MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-06, 12:50   #3421
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Czyli tych, którzy mędzą sobie na forum, zamiast wziąć się za siebie
Stary 2012-06-06, 13:11   #3422
aptrp
Rozeznanie

A dlaczego ja zostałem włączony do tego zaszczytnego grona?
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 13:27   #3423
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Nie mam pojęcia Pewnie dlatego, że jesteś facetem i włączyłeś się do dyskusji
Stary 2012-06-06, 13:49   #3424
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia Pewnie dlatego, że jesteś facetem i włączyłeś się do dyskusji
Pewnie dlatego. No to może ty aptrp akurat szamana nie potrzebujesz ale taki bober, czy dopefiend...
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 15:54   #3425
pandepilator
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arsea Pokaż wiadomość
ale że jakie? ;p
mówię o tym: nie wiem już czy ty, czy bober... a potem do lekarza (ty, albo bober)... to mnie rozbawiło... dobra rada dla nie wiadomo kogo. taka od niechcenia.

poza tym mnie śmieszą dziwne rzeczy, mam to zdiagnozowane od 5 roku życia.

Cytat:
Napisane przez Dopefiend Pokaż wiadomość

Też nie zrozumiałem o co chodzi depilatorowi ;p
halo, halo! panu depilatorowi... zwykłe depilatory mogą się przede mną schować. w przeciwieństwie bowiem do bobera (albo ciebie, albo kogoś jeszcze) moje ego jest wielkie jak stany zjednoczone i tak samo zróżnicowane jak ich geografia.

nic nie piłem, niestety.
Stary 2012-06-06, 18:35   #3426
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Czyli tych, którzy mędzą sobie na forum, zamiast wziąć się za siebie
Wziasc sie za siebie.
Chyba nie wiesz, ze psychika ludzka jest krucha...
Mam malego, szybki wytrysk, zerowe doswiadczenie, lek, ze cos pojdzie nie tak (a na pewno tak bedzie) i do tego wszystkie dziewczyny z ktorymi bym mogl... mialy swoj pierwszy raz, nigdy na dluzsza mete nie chcialby ze mna byc i do tego znaja moich znajomych...

Ostatnio gdy oddawalem mocz (na uboczu) zauwazyla mnie pewne dwie dziewczyny i momemntalnie pojawil sie usmiech na ich twarzach i jedna do drugiej powiedziala ze usmiechem na ustach (gdy pierwsza z nich zakrywala rekoma twarz) "co to jest, tak malego fiutka jeszcze nie widzialam" a jej kolezanka odpowiedziala "mam nadzieje ze pierwszy i ostatni raz widze taki odrostek"

... Dobrze, ze mialem 0.7 maximusa przy sobie, bo az mi lzy polecialy i nie mam pojecia co bym zrobil bez alkoholu...
ALE
"Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć
Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz"
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 22:18   #3427
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pandepilator Pokaż wiadomość
mówię o tym: nie wiem już czy ty, czy bober... a potem do lekarza (ty, albo bober)... to mnie rozbawiło... dobra rada dla nie wiadomo kogo. taka od niechcenia.
A co, mam się starać jak oni nawet tych rad nie przyjmują?
Cytat:
... Dobrze, ze mialem 0.7 maximusa przy sobie, bo az mi lzy polecialy i nie mam pojecia co bym zrobil bez alkoholu...
Hmm bez alkoholu może zacząłbyś się leczyć, a tak to masz do czego uciekać.
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 23:35   #3428
chwast
Zakorzenienie

Ojej dope to akurat było naprawdę smutne. Ale może się przeslyszales, chyba, ze stały metr od Ciebie

Sent from my SK17i using Tapatalk
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 08:19   #3429
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arsea Pokaż wiadomość
A co, mam się starać jak oni nawet tych rad nie przyjmują?
Hmm bez alkoholu może zacząłbyś się leczyć, a tak to masz do czego uciekać.
Właśnie jest na odwrót
Gdyby nie alkohol to w ogole bym nie zaczal myslec o podjeciu leczenia.

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Ojej dope to akurat było naprawdę smutne. Ale może się przeslyszales, chyba, ze stały metr od Ciebie
Nie przeslyszalem się.
ALE
Stary 2012-06-07, 08:40   #3430
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A Ty nie wiesz ile można wytrzymać. Pod warunkiem, że się chce.

Cytat:
Ostatnio gdy oddawalem mocz (na uboczu) zauwazyla mnie pewne dwie dziewczyny i momemntalnie pojawil sie usmiech na ich twarzach i jedna do drugiej powiedziala ze usmiechem na ustach (gdy pierwsza z nich zakrywala rekoma twarz) "co to jest, tak malego fiutka jeszcze nie widzialam" a jej kolezanka odpowiedziala "mam nadzieje ze pierwszy i ostatni raz widze taki odrostek"
Tak to jest jak się sika publicznie, nawet największy penis mógłby usłyszeć taki komentarz, nie takie rzeczy się mówi, żeby wbić baranowi, że od sikania jest wc

Ekshibicjoniście też się gada to samo
Stary 2012-06-07, 11:10   #3431
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Wziasc sie za siebie.
WZIĄĆ, litości...

Cytat:
ludzie mają gorsze problemy niż wy, choroby, rak, paraliż, a wy załamujecie ręce nad penisem...
Cytat:
Mam malego, szybki wytrysk, zerowe doswiadczenie, lek, ze cos pojdzie nie tak (a na pewno tak bedzie) i do tego wszystkie dziewczyny z ktorymi bym mogl... mialy swoj pierwszy raz, nigdy na dluzsza mete nie chcialby ze mna byc i do tego znaja moich znajomych...
doświadczenie można zdobyć, lęku się pozbyć, szybki wytrysk się "wytresuje" z czasem w miarę współżycia. A na dłuższą mętę to kobiety nie chcą facetów z wielkimi penisami i super kochanków, tylko mężczyzn dobrych, opiekuńczych i dla nich odpowiednich psychicznie. NAWET za cenę wypasionego seksu. Zresztą, umówmy się, mało kto ma seks "jak z hollywood" a i tak są szczęśliwi.
Cytat:
Tak, bo szczałeś na ulicy zamiast gdzies w kilbu albo NAPRAWDĘ na uboczu. Jak dziewczyna przechodzi obok szcającego faceta to uwierz, ale nigdy nie patrzy co tam w ręce trzyma, raczej ucieka wzrokiem albo w ogóle odchodzi bo publiczne oddawanie moczu jest odrażające. Nawet jakbys tam miał pytona to i tak by ci tak pojechały i wcale im się nie dziwie.

Cytat:
A ten alkohol to ci raczej na problemy z erekcją i wytryskiem nie pomaga. A na głowę to już na pewno nie.
Co za bzdura, zdenerwowałeś się i zawstydziłeś, pociągnąłeś łyczka i od razu ci się lepiej zrobiło? Parę łyków alkoholu nic nie zmienia w świadomości, musiałbyś się uchlać żeby zapomnieć o tych laskach, ale pewnie uchlałbyś się na smutno i jęczał że masz małego więc coś mi się nie chce wierzyć w te twoje alkoholowe gadki. Myślę, że on ci tak naprawdę w niczym nie pomaga, ale bardzo byś chciał żeby tak było, więc sobie wmawiasz.

Edytowane przez lanavera
Czas edycji: 2012-06-07 o 11:15
Stary 2012-06-07, 13:56   #3432
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
WZIĄĆ, litości...

ludzie mają gorsze problemy niż wy, choroby, rak, paraliż, a wy załamujecie ręce nad penisem...

doświadczenie można zdobyć, lęku się pozbyć, szybki wytrysk się "wytresuje" z czasem w miarę współżycia. A na dłuższą mętę to kobiety nie chcą facetów z wielkimi penisami i super kochanków, tylko mężczyzn dobrych, opiekuńczych i dla nich odpowiednich psychicznie. NAWET za cenę wypasionego seksu. Zresztą, umówmy się, mało kto ma seks "jak z hollywood" a i tak są szczęśliwi.

Ale o to chodzi, ze moge spelniac wszystkei te cechy, ktore sobie kobiety bardziej cenia. I nie chodzi tu o seks z hollywood ale co dziewczzynie po patalachowi, ktory ledwie wsadzi i zaraz wyjmie.
A nad to gdybys nie wiedziala, to nie znajde stalej partnerki, kotra zaakceptuje moje wady, tyulko taka na raz (zeby ze soba spedzic noc, zabic sie i ewentualnie umowic sie na seks)

@lanavera
Toalety nie bylo, ani ubucza... ale chyba dla kobiet nie jest wielka krzywda gdy zobacza penisa...

Jesli chodzi o erekcje to pewnie masz racje - nie pomaga mi.

Tak, bo szczałeś na ulicy zamiast gdzies w kilbu albo NAPRAWDĘ na uboczu. Jak dziewczyna przechodzi obok szcającego faceta to uwierz, ale nigdy nie patrzy co tam w ręce trzyma, raczej ucieka wzrokiem albo w ogóle odchodzi bo publiczne oddawanie moczu jest odrażające. Nawet jakbys tam miał pytona to i tak by ci tak pojechały i wcale im się nie dziwie.

A ten alkohol to ci raczej na problemy z erekcją i wytryskiem nie pomaga. A na głowę to już na pewno nie.
Co za bzdura, zdenerwowałeś się i zawstydziłeś, pociągnąłeś łyczka i od razu ci się lepiej zrobiło? Parę łyków alkoholu nic nie zmienia w świadomości, musiałbyś się uchlać żeby zapomnieć o tych laskach, ale pewnie uchlałbyś się na smutno i jęczał że masz małego więc coś mi się nie chce wierzyć w te twoje alkoholowe gadki. Myślę, że on ci tak naprawdę w niczym nie pomaga, ale bardzo byś chciał żeby tak było, więc sobie wmawiasz.
Jesli chodzi o potencje to pewnie masz racje - nie pomoga mi.
Nie zrobilo mi sie lepiej po wzieciu lyczka.
Jestem jakis dziwny ale alkohol dodaje mi wiary w sibie i nie tylko po pijak, pozwala m pomyslec zeby zalatwic wszysstkie sprawy zwiazane z penisem... bez procentow bym nie mial sil w ogole o tym pomyslec - tak mnie to boli.
Gdybym potrafil sobie wmowic, ze alkohol pomaga mi w "oszukiwaniu siebie: to bym nie wylewal swoich smtkw na tym forum.

Ten blad byl spowodowany naduzyciem alkoholu...
ALE
Stary 2012-06-07, 16:59   #3433
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
A nad to gdybys nie wiedziala, to nie znajde stalej partnerki, kotra zaakceptuje moje wady, tyulko taka na raz (zeby ze soba spedzic noc, zabic sie i ewentualnie umowic sie na seks)
to jest właśnie najsmutniejsze ze wszystkiego w całym twoim rozumowaniu. Głównie dlatego, że założenie jest błędne. Ale skoro ty tak uważasz,to staje się prawdziwe.
No bo skąd ty możesz wiedzieć, że nie znajdziesz? Jasnowidz jesteś? Ok, jesteś problematyczny, nieudolny i w ogóle lebiega, ale wystarczy popracować nad sobą albo znaleźć taką samą lebiegę. Gorsi ludzie śluby biorą :P

A swoja droga... patałachowi co włoży i zaraz wyjmie... ja nie wiem, nie rozumiem, czemu to jest taki wielki problem, o ile nie zajmuje ci to 10 sekund. Mój facet też nie wytrzymuje za długo, a raczej po prostu krótko ale nie przeszkadza mi to i i tak uważam, że mamy udane życie seksualne. I kocham go razem z tym. Pewne rzeczy naprawdę nie są aż tak problematyczne, jak ci się wydaje.

Poza tym jest tyyyyyle sposobów przedłużania stosunku, tyle do stosowania specyfików, "prezerwatyw opóźniających"... wystarczy się zainteresować i postarać. Ale takie rzeczy robi się ze stałą partnerką, ale nie z taką na raz. A stałe partnerki pozyskuje się osobowością, a do łóżka idzie POTEM. Nie mieszać kolejności.

Edytowane przez lanavera
Czas edycji: 2012-06-07 o 17:00
Stary 2012-06-07, 18:48   #3434
Dopefiend
Raczkowanie

Lanavera
No moze kiedys tam znajde... ale mam swoje potrzeby, ktore bym najchetniej zaspokoil teraz a nie za jakis czas.

Jesli chodzi o to wsadzenie i wyjecie to wlasnie by u mnie to trrwala z 10-20sekund.
ALE
Stary 2012-06-07, 19:25   #3435
atrur
Przyczajenie

hej, no nie mogę
słuchajcie marudy jak widzicie, że życie wam ucieka bo jeszcze nie bzykaliście! czy też macie małego . To co? sepuku zaraz bez jaj!
Ja mam to gdzieś taż mam małego i co. Też późno zacząłem bzykać i to tylko dlatego że dziewczyna powiedziała mi, że to dziwne mając tyle lat co ja wtedy i jeszcze nie brrr... . Załemke miałem długi czas ale wymyśliłem sobie, że pójdę do prostytutki i teraz jest git. Nie namawiam ale sam tak zacząłem i wiecie co nie tylko ja bardzo dużo facetów tak zaczęło! I jest ok. Wiem ktoś powie, że to płytkie a ja na to, że kobiety też są płytkie - nie wszystkie. Stwierdzenie kobiety, że facet powinien mieć już duże doświadczenie by ją zaspokoił - tego sam nie wymyśliłem . Ulgę miałem jak się okazało, że faceci przychodzą do takich pań i nie mają erekcji, za pierwszym razem trzęsą się . Ja takich objawów nie miałem ale za to okazało się, że jest mały problem bo muszę dłużej niż normalnie facet ups sam sobie to zaaplikowałem bo czekając długo z pierwszym razem po prostu musiałem sobie sam dogodzić i teraz penetracja nie daje tak szybko podniecenia i muszę dłużej ajajaj. Po jakimś czasie przechodzi, jak bym wiedział o tym wcześniej to mając 20 lat poszedł bym do takiej pani i nie żałował bym.
A co do przedwczesnego to można to inaczej załatwić bo niech mi nikt nie wciska, że można mieć przedwczesny wytrysk pięć razy z kolei. Jak tak jest to raczej psychika i tam trzeba popracować, chyba że mamy bardzo czuły na bodźce członek to do lekarza z tym. Wiem bo czytałem kiedyś o tym ponieważ sam się bałem, że będę miał coś takiego ale mam na odwrót.
atrur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 00:10   #3436
TheBull
Przyczajenie

ja tak szczerze to nie wiem czy mam małego/dużego/średniego, nikt go jeszcze oprócz mnie nie widział (wiadomo jak byłem niemowlakiem to sie nie liczy ) więc nie miałem okazji się jeszcze przekonać, 17 cm długości jest, ale tu pytanie z innej beczki, jest lekko skrzywiony w lewą strone, czy to może powodować jakiś problem ?
TheBull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 00:26   #3437
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheBull Pokaż wiadomość
ja tak szczerze to nie wiem czy mam małego/dużego/średniego, nikt go jeszcze oprócz mnie nie widział (wiadomo jak byłem niemowlakiem to sie nie liczy ) więc nie miałem okazji się jeszcze przekonać, 17 cm długości jest, ale tu pytanie z innej beczki, jest lekko skrzywiony w lewą strone, czy to może powodować jakiś problem ?
Nie
Stary 2012-06-10, 00:44   #3438
Ryoohki
Przyczajenie

Fuck... pobawmy się w podstawówkę i posprawdzajmy sobie długości penisów... kompleksy na tym punkcie są strasznie zabawne... xD
Ryoohki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 10:08   #3439
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ryoohki Pokaż wiadomość
Fuck... pobawmy się w podstawówkę i posprawdzajmy sobie długości penisów... kompleksy na tym punkcie są strasznie zabawne... xD
nie wiem czy przejrzałeś wątek, ale on niestety na tym głównie polega, paru użytkowników wylewa swoje żale o tym że 11 cm we wzwodzie = skreślone życie
Stary 2012-06-10, 11:25   #3440
Ryoohki
Przyczajenie

Cytat:
nie wiem czy przejrzałeś wątek, ale on niestety na tym głównie polega, paru użytkowników wylewa swoje żale o tym że 11 cm we wzwodzie = skreślone życie
Co i tak nie zmienia faktu, że to zabawne. Gdyby byli Hindusami albo Chińczykami (kłaniają się statystyki a nie żadna nienawiść rasowa o która mógłbym zostać posądzony :P) to już w ogóle byłaby tragedia i płacz. :P
Stary 2012-06-10, 17:44   #3441
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Albo = sie wysmianie przez laski.
Do tego szybki wytrysk i niepelny zwod = brak jakichkolwiek szans na udane zycie z kobieta
ALE

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-06-10 o 18:50
Stary 2012-06-11, 08:27   #3442
Ryoohki
Przyczajenie

Cytat:
Do tego szybki wytrysk i niepelny zwod = brak jakichkolwiek szans na udane zycie z kobieta
W jakim ja świecie żyje... -.-

PS. takiego ładnego posta napisałem wcześniej i zniknął....
Stary 2012-06-11, 10:16   #3443
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
udzielasz się w tym wątku już od miesięcy, czy chociaż jedna wizażantka cię wyśmiała? a tego co widziałam, to nie, przeciwnie - pocieszają, tłumaczą, że nie tragedia, a wy swoje i swoje...
Stary 2012-06-11, 10:41   #3444
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Do tego brak wizyty u lekarza w sprawie pozbycia się stulejki = kolejne strony bezproduktywnego mędzenia na wizażu.
Stary 2012-06-11, 11:52   #3445
babie_lato
Zadomowienie

Płaczecie, że natura nie obdarzyła Was hojnie.
Jestem Kobietą, więc mogę wypowiedzieć się tylko z tej perspektywy. Mój Facet jest moim pierwszym kochankiem, tj. partnerem zarówno w życiu, jak i w łóżku (ja dla Niego również pierwszą Kobietą, w związku, jak i w kwestii fizycznej). Ale nie to jest istotne.
Natura obdarzyła mojego TŻa bardzo, ale to bardzo hojnie (Jego penis ma 19 - 19,5 cm we wzwodzie). Współżyjemy ze sobą około 1,5 roku, a ja nadal przy niektórych pozycjach (tych, w których występuje głęboka penetracja) odczuwam ból. Po stosunkach przez dzień czy dwa boli mnie podbrzusze, mimo, że TŻ jest bardzo delikatny.
Oczywiście nie narzekam, jednakże jak widać duży penis czasem może sprawić trochę kłopotów. Bardzo rzadko kochamy się "od tyłu", ponieważ wtedy odczuwam naprawdę duży dyskomfort. A jest to bardzo fajna, przyjemna pozycja.
Pomyślcie, że jeśli mój TŻ nie miałby tak dużego penisa nie mielibyśmy tego problemu Szukajcie pozytywów a nie smęcicie
babie_lato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 14:37   #3446
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Do tego brak wizyty u lekarza w sprawie pozbycia się stulejki = kolejne strony bezproduktywnego mędzenia na wizażu.
Nie stulejka a krotkie wedzidelko, slaba "stójka" i beznadziejna wytrzymalosc to sprawy, z ktorymi powinienem sie udac do lekarza
A najwiekszym problem jej strach przed kiepskim wypadnieciem poprzez totalny brak doswiadczenia i niska samoocena jesli chodzi o atrakcyjnosc dla plci przeciwnej itd.

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
udzielasz się w tym wątku już od miesięcy, czy chociaż jedna wizażantka cię wyśmiała? a tego co widziałam, to nie, przeciwnie - pocieszają, tłumaczą, że nie tragedia, a wy swoje i swoje...
Forum a normalne życie to zupelnie co innego.
ALE
Stary 2012-06-11, 15:47   #3447
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Nie stulejka a krotkie wedzidelko, slaba "stójka" i beznadziejna wytrzymalosc to sprawy, z ktorymi powinienem sie udac do lekarza
To się udaj.
A nie gadasz.
Cytat:
A najwiekszym problem jej strach przed kiepskim wypadnieciem poprzez totalny brak doswiadczenia i niska samoocena jesli chodzi o atrakcyjnosc dla plci przeciwnej itd.
Z tym też do lekarza. Psychologa.
Cytat:
Forum a normalne życie to zupelnie co innego.
Tak, całkowicie zmieniamy osobowość z chwilą wchodzenia na wizaż. Żeby naprawdę cię kobieta wyśmiała, musiałaby być bardzo, bardzo okrutna. Takich nie ma aż tak dużo.
Stary 2012-06-11, 16:10   #3448
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Tak, całkowicie zmieniamy osobowość z chwilą wchodzenia na wizaż. Żeby naprawdę cię kobieta wyśmiała, musiałaby być bardzo, bardzo okrutna. Takich nie ma aż tak dużo.
Aż tak dużo?
Czyli troche ich jednak jest

Ale duzy procent z tych, ktore nie wysmieja w twarz to sie wygadaja przed kolezankami a swiat jest bardzo maly tak bardzo maly, ze az mniejszy niz to cos co by pozostalo po odjeciu cm bobera od moich.
Tak jak juz pisalem na milosc w ogole nie licze, wiec dziewczyny pewnie nie mialyby zbyt wielu skrupolow w "wyzalaniu sie kolezankom".
ALE
Stary 2012-06-11, 16:22   #3449
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Aż tak dużo?
Czyli troche ich jednak jest
Oczywiście, tak samo jak tępych prymitywnych dresów i damskich bokserów. Po prostu nie musimy się z nimi spotykać.
"Trochę" jest też morderców i gwałcicieli, ale to nie znaczy, że przestanę wychodzić na ulicę.

Cytat:
Ale duzy procent z tych, ktore nie wysmieja w twarz to sie wygadaja przed kolezankami a swiat jest bardzo maly tak bardzo maly, ze az mniejszy niz to cos co by pozostalo po odjeciu cm bobera od moich.
Tak jak juz pisalem na milosc w ogole nie licze, wiec dziewczyny pewnie nie mialyby zbyt wielu skrupolow w "wyzalaniu sie kolezankom".
Szkoda, bo właśnie miłość byłaby twoją jedyną szansą. Amant na okazjonalny seks z ciebie byłby żaden, więc jedynym twoim "ratunkiem" jest właśnie miłość. I miłość wyklucza całkowicie jakiekolwiek możliwości wyśmiewania się z ciebie i twojego penisa, który choć rzekomo tak mały i upośledzony, przesłania ci widok na życie.
Kocha się bezwarunkowo, i na pewno takie durnowate sprawy jak w tym wątku na nią nie wpływają. Więc nie odrzucałabym na twoim miejscu tej możliwości.
Stary 2012-06-11, 17:16   #3450
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Szkoda, bo właśnie miłość byłaby twoją jedyną szansą. Amant na okazjonalny seks z ciebie byłby żaden, więc jedynym twoim "ratunkiem" jest właśnie miłość. I miłość wyklucza całkowicie jakiekolwiek możliwości wyśmiewania się z ciebie i twojego penisa, który choć rzekomo tak mały i upośledzony, przesłania ci widok na życie.
Kocha się bezwarunkowo, i na pewno takie durnowate sprawy jak w tym wątku na nią nie wpływają. Więc nie odrzucałabym na twoim miejscu tej możliwości.
Łatwiej znalezc dziewczyne "na raz" i to nie koniecznie musi tepa tleniona latawice

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
Oczywiście, tak samo jak tępych prymitywnych dresów i damskich bokserów. Po prostu nie musimy się z nimi spotykać.
.
Akurat tego, ze ktos jest damskim bokserem dziewczyny przekonuja sie po jakims czasie a nie na pierwszym spotkaniu.
Tak samo przed pierwszym razem z kobieta nie wie sie jakei ma oczekiwania i czy nie podzieli sie z kolezankaami relacja z fatalnego seksu?
ALE
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości