![]() |
#4921 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
ja z 4 dzieci to pewnie nie bede mogla za szybko wrocic do pracy. Chcialabym na zmiane z mezem troszke popracwac jak male beda miale kolo roku a potem dopiero normalnie jak pojdą do przedszkola bo nikogo tu nie mam poza mezem :/
Ja tez wstaje siku w nocy ze 2 razy już bo przez te biegunki strasznie mnie suszy i nawet w nocy pije,pozatym czasem chodze wymiotowac,synek pije w nocy a drugi wstaje siku a potem mnie budzi ze 2 razy zeby go przykryc :P wiec czasem wstaje z 6 razy w nocy :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4924 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie aktualnie nic sobie z tego nie robię, po X latach się przyzwyczaiłam, nawet biegałam sporo z taką walącą pompą i żyję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mie ![]() Jakoś w tamtym roku mój były nauczyciel fizyki z gimnazjum się powiesił. Akurat w tym czasie uczył mojego brata. Podobno jakaś uczennica go szantażowała, ale jaka była prawda to nikt nie wie. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z pogrubionym- zgadzam się, też wolałabym mieć swoją firmę ![]() Cytat:
![]() Dzięki za info ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo że tak powiem na wychowawczym gówno się należy ![]() tylko tyle że składka emerytalna, rentowa i zdrowotna opłacona jechaliśmy najpierw do Krakowa, ja jechałam pierwsza 260km do Łodzi, a potem kolejne 260 miał P jechać myślałam że wypoczęty jest z miarę i wyspany (ja jechałam pierwsza od 5 rano to on miał okazję przymknąć oko) tak więc jak on jechał to postanowiłam się przespać, i w pewnym momencie coś mnie tknęło że oczy otworzyłam a samochód zjeżdżał ciągle na prawo ![]() także w ostatniej chwili go obudziłam i nic się nie stało ![]() a on tego nie pamięta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Judka- Jeju
![]() ![]() ....................... Zaraz idę sie szykowac, bo muszę gdzieś znaleźc fryzjera, który dzisiaj pofarbuje mi włosy ![]() ![]() Farbowałyście już włosy odkąd jesteście w ciąży?
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak absorbujecie moj czas ze nie moge nic zrobić, a tyle sobie obiecala, ze dzis zrobie
![]()
#4934 |
Zakorzenienie
|
tak w 5 i 11 tygodniu, teraz będę robic za tydzień w 17, farbuję co 6 tygodni, więc jak wypadnie tak robię
![]()
#4935 |
Zakorzenienie
|
hehe, ja nie mam tego problemu bo w ogóle swoich nie farbuję
mam naturalny kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o matko ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Ja farbowałam w 11 tygodniu ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo ktoś tam czuwa albo po prostu miałam przeczucie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zadomowienie
|
T'ai, ogromne szczęście! Jak dobrze, że nic się złego nie stało!
Ja ostatnio ledwo uniknęłam stłuczki...Zaczęłam wymijać stojący w zatoczce autobus, a ten mi wyjeżdża bez kierunkowskazu! Tak się wystraszyłam, że zjechałam na lewy pas...całe szczęście, że nic nie jechało. Ja nie wiem, kierowcy widząc, że jedzie kobieta potrafią być tam chamscy...Nie myślą o konsekwencjach, tylko o tym, żeby "babie pokazać" ![]() A w ciąży dodatkowo jakaś strachliwa jestem za kółkiem. Wystarczy, że ktoś z przeciwka się wysunie, żeby sprawdzić, czy może wyprzedzać, a ja już go widzę na mojej masce... ![]()
#4940 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja u siebie też miałam słabą. Na początku martwiliśmy się, że będzie kupę śniegu i goście będą mieli problem z dojazdem.. A była odwilż, padała mżawka, zero śniegu- jedynie na stokach. O 15.30 był ślub, a było szaro, buro i ponuro. Pogody nie wybierzesz ![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() A wózek mi się nie odpala, wrzuć jeszcze raz ![]() Cytat:
![]() A ruchy poczujesz lada dzień - trzymam ![]() Na siusiu też wstaję raz i nigdy się nie wybudzam, także spoko. Dziś też poczułam, że pęcherz pełny, ale za 30 min miałam wstawać, więc poczekałam ![]() Cytat:
Także można powiedzieć, że normalnie do pracy wrócę 1 września, więc maluszek będzie miał już 10 miesięcy ![]() ![]() Cytat:
http://potas.zdrowiutko.info/potas-w-jedzeniu.html Tu masz składniki bogate w ten pierwiastek ![]() ![]()
![]() |
#4942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ci faceci to często myślą, że są mistrzami kierownicy. Ale nietstey to czasem kobiety są lepszymi kierowcami. Cytat:
![]() ![]() A co to takiego? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
A teraz na tvn leci. Osoby, które podpowiadają Ci co masz kupić dla dziecka (chodzi o wyprawkę), coś takiego jak weedingplanner, tylko dla dziecka. Zabieraja Cię na zakpuy, mówią co bedzie najlepsze dla Ciebie i dzidziusia jaki wóżek itp.
http://www.witajludziku.pl/
#4944 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję tej opryszczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na 17, a Ty? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Powiem oczywiście ![]() Mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz w ciązy miałam taką przygodę! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem ci że ja też wolniej jeżdżę i w ogóle na dodatek teraz mnie wszyscy wykorzystują i sobie piwkują bo mają kierowcę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem ciekawa, ile biorą za taką usługę i czy mają duże wzięcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja znajoma z [pracy miala meza, dziecko ..pewnego dnia w pracy poznala kogos no i zaczal sie romans..cala fima o tym wiedziala..w koncu dowiedzial sie i maz.i sie powiesil.a dziecko mialo wtedy 3 lata.no ta znajoma jest z tym gosciem ktorego wtedy poznala, maja juz wspolne dziecko ale zyje z pietnem osoby przez ktora powiesil sie mąż.bo oan tez zamist wziac rozwod to ciagnela na dwa fronty bo maz nadziany itd. no rozne rzeczy w zyciu sie dzieja nistety hej kochane ja sama w domku moj tz wyjechal ![]() ma przyjsc hydraulik i płytkarz wiec siedze na tylku i znow nigdzie wyjsc nie moge . w nocy spac nie moglam taka mialam zgage a jednoczesnie mnie mdlilo grrrr no ale fakt ja wszytsko przezyje byleby z dzidzia ok było ![]() madzius jak sie obudzilam pomyslalam o tobie hehehh ze niedlugo slub ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
dobra ja się w końcu ogarniam i zbieram do pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
madzius z tym tetnem to idz do kardiologa bo moaj siostra ma arytmie i tachykardie i w ciazy sie jej nasililo no i miala cc
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- ja powiem wam ze w sobote spotkalismy kumpla mojego michala i on-aaa gdzie ty anielka ukrylas ta ciaze :9 no i mi sie smutno zrobilo oczywiscie tz mnei pocieszal ze z czego ma u mnie byc wielki brzuch juz teraz , ze mam ladny brzuszek, ze najwazniejsze ze myw iemy a rsezta neich se gada ze nie mam brzucha..no i bylam wczoraj u rodzicow i mama i sisotra mnie pocieszyly ze mam normalny brzuch jak one, ze pone w ciazach przytyly 8 kilo i mam pzrestac wymyslac sztuczne problemy ![]() w nocy jak w koncu zasnelam to mi sie snilo ze krwawilam az na czarno masakra jak sie obudzilam to od razu do wc ale ufff ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedługo znowu przyjedzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Poka buciki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.