![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Justiii87 czy mogłabyś pokazać jaki będziesz mieć bukiet?
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooooo witaj !!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Malgos_12 wyglądałaś superslicznie ![]() ![]() Dużo Ci tej wódki zostało- hmmmm ja na 144 osoby mam 250 butelek z poprawinami. Jak zostanie to będziemy rozdawać ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - my mieliśmy 209 butelek (jedna wypita została wcześniej
![]() Też mieliśmy 2 dni a właściwie 3 dni ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Qmpela, Viollet - znalazałam post o szczotce TT i co do koloru to ja mam właśnie drukolorową (kompaktową) czarna z rózowym... i też jest oryginalna.... Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-06-09 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki wracam już do Was na dłużej
![]() wybOrOowa my za większość płacimy sami i niestety jest nam ciężko ze wszystkim... A bransoletki gdzie kupowaliście? Tusia czekam czekam oczywiście ![]() a co z rozmową? Życzę Wam pięknych chwil na wyspie i później oczywiście też i czekamy na fotki ze ślubu, pleneru i podróży Kasioonya, Inusiaa88 nie mogłam złożyć życzeń wcześniej ale myślałam o Was cały czas. Mam nadzieję że wszystko się udało i było tak pięknie jak sobie wymarzyłyście a teraz będzie jeszcze lepiej i lepiej i lepiej ![]() Inusiaa88 nerwusku kochany teraz jesteś już żonką gratuluję ![]() Viollet87 oglądałam film ale książki nie czytałam a tez lobię takie tomiska ![]() stagnacja21 ładne zaproszenia zamówiłaś próbki czy już Wasze? pokazywałaś buty i sukienkę poprawinową? monika860902 ja chętnie przygarnę wszystko co się świeci szczególnie coś tak ładnego jak te kolczyki i naszyjniki które dla siebie zrobiłaś Matitka87 u nas jest taka sama sytuacja w rodzinie Tża i też liczymy sie z tym ze może nam sporo osób odmówić gorzej tylko że kilka lat temu na ślubie siostry Tza ci sami ludzie po potwierdzali i nie przyszli Biorę sie za nadrabianie nowego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki z tego wszystkiego nie podziękowałam wam za życzenia... ja dopiero teraz nadrabiam poprzedni wątek
![]() A tym które ślubowały kilka dni temu oraz dzisiaj czyli dla Kasioonya, Inusii i Wyborowej, życzę samych cudownych chwil, bez stresu, bo zobaczycie, że wszystko wyjdzie tak jak sobie wymarzłyście, a nawet lepiej, a małymi rzeczami nie warto się przejmować! Dużo, dużo miłości kochane! Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-06-09 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
No to już tak oficjalnie witam sie z Wami w nowym wątku
![]() Inusiaa88 pierwszy wpis w nowym wątku ![]() aisak42 podobno gdzieś w Wilanowie jest poradnia gdzie dają od razu 3 pieczątki. Fajny będziecie mieli samochodzik będzie w takim kolorze jak na zdjęciu? engi111 ale Ci się "koleżanka" trafiła. Zabiło Ci serducho jak zobaczyłaś Wasze zapowiedzi? stagnacja21 2 kolczyki mi się podobają ale ja lobię długie. Sama myślę o warkoczu z jednej strony głowy na drugą i luźnych włosach z strony wiec Twoja propozycja mi się podoba a robiłaś już próbną fryzurę? Gości wysłałabym pod kościół. jojla skoro jesteś ostatnia to najwięcej rad dostaniesz magnusia i jak usadzanie? u mnie się właśnie koncert życzeń zaczął i to od osób które były najbardziej przeciwne winietkom... justiii87 sukienka dla mamy bardzo mi się podoba. Moja dogadała się dziś z córka mojej krawcowej i na razie ustaliły kolor sukienki (chyba najbardziej zbliżony do amarantowego) i górę a dół ma wyjść w praniu jak stwierdziły ![]() duvala podoba mi się pomysł z relacjami na pierwszej stronie. Zawsze czekam na inspiracje i relacje właśnie ![]() qmpela86 kopiłaś tą sukienkę? struktura jest ciekawa tylko bardziej bym ja do Ciebie dopasowała Malgos_12 Aaaa Malgos wróciła !!! jaka piękna relacja... a po łezce wzruszenia uśmiałam się z rodziców Tża ![]() szczesliwa25 trzeba gadać z nami co najmniej miesiąc i poprosić Niki o zaproszenie Witam nowe PMki ![]() A ja byłam dziś u krawcowej ![]() ![]() ![]() Idę pooglądać zdjęcia w klubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeszcze taka rada z mojej strony, zamiast balerinek lub innych płaskich butów polecam buty na koturnie - na zmianę. Ja wytrzymałam do godziny pierwszej w moich szpilkach, nic mnie nie obtarły, tylko mnie już od spodu bolały stopy, a potem zmieniłam na te butki na koturnie, sukienka się nie plącze po podłodze i nie brudzi, bo nadal są troszkę wyższe (były mniej więcej wysokości moich butów), i nogi już nie bolały ... po weselu moja sukienka była praktycznie czyściutka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Malgos gdzie kupowałaś kolczyki ?? Są przepiękne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Małgoś - super relacja, aż się teraz nie mogę swojego ślubu doczekać
![]() Ponawiam pytanie do kogo się zgłosić żeby dostać się do klubu, bo też chce widzieć fotki Małgoś.... (no i nie tylko ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miesiąc zleci do przymiarki ![]()
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że zleci szybko ale i tak mam duuużo do załatwiania w tym czasie. Wzięłam od krawcowej kawałek materiału i muszę wyciągnąć Tża po garnitur i już tu będzie problem i jeszcze jego akt urodzenia muszę ogarnąć pocztą bo w piątek nie udało nam sie go uzyskać ![]() Cytat:
Malgos dzięki za rady i prosimy o więcej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki jak dołączyć do klubu?
![]()
#103 |
Rozeznanie
|
Wreszcie mam czas, by Was nadrobić i wtrącić co nieco
![]() Malgos witamy już jako Żonkę! Wyglądałaś zjawiskowo! ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkim PMkom, które ślubowały wczoraj chciałabym złożyć życzenia - miłości, miłości i jeszcze raz miłości!!! ![]() Justii śliczna biżuteria! Taka w moim stylu ![]() Qmpela sukienka podoba mi się, ma fajną fakturę. Może spróbuj założyć do niej pasek, by talia się nieco oznaczała? Niki jakie smakowite ciacho! ![]() Asiak super autko do ślubu! ![]() Ja ostatnio mam doły, bo ludzie zaczynają nam odmawiać, zwłaszcza rodzina TŻa ![]() ![]() ![]() A poza tym miałam dziś koszmar z serii "mój ślub" ![]() ![]() ![]()
#104 | ||
Zadomowienie
|
Moi goście niedawno pojechali , a ja biorę się za przeglądanie zaproszeń na allegro
Cytat:
![]() ![]() Sen fajny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-06-10 o 10:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do meczu szczerze to liczyłam na to że wygrają, ale po II połowie remis jest dla nas jak wygrana, dobrze że nie skończyło się gorzej ![]() Natomiast co do meczu Polska - Rosja liczę na to że nasi nas zaskoczą jak wczoraj Dania Holendrów ![]()
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana doskonale Cię rozumiem ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Zmykam szukać zaproszeń jak uda mi się coś znaleźć wpadnę i się pochwalę, albo będę szukała wsparcia
![]()
#108 |
Zakorzenienie
|
Z mojej strony to przede wszystkim co mogę doradzić to dziewczyny nie przejmujcie się drobiazgami... mój bukiet nie był do końca taki jak chciałam, ale i tak mi się podobał (zresztą to tylko bukiet), z moich obserwacji wynika, że za dużo kupujemy alkoholu (ale wiadomo każdy się boi, że zabraknie), ja miałam sytuacje, że dwoje moich znajomych nie doleciało (problemy z samolotem) i pani manager hotelu w ogóle nie policzyła za nich (za nocleg), 2 dni przed ślubem rozchorował się synek kuzynki tż-ta i tez dzwoniłam i dało się zmienić liczbę osób.
Jeśli jeszcze jesteście na etapie szukania sukni, to radzę wybierać te lekkie ![]() Ludzie niestety dopiero zdają sobie sprawę jak ważne są potwierdzenia dopiero jak sami organizują wesele. Jednak dziewczynki nie mamy wielkiego wpływu na to kto przyjdzie a kto nie... Na Mszy uśmiechajcie się! zobaczycie na zdjęciach jak to fajnie wygląda. Teraz na razie nic więcej nie przychodzi mi do głowy... ale jak macie jakieś pytania to chętnie odpowiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- A i jeszcze jeśli ktoś ma obawy o suknie bez szelek, jeśli jest dobrze dopasowana, to nic nie ma prawa przesunąć się nawet o 1mm... ja nawet szelek w zapasie nie miałam |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja juz chyba głupieję...
przed chwilą TŻ odebrał telefon i usłyszałam (wiecie jak przez komórkę słychać jak ktoś głośno mówi): " ....jednak nie będzie na waszym weselu...". Potem rozmowa o prezencie. Dostałam zawału i łzy mi w oczach stanęły normalnie ![]() Kur**** miałam wizję, że muszę wszystko poprzestawiać, poprzesadzać itp.... Chyba dostaję lekkiej paranoi, wykończę się do tego ślubu, eh.... ![]() aha- no i zaczyna mi na brodzie rosnąć dorodna krosta!!! szlag !
![]() ![]() Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-06-10 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam twarz obsypaną kaszakami i nie oge sie tego gówna pozbyć ![]() ![]() OLAĆ TO WSZYSTKO ![]() GŁOWA DO GÓRY, nie przejmujmy sie pierdołami.. to moja refleksja z ostatnich paru dni - a to mówie ja, która prawie straciła sale weselną na 2 miechy przed ślubem ![]() Edytowane przez duvala Czas edycji: 2012-06-10 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdjęcia butów pokazywałam, a zdjęcie stroju na poprawiny wstawiłam do klubu. Nie mam sukienki, tylko bluzkę i spódnicę, postanowiłam ubrać się trochę niestandardowo. Pewnie będzie wiele osób, którym się nie spodoba, ale dobrze i wygodnie czuję się w takich ubraniach. Spódnica na zdjęciu wygląda na ciężką, ale w rzeczywistości to bardzo lekki i delikatny materiał ![]() Cytat:
Co do kolczyków, to ja wolę jakieś małe i delikatne. Teraz się tylko zastanawiam czy perły, czy kryształki. Co do gości, to się będę upierać, żeby pojechali pod kościół ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Duvala dobrze mówi! Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu... życie
![]() Duvala a co to się działo z twoją salą? ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Niki - pytałaś o moje kolczyki, one są z allegro sklep Arteo Bijou, są bardzo lekkie i uszy nie bolą |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie racja- co ma być to będzie. Duvala- przyłączam się do pytania- co z salą?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
A ja dziewczyny dostałam strasznego doła. Jutro muszę iść do pracy ( przez cały tydzień miałam zwolnienie chorobowe), a ostatnio tak strasznie źle mi się pracuje, ciężka atmosfera a do tego pracuje z dziewczyną sporo ode mnie młodszą która próbuje swoimi fochami i zachowaniem na mnie coś wymusić... mam dość. Ponadto nie mogę zdecydować się na zaproszenia, sytuacja finansowa też mi się starsznie posypała a TŻ wygląda jak by go to nic nie obchodziło
![]() Poszukiwania pracy są na dramatycznym etapie, bo obecnie ciążko na rynku, większość miejsc na jakie aplikuję dostają inne osoby ( pewnie znajomości ![]() ![]()
#115 |
Zakorzenienie
|
Jjjustynaaa - w życiu większości osób nadchodzi czas, że mają dość swojego miejsca pracy, dla mnie to zawsze był znak, że czas je zmienić. Oczywiście w dzisiejszym świecie znajomości są czasami niezastąpione, ale przecież nie każdy je ma, po prostu nie możesz się poddawać. A kiedy musicie zapłacić za salę? Bo zawsze można wziąć z kopert, wiem, że to słabe pocieszenie, ale zawsze to jakieś wyjście. Weź magnez mi zawsze pomaga na takie nastroje i dodaje energii.
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Dziewczyny dla tych co nie mają dostępu do klubu kilka moich zdjęć... potem to usunę ![]() https://picasaweb.google.com/1098247...MKr7u-31YXxmAE |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Melduję się na nowym wątku
![]() dwa dni mnie nie było i tyle nadrabiania! ![]() Małgoś piękna relacja-gratuluję!!!! Zdjęcia też są cudowne! ![]() ![]() A ten babeczkowy tort-fantastyczny!!!!!! Wszystkim innym PM, które ślubowały też życzę miłości, uśmiechu i wytrwałości ![]() A ja dziś będę wycinać winietki-listki. Garnitur najprawdopodobniej jutro będzie można już odebrac. Jutro mamy też spotkanie z proboszczem, we wtorek na sali już ostateczne ustalenia. W środę spotkanie z dj. W przyszły tyg idę na probną fryzurę i makijaż ![]() Do ślubu zostało 19 dni!!!!!!
![]() ![]() ![]() Edytowane przez malaOlaa Czas edycji: 2012-06-10 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Małgoś, jeszcze raz obejrzałam Twoje zdjęcia i jeszcze raz muszę Ci powiedzieć, że miałaś przepiękną suknię. Taką prostą, elegancką, zwiewną, kobiecą
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Stagnacja21 mam pytanie odnośnie Twoich cudownych butów
![]()
#119 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zadzwoniłam na sale żeby sie upewnić iule osób wejdzie na sale, a sie okazało że babka ma nas na grudzień przepisanych, że podobno dzwoniliśmy że przekładamy z sierpnia... czego wiadomo nie zrobiliśmy!!! mieliśmy szczęście bo termin nie był przez nikogo zajęty. dodam że oczywiście spisaliśmy wcześniej umowe z terminem i wpłaciliśmy zaliczke. Zła byłam bo przecież przez telefon nie załatwia sie takihc rzeczy i ktokolwiek mógł sie za nas podać. pomijając fakt że poprostu mogło im sie pomylić i ktoś inny sie chciał przepisać.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.