki nie mamy wielkiego wpływu na to kto przyjdzie a kto nie... Na Mszy uśmiechajcie się! zobaczycie na zdjęciach jak to fajnie wygląda. Teraz na razie nic więcej nie przychodzi mi do głowy... ale jak macie jakieś pytania to chętnie odpowiem uuuu czuję się taka dorosła

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

A i jeszcze jeśli ktoś ma obawy o suknie bez szelek, jeśli jest dobrze dopasowana, to nic nie ma prawa przesunąć się nawet o 1mm... ja nawet szelek w zapasie nie miałam
Stary 2012-06-10, 11:49   #109
magnusia
Zakorzenienie

Dziewczynki ja juz chyba głupieję...
przed chwilą TŻ odebrał telefon i usłyszałam (wiecie jak przez komórkę słychać jak ktoś głośno mówi): " ....jednak nie będzie na waszym weselu...". Potem rozmowa o prezencie.
Dostałam zawału i łzy mi w oczach stanęły normalnie . Jak TŻ skończył pytam kogo nie będzie? Okazało się że dzwonił wujek i mówił, że ponieważ jego córki nie będzie (wiemy o tym bo odmówiła wcześniej) to chciałby się dowiedzieć jaki prezent od niej chcemy.
Kur**** miałam wizję, że muszę wszystko poprzestawiać, poprzesadzać itp.... Chyba dostaję lekkiej paranoi, wykończę się do tego ślubu, eh....

aha- no i zaczyna mi na brodzie rosnąć dorodna krosta!!! szlag !

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2012-06-10 o 11:50
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 12:56   #110
duvala
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczynki ja juz chyba głupieję...
przed chwilą TŻ odebrał telefon i usłyszałam (wiecie jak przez komórkę słychać jak ktoś głośno mówi): " ....jednak nie będzie na waszym weselu...". Potem rozmowa o prezencie.
Dostałam zawału i łzy mi w oczach stanęły normalnie . Jak TŻ skończył pytam kogo nie będzie? Okazało się że dzwonił wujek i mówił, że ponieważ jego córki nie będzie (wiemy o tym bo odmówiła wcześniej) to chciałby się dowiedzieć jaki prezent od niej chcemy.
Kur**** miałam wizję, że muszę wszystko poprzestawiać, poprzesadzać itp.... Chyba dostaję lekkiej paranoi, wykończę się do tego ślubu, eh....

aha- no i zaczyna mi na brodzie rosnąć dorodna krosta!!! szlag !
olać kroste!!

ja mam twarz obsypaną kaszakami i nie oge sie tego gówna pozbyć a do tego możliwe że będe miałą aparat orto i być może okulary bo mi sie oko nie może przyzwyczaić do soczewek

OLAĆ TO WSZYSTKO przynajmniej jak bedziesz zdjęcia oglądała to sie na nich poznasz, że to Ty a nie jakiś plastikowy sztywny twór.

GŁOWA DO GÓRY, nie przejmujmy sie pierdołami.. to moja refleksja z ostatnich paru dni - a to mówie ja, która prawie straciła sale weselną na 2 miechy przed ślubem

Edytowane przez duvala
Czas edycji: 2012-06-10 o 14:49
duvala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 12:59   #111
stagnacja21
Raczkowanie

Cytat:
stagnacja21 ładne zaproszenia zamówiłaś próbki czy już Wasze? pokazywałaś buty i sukienkę poprawinową?
To już nasze zaproszenia, zamawiałam próbki wcześniej, wszystko było w porządku, dobry kontakt ze sprzedającym, także polecam. Mam wzór V6 i kolor ecru, bardzo mi się podobają na żywo.

Zdjęcia butów pokazywałam, a zdjęcie stroju na poprawiny wstawiłam do klubu. Nie mam sukienki, tylko bluzkę i spódnicę, postanowiłam ubrać się trochę niestandardowo. Pewnie będzie wiele osób, którym się nie spodoba, ale dobrze i wygodnie czuję się w takich ubraniach. Spódnica na zdjęciu wygląda na ciężką, ale w rzeczywistości to bardzo lekki i delikatny materiał

Cytat:
stagnacja21 2 kolczyki mi się podobają ale ja lobię długie. Sama myślę o warkoczu z jednej strony głowy na drugą i luźnych włosach z strony wiec Twoja propozycja mi się podoba a robiłaś już próbną fryzurę? Gości wysłałabym pod kościół.
Nie robiłam jeszcze fryzury próbnej, ale ślub mam dopiero we wrześniu, także mam jeszcze trochę czasu. Poza tym mam krótkie włosy, liczę, że może chociaż z 2cm podrosną.

Co do kolczyków, to ja wolę jakieś małe i delikatne. Teraz się tylko zastanawiam czy perły, czy kryształki.

Co do gości, to się będę upierać, żeby pojechali pod kościół
Stary 2012-06-10, 13:01   #112
Malgos_12
Zakorzenienie

Duvala dobrze mówi! Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu... życie U mnie miało lać i być zimno na wesele ale okazało się że nie na podkarpaciu i pogoda była super na ślub, to samo udało nam się z sesją.
Duvala a co to się działo z twoją salą?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Niki - pytałaś o moje kolczyki, one są z allegro sklep Arteo Bijou, są bardzo lekkie i uszy nie bolą
Stary 2012-06-10, 13:07   #113
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Duvala dobrze mówi! Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu... życie U mnie miało lać i być zimno na wesele ale okazało się że nie na podkarpaciu i pogoda była super na ślub, to samo udało nam się z sesją.
Duvala a co to się działo z twoją salą?
ą

w sumie racja- co ma być to będzie.
Duvala- przyłączam się do pytania- co z salą?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 13:13   #114
JJJustynAAA
Zakorzenienie

A ja dziewczyny dostałam strasznego doła. Jutro muszę iść do pracy ( przez cały tydzień miałam zwolnienie chorobowe), a ostatnio tak strasznie źle mi się pracuje, ciężka atmosfera a do tego pracuje z dziewczyną sporo ode mnie młodszą która próbuje swoimi fochami i zachowaniem na mnie coś wymusić... mam dość. Ponadto nie mogę zdecydować się na zaproszenia, sytuacja finansowa też mi się starsznie posypała a TŻ wygląda jak by go to nic nie obchodziło
Poszukiwania pracy są na dramatycznym etapie, bo obecnie ciążko na rynku, większość miejsc na jakie aplikuję dostają inne osoby ( pewnie znajomości ) i zaczynam się zastanawiać jak mam sobie poradzić z tym wszystkim a do ślubu coraz bliżej...

Mama Franka

Stary 2012-06-10, 13:34   #115
Malgos_12
Zakorzenienie

Jjjustynaaa - w życiu większości osób nadchodzi czas, że mają dość swojego miejsca pracy, dla mnie to zawsze był znak, że czas je zmienić. Oczywiście w dzisiejszym świecie znajomości są czasami niezastąpione, ale przecież nie każdy je ma, po prostu nie możesz się poddawać. A kiedy musicie zapłacić za salę? Bo zawsze można wziąć z kopert, wiem, że to słabe pocieszenie, ale zawsze to jakieś wyjście. Weź magnez mi zawsze pomaga na takie nastroje i dodaje energii.

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Dziewczyny dla tych co nie mają dostępu do klubu kilka moich zdjęć... potem to usunę
https://picasaweb.google.com/1098247...MKr7u-31YXxmAE
Stary 2012-06-10, 13:42   #116
malaOlaa
Raczkowanie

Melduję się na nowym wątku
dwa dni mnie nie było i tyle nadrabiania!
Małgoś piękna relacja-gratuluję!!!! Zdjęcia też są cudowne!
A ten babeczkowy tort-fantastyczny!!!!!!
Wszystkim innym PM, które ślubowały też życzę miłości, uśmiechu i wytrwałości

A ja dziś będę wycinać winietki-listki. Garnitur najprawdopodobniej jutro będzie można już odebrac. Jutro mamy też spotkanie z proboszczem, we wtorek na sali już ostateczne ustalenia. W środę spotkanie z dj. W przyszły tyg idę na probną fryzurę i makijaż

Do ślubu zostało 19 dni!!!!!!

Edytowane przez malaOlaa
Czas edycji: 2012-06-10 o 13:43
malaOlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 13:43   #117
stagnacja21
Raczkowanie

Małgoś, jeszcze raz obejrzałam Twoje zdjęcia i jeszcze raz muszę Ci powiedzieć, że miałaś przepiękną suknię. Taką prostą, elegancką, zwiewną, kobiecą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 13:46   #118
malaOlaa
Raczkowanie

Stagnacja21 mam pytanie odnośnie Twoich cudownych butów ile cm ma obcas i gdzie je kupiłaś? I jeśli można spytać to ile kosztowały?
Stary 2012-06-10, 14:15   #119
stagnacja21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Stagnacja21 mam pytanie odnośnie Twoich cudownych butów ile cm ma obcas i gdzie je kupiłaś? I jeśli można spytać to ile kosztowały?

Buty mają obcas 7cm, kupiłam je w Evento. Są skórzane i były przecenione ze 159zł na 100zł
Stary 2012-06-10, 14:54   #120
duvala
Rozeznanie

Cytat:
w sumie racja- co ma być to będzie.
Duvala- przyłączam się do pytania- co z salą?

Zadzwoniłam na sale żeby sie upewnić iule osób wejdzie na sale, a sie okazało że babka ma nas na grudzień przepisanych, że podobno dzwoniliśmy że przekładamy z sierpnia...

czego wiadomo nie zrobiliśmy!!! mieliśmy szczęście bo termin nie był przez nikogo zajęty. dodam że oczywiście spisaliśmy wcześniej umowe z terminem i wpłaciliśmy zaliczke.

Zła byłam bo przecież przez telefon nie załatwia sie takihc rzeczy i ktokolwiek mógł sie za nas podać. pomijając fakt że poprostu mogło im sie pomylić i ktoś inny sie chciał przepisać..
duvala jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości