Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-10, 20:34   #2941
adunia89
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
hi
hej Lucy, jak weekend?

Mnie chyba ósemki wychodzą... Pół szczęki mnie boli :/

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 20:43   #2942
Lucy1111
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

tż ma weekend pracujący (druga zmiana - nienawidzę). także wczoraj z Emilą poszłyśmy na shoping do CH, a dzisiaj odwiedziłam koleżankę.
Mała już śpi, a ja nadrabiam

wstąpiłam wczoraj do mojej pracy. jak sobie pomyśle, że niedługo tam będę musiała wrócić to w dodatku prawdopodobnie przerzucą mnie na inny sklep do innego CH. ja nie chcę
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 20:44   #2943
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
A co studiujesz? Z czego egzamin? Trzymam kciuki za pozytywny wynik, obecnie przeżywam to samo co Ty. Ale jeszcze piątek i wakacje

eseska, gin potwierdzi. że wszystko super, a ja cieszę się, że dobrze się czujecie!

anusia, a Ty jak się miewasz Kochana?
A dziękuje że pytasz, dobrze. Czekam na tę małpę @ ma zawitać w czwartek. A ty jak, nadal u ciebie cisza z @? Mam nadzieję że śmigasz jutro z rana na bete i po odbiorze wyniku dasz mi znać bo od trzymania kciuków za ciebie i Delile zbielały mi palce tak mocno trzymam

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo

Edytowane przez anusia1808
Czas edycji: 2012-06-10 o 20:46
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 20:46   #2944
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Mam owulację i zaraz mi brzuch rozerwie :/
Pytanie na przyszłość - na ile dni przed/po owu przytulałyście się i zaszłyście? Bo ja wtedy robiłam to na oko, nie zastanawiałam się zbytnio i się udało (dziecko było planowane, aczkolwiek na zasadzie: jak się uda, to będzie fajnie), teraz będę musiała się postarać.

Wróciłam z weekendu w górach, było fajnie, ale bez szału. Hitem weekendu był szczeniaczek beagle, którego mają znajomi
Za to jutro mój TP z USG w 12tc i mogę sobie mieć 1000 wspaniałych weekendów, i tak mi będzie smutno.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 20:56   #2945
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
hej Lucy, jak weekend?

Mnie chyba ósemki wychodzą... Pół szczęki mnie boli :/
Współczuje doskonale znam ten ból

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34622005]Mam owulację i zaraz mi brzuch rozerwie :/
Pytanie na przyszłość - na ile dni przed/po owu przytulałyście się i zaszłyście? Bo ja wtedy robiłam to na oko, nie zastanawiałam się zbytnio i się udało (dziecko było planowane, aczkolwiek na zasadzie: jak się uda, to będzie fajnie), teraz będę musiała się postarać.

Wróciłam z weekendu w górach, było fajnie, ale bez szału. Hitem weekendu był szczeniaczek beagle, którego mają znajomi
Za to jutro mój TP z USG w 12tc i mogę sobie mieć 1000 wspaniałych weekendów, i tak mi będzie smutno.[/QUOTE]

Miło że fajnie spędziłaś weekend

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
tż ma weekend pracujący (druga zmiana - nienawidzę). także wczoraj z Emilą poszłyśmy na shoping do CH, a dzisiaj odwiedziłam koleżankę.

wstąpiłam wczoraj do mojej pracy. jak sobie pomyśle, że niedługo tam będę musiała wrócić to w dodatku prawdopodobnie przerzucą mnie na inny sklep do innego CH. ja nie chcę

LUCY nie denerwuj się na zaś, może nie będziesz musiała sie przenosić.
Powiedział ci o ty twój przełożony? Jeśli nie to może nie warto się stresować może to tylko plotki? A kiedy wracasz do pracy?

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Ja chyba zwariuje mój Tż dorwał "zmieniarkę" i skacze mi po kanałach raz formuła raz mecz i tak na zmianę. Niech już się to euro skończy bo idzie oszaleć.

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 20:57   #2946
Nita6
Zakorzenienie

hejo , witajcie ,
ja juz po jelitówce, dziewczyny póki co zdrowe ale siedzę jak na bombie...

Zeberka - przepraszam że napiszę ale dla mnie poród nie ma nic wspólnego z pięknym przeżyciem, koszmar i trauma .............. Ale Natalia dobrze wspomina więc coś chyba w tym jest.

Amilcia - rybak ?

Lucy - jak ty pogodzisz pracę i dziecko ? przeciez w sklepie to pracuje sie na zmiany

Prince - witaj, to juz koncówka

Zeberka - tak końcówka się bardzo dłuży i potem juz bardzo dokucza , człowiek siedzi na walizce i czeka ....
p.s z P.Beatką urodzisz cudownie , ja mam porównanie bez i z ..

Luna - trzymam kciuki za egzamin

gdzie Inutil ?
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 21:09   #2947
Lucy1111
Zakorzenienie

Anusiu, niestety to nie plotki. rozmawiałam o tym z kierowniczką

Nita, Emilka jest zapisana do żłobka na wrzesień...
dobrze, że już po jelitówce!
A inutil w Hiszpanii
Stary 2012-06-10, 21:15   #2948
Nita6
Zakorzenienie

Lucy ale jaki żłobek masz otwarty wieczorową porą , chyba ze masz stałe do południowe godziny pracy
Stary 2012-06-10, 21:26   #2949
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Lucy ale jaki żłobek masz otwarty wieczorową porą , chyba ze masz stałe do południowe godziny pracy
ja pracuję 12h, ale co drugi dzień. tż pracuje na zmiany. z naszych grafikowych wyliczeń wychodzi, że Emilka będzie w żłobku (na szczęście) tylko kilka-kilkanaście razy w miesiącu.
Stary 2012-06-10, 21:45   #2950
Nita6
Zakorzenienie

Cytat:
ja pracuję 12h, ale co drugi dzień. tż pracuje na zmiany. z naszych grafikowych wyliczeń wychodzi, że Emilka będzie w żłobku (na szczęście) tylko kilka-kilkanaście razy w miesiącu.

elegancko
Stary 2012-06-10, 22:02   #2951
fiolusiek
Zakorzenienie

ja już zmykam spać, proszę o intensywne trzymanie kciuków przez cały dzień jutro
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 23:39   #2952
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
- jak Cię Kasia pogryzie.. to bedzie mógł pomarzyć

- tak, tak, dokładnie i materacyk też. Jak rozłoży to prosimy o zdjęcie

jak kącik bedzie gotowy to zrobię fotki, najchętniej z małą lokatorką

Cytat:
super, że możecie się tak zorganiować z opieką

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
ja już zmykam spać, proszę o intensywne trzymanie kciuków przez cały dzień jutro
będziemy kciukać

Nitka- wiem, wiem - dlatego napisałam, że chciałabym aby to było piękne przeżycie...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 23:48   #2953
delilahinsomnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hejo

taki wektor pro
Bardzo fajna bryka Chociaż ja zażarta fanka Quinny

Cytat:
Dziękuję, że pytasz Deli! Było świetnie, wróciliśmy do domu po 3, cała męska część zadowolona bo porozwoziłam ich do domu, bo byłam kierowcą
Po 3? Ja bym chyba trąbiła całą drogę w samochodzie bo bym zasneła na klaksonie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
I oto one, moje didżejki:
Sama słodycz

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Mi na samym początku po zapłodnieniu wyszla beta 3.. myslalam ze nic z tego, ale jak widzisz HCG jest tak czułe że nawet najmniejsze zmiany wykaże 2 tyg pozniej czyli tydzien po @ wyszlo juz 101
Pociesza mnie to.. jutro rano testuje ale cholera co to za sens ja nawet zabardzo objawów nie mam.. nie czuje zmęczenia a myślałam że to podstawa..

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
A dziękuje że pytasz, dobrze. Czekam na tę małpę @ ma zawitać w czwartek. A ty jak, nadal u ciebie cisza z @? Mam nadzieję że śmigasz jutro z rana na bete i po odbiorze wyniku dasz mi znać bo od trzymania kciuków za ciebie i Delile zbielały mi palce tak mocno trzymam
Dajecie wszystkie Dziewczyny niesamowite wsparcie, mimo że po całej Polsce jestesmy rozsypane

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34622005]Mam owulację i zaraz mi brzuch rozerwie :/
[/QUOTE]

My wg. kalendarza trafiliśmy w sam środek cyklu

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

jak kącik bedzie gotowy to zrobię fotki, najchętniej z małą lokatorką
Koniecznie!
delilahinsomnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 23:58   #2954
zebrawpaski
Zakorzenienie

Perse - tulę Cię mocno, wiem, ze teraz dla Ciebie zbliża się bardzo trudny czas...
co do starań - najlepiej celować w owulację ale ja np mając owulkę w 14dc zaszłam w pierwszą ciążę przytulając się 9/10dc a w kolejnych staraniach zdarzyło się przytulać bliżej 14dc i nie zajść w ciążę....
Kasia poczęła się po przytulankach w 13dc przy cyklach 28-29dni
jeżeli to dla Ciebie istotne aby "łapać" owulację załóż sobie wykres na skarbmamy i zaopatrz w termometr lub kup testy owulacyjne
a może po prostu warto kochać się nie zważając na dni i wykresy- to chyba najprostszy sposób i najmniej stresujący- zwłaszcza jeżeli nie miałas problemu z zajściem w pierwszą ciążę

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 00:24   #2955
delilahinsomnia
Zadomowienie

Cytat:
Perse - tulę Cię mocno, wiem, ze teraz dla Ciebie zbliża się bardzo trudny czas...
co do starań - najlepiej celować w owulację ale ja np mając owulkę w 14dc zaszłam w pierwszą ciążę przytulając się 9/10dc a w kolejnych staraniach zdarzyło się przytulać bliżej 14dc i nie zajść w ciążę....
jeżeli to dla Ciebie istotne aby "łapać" owulację załóż sobie wykres na skarbmamy i zaopatrz w termometr lub kup testy owulacyjne
a może po prostu warto kochać się nie zważając na dni i wykresy- to chyba najprostszy sposób i najmniej stresujący- zwłaszcza jeżeli nie miałas problemu z zajściem w pierwszą ciążę
zgadzam się w 100%
delilahinsomnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 08:08   #2956
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delilahinsomnia Pokaż wiadomość
Ja bym chyba trąbiła całą drogę w samochodzie bo bym zasneła na klaksonie

Witam! Jestem na bieżąco, ale weny do pisania nie miałam nic a nic
Lucy, a dlaczego akurat Ciebie przerzucają???

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 08:23   #2957
Maga83
Zakorzenienie

Perse dasz radę
co do staranek, ja nie robiłam żadnych wykresów, nie mierzyłam temp, po prostu po @ przytulaliśmy się co 2-3 dni, więc owu na pewno nie ominęliśmy i w końcu zaskoczyło

Zeberka to czekamy na zdjęcia kącika dla Kasi

Lucy super, jakby Wam się tak pięknie udało pogodzić sprawę ze żłobkiem. A do nowej pracy będziesz miała dużo dalej?

Fiol zaciśnięte

Pani

Ja mam dzisiaj długi dzień, od rana w pracy, a później dłuuugaaa rada :/ mam nadzieję, że nie padnę ze zmęczenia

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:01   #2958
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
LUNA a z czego masz ten egzamin?
Może nie będzie tak źle i uda ci się zaliczyć
Z psychologii rozwojowej.. co oczywiście nie ma nic wspolnego z psychologią, to są najdziwniejsze na świecie wzory rozwoju.. Dużo gorsze niz te z fizyki czy matematyki

Cytat:
A co studiujesz? Z czego egzamin? Trzymam kciuki za pozytywny wynik, obecnie przeżywam to samo co Ty. Ale jeszcze piątek i wakacje
Studiuje pedagogike, dopiero pierwszy rok i nie wiem czy sobie następnych nie odpuszcze Chyba że troche odpoczne i wróce
Ja do wakacji jeszcze 2 stresujace tygodnie
Własnie lece na ten egzamin dzięki za kciuki

Cytat:
Napisane przez delilahinsomnia Pokaż wiadomość
Pociesza mnie to.. jutro rano testuje ale cholera co to za sens ja nawet zabardzo objawów nie mam.. nie czuje zmęczenia a myślałam że to podstawa..
Dajecie wszystkie Dziewczyny niesamowite wsparcie, mimo że po całej Polsce jestesmy rozsypane
My wg. kalendarza trafiliśmy w sam środek cyklu
Trzymam mocno kciuki mam nadzieje ze jak wroce z egzaminu to będę tu miała jakieś wiadomości o dwoch II na pocieszenie

Cytat:
Mój ulubiony sposób i dopiero jak nie wyjdzie 3cs to będę kombinowac

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:39   #2959
aaaggusia
Rozeznanie

dzień dobry
Perse, a jeżeli chodzi o przytulanki to my działaliśmy w ten dzień kiedy czułam że mam owu i dwa następne. no i Mikuś leży koło mnie
Zeberka, Prince, Alfa - Boże dziewczyny jak to zleciało!!! ale się posypią zaraz kolejne wątkowe dzieciaki super. myślę, że wielu dziewczynom da to dużo nadzieji
Lucy, już do pracy, szok!!! jak ten czas leci
a inutilkowi zazdroszczę, ojjj bardzo
a u nas wczoraj fatalny wieczór, mały miał STRASZNE kolki, męczył się prawie 4 godziny. później się uspokoił i wzięłam go do nas do łożka (pierwszy raz) bo serce mi pękało jak patrzyłam jak się maleństwo wymęczyło. i na szczęśćie spał spokojnie.
ale martwi mnie bo coś mi zaczął pokaszliwać, i teraz nie wiem czy podrażnił sobie gardło przez ten płacz czy z tego katarku teraz kaszle. byłam w sobote u lekarza i dał mi antybiotyk i kazał mu podać jak zacznie kaszleć bo mówił że ogólnie jest przeciwnikiem antybiotyków ale u takich maluszków to najlepsze wyjście,, bo inaczej jak zaczyna się coś dziać niepokojącego to szpital. Mamuśki jak myślicie, podać małemu ten antybiotyk? mam mieszane uczucia ale jak mu nie podam a faktycznie się pogorszy to sobie nie daruję...

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:58   #2960
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
Mamuśki jak myślicie, podać małemu ten antybiotyk? mam mieszane uczucia ale jak mu nie podam a faktycznie się pogorszy to sobie nie daruję...
ja bym jeszcze raz poszła do lekarza i z nim skonsultowała. Niech małego przebada, być może nie będzie konieczny ten antybiotyk.

Noś go dużo na rękach, na stojąco, na brzuszku niech leży, smaruj maścią pulmeks.
Mokry czy suchy kaszel?
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:26   #2961
natalia_23
Zakorzenienie

witam

Cytat:

a do jakiego sklepu cię przenoszą? dalej niż teraz masz ?

Za to jutro mój TP z USG w 12tc i mogę sobie mieć 1000 wspaniałych weekendów, i tak mi będzie smutno.[/QUOTE]
tule mocno
gdzie byliście w górach ?
Cytat:
kciuki zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Z psychologii rozwojowej.. co oczywiście nie ma nic wspolnego z psychologią, to są najdziwniejsze na świecie wzory rozwoju.. Dużo gorsze niz te z fizyki czy matematyki

Studiuje pedagogike, dopiero pierwszy rok i nie wiem czy sobie następnych nie odpuszcze Chyba że troche odpoczne i wróce
Ja do wakacji jeszcze 2 stresujace tygodnie
Własnie lece na ten egzamin dzięki za kciuki

Trzymam mocno kciuki mam nadzieje ze jak wroce z egzaminu to będę tu miała jakieś wiadomości o dwoch II na pocieszenie

Mój ulubiony sposób i dopiero jak nie wyjdzie 3cs to będę kombinowac
kciuki za egzamin

amilcia hehe u nas Miki bardzo zazdrosny o mleczko i nie dzieli się z tatą ;p
a tż patrzy z zazdrością ;p hehe

skasowało mi cytaty

zeberka to normalne, że boisz się porodu, w końcu to ty musisz urodzić, nikt tego za nas nie zrobi, ale ja wierzę w ciebie !!!!! Przy porodzie nie ma czasu na myślenie - skupiasz się na panowaniu nad sobą po sr z beatką i porodzie z Nią na pewno dasz radę !!!!
lepiej rozpakuj wszystkie rzeczy, muszą przesiąknąć waszymi zapachami, tak jak z ubrankami do szpitala ( na kartce masz wszystko napisane )

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:18   #2962
amilcia
Wtajemniczenie

Witam

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość

Amilcia - rybak ?
- tzn. wędkarz? Nie, mój tż nie wędkuje, jest po prostu miłośnikiem plenerów.

Cytat:
- trzymam.

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
Mamuśki jak myślicie, podać małemu ten antybiotyk? mam mieszane uczucia ale jak mu nie podam a faktycznie się pogorszy to sobie nie daruję...
- ja jestem przeciwna, co to za antybiotyk?

Perse - my się staraliśmy tak od 12 dnia cyklu co drugi dzień - to była rada mojej gin.

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:35   #2963
Alfahelisa
Zakorzenienie

Dzień dobry
idę zaraz na pocztę zrobic awanturę o moja paczkę i awizo widmo

a ja się porodu nie boję szczerze to gorzej mi jak pomyślę, że po porodzie czeka mnie robienie ząbka tymczasowo zaleczonego którego w trakcie ciąży się nie dało

my kochaliśmy się co 2-3 dzień przez cały cykl, gdybym celowała to by mi się nie udało bo chyba nikt nie spodziewa się owu w okolicach 30dc, nawet jeśli najczęściej miewam długie bo 36d cykle. A tu psikus i jeden się wydłużył
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 12:38   #2964
aaaggusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
Witam

- tzn. wędkarz? Nie, mój tż nie wędkuje, jest po prostu miłośnikiem plenerów.

- trzymam.

- ja jestem przeciwna, co to za antybiotyk?

.
Ospamox. ja też jestem przeciwna ale lekarz, naprawdę dobry, który z reguły leczy dzieciaki bez antybiotyków, powiedział, że u takiego malucha jest za tym żeby podać antybiotyk jak się coś dzieje, bo kolejny krok to już wizyta w szpitalu bo u 4 tyg bobasa nic innego nie wchodzi w gre a u takich maluszków powiedział mi że już katar i lekki kaszel jest chorobą bo może bardzo szybko zmienić się w zapalenie płuc...

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 12:44   #2965
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

czesc dziewczyny,
ostatnio bodajze Czarnuli pisalam ze mam mdlosci ale nie wymiotuje, no to dzis rano bylo mam nadzieje ze nie dorwalam gdzies jelitowki :/
wogole rano z bolem glowy sie obudzilam....wczoraj przesadzilam ze spacerem (2h) potem mi bylo slabo i brzuch mnie pobolewal - mam nadzieje ze z maluchem wszystko oki...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 12:51   #2966
BERBIE
Zakorzenienie

witam wszystkie
nadrobiałam z doskoku bo jestem w pracy i nie cytowałam
zeberko nie dziwię ci się, że się boisz porodu. myśl o tym, że będziesz miała swojego maluszka już niedługo przy sobie. masz P. Beatkę więc będzie dobrze

monika cieszę sie, że odpoczełaś. mam wrazenie, że od razu masz inne nastaiwnie do życia. bierezsz jeszcze te leki od psychologa?

nita za ząbki

lucy dobrze, że co drugi dzień będziesz z Emi. poradzicie sobie, ale wierzę, że powrót dp pracy cię przeraża.

agusia zdrówka dla synka życzę.

adunia i deli czekam na wyniki bety

filusiek trzymam kciuki

gdzie agatka?
kasihexe też już dawno nie było.

ja wypoczęłam psychicznie i to bardzo, ale już dziś szara rzeczywistość mnie przygniotła....

widzę, że żadna nie kibicuje. ja wręcz przeciwnie już nie mogę się doczekać jutrzejszego mecza. POLSKA BIAŁO-CZERWONI!
Stary 2012-06-11, 12:56   #2967
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
widzę, że żadna nie kibicuje. ja wręcz przeciwnie już nie mogę się doczekać jutrzejszego mecza. POLSKA BIAŁO-CZERWONI!
hehe ja też
Rosjanie mnie w piątek urzekli - grali przepięknie

Kibicuję w tym roku jak nigdy. Mam nawet tabelę wyników. Chłop się w głowę puka, bo ja zawsze na nie, a tu taki entuzjazm, ulubieńcy, itp.

A jakie klimaty w Gdańsku????? Miasto oszalałe? Spacery nad morzem uskuteczniałaś?!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 13:03   #2968
BERBIE
Zakorzenienie

Panika moja ty jedyna kibicujemy razem! Gdańsk.... kocham to miasto z każdym pobytem mocniej. Atmosfera cudna, czuć duch jensci wśró kibiców. pełno Hiszpanów a na okrzyk "viva Espaniol" wariują. Oglądanie meczów w strefie kibica wspaniałe. Chce się życ
Stary 2012-06-11, 13:04   #2969
ewel28
Rozeznanie

Barbie, Pani ja też zawzięcie kibicuję moja kotka nawet obstawiała wynik meczu Polska-Grecja i obstawiła remis
Barbie fajnie, że w końcu wypoczęłaś
Kundzia nie martw się na zapas, do końca I trymestr może się zdarzyć
Stary 2012-06-11, 13:13   #2970
Alfahelisa
Zakorzenienie

a ja nie jakiś kibic specjalny, chociaż nie powiem pokręciłabym się koło strefy kibica, z ciekawości nawet no ale z wiadomych względów się tam nie zapuszczam...
tż najbardziej się napala na mecz polaków 16.06 nie dość, że pewnie ostatni to jeszcze we Wrocławiu a ja go straszę, że na pewno wtedy zacznę rodzić i sobie nie poogląda
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości