Wszystko o Avonie - Część II - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-15, 14:53   #2011
Ulaczek
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
no to przeciez Ci napisali :p
musisz dołączyć ten formularz zwrotów i zanieść na słowiczą
wiem wiem, ale wystarczy że napiszą mi jedno albo dwa zdania, a oni taki elaborat walnęli, że o matko kochana, jak to zobaczyłam to sie przeraziłam...
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 15:38   #2012
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

A mi to już w ogóle walnęli...Akurat odpisali na to, co mnie najmniej obchodziło
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 15:39   #2013
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
boże... pisałam o tym pare postów wcześniej. Po co tak panikujecie? NIGDY w katalogu nie ma pełnej oferty bo by katalog był 2 razy grubszy.

Nikt tu nie panikuje tylko sie spytałam o ten tusz, bo go NIE ZAUWAŻYŁAM w kat 04..

no comments..
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 15:43   #2014
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Jest w 04, niestety nie powiem Ci która to jest strona bo słabo widać. Jest na stronie sąsiadująej z kosmetykami BC i jest bez promocji
dziekuje
nie dziwie sie że go nie zauwazyłam.. trudno go było zobaczyc, bo myslałam ze bedzie na dużej stronie a nie w małym kwadraciku
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 15:57   #2015
monik78gda
Przyczajenie

GG do monik78gda

Cytat:
Napisane przez maab27 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich. Mam pytanko... Czy któraś z Was miała może szminki regeneracyjne do ust w kolorach: merlot i cocoa?? Zastanawiam się jak wyglądają w rzeczywistości... Bo zapewne inaczej niż na zdjęciach w katalogu... A tak właściwie to bardzo się cieszę, że jesteście i można z wami porozmawiać o Avonie
Ja mam COCOA. Myślałam, kupując, że będzie bardziej kakaowy. Tymczasem, tego koloru w ogóle nie widać na ustach. Mam parę konturówek i nimi nadaję kolor
monik78gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 16:02   #2016
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
A i dzwoniłam co COKu we Wrocławiu i pani powiedziała że k02 obowiązuje do 1 lutego, zatem chyba Vanillę ktoś w błąd wprowadził...ja dziś tam jeszcze idę kupić to i owo to się przekonam na własnej skórze
Ja też przed chwila dzwonilam i to samo mi powiedzieli. Daj znac jak wrocisz z zakupow
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 16:06   #2017
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Ja też przed chwila dzwonilam i to samo mi powiedzieli. Daj znac jak wrocisz z zakupow
Ja mam zamiar jutro iść dopkupić parę rzeczy....
Mam nadzieję, że u mnie nic nie pokręcili i bede mogła normalnie kupic

Pozdrowionka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-15, 16:21   #2018
drum_girl
Raczkowanie

i juz mam poglad faktury okolo 50 produktow 5 brakow nie jest zle
w brakach mam:
-krem kakao-lotos
-pozłacane kolczyki
-pro ice żel pod prysznic
-naszyjnik tibet tusk
-SSS jedwabisty olejek

Przyjdzie tusz pelnia rzes,podklady PW,roletki celebre .Bo bylyw brakach .Aha i przyjdzie zalegla od dwoch katalogow paleta cieni ,zlocisty cien,p.peach i torebka senna.

Teraz byle do czwartku
Stary 2007-01-15, 16:31   #2019
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Ja już po zakupach, wszystko działa jak należy i można kupować do 1 lutego Aha, nie ma scrubu z morską solą, szczotki do włosów takiej owalnej, i kredek kajalstick z CT... I jeszcze tam kilku rzeczy nie było jak kupowali inni, ale nie dosłyszałam czego :P Następna dostawa w czwartek Tak poza tym to fajnie że jednak jeszcze można kupować
Stary 2007-01-15, 16:43   #2020
asia_z
Zakorzenienie

ja jutro zamówienie składam i mam 512 zł wiem, ze Individual nie przyjdzie ale mam nadzieje, że reszta jakoś dotrze
Stary 2007-01-15, 16:51   #2021
Maricken
Zadomowienie

Aż Wam wkleję co mi avon na moje zażalenia napisał:
Szanowna Konsultantko,

Oferta specjalna cieszy się bardzo dużym powodzeniem wśród naszych Konsultantów. Ilości poszczególnych produktów dostępnych w ofercie jest ograniczona i trwa ona do momentu całkowitego wyprzedania ich z magazynu.
Czasem dysponujemy jeszcze pewnym zapasem składników, pozwalających nam na wyprodukowanie dodatkowej ilości jakiegoś produktu. Takie działanie może niekiedy spowodować przerwy w dostępności lub dostarczenie produktu pomimo wcześniejszej informacji o zakończeniu jego produkcji.
Innym sposobem na sprawiedliwą dystrybucję produktu pomiędzy Konsultantki z całej Polski jest dzielenie zapasów, tak, aby każdego dnia trwania kampanii dostępna była jednakowa ich ilość.

W sytuacji niewielkich zapasów magazynowych podejmujemy dodatkowe działania, np. przydzielamy produkty, do co drugiego zamówienia.Wszystkie te działania podejmowane są oczywiście, aby jak najlepiej i najsprawiedliwiej zrealizować zamówienia dla naszych Konsultantek, tak aby wszyscy mieli szansę na skorzystanie z ostatniej możliwości zakupienia wycofanego produktu, w niższych cenach.

Khm khm....oni jak zwykle święci są. Wina oczywiście niczyja, ale wyjaśnili chociaż jakim cudem czasem jest produkcja zakończona a potem nagle się pojawia dany produkt w paczce
Stary 2007-01-15, 17:00   #2022
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

a ja jeszcze domuwienie zrobiłam do swojego zamówienia stwierdziłam że do wody toaletowej individual blue zamówie kulke o tym samym zapachu i dodatkowo jeszce jedna kulke blue rush dla niej

wciąż naiwnie wierze że idividual blue przyjedzie mam taką cichą nadzieje

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 17:18   #2023
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Maricken dobre To zapytajmy się dlaczego juz nie ma połowy oferty specjalnej
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 17:38   #2024
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Aż Wam wkleję co mi avon na moje zażalenia napisał:
Szanowna Konsultantko,

Oferta specjalna cieszy się bardzo dużym powodzeniem wśród naszych Konsultantów. Ilości poszczególnych produktów dostępnych w ofercie jest ograniczona i trwa ona do momentu całkowitego wyprzedania ich z magazynu.
Czasem dysponujemy jeszcze pewnym zapasem składników, pozwalających nam na wyprodukowanie dodatkowej ilości jakiegoś produktu. Takie działanie może niekiedy spowodować przerwy w dostępności lub dostarczenie produktu pomimo wcześniejszej informacji o zakończeniu jego produkcji.
Innym sposobem na sprawiedliwą dystrybucję produktu pomiędzy Konsultantki z całej Polski jest dzielenie zapasów, tak, aby każdego dnia trwania kampanii dostępna była jednakowa ich ilość.

W sytuacji niewielkich zapasów magazynowych podejmujemy dodatkowe działania, np. przydzielamy produkty, do co drugiego zamówienia.Wszystkie te działania podejmowane są oczywiście, aby jak najlepiej i najsprawiedliwiej zrealizować zamówienia dla naszych Konsultantek, tak aby wszyscy mieli szansę na skorzystanie z ostatniej możliwości zakupienia wycofanego produktu, w niższych cenach.

Khm khm....oni jak zwykle święci są. Wina oczywiście niczyja, ale wyjaśnili chociaż jakim cudem czasem jest produkcja zakończona a potem nagle się pojawia dany produkt w paczce
fajnie to podzielili, ze jedni dostali 100 a inni 0
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 17:46   #2025
agness86
Zakorzenienie

Fajni są Ciekawe co mi napiszą
agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 17:49   #2026
Maricken
Zadomowienie

No własnie nie wiem, jakimś dziwnym trafem tak jest że jak ktoś dużo zamówi to dostanie a jak mało to nie ma praktycznie szans na dostępność produktu. I nie wiem jak to działa że każdego dnia kampanii jest taka sama ilość, przecież to kłamstwo, o czym dobrze wiemy na podstawie nieszczęsnej oferty internetowej. I oczywiście o tym napiszę im za chwilę! Co za..

P.S. Forumavon.net działa
Stary 2007-01-15, 17:53   #2027
isa666
Zakorzenienie

No i kupiłam dziś mus Maybelline Zrezygnowałam z tego Avonowego.

Teraz tylko byle do soboty, bo wtedy mi powinien przyjść zaległy zestaw SPA z oliwką Musi przyjść!
Stary 2007-01-15, 17:53   #2028
paulinkosia
Rozeznanie

Właśnie se tak przegladam formularz zamówień bo chciałam zobaczyć jakie próbki teraz oferują...bo dawno tam nie zaglądałam...chciałam też zamówić na wypróbowanie próbki jakiegoś odcienia podkładu....A tu rozczarowanie...można kupic ale pakiet 6 i to w dodatku każda saszetka to inny odcień Wiedziałam o tym ale myślałam że też są i takie pakiety że 5czy 6 sztuk tego samego odcienia...kiedyś tak było Pewnie się schytrzyli bo teraz zamawiasz cały komplet i masz jaśniejsze i ciemniejsze..a tak to można bybyło non stop zamawiać tylko same próbki jeśli ktoś tylko na jakieś wyjścia używa podkładu-tak jak ja.
A swoją droga kiedyś był pakiet próbek SPA..cichaczem wycofali ale ciekawe co zrobili z nie sprzedanymi próbkami Właśnie co robią np z próbkami odcieni szminek,perfum które później są wycofywane...bo jakoś nie zauważyłam żeby np dodawali nam gratisowo do zamówienia :|

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 17:54   #2029
Maricken
Zadomowienie

Robią wcześniej wyprzedaż (tak jak teraz :P) albo rzucają do tego kompletu próbek co można sobie zamówić na początku kariery ;> Tak jakoś mi się wydaje
Stary 2007-01-15, 17:56   #2030
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

m doszedł lakier a pianki ani widu ani słychu już od dwóch kampanii
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 18:02   #2031
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Robią wcześniej wyprzedaż (tak jak teraz :P) albo rzucają do tego kompletu próbek co można sobie zamówić na początku kariery ;> Tak jakoś mi się wydaje
A no o tym nie pomyślałam że dają do pakietu dla nowych konsultantek..tylko hymm raczej te próbki jej sprzedaży nie zwiększa..bo skoro te produkty są już wycofane i nie można ich zamówić

A nie wiem jak wy ale ja dopiero dziś zauważyłam że Avon oferuje nam kupno Wyszczuplającego kremu antycellulitowego w miniwersji 15ml za 3.50 netto(jako przygotowanie do sprzedaży go z K04).W Panoramie o tym cicho sza...dopiero w formularzu wylukałam

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 18:04   #2032
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
o to fajnie ze mosaic fajna bo mam na nią zamowienia przynajmniej za nia nie bede musiala swiecic oczami
Biżuteria to najczęściej kwestia gustu ale mi się podoba a jestem ponoć wybredna Dzisiaj miałam ten naszyjnik w szkole i podobał się kilku koleżankom

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
też sobie zamówiłam ten naszyjnik wraz z kolczykami powiedz mi czy on jest naprawdę w odcieniach beżu czy te odcienie w katalogu są jakieś przekłamane ?
już go biorę do reki i mówię odcienie są beżowe tylko jakby troszeńkę bledsze niż te pokazane w katalogu. Jak się dokładniej przyjrzeć to każdy "prostokącik" wydaje się być napełniony jakby masą z drobniusieńkim brokatem, takim wręcz pyłem no nie wiem jakby to jeszcze dokładniej opisać

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
ja dostałam w paczce Indyvidual Blue
Jak mi do końca stycznia tego nie doślą to

Cytat:
Napisane przez drum_girl Pokaż wiadomość
i juz mam poglad faktury okolo 50 produktow 5 brakow nie jest zle
w brakach mam:
-krem kakao-lotos
-pozłacane kolczyki
-pro ice żel pod prysznic
-naszyjnik tibet tusk
-SSS jedwabisty olejek

Przyjdzie tusz pelnia rzes,podklady PW,roletki celebre .Bo bylyw brakach .Aha i przyjdzie zalegla od dwoch katalogow paleta cieni ,zlocisty cien,p.peach i torebka senna.

Teraz byle do czwartku
też zamawiałam olejek SSS i nie było go w brakach
Stary 2007-01-15, 19:13   #2033
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
Biżuteria to najczęściej kwestia gustu ale mi się podoba a jestem ponoć wybredna Dzisiaj miałam ten naszyjnik w szkole i podobał się kilku koleżankom
moja znajoma bierze od razu caly zestaw wiec nie chcialabym odkryc jej rozczarowania ale wydaje mi sie ze bedzie calkiem ładny Wiem ze kiedys Avon dał mi ta bizuterie co jest prawym dolnym rogu na str 23, powiem jedno.. na żywo prezentuje sie znacznie ladniej jest taka bardzo delikatna malutka moim zdaniem tam tylko lancuszek powinien byc w formie żmijki, bo takie oczka tak srednio pasuja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-15, 19:22   #2034
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Właśnie co robią np z próbkami odcieni szminek,perfum które później są wycofywane...bo jakoś nie zauważyłam żeby np dodawali nam gratisowo do zamówienia :|
Cytat:
rzeczywiście "stare" próbki dają w tym "starterze" - pamietam że ponad połowa próbek jakie dostałam, były już nieuzyteczne, bo produkty (szminki czy kremy) były już wycofane

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 19:29   #2035
margo80
Zakorzenienie

mam swoją fakturkę z k02. na około 40 pozycji nie ma:
- krem do rąk kakao i lotos z netto,
- skarpetki,
- olejek sss,
- podkład pw almond

alternatywny mam glicerynowy krem do rąk - czy to znaczy, że mi go wrzucą w całkiem innym, np. świątecznym opakowaniu??

dostane krem z miodlą. ciekawa jestem czy mi posłuży, bo już kiedyś się nad nim zastanawiałam, a w końcu zostałam przy moisture 24.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 19:36   #2036
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
mam swoją fakturkę z k02. na około 40 pozycji nie ma:
- krem do rąk kakao i lotos z netto,
- skarpetki,
- olejek sss,
- podkład pw almond

alternatywny mam glicerynowy krem do rąk - czy to znaczy, że mi go wrzucą w całkiem innym, np. świątecznym opakowaniu??

dostane krem z miodlą. ciekawa jestem czy mi posłuży, bo już kiedyś się nad nim zastanawiałam, a w końcu zostałam przy moisture 24.
a no moga dac w innym opakowaniu
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 19:36   #2037
varda
Raczkowanie

mam już wystawioną fakturę, a w brakach:
-kolczyki Mosaic
-naszyjnik Mosaic
-podkład PW ivory

alternatywne:
-wyszczuplający krem antycellulitowy
-intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-15, 19:42   #2038
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
rzeczywiście "stare" próbki dają w tym "starterze" - pamietam że ponad połowa próbek jakie dostałam, były już nieuzyteczne, bo produkty (szminki czy kremy) były już wycofane
oo to dobrze ze przegapilam termin wykupienia starteru teraz sie z tego smieje ale jeszcze 3 miesiace temu bylam tak na siebie wsciekla

edit: no niezle , a ja mam w zamowieniu m.in. olejek sss, kolczyki i naszyjnik mosaic :/
Stary 2007-01-15, 19:45   #2039
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
oo to dobrze ze przegapilam termin wykupienia terminu teraz sie z tego smieje ale jeszcze 3 miesiace temu bylam tak na siebie wsciekla
nie bardzo rozumiem

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-15, 19:45   #2040
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Moja paczuszka ma przyjść w środę- już nie mogę się doczekać
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości