|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy powiedzieć facetowi, że mam rozstępy?
Ja też mam w niektórych miejscach
jak idę na plażę to też mam informować innych "UWAGA UWAGA, zaraz się rozbiorę i zobaczycie moje rozstępy!" ![]() myślisz że w takim momencie Twój facet będzie w stanie się skupić na takich pierdołkach ?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Dziękuje wszystkim za odpowiedzenie na mój post ![]() To nie jest tak, że ja go "bardzo lubię", czy jestem w nim zauroczona, bo tak nie jest. Od początku jak go poznałam to wiedziałam, że coś będzie, i że go kocham. To się wie od razu, jak się spotka tą właściwą osobę. A moje obawy są takie, dlatego, że nikt nigdy nie widział mnie nago, czy w bieliźnie. Nigdy nie założyłam bikini, czy nie ubrałam się tak, żeby było widać moje rozstępy. A są dosyć duże. Czuje do nich wstręt i się ich wstydzę. Jako 16 latka były dla mnie czymś, czego w ogóle nie powinnam mieć. Jak poczytałam na internecie o rozstępach to się załamałam, bo wiedziałam, że już się ich nigdy nie pozbędę. Czytałam też, że można je usunąć laserowo, ale jak popatrzyłam na cenniki to wybiłam sobie to z głowy Nie wyglądam jakoś okropnie. Brzucha też nie mam takiego dużego (schudłam 15kg), ale rozstępy pozostały. Przejmuje się nimi, bo kocham mojego faceta i mi na nim zależy. Nie chciałabym też później głupich sytuacji jak zauważy. No, ale może faktycznie moje obawy są zbędne, bo jak mówię mu, że jestem gruba, czy to i to mi się we mnie nie podoba, to zawsze mówi, że dla niego jestem piękna i podobam mu się taka jaka jestem, więc może faktycznie nie powinnam się aż tak tym martwić. ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#34 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Większe prawdopodobieństwo, że zacznie o tym myśleć jak mu powiesz niż jak nie
![]() Moim zdaniem, nie jesteś gotowa na seks, nie zaprzataj sobie głowy tym, poznajcie się może bliżej ? wydaje mi się, że nie czujesz się przy nim pewnie i nie ufasz mu do końca Kobieto jak ja bym myślała podczas seksu o moich nogach, rozstrzepach czy pieprzyku w pachwinie ( co mnie krępowało kiedyś ) to bym miała całe ZERO przyjemności z ukochanym człowiekiem, więc daj się ponieść
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Zenek, słuchaj, mam rozstępy tu i tam. Nie opadnie Ci przez nie?" ![]() Wybacz, musiałam A teraz poważnie: nic nie mów, obserwuj jego reakcję na ich widok, sam na pewno nie jest Bradem Pittem, jak Cię kocha, to całą, jak mu się podobasz, to nie będzie se chłop głowy pierdołami zawracał, skupi się na ciekawszych częściach ciała![]() ja mam rozstępy, mój też ma, żyjemy jak ludzie. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Zrozumiałam na początku, że tylko ON Cię nigdy nie widział nago a teraz piszesz, że nikt więc tu sprawa jest troszkę inna i rzecz jasna, że każda z nas się martwi, gdy chodzi o pierwszy raz
Ale bądź pewna, że prędzej zauważy to, że myślisz o czymś innym podczas intymności (pisze o rozstępach ) dlatego nie radzę o niczym myśleć tylko naprawdę oddać się jemu taka jaka jesteś ha! i oczywiście brać także od niego i pamiętaj..każdy z nas ma jakieś wady i kompleksy, które chciałby ukryć ale wyobraź sobie, że jak już się znajdzie tego jedynego to..wszystkie wady znikają i czujemy się najza☠☠☠........na świecie! to jest właśnie TO ![]() ![]() poza tym paradoksalnie czasami jest tak, że komuś mogą się nie spodobać inne rzeczy w Tobie, niż wspomniane rozstępy dlatego nikomu nie dogodzisz i nawet nie próbuj bo to bez sensu
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się z moimi rozstępami tak zżyłam, że nawet nie wpadłam na to, żeby mojego pięknego o nich informować
On zresztą twierdzi, że jestem cudownie gładka, więc co będę wyskakiwać z jakimiś rozstępami na pośladkach, udach i biodrach ![]() Aczkolwiek, zachwycające jest to, że tyle nas tu jest! ![]() Powinniśmy stworzyć osobny wątek
Edytowane przez MartaMagda Czas edycji: 2012-06-05 o 21:11 |
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
e tam, to nieprawda, że faceci nie wiedzą co to rozstępy i ich nie widzą. wiedzą i widzą, ale ponieważ wiedzą również jaki to drażliwy temat, to większość udaje, że nie widzi
![]() ja mam, mój tż sam zauważył, że mam, pomiział mnie po tych kreseczkach, pośmialiśmy się i rozmowa zeszła na inny temat. i już, po bólu
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żartuję oczywiście ... rozmyślam... miałam kiedyś na bank rozstępy (zbyt intensywne treningi w wieku 13-15 lat). teraz nie mam. nie wiem co się z nimi stało. pewnie się obraziły i sobie poszły bo nigdy nie poświęciłam im krzty uwagi
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
oj, ja tam kocham swoje rozstępy i nikt nigdy nie skomentował, że sa niefajne
najważniejszy jest LUZ
|
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Jak żyję nie widziałem człowieka bez rozstępów.
Aż dziwne, że to jest dla niektórych taki problem. Podejrzane by było gdyby ktoś rozstępów nie miał - moim zdaniem
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Rozstępy na plecach to najprawdopodobniej u większości efekt dojrzewania, a konkretnienej szybkiego wzrostu. Skóra po prostu nie nadąrzyła i stąd te 'pamiątki'.
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ot. Także ciesz się, że nie masz, bo jesteś w zdecydowanej mniejszości. (Btw w liceum moje koleżanki chciały wystosować pismo do dyrektora, żeby im fundował kremy na cellulit, bo szkoła była z kategorii tych stresujących, a stres jest ponoć jedną z przyczyn pomarańczowej skórki. Tak mi się przypomniało. )
Edytowane przez willy_nilly Czas edycji: 2012-06-07 o 22:51 |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciekawe jakby zareagował ![]() Co do rozstępów - racja, znaczna większość osób prędzej czy później się ich nabawi. U mnie się zbiegło. Dojrzewanie z wahaniami wagi no i teraz jest pupcia jaka jest :P A co do facetów - ojjj mój niestety doskonale wiedział, kiedy spytałam go czy wie co to są rozstępy Ale od razu zaznaczę, że nigdy nie było żadnych komentarzy odnośnie mnie po prostu wprost zapytałam, a tych moich to chyba nawet nie widział, bo przecież nie gapi mi się na tyłek jak w lusterko ![]() |
|
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
raczej od śrzytycia ![]() rozbawiłas mnie
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
nic mu nie mówi, niech sam zauważy, a jak się zapyta to mu powiec po prostu
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
ludzie idealni istnieja tylko w kolorowych gazetkach i tv. na co dzien takich sie nie spotka, każdy ma jakies mankamenty.
Mój ex TŻ uwielbiał mój tyłeczek, a rozstępów na nim (białych, czyli juz nie do wyleczenia) w ogole nie zauważał, mimo, ze tyłek mam nimi usiany, że ho ho
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Faceci rzadko zwracają uwagę na takie rzeczy. Moim zdaniem nie musisz mu o tym mówić bo po co? Ja miałam powazny problem bo mam dwie duże blizny po operacji i się strasznie stresowałam czy mój obecny TŻ to zaakceptuje. Okazało się, że moje obawy były bezpodstawne. TŻ uwielbia mnie całą i uważa, że te blizny dodają mi uroku. Zresztą ja te blizny mam prawie od urodzenia więc już się do nich przyzwyczaiłam. Są częścią mnie i gdyby TŻ miał do nich jakies uwagi to myślę, że już dawno nie bylibyśmy razem. Zamiast na rozstępach skup się na budowaniu szczęścia
|
|
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
Adekwatnie rozbudowany tyłek musi posiadać rozstępy, inaczej jest nieadekwatny :-D
Wy to macie fobie - raz się założyłem z koleżanką - przegrany wygranemu miał wysłać rozbierane foty ![]() No i wygrałem, ale opory miała biedna, bo rozstępy, żylaki, siniaki, blizny. Po obejrzeniu mam jeden wniosek - z rozstępami itd. jest ta sama sprawa co z niektórymi kolorami - kobiety ewidentnie widzą co innego niż faceci. Pod jakim powiększeniem bym nie oglądał - nic takiego tam nie widziałem ![]() Z resztą sam mam na gębie dość sporą bliznę po rozcięciu - widzę ją codziennie a nie zauważam. To jest dobry temat na doktorat, to trzeba zbadać
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo tak szczerze mi chodziło o smalec zwierzęcy, jak Ty sobie z tyłka po przegranej wytopisz to co ja z tym zrobię? Toż nie będę sobie na tym jajecznicy smażył - ogarnij się kobieto
|
|
|
|
|
|
#59 | ||
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam...
![]() Cytat:
Ważne, że będę mieć chudziutki tyłek. I może rozstępy się wytopią. ![]() Cytat:
Z oliwą z oliwek się je!
|
||
|
|
|
|
#60 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.