|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Dzień dobry
![]() Cytowałam Was, ale jak zwykle połowę ucięło, więc zrezygnowałam ![]() Żabciu ja myślę, że nie trzeba będzie wywoływać i Dominik sam zdecyduje, że to już ![]() Morsi skoro Tż się niezdrowo odżywia to go przypilnuj. Mi też ostatnio nasiliły się kłopoty żołądkowe (a miałam kiedyś z tym dosyć duży problem) i staram się rezygnować z jedzenia części rzeczy. Alonka wiem jak się czujesz jak ktoś mówi jedno, a za plecami drugie- szczególnie bliska osoba. Wiele razy słyszałam różne rzeczy na swój temat w domu- ja to jakoś znoszę, chociaż czasem nie wytrzymuję, jednak najważniejsze, że Tż-ta się nie czepiają. Mam nadzieję, że uda Wam się jak najszybciej stamtąd wyprowadzić! Co do meczu-oglądałam bo wszyscy w domu oglądali. A co do obstawiania wyników, to brat Tż-ta obstawiał 1:1 i wygrał 290 zł ![]() Ech wreszcie koniec tygodnia! Już nie mogłam wytrzymać codziennego wstawania o 4 rano...nawet wieczorem nie miałam siły z mężem porozmawiać tylko szłam spać od razu. Na dodatek porządki domowe jeszcze nie skończone... Dowiedziałam się wczoraj że projekt odda nam dopiero w czwartek! Już mnie wkurzać zaczynają te wszystkie formalności...
|
#152 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Cytat:
. Może uda nam się mieć zwierzaka jak się przeprowadzimy.
|
|
|
|
|
#154 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Twojemu TŻ to się upiekło Nie zazdroszczę Ci tego wstawania o 4, musi to być okropnie męczące... A co do tego projektu, to nieźle facet leci w kulki ![]() Blue, Ahri, a Wy już na stałe w UK? |
|
|
|
|
#155 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co Ty z 12stego jestes? ![]() Hahah ja tez czesto do meza mowie jak ktoras ma tp czy juz urodzila czy nie ![]() no kawal chlopa ![]() ale zleci te 5 tyg ![]() ![]() Cytat:
![]() dziekuje dziekuje Cytat:
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Nottingham
Myślę, że już na stałe. Mojego narzeczonego head chef chce go wyszkolić w ciągu 2 lat na swoje zastępce, więc moim zdaniem szansy nie powinien marnować . Może po licencjacie zrobię tu magisterkę nie wiem jeszcze, bo w sumie nie wiem ile będzie mnie to kosztować. No i czy poradzę sobie z pisaniem pracy po ang., mówienie i pisanie takie na co dzień to jednak nie to samo co posługiwanie się specjalistycznym językiem.
|
|
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
Poczta
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie złamałam 3 punkty mojej diety po pierwsze jest wieczór wcinam arbuza i na dodatek zaraz wypije kawe ale potrzebuje tego bo jestem w lesie z nauka
|
#159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja ważyłam 2900g Cytat:
Zabcia oby Dominik sam się zdecydował wyjść. Trzymam za to ![]() A u nas są małe szanse na własny domek. Oczywiście są plusy jak i minusy jego kupna. Na razie wzięliśmy się ostro za odkładanie kasy. |
|||
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, przez niego wszystko nam się opóźnia
![]() Muszę później sobie otworzyć i zobaczyć ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Jakie plany na niedzielę?
|
|
#161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Nasza jest wysterylizowana- my nie chcieliśmy, żeby nam uciekła/ miauczała całymi dniami, jak ma ruję, a przede wszystkim nie chcieliśmy sprawiać, że będą kolejne małe kotki, które mogą mieć problem ze znalezieniem domu- w końcu tyle jest bidulków w schroniskach, itp. No i jak kotka była w ciąży, to jest większe prawdopodobieństwo zachorowania na ropomacicze, nowotwory sutka i inne choroby. Przyzwyczaisz się . Zresztą my i tak nie pędzimy jak na niektórych wątkach .Cytat:
.Super taka wygrana .Cytat:
. Ociera się o wszystko, mruczy, a potem wygląda przez okno. Potem albo śpi w transporterze- pod warunkiem, że się go nie zamknie :P, albo na kolanach .Hello ! Wczoraj miałam zakręcony dzień. Byłam w Katowicach (muszę Wam w końcu opowiedzieć coś w klubie ), a wieczorem dziewczyny u mnie były, potem poszłyśmy na karaoke i afterparty, dołączył do nas TŻ, który wcześniej oglądał mecz u kumpla. Od "śpiewu" boli mnie gardło, a od skakania, pogowania i tańca łydki .
|
|||
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Nasze koty (moje i moich rodziców) w PL też są wysterylizowane, żeby nie było potem problemów z ginięciem kota (mieszkaliśmy na 4 piętrze i normalnie z balkonu skakały, i nic im się nie działo!), czy małymi kotkami. Zawsze przygarnialiśmy koty bezpańskie, karmiliśmy i szukaliśmy im domu (jednego nawet moja mam zawoziła do Gdyni, a jesteśmy z Torunia
). Trochę nie rozumiem ludzkiej bezduszności. Trzy razy ktoś podrzucał mojej matce w kartonie kotkę po ciąży i ok. 5-6 kociaków. Zazwyczaj wszystkie były z kocim katarem, część dało się odratować, części niestety nie, ale te które się udało to znalazły nowy domek .
|
|
|
|
#163 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
słabo mi...Ja ważyłam chyba tyle co Hania Na 14 do roboty, bleee ale wczoraj wyszłam po 2 h...
|
|
#164 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
A z magisterką pewnie dasz radę, może ktoś Ci pomoże Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakie plany na dziś? Mieliśmy jechać po południu do tej mojej koleżanki, u której byliśmy na weselu, bo robiłam im zdjęcia na poprawinach i chciałam im je dać, ale TŻ nadal jest słaby, w nocy znowy wymiotował i nie wiem co z tego będzie. Najbardziej przeraża mnie fakt, że będę musiała jechć dziś autem do Kato, jeszcze nigdy nie jeździłam tam samochodem.. |
|||
|
|
|
#165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Też nigdy nie zrozumiem takiego zachowania ludzi :/. ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
Dasz radę, nawet innym samochodem !
|
||
|
|
|
#166 | |||
|
Zakorzenienie
|
My raczej nie. Po ślubie jeszcze z rok lub dwa lata. Jakoś nie wyobrażam sobie życia tutaj na stałe...
To mamy do siebie jakieś 70 mil, bo ja mieszkam w Wellingborough Cytat:
A co do domku, to będę trzymać żeby się udało ![]() No niestety.. Ale mam nadzieje, że już nie będzie takich numerów ![]() A z wygraną na prawdę mu się udało, bo w ostatniej chwili zmienił zdanie, bo najpierw chciał postawić na 1:0 dla Polski ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My wczoraj byliśmy na imprezce z znajomymi z pracy Nawet fajnie było Tylko nogi bolą
|
|||
|
|
|
#167 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja myślę, że sam się zdecyduje do tego czasuto już zaraz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a TŻ do lekarza wyślij może..heej jak dobrze poszło to już mam wakacje, ale to się okaże jakoś na dniach czy zdałam te egzaminy czy nie.. Wczoraj byliśmy na tych chrzcinach, w sumie wszystko spokojnie i fajnie przebiegło, ksiądz był śmieszny
|
||||
|
|
|
#168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Może w końcu wezmę się za naukę, bo muszę się pouczyć, mam bodajże 4 egzaminy 30.06., więc muszę się w końcu wziąć za naukę, a nie chce mi się strasznie .Biedny jest ten Twój TŻ . Pamiętam jak mój chorował i też dużo wymiotował. A byliście u lekarza?Blue 70 mil to w sumie nie tak dużo .
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas dziś pizza
. Nie mogliśmy się zebrać, kto będzie ją robił, bo nikomu się nie chciało, stwierdziliśmy, że zamówimy, albo gdzieś pójdziemy, ale potem TŻ powiedział, że jednak zrobi- i robi. A ja już nie mogę się doczekać .
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
miedzy jednym wykładem a drugim bylismy rozdać 3 ostatnie zaproszenia do mojej koleżanki (od razu powiedziała że będzie no i odmówił nam też kuzyn TZta bo on jest za granicą a ona sama na wesele nie przydzie...
|
#172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy na kolacje sałatke cezar i moim zadaniem jest mieso i sałata, a taaaaaaak mi sie nie chce tego robic ![]() Cytat:
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
cos czuje ze Doninik te bedzie z 12stego .. ![]() ja juz trace nadzieje ![]() Witajcie My posiedzielismy wczoraj u znajomych do 12 w nocy , zrobilismy ognisko tak mi sie chcialo kielbaski
|
|
#174 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tż-et w pracy, Wiki właśnie co usnęła a ja zajrzałam do Was. Przez to w jakim systemie pracuje Tż-et w ogóle nie odczuwam weekendu. Cały czas wydaję mi się jakby był dziś poniedziałek. |
|||
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tak, czy siak, zaraz będzie na świecie .
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Żabcia, twarda sztuka z Dominika. Ale kto wie, może akurat Was zaskoczy i nie trzeba będzie wywoływać ? My jakiś czas temu wróciliśmy od moich rodziców. Byliśmy jeszcze w CH i kupiłam sobie sandałki. A potem poszliśmy na jedzonko. Małemu chyba smakowało bo mnie po żebrach kopie. A tak w ogóle to jutro zaczynamy 25 tydzień. |
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez w zeszlym tygodniu kupilam sandałki, bo wszystkie mialam na 10 cm obcasach/koturnach ![]() a teraz mam takie małe koturny 3 cm z ccc, czuje sie w nich jak w kapciach, sa super wygodne
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą, też muszę sobie kupić sandały .
|
|
|
|
|
#179 | ||
|
sajkolidżist
|
Nie był, już mu lepiej
na tyle, że nie dał mi jechać samochodem, on musiał :PCytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też, mam przecież tylko 4 pary :P Ja już w Kato, ale nas ulewa dopadła w Dalenki mieście, jechaliśmy chyba z 20km/h, masakra Cyliśmy u tych znajomych, zdjęcia im się podobają |
||
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Mogłaś się odezwać :P! Pokaż nam jakieś zdjęcia ! I co, kiedy Wasze wesele ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

Sami mieli kota i psa. Niestety kotkowi się zdechło. Strasznie się biedak męczył, bo miał raka 

.. Ta waga mnie powaliła 

za to 

Tylko na szczęście nie toczy tyle śliny