Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-11, 13:45   #3151
owieczka86
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
dzięki
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 13:54   #3152
princessskaa
Wtajemniczenie

Kurcze Wy tu o eko produktach, a ja kupuję w zwykłym sklepie, bo wyjścia bardzo nie mam.. A na zakupy w sklepie ekologicznym to mnie nie stać..
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 13:55   #3153
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

Cytat:
Mamusie czy Wasze maluchy piją jakieś soczki kupne?
my pijemy z gerbera gruszike na poł rozcieczone z przegotowana woda

[QUOTE=amarantas;34628178
A tak po za tematu, są tutaj n-le przedzkola lub klas 1-3. Jeśli jesteście zainteresowani, to mam fajną stronkę gdzie zbieram materiały do wykorzystania dla dzieci. Zainteresowane proszę na priv to podam hasło [/QUOTE]
ja jestem n-lem przedszkola pozniej sie odezwe na priv

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 14:02   #3154
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
princeska u mnie z tymi kompleksami to nie tak prosto bo jest ich trochę...
kochana gdzie Ty masz te kompleksy? widziałam fotki w klubie
a na FB to nie wiem, która to Ty

Ugotowałam obiadek Michałkowi z pora, selera, pietruszki, marchewki i mięska z indyka plus oliwa z oliwek i zjadł cieszę się, że moje obiadku mu tak smakują

Goldika a olejkach ze Schwarkopfa słyszałas? bo ja wygrałam kiedyś jeden (kosztuje 70 zł :/) ale jakos nie mam przekonania. Co prawda daje pare kropel po umyciu, ale zeby tak zostawić na kilka godzin

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 14:08   #3155
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
kochana gdzie Ty masz te kompleksy? widziałam fotki w klubie
a na FB to nie wiem, która to Ty

Ugotowałam obiadek Michałkowi z pora, selera, pietruszki, marchewki i mięska z indyka plus oliwa z oliwek i zjadł cieszę się, że moje obiadku mu tak smakują
oj mam mam kilka kompleksów a na fb to jestem Ania J.

ja planuję jutro Filipkowi ugotować mam kilka przepisów z gazety "mamo to ja" zobaczymy czy będzie jadł jak matka ugotuje
Stary 2012-06-11, 14:27   #3156
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
i co zamowilas korund?[COLOR="Silver"]
Tak

Cytat:
Napisane przez Magdalena512 Pokaż wiadomość
A i co myślicie o produktach z tego sklepu? warto? nie zrobią krzywdy?
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=13105393
Ja od nich zamówiłam parę rzeczy jak przyjdą to dam znać,mam nadzieje,ze mi twarzy nie wypalą tfu tfu
Owieczko ogródek wow!Ja też mam kawałek ziemi ale do uprawiania serca brak niestety;(

Mój soków wogóle nie chce pić.
Witamy

Edytowane przez saaraa_lub
Czas edycji: 2012-06-11 o 14:37
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 14:34   #3157
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Owieczko ogródek wow!Ja też mam kawałek ziemi ale do uprawiania serca brak niestety;(
ja też nie lubię zajmować się ogródkiem na szczęście tż się za to wzioł

chciałbym zmienić kolor włosów ale nie wiem na jaki i próbowałam w programie photoshop zmienić ich kolor ale jakoś mi dziwnie wyszło :/ umie któraś z Was zrobić to dobrze?? zamieściłam zdjęcie w klubie - przeróbka wyszła strasznie :/

Edytowane przez owieczka86
Czas edycji: 2012-06-11 o 14:48

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 14:37   #3158
saaraa_lub
Rozeznanie

Cytat:
ja też nie lubię zajmować się ogródkiem na szczęście tż się za to wzioł
Mój to tylko trawę by siał
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 14:39   #3159
aisulo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
haha, takiego bohatera to bym kupila

moj tez lubi sexy bielizne, ale jakos ostatnio nie zakladalam, tzn wygrzebalam z szuflady, ale boje sie przymierzac, zeby sie nie zdolowac, ze boczki wystaja

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

a ja widze asiulo mamo zaginiona, czemu sie nie odzywasz? co u Adaska?
hihih jestem jestem, podczytuję Was u małego w porzadku, chociaż mamy juz prawie 7,5 miesiąca to nadal jesteśmy bezzębni i mały przestał w nocy marudzić, więc nie wiem czy to było spowodowane zebolami
Adaś rośnie, apetyt mu dopisuje, zje wszystko co dostanie, jednak nie możemy jeść bananka i pomidorka bo małego uczula.
Wody mały też nie lubi pic i podaje tak jak ty muffinka- bardzo rozczienczone soczki bo lepiej to niz nic
aisulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 14:40   #3160
princessskaa
Wtajemniczenie

Tż już wrócił Obiados będziemy jeść, a na dworze padaka.. Leje..

Edytowane przez princessskaa
Czas edycji: 2012-06-11 o 14:41
Stary 2012-06-11, 14:42   #3161
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
ja nie kupuję u mnie tż w farmera się bawi i mam piękny ogródek z własną marchewką,brokułami,pietr uszką,burakami,cukinią,ko prem,kalarepą,słonecznika mi i niew eim czym jeszcze tż choduje też dla młodego króliki ale trzymamy je u moich rodziców bo mają więcej miejsca przed domem
foty ogródka robione przed chwilką
jaki wyplewiony śliczny i jakie warzywka masz już duże biegłam do ogródka po sałatę i szczypiorek i mialam niezłą jazdę jak na lodzie...leje jak z cebra, a tż nie skosił trawy
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 15:06   #3162
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Mój to tylko trawę by siał
ja bym chciała choć kawałek trawy bo nawet nie mam gdzie kocyka polożyć zeby z Fifim poleżeć

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
jaki wyplewiony śliczny i jakie warzywka masz już duże biegłam do ogródka po sałatę i szczypiorek i mialam niezłą jazdę jak na lodzie...leje jak z cebra, a tż nie skosił trawy
duże bo tż najpierw w domu w doniczkach sadził a później przesadzała już spore roślinki do ziemi sałatę też mam ale choinka zasłania

u nas narazie nie pada...

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez aisulo Pokaż wiadomość
hihih jestem jestem, podczytuję Was u małego w porzadku, chociaż mamy juz prawie 7,5 miesiąca to nadal jesteśmy bezzębni i mały przestał w nocy marudzić, więc nie wiem czy to było spowodowane zebolami
Adaś rośnie, apetyt mu dopisuje, zje wszystko co dostanie, jednak nie możemy jeść bananka i pomidorka bo małego uczula.
Wody mały też nie lubi pic i podaje tak jak ty muffinka- bardzo rozczienczone soczki bo lepiej to niz nic
u nas też bezzębna buzia i też 7 miesięcy skończone
super że apetyt dopisuje
Stary 2012-06-11, 15:06   #3163
kasia_aa
Zadomowienie

ten kawalek ziemi zawsze mi sie marzył , zeby dziecki wlasnie kocyk rozlozyć z zabawkami, czy hustawke postawić. Z tej naszej działeczki trzeba najpierwśmieci pozbierać, przeorać i dopiero można siac trawe, a na jesien dopiero jakieś krzaczory
wogole maly daje tak popalić, że nie wiem ktore z nas za chwile wyląduje za drzwiami, ja czy on juz normalnie nie wiem co sie z nim dzieje, bawić nie, leżeć nie, najlepiej to jeczec i marudzić. dalej nie ma zebów al enie sądze że to o to chodzi bo nie pcha nic do pyszczka bardziej niż wczesniej, może ta pogoda...
ide was szukac na fb mam glam wiec po niej spróbuje was zidentyfikować...strzeżci e sie sesese
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 15:08   #3164
owieczka86
Zadomowienie

kasia u mnie dziś Fifi też jakiś marudny.... i też ne wiem czemu nalałam mu soczku do butelki wypił troszkę a teraz się nią bawi więc jest chwila ciszy...
Stary 2012-06-11, 15:38   #3165
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
oj mam mam kilka kompleksów a na fb to jestem Ania J.

ja planuję jutro Filipkowi ugotować mam kilka przepisów z gazety "mamo to ja" zobaczymy czy będzie jadł jak matka ugotuje

mam Cię w znajomych nawet
chyba każda z nas tak ma, że ma komplesky ja też mam mnóstwo

U nas też leje, a Tz zabrał córe na zamknięty plac zabaw, więc z 2 h powinni posiedziec

Moja córa tak uwielbia układać puzzle, w zeszłym tyg chrzestna jej przynisoła z Trefla taki zestaw 3ech puzzli na 20, 36 i 49 i wszytskie układa- dziś chwila moment i były ułozone

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2012-06-11 o 15:39
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 15:40   #3166
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
mam Cię w znajomych nawet
chyba każda z nas tak ma, że ma komplesky ja też mam mnóstwo

U nas też leje, a Tz zabrał córe na zamknięty plac zabaw, więc z 2 h powinni posiedziec
no ja Ciebie też z tymi komplekasmai to masz rację zawsze się coś znajdzie

tż wrócił z pracy ale coś na podwórku robi,Fifi zjadł i powinien niedługo się zdrzemnąć a ja robię galaretki z truskawkami i gary powinnam pozmywać
Stary 2012-06-11, 16:12   #3167
basiula19
Zadomowienie

a u nas dalej lejeeeee............

przyszedł mi ten kubeczek Diody Cup czy jakoś tak i mile sie zaskoczyła bo Miko umie pić z czegoś takiego narazie coprawda ja mu trzymam on pije ale strasznie mi chce wyrwać ale znowu on trzyma jedną ręką tylko i mu sie przekrzywia a jak mu trzymam to ładnie pije nie krzytusi sie i niema "dziurawej brody" założyłam mu w razie "wu" śliniak ale okazał sie zbędnyale jestem z niego dumna a jak zacznie sam pić to już wogóle bedzie szał pał heheh

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

aaaaaaaa i co najważniejsze ile on soczku wypił a tak to z butelki ostatnio ze 2 dni temu wypił 70 ml przez cały dzień a tak to absolutnie on cycusia woli a z kubeczka pił i to nawet dużo wypił....

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 16:21   #3168
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
pliko sklada sie w parasolke a spacerowke parasolek xlander w sklepach nam nie doradzali, wrecz odradzali

podziękował
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 16:31   #3169
Magdalena512
Raczkowanie

Cytat:
Tak

Ja od nich zamówiłam parę rzeczy jak przyjdą to dam znać,mam nadzieje,ze mi twarzy nie wypalą tfu tfu

Mój soków wogóle nie chce pić.
Witamy
No właśnie też się trochę boję efektów niepożądanych Musiałabym dzisiaj zamówić, bo znajomy jedzie do Polski to mógłby od teściów paczkę odebrać i mi przywieźć.

Owieczko ogródek super Może też mi się kiedyś uda cosik wyhodować. I chciałam Ci napisać, że jesteś sliczna i wcale nie powinnaś mieć kompleksów. W ogóle Laski fajne, młode du*py jesteście. Tylko ja już stara buuu...

Magdalena512 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 16:36   #3170
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Tż już wrócił Obiados będziemy jeść, a na dworze padaka.. Leje..

Mój już wrócił, obiad zjedzony. Dopijm kawe i schodzę z Michałkiem do niego, bo będzie sprzątać w autach i muszę patrzeć aby burak maniany nie odwalił sesese

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

przyszła mi odżywka i maseczka na twarz

U młodego widze na dziąśle białą plamkę. Boziu jaki on juz jest dorosły hihihi
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 17:04   #3171
Seona
Zakorzenienie

Olusia, Muff za wypowiedzi w tamtym watku to nie na moje nerwy

pamiętajcie, że od dzisiaj dzieci oddają stolec pod pachy a nie są to srajki obrobione po uszy i dziecko ma dzień marudy bo ząbkuje a nie pipka mała cały czas chce na rękach

Strasznie mnie męczy takie poważne sztywniackie macierzyństwo. W swoim gronie zaufanych osób nie widzę nic zdrożnego w takim nazywaniu oczywiście w towarzystwie przy ludziach przezcież nikt by tak nie powiedział

Magdalena, a ile Ty babciu masz lat? ja wróciłam dzisiaj ze spotkania z kumpelą boshe jak mi brakowało takiego wyjścia. Zjadłam obiad na mieście, pochodziłam po sklepach. Takie piękne są te studentki, gimnazjalistki a ja już nadgryziona zębem czasu

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2012-06-11 o 17:07 Powód: dopisek
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 17:07   #3172
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
ja wróciłam dzisiaj ze spotkania z kumpelą boshe jak mi brakowało takiego wyjścia. Zjadłam obiad na mieście, pochodziłam po sklepach. Takie piękne są te studentki, gimnazjalistki a ja już nadgryziona zębem czasu
oj zazdraszczam

a ja się w paru kwestiach zgadzam z założycielka tamtego wątku

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 17:09   #3173
Seona
Zakorzenienie

Basiula gdzie kupowałaś ten kubeczek? zapodaj sklepik?ja kupiłam małej taką nakładkę do Lovi ale krztusi się strasznie! Ona nawet ze smoczka 2 Lovi się krztusi. Przeszłam na 2 TT bo z tego jakoś pije.

Będę zamawiać to nosidełko: https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...ukt=477&next=1

Dzisiaj byłam w pracy zanieść pismo o urlop wychowawczy. Wpisałam na 2 lata. Ale pewnie całość wykorzystam i dopiszę później jeszcze o rok.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Ta moja koleżanka 3 miesiące temu urodziła córeczkę w 17 tc i mała zmarła oczywiście. 5 lat starań prawie! Ciąża po ivf. Druga, bo pierwsza obumarła w 8 tc. Dzisiaj wróciła od gin. i niestety jest przed okresem, nie zaskoczyło samoistnie pewnie znowu ivf w pzryszłym m-cu.

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 18:16   #3174
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
nettka_ mnie się podobają te dywany z długim wlosiem już nawet sobie upatrzyłam w pięknym brązowym kolorze a tż ostatnio mówi że jemu się taki nie podoba... ale ja go przekonam że jednak mu się podoba taki dywan

mi tez ale nie bedzie mi pasowac do pokoju

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
ja nie kupuję u mnie tż w farmera się bawi i mam piękny ogródek z własną marchewką,brokułami,pietr uszką,burakami,cukinią,ko prem,kalarepą,słonecznika mi i niew eim czym jeszcze tż choduje też dla młodego króliki ale trzymamy je u moich rodziców bo mają więcej miejsca przed domem
foty ogródka robione przed chwilką

suuuper ogrodeczek

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:

podziel się przepisami chce ugotować coś nowego a brak pomysłów

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość

przyszedł mi ten kubeczek Diody Cup czy jakoś tak i mile sie zaskoczyła bo Miko umie pić z czegoś takiego narazie coprawda ja mu trzymam on pije ale strasznie mi chce wyrwać ale znowu on trzyma jedną ręką tylko i mu sie przekrzywia a jak mu trzymam to ładnie pije nie krzytusi sie i niema "dziurawej brody" założyłam mu w razie "wu" śliniak ale okazał sie zbędnyale jestem z niego dumna a jak zacznie sam pić to już wogóle bedzie szał pał heheh

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

aaaaaaaa i co najważniejsze ile on soczku wypił a tak to z butelki ostatnio ze 2 dni temu wypił 70 ml przez cały dzień a tak to absolutnie on cycusia woli a z kubeczka pił i to nawet dużo wypił....

hmmm zastanawiam sie nad tym kubkiem ale nie wiem czy bedzie chciala z niego pic a szkoda mi kasy na nastepny kubek

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 18:29   #3175
Magdalena512
Raczkowanie

My mamy taki dywan
http://allegro.pl/dywan-mango-listki...396812720.html
jest śliczny, gruby, mięciutki i bardzo łatwy w czyszczeniu.

Magdalena512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 18:35   #3176
basiula19
Zadomowienie

Seona poszukaj na allegro bo ja z allegro zamawiałam wpisałam nazwe kubeczka tam ich za wiele nie było dałam 24 zł + 5 zł wysyłka......szałowo to on nie wygląda taki zwykły krzywy kubek niewiem za co te 24 zł wołają no ale cóż ciesze sie, że własnie małemu spasował i kasa na darmo nie wywalona.......wogóle takie gażety to powinni wysyłać na spróbe taką wersje demo heheh

to na tamtym atku tak elegancko piszą???? a u nas to sie zasrałki obesrywają po pachy

a mam jeszcze pytanie bo pisałyście coś o dzieciach po oksy o co to chodziło????? bo mój miko to po końskiej dawce oksy jest i wogól wydaje mi się, że mi wpisali że niby mniej jej dostałam a ja wziełam jedną całą szczykawe (położna na początku podania jak spytałam czy mam to całe przyjąć powiedziała, że nie, że to tylko troche sie daje) no ale u mnie widocznie większa była potzreba bo wiem, że później zakładali drugą i z tej drugiej też troche pociągnełam......

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 18:50   #3177
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość

a ma któraś niekapek TT?

Cytat:
Napisane przez Magdalena512 Pokaż wiadomość
No właśnie też się trochę boję efektów niepożądanych Musiałabym dzisiaj zamówić, bo znajomy jedzie do Polski to mógłby od teściów paczkę odebrać i mi przywieźć.

Owieczko ogródek super Może też mi się kiedyś uda cosik wyhodować. I chciałam Ci napisać, że jesteś sliczna i wcale nie powinnaś mieć kompleksów. W ogóle Laski fajne, młode du*py jesteście. Tylko ja już stara buuu...
jam też niemłoda

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
oj zazdraszczam

a ja się w paru kwestiach zgadzam z założycielka tamtego wątku
tzn?

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Basiula gdzie kupowałaś ten kubeczek? zapodaj sklepik?ja kupiłam małej taką nakładkę do Lovi ale krztusi się strasznie! Ona nawet ze smoczka 2 Lovi się krztusi. Przeszłam na 2 TT bo z tego jakoś pije.

Będę zamawiać to nosidełko: https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...ukt=477&next=1

Dzisiaj byłam w pracy zanieść pismo o urlop wychowawczy. Wpisałam na 2 lata. Ale pewnie całość wykorzystam i dopiszę później jeszcze o rok.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Ta moja koleżanka 3 miesiące temu urodziła córeczkę w 17 tc i mała zmarła oczywiście. 5 lat starań prawie! Ciąża po ivf. Druga, bo pierwsza obumarła w 8 tc. Dzisiaj wróciła od gin. i niestety jest przed okresem, nie zaskoczyło samoistnie pewnie znowu ivf w pzryszłym m-cu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 18:53   #3178
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Mój już wrócił, obiad zjedzony. Dopijm kawe i schodzę z Michałkiem do niego, bo będzie sprzątać w autach i muszę patrzeć aby burak maniany nie odwalił sesese

U młodego widze na dziąśle białą plamkę. Boziu jaki on juz jest dorosły hihihi
Burak jak to burak, z takim nigdy nic nie wiadomo, więc lepiej pacz

Syn Ci dorasta - pogódź się z tym

Zrobiłam chlebek w jajku
Stary 2012-06-11, 18:56   #3179
elf27
Zadomowienie

czy jajo w chlebie
Stary 2012-06-11, 18:56   #3180
princessskaa
Wtajemniczenie

Jem sobie swój chlebek, a burak do mnie "zjesz wszystko?", pacze na niego i mówię "a co chcesz kawałek?", burak głupi uśmiech potwierdzający (bo swoje dawno zeżarł). No to mu daję i mówię "no to masz, za to kawe mi zrób", a co na to burak? "no to ja nie chce" Ale zjadł. I ja królowa se czekam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości