|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: EURO 2012 - fanki futbolu wszystkich krajów łączmy się!
Cytat:
wsiadam w pociąg i pędzę do Wawki Teraz Hiszpania ma się wziąć w GAAAARŚĆ!!! GOOL
|
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Wtajemniczenie
|
Remis!
|
|
#1443 |
|
Winter is coming
|
CEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSC CCCCCCCCCC FABREEEGAAAAAAASSSSSSSSS
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Grr, u mnie jakieś urwanie chmury i dwójka mi nie działała, całe szczęście, że jakimś cudownym sposobem odcinała się na gole
![]() Niech Szpaku jeszcze sobie pogada, jaki Cesc jest beznadziejny, idiota. Serio wkurzam się, że ten koleś komentuje najlepsze mecze a Iwański, najlepszy komentator świata ( ) dostaje te 'gorsze' mecze ![]() Navas i jego oczy Idę dalej oglądać ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1446 |
|
Przyczajenie
|
GOL DLA HISZPANII.!
|
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie jestem w temacie, czekoladki mu wręczałaś więc miałaś okazję być bliżej niego ![]() 1:1
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść, wróciłam
![]() pajonk, moje przeogromne, podwójne gratulacje! Wracaj szybko do formy, a dzieci niech się zdrowo chowają ![]() Ile mam do nadrobienia
|
|
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do meczu : wow nie sądziłam, że to Włosi pierwsi wpakują gola.Ale Hiszpania dorównała. Mało brakowało a byłby jeszcze jeden !
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Torresik wlazł i już okazja
Wolałam go z rudymi włosami, no ale
|
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia
Ciekawe kogo Cesc i Pique oplują ![]() jaaaa, Torres, czasu coraz mniej, żeby mu coś weszło
Edytowane przez DiamanteNegro Czas edycji: 2012-06-10 o 19:44 |
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Ten koleś jest cienki jak sik pająka
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Febregas
- if u know what i mean ![]()
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma kupę szczęścia i jest szybki, czasami to daje więcej
|
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Moje spostrzeżenia na szybko
![]() Elmo gratuluję, wygrałaś ![]() Kasiu cześć ![]() Wiecie co, ja się cieszę, Włosi na ten punkt zasłużyli no i cieszę się, bo nie jest mi smutno, jednak Włosi mają swoje miejsce w moim sercu. Buffona kocham już od 10 lat, czujecie? 10 lat! Jaka ja stara jestem ![]() Przy okazji, nie zgadzam się, że refleks nie ten i, że jest słabszy. Jest świetny, jak wino, im starszy tym lepszy ![]() If you know what I mean ![]() Torres to cień siebie sprzed lat. Nie rozumiem dlaczego dano mu szansę. Marnował wszystko jak leci Tysiąc razy więcej pożytku byłoby z Llorente. No a Torres powinien dostać swoją szansę, owszem. Ale jak byłoby 3:0 a Włosi graliby w dziesiątkę Btw, Miro się popisał, książę Asturian Chyba Książe Filip i co najwyżej Asturii. No niby mogłoby mu o to chodzić ale jakoś nie podejrzewam go o taką inteligencję i kunszt słowny, szczególnie, że po chwili dodał Księżna Letycja, a nie Asturian, no ale to taki malutki offtopik
|
|
|
#1458 | |
|
Winter is coming
|
powiem tylko Torress
kufa trzy setki zmarnować, niektórym na to potrzeba całego sezonu ![]() kocham Cesca tak mnie wkurzał ten komentator, tak po nim jechał,a Cesc wcale nie był taki słaby. Gorszy mecz rozegrał Pan Idealny i Silva, roz☠☠☠ała mnie sytuacja z 1 połowy jak prawie sam na sam z bramkarzem w polu karnym odwrócił się od bramki i podał wtf ![]() Ale Włosi mnie zaskoczyli, zwłaszcza w 1 połowie. Chociaż Cassano powinien był wylecieć za faul na Ikerze.Zresztą Iker- klasa, no klasa ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() Książę Asturian i księżna Letycja mnie roz☠☠☠ali
|
|
|
#1459 |
|
Winter is coming
|
paczcie
|
|
#1460 | |
|
Zadomowienie
|
no to wygralaś
![]() Cytat:
tu się nie zgodzę Szpaku jest najlepszy i nikt go nie pobije ! no może jeszcze Szaranowicz może mu dorównać ![]() co do meczu to remis jest sprawiedliwym wynikiem mam tylko male pytanko do Torresa :"Why?"
|
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam akurat za remisem; ewentualnie za Włochami
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i od dwóch lat gra przewielką kupę.Z o wiele lepszej stronyw trakcie sezonu pokazał się Soldado czy Muniain (choć to nie ta pozycja), o Llorente nie wspominając, chociaż Vincenty z Lasu ma co do niego jakieś dziwne uprzedzenia ![]() No niestety, ale próbując grać futbol totalny (4-6-0 :wow: ) można zaklepać się w środku i mieć wielkie nic. Po wprowadzeniu Torresa Hiszpania grała w 10-tkę. Szkoda
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
chociaż tak ciężko mi dokładnie powiedzieć; Mama i Kuzynka za Włochami - bo im się płkarze podobają; a ja trudno powiedzieć
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
No co Ty, Szpaku jest beznadziejny, wkurza mnie już samym wymawianiem nazwisk. Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego Serhio Ramos ale Serdżio Busquets
![]() Vel, przypomniałaś mi o Panu Idealnym, dziś wyglądał jak nie on, nawet mu się przedziałek rozczochrał
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
busket jeszcze mówił zamiast buskets :P
|
|
|
|
|
#1467 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
zgadzam się co do słowa ![]() Szpakowski to dla mnie porażka, nie da się go słuchac i naczęsciej gdy on komentuje to większość meczu musze oglądac bez głosu Torres na chwilę obecną to takie samo nieporozumienie w kadrze Hiszpanii jak w naszej np. Brożek. Oczywiście zawodników do siebie nie porównuje bo jednak to przepsaść miedzy nimi jest ale taki przykład tylko rzucam.
|
|
|
#1468 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak z innej beczki, widziałyście reklamę z dziecięcą eskortą Maca, gdzie Błaszczykowski mówi do dzieciaka "Bez ciebie nie idę"? Za każdym razem jak ją widzę to robię "awwwwww"
Edytowane przez zwyklaniezwyczajna Czas edycji: 2012-06-10 o 20:16 |
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kasiu
Dzięki Nea Buffon dla mnie jest jak wino, im starszy tym lepszy ![]() Torresa szkoda tak dobrze się zapowiadał w poprzednich latach vel masz rację ten faul Cassano był bardzo nie ładny i kartonik powinien zobaczyć wierzę w AZZURRI-ch oni po wszystkich aferach mają jeszcze większą siłę walki ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Strasznie podoba mi się ta muzyka która zawsze leci w tle gdy jest bramka muszę poszukać na necie. Chyba że któraś wie co to
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

nie sądziłam, że to Włosi pierwsi wpakują gola.
"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

- if u know what i mean
Ma kupę szczęścia i jest szybki, czasami to daje więcej 

Tysiąc razy więcej pożytku byłoby z Llorente. No a Torres powinien dostać swoją szansę, owszem. Ale jak byłoby 3:0 a Włosi graliby w dziesiątkę
tak mnie wkurzał ten komentator, tak po nim jechał,a Cesc wcale nie był taki słaby. Gorszy mecz rozegrał Pan Idealny i Silva, roz☠☠☠ała mnie sytuacja z 1 połowy jak prawie sam na sam z bramkarzem w polu karnym odwrócił się od bramki i podał
wtf