|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Moderator
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Cytat:
![]() Spóźnię sie do pracy ale pójdę!
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-06-11 o 08:20 |
|
|
|
|
#4142 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Już sobie to wyobrażam, jak stoisz przed drzwiami Rossmanna z nosem przyklejonym do szyby. ![]()
|
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
ma ktoś może spisany kod na kosmetyki SunOzon bo u mnie nie działa kolejny dzień
|
|
|
|
#4144 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny no masakra
![]() Poszłam bo jeden szampon sayoss ( bo na co mi więcej ) i byłam 5 minut wcześniej przed rosmanem, i były też 3 kobitki wiek emerytalny balsamów, odzywek nawet maski brałyA jak stanęły we 3 koło półki z Sayosem to się zaczęły szarpać i popychać Po przejściu takiego huraganu półki były puste już o 9:05.. Szkoda, że się nie da jakoś zablokować tego kupowania hurtowego
|
#4147 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Zapewne tak samo wybrano mi go w sobotę
|
|
|
|
|
#4148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że jutro po odzywki nie będzie takiego parcia
Ale już wiem, ze nie mogę być miła i przepuścić nikogo w drzwiach
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
No to ładnie.
Obawiam się o swoje życie, pójdę jutro po odżywkę (niby mam wziąć dwie, bo dla siostry i mamy) ale pchać się nie będę, bez przesady.
|
#4151 |
|
Zadomowienie
|
Najgorsze jest to że oni tych kosmetyków po prostu nie dokładają... Ja w sobotę rano byłam na zakupach ok. 10 rano więc pomyślałam że skoczę kupić TŻ żel pod prysznic z Adidasa, te co były po 5,49. Straszne zdziwienie przeżyłam, kiedy tych przecenionych zapachów nie było już w ogóle
A jeszcze większe, gdy poszłam tam popołudniu po większe zakupy dla siebie i żeli dalej nie było. W końcu upolowałam je w innym Rossie Ale uważam, że kosmetyki powinny być kilka razy dziennie dołożone, a wątpię, że tak jest.Sama chciałam dzisiaj kupic szampon Syoss bo jest naprawdę dużo przeceniony, ale zrezygnowałam bo nie chciało mi sie wcześnie wstawać i walczyć z dzikim tłumem, zwłaszcza że przecenione są tylko niektóre rodzaje. Założę się że największy szał będzie przy podkładach Maybelline, L'oreala i Rimmela i tuszu Max Factor. Edytowane przez softgrey Czas edycji: 2012-06-11 o 10:40 |
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się nazywa biznes!
|
|
#4153 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=softgrey;34629371]poNajgorsze jest to że oni tych kosmetyków prostu nie dokładają... Ja w sobotę rano byłam na zakupach ok. 10 rano więc pomyślałam że skoczę kupić TŻ żel pod prysznic z Adidasa, te co były po 5,49. Straszne zdziwienie przeżyłam, kiedy tych przecenionych zapachów nie było już w ogóle
A jeszcze większe, gdy poszłam tam popołudniu po większe zakupy dla siebie i żeli dalej nie było. W końcu upolowałam je w innym Rossie Ale uważam, że kosmetyki powinny być kilka razy dziennie dołożone, a wątpię, że tak jest.U mnie w sobotę , też brakowało przecenionego towaru na półkach , ale w koszykach z których wykładają towar , balsamy i żele przecenione były . Myślę ,że to jest kwestia czy trafi się na towar przeceniony po wyłożeniu przez obsługę i ile mają czasu na wyłożenie nowego towaru.
|
|
|
|
#4154 |
|
Moderator
|
No ja nie wiem. Ale w sobotę o 9:10 pytałam czy dołożą jeszcze płyn Listerine to babka orzekła że nie, bo już się skończyły
![]() Polityka sklepu? Proponowac ogromne przeceny nawet o połowę "Do wyczerpania zapasów" ale dawać na promocję tylko po 5-6 sztuk? Sama nie wiem. |
|
|
|
#4155 |
|
Raczkowanie
|
Do kogo można zgłosić, że kupon na produkty Sun Ozon nie działa? Jest już prawie połowa miesiąca i nikt nie raczył tego naprawić
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tego rzucania się na towar... dla mnie żałosne, nie wyobrażam się tak się zachowywać dla 5 zł obniżki w sobotę pójdę po pędzel w miarę rano ale na pewno nie będę czatować pod sklepem wcześniej.
|
|
|
#4157 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
Ja pójdę koło Hali Mirowskiej i ewentualnie Pasaż Muranów.
|
|
|
|
|
#4158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), ale niestety do łodzi one nie dotarły. Jak się tak teraz zastanowiłam, to rzeczywiście w żadnym innym rossmannie w moim mieście nie widziałam tego pędzla, oprócz manu.(ps. tak, mamy szafę Revlonu) |
|
|
|
|
#4159 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#4160 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przecież właśnie o to im chodzi... Zrobić mega promocje wystawic kilka sztuk żeby za dużo nie stracic a tłumy ludzi którzy przyszli po produkty promocyjne "przy okazji" kupią jakąś inna rzecz sama po sobie wiem że ciężko mi wyjść ze sklepu z pustymi rękoma i zawsze znajdzie się coś co przyda się mimo normalnej nie promocyjnej ceny |
|
|
|
|
#4161 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy ma może któraś z Was kod z 03.06. na Domol płyn (żel) do prania czarnych ubrań i nie będzie z niego korzystała i mogłaby mi go przesłać na PW? Będę dźwięczna
|
#4162 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Nie podoba mi się dziki bieg, pęd i przepychanie sie po szampon czy krem. To nie lata 80te żebym znowu stała w kolejce i biła się o daną rzecz. Taka forma gazetki by do mnie przemówiła jedynie jakby dokładano produktów w ciągu dnia, tak jak jedna z dziewczyn pisała. A skoro nie, to ja wybieram nie iść wcale. ![]() Nie idę= nie kupuję. Miałam dziś iść, ale jak czytam o Sayossie który chciałam to upewniam się w tym że na darmo bym poszła tylko ![]() Jeden raz jeszcze zaryzykuję, pójde po ten Listerine z rana, jak nie dostanę to zaczekam na tradycyjna gazetkę obowiązującą "od do"
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-06-11 o 11:35 |
|
|
|
|
#4163 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a możecie coś napisać na temat tej odżywki do paznokci 8w1 z Eveline, bo zastanawiam się czy warto jutro iść do R.
|
|
|
|
#4164 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
albo się sąsiadkom chwalą, że kupiły coś dwa razy taniej na super promocji, a jak się ich człowiek zapyta po co im to, to uuuuuu, zakrzyczą i zagryzą Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4165 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() I ja też jak zobaczyłam gazetkę pierwszy raz to to chciałam, tamto chciałam, a teraz zawężone mam raptem do płynu do ust i antyperspirantu hehe ![]() Jak ktoś ma 5 czy 6 rossmannów w mieście to jeszcze spoko, ale jak ja mam jeden duzy i drugi malutki, a poza nimi jeszcze tylko jedną drogerię w mieście, to w sumie co się dziwić że tłumy w rossie
|
|
|
|
|
#4166 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Ale poczytaj KWC, tam jest kopalnia wiedzy o niej![]() Ja chcę tylko odżywki kupić jutro i pędzle w sobotę. Tak poza tym nic nie potrzebuję. Na mnie te wszystkie promocje nie działają, jak nie ma tego co chcę to wychodzę poirytowana, że jak mogło tego nie być ![]() Im szybciej kupię, tym więcej wolnego czasu będę miała
|
|
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
nie, ale one brały jak leci
I przy kasie szumy narobiły bo dla nich sayoss to wszystko przecenione To samo z tymi żelowymi kulkami co dziś były jedna poniosła 5 pudełekNajbardziej spodobały mi się dwie babcie, jedna z kulą druga koło 60 pod pachnę nabrały po 5 szamponów i poszły nawet koszyka nie wzięły Chyba coś w tym jest bo ja jak przeglądam gazetkę to też już coraz mniej rzeczy chce
|
#4170 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj trafilam na przecenę serum Eveline - nie wszystkich, ale jednak
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

ale pójdę!

dziękuję za odpowiedź 
balsamów, odzywek nawet maski brały

to się nazywa biznes!
06.09.2014