![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Eurociacha 2012
Cytat:
![]() Nawet się nie ważcie zakłócać naszą oazę i świątynie fantazji ! Jak chcecie się ujawniać ze swymi uczuciami to personalnie, ale nie mieszajcie w to reszty, może my skryte jesteśmy i nie chcemy się ujawniać ![]() Poza tym zrobi się tu nalot i niepotrzebny syf, masę trolli itd. ![]() Zresztą jak to mówiłyśmy : księżniczki w dawych czasach się nie narzucały, to książe ma przyjechać na białym rumaku, a nie ! ![]()
![]() |
![]() |
#272 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
No właśnie !
Widział to ktoś, żeby to damy uganiały się za chłopami? Nie wypada. Dlatego nie psujta bajki baby- jagi wstrętne i cierpliwie czekajta na wypełnienie się losu ![]() ![]()
![]() |
#276 |
BAN stały
|
Miałam o tym napisać wczesniej, ale w sumie nie wiedziałam czy pisać:P Miałam okazję byc WAGs i to nawet nie lokalną, ale ogólnopolską. No, ale mój 'romeo' jakoś nie wzbudził we mnie zaufania. Pewnie chodziło mu tylko o jedno...A ani Lewy ani Szczesny to nie był, wiec numeru nie dałam. chociaz nie powiem, diabełek kusił, żeby dac, ale nie dałam:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz jak to jest- po nitce do kłębka ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
KinkyGirl już o tym była rozmowa wczoraj, dziewczyny nie dadzą się przekonać, uparciuszki jedne
![]() Nie to nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że nie Ziemniaczek i Lacz, bo bym Ci dała.. ![]() ![]()
Edytowane przez Stace Czas edycji: 2012-06-10 o 22:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
BAN stały
|
No, a tak obiektywnie. rzuciłybyście wszystko z jednym dniem dla piłkarza? Naweet go nie znacie, nie wiecie jakie ma podejście, nie wiecie czy nie bedziecie kolejną do kolekcji. Grał wtedy w Wiśle Kraków, a ja mieszkam na drugim końcu Polski. I na co miałam liczyć? Ze posmsujemy i pojadę do niego i co dalej? Przecież nawet człowieka nie znałam. A poza tym nie umiałam zakochać się z miejsca:P Może gdyby to był Wojtek to byłoby inaczej. No a poza tym miałam chłopaka
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie chodzi o rzucanie wszystkiego- bo ja też bym tego nie zrobiła. Ale wiesz- utrzymanie kontaktu, wpadnięcie na parę meczy, poznanie reszty itd. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#283 |
BAN stały
|
No na pewno, ale ja jestem taka jak tu pisałyście'Kozak w necie, dup*a w swiecie'. WYpisuję o miłości do piłkarzy a jak była okazja, to i tak nie skorzystałam. Gdybym nawet wtedy była wolna, to też bym wtedy pewnie nie skorzystała. Może numer bym dała, ale do Krakowa jechać na mecze i ...co dalej? On na tamtą chwilę chciał kręcić jakiś bajer, a ja nie bardzo chciałąm(pewnie dlatego, bo byłam zajęta. Poza tym bałabym się, że wykorzysta i zostawi, jak to wielu piłkarzy). Nie wiem, chyba nie umiałabym tego wykorzystać do wkręcenia się w towarzystwo. Dupa jestem i tyle! No chyba zeby zabrać koleżankę to inaczej, bo fajna przygoda...No ale byłam zajęta więc było i minęło
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | ||
Zakorzenienie
|
A wiecie, że piłkarze mogą się spotykać ze swoimi lasuniami raz na 4 dni
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- a tak z ciekawości powiedz chociaż w jakim miejscu to było ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
BAN stały
|
Cytat:
No ja z nim gadałam dość długo, ale to było raczej na zasadzie"daj numer";"nie, mam chłoapaka, to bez sensu". Ale wiecie co mnie uderzyło? Ze był normalny, wcale nie wyniosły, zachowywał się jak normalny człowiek, a nie vip. I mówię, nawet gdybym była singielką, nic by z tego nie wyszło. Po prostu się bałam, że będę kolejną idiotka naiwną do kolekcji. Że chodzi mu tylko o jedno itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dość gaduła jestem więc pewnie numer bym dała ( gdybym była wolna !), wpadła czasem do Krakowa na mecz z koleżanką, poszła na imprezę itd. Gdyby zaiskrzyło myślałabym dalej, jeśli nie to miałabym chociaż kumpla ![]()
![]() |
![]() |
#288 |
BAN stały
|
To było w barze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
Dokładnie. Może gdyby był to Lewy, on wydaje sie być porzadny, to byłoby inaczej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w innym wypadku to mogłaby być fajna znajomość ( tylko znajomość ! a nie od razu romans). Też bym szybko nie zaufała takiemu panu, ale dałabym szanse się poznać. Po prostu- na stopie koleżeńskiej ![]()
![]() |
![]() |
#293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
BAN stały
|
Moja koleżanka kiedyś na face albo nk wrabiała znanego piłkarza. Wstawiła fotki fajnej laski i udawała, że jest nim zainteresowana. Zapraszał ją do siebie i w ogóle, więc poznanie piłkarza, to wcale nie jest taka trudna sprawa(pod warunkiem, że jest nastawiony na amory). Trzeba mieć tylko niezłe parcie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Dobrze prawisz. Ale co, jeśli mu chodziło o znajomość w jednym celu? Takie 'wyrwanie' w barze nie wzbudza we mnie zaufania. Co innego gdybyśmy znali się dłużej i do czegoś doszło. A takie'daj numer' kojarzy mi się z 'choć się bzykać' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mogła go jakoś fajnie wystawić ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
Powiedziałabym, że to wyrywanie jak wyrywanie. Nic nadzwyczajnego. Jakoś trzeba się poznać- prośba o numer wydaje się być najbanalniejsza.
![]() |
![]() |
#296 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
Masz rację, ale ja jestem przewrażliwiona najwidoczniej. Poza tym jak już mówiła, ogromny wpływ na całą tą sytuację miał fakt, że byłam zajęta. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą ja mówię tylko o przypadku gdyby chłopak mnie zainteresował. Bo jeśli nie, to nie dałabym numeru. Choć ja w takich wypadkach często podaje jakieś inne namiary na siebie : gadu gadu czy facebook ![]()
![]() |
![]() |
#298 |
BAN stały
|
Wiecie, że ja w ogóle nie pomyślałam o tym, że mogłabym dzięki tej znajomości wpadać na mecze(jakby nie było WIsła była wtedy mistrzem Polski) i poznać towarzystwo piłkarskie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Zatem laski, jeśli jesteście wolne i zdeterminowane, napiszcie do piłkarzy na face lub nk. Może niektórzy dadzą się wciągnąć w znajomość ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Haha jakby nie patrzeć to choćby to był i Brad Pitt to i tak łatwo mega serca nie podbije
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.