|
|
#2371 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34627992]
Wilkość wazonu zależna jest od ilości Twoich pędzli Mnie by taki nie starczył...A kuleczki na pewno chcesz średnie, a nie te najmniejsze jak w Sephorze? Przy okazji mam prośbę - czy któraś z Was mogłaby podejść odebrać te kuleczki na ul. Prądnicką (obik szpitala) w godz. 8-16? Bo ja niestety nie mam takiej możliwości...[/QUOTE] O co chodzi z tymi kuleczkami i wazonem? ![]() Rak A mnie ostatnio lekarz wysłał na te badania mówiąc, że nie ma znaczenia w jakim dniu cyklu się robi. Potem dostałam zj... od położnej. Pan od usg się nie zainteresował. Postawili mi w Rossie szafkę z limitką League czy coś tam - powinnam się na coś rzucić? ![]()
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Granatowa Ci dokładnie powie, bo też zamówiła te koszulki.
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę obczaić nazwę tej resty, idąc od rynku jedna z pierwszych po lewej
|
#2374 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lakiery z zamówienia są śliczne, a zamówiłam dla siebie tylko 2 topy, nic kolorowego
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Robimy sobie z hiper miejscówkę na pędzle - szklany wazon wypełniamy perełkami na wzór regału z pędzlami w Sephorze.
|
|
#2376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I popieram to co napisałaś powyżej o plusach i minusach mieszkania w bloku, a w domu. Sporo też zależy od podejścia do tego jak wygląda mieszkanie, bo jeśli ktoś mało czasu spędza w domu, to nie będzie miał nawet chwili by Cieszyć się domem, ogrodem itd, ja z kolei jestem raczej domatorką, więc cieszy mnie czasem spokój, ogród, leniuchowanie, grill wieczorami i to, że w każdej chwili mogę wyjść i poopalać tyłek na działce, a nie kombinować gdzie by tu jechać. Tak się składa, że teraz mieszkam w bloku i na plus jest mi to, że wszędzie mam blisko, że zawsze mam ciepłą wodę itd, jednak to są sprawy do zaakceptowania w jedna jak i w drugą stronę. Co do waszych topów, jakiś czas temu zamawiałam boxerki Beep na tej stronie i polecam http://www.partnerssa.sklep.pl/28-tuniki-bez-rekawkow Edytowane przez rozkolyszswiat Czas edycji: 2012-06-11 o 18:36 |
|
|
|
|
#2377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Perełki kosztują niecałe 14zł, a wazon kupiłam za yyy.... no nie więcej niż 30zł. Prawdę mówiąc nie wiem, ile kosztował, bo kupowałam kilka rzeczy
|
|
#2379 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Rozkołyszswiat w większości zgadzam się z Tobą, wszystko zależy od metrażu mieszkania/domu, ale ostatnimi laty za tę samą cenę taniej wychodziła bodajże budowa domu nawet. W tym wszystkim po prostu rozbawiły mnie argumenty o oplaniu sie topless, sąsiadach, którzy wyginęli niczym dinozaury oraz załatwianiu wszystkiego po znajomości, bo nawet wtedy samo kupno np. płytek na taras (nie wiem jak to się fachowo nazywa, wybaczcie) nie wyniesie tyle, by wraz z robocizną zmieścić się w kilkuset złotych czy nawet tysiącu, a tarasy, balkony, byle kostka służąca za chodnik prowadzacy od bramki do drzwi jednak sa narazone na różne warunki atmosferyczne i muszą być zrobione porządnie... Sama jeszcze nie wiem gdzie chciałabym tak naprawdę mieszkać, ale przy przechylaniu się każdej z szal czuję ogromną odpowiedzialność finansową i nie moge powiedzieć, że jedna z tych opcji jest jedyną słuszną i bezpieczną
![]() Zmieniając temat to rodzice wysłali mnie na promocje oleju w sklepie celem kupna butelki dla nas i butelki dla babci -cudem te dwie butelki złapałam, bo promocja była o 18 do 20, a o 18 jakaś kobieta już stała z dwoma wózkami i kończyła załadowywanie ich olejami i margaryną (również z promocji)
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Napij się jakieś dobrego drinka jutro to na pewno nastrój Ci się poprawi ![]() Dziękuję ![]() Wizażanki nie chciałyby mieszkać na takim odludziu Wszędzie daleko.Dziękuję ![]() A Tobie jak idzie sesja? 1. Dziękuję ![]() 2. Poza Krakowem to przynajmniej zdrowsze powietrze ![]() Studentki Jak Wam idzie sesja? A właściwie zaliczanie przedmiotów?
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Dwa egzaminy napisane, jeszcze tylko 5
+ praca zaliczeniowa na 10 stron
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff, zrzuciłam swoje żale
|
|
|
|
|
#2383 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja w sobotę miałam ostatni egzamin, licencjacki, tak to wszystko zdałam w zerówkach więc pisałam tylko filozofię w maju
|
#2384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja narzekam na moje 4 A u Was już sesja trwa?Cytat:
![]() To na którym Ty roku jesteś, że tak mało nauki masz?
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sesja oficjalnie trwa od 16 do 28 ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Jak sobie tak myślę, to w zeszłym roku miałam tyle samo, a robiłam aż dwie opcje zakończone egzaminami... Naiwnie liczyłam na to, że im dalej w las, tym mniej drzew
|
|
#2386 |
|
Pani Buka
|
Myszka - ja mam hm...9 egzaminów
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktoś mnie zainspirował parę stron temu i voila - wizażanki dostały osobną etykietę na moim blogu
|
|
|
|
|
#2388 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2389 |
|
maszyna, nie człowiek
|
U mnie tez tak było - niby miałam tylko 4 egzaminy, ale praktycznie każdy podwójny (pisemny i ustny)
![]() Rozkołyszświat, o tym dokładnie mówię, że to nie jest tak prosto znaleźc dobrą ekipę jak to niektórym się wydaje, a moim zdaniem lepiej już zapłacić więcej, poszukać dobrej i mieć zrobione coś dobrze i na wiele lat, po znajomości nie zawsze też jest dobrze, chyba że dla kogoś dobrze to po prostu tanio. U mnie ekipa niby jest dobra, bo polecona przez zajmująca się profesjonalnie budowlanką osobę, ale i tak lepiej patrzeć na ręce i oglądać szczegóły, żeby mieć zrobione wszystko porządnie a nie na odczep się (i zapłać). Wg mnie jest to coś, w co lepiej zainwestować niż szukac "byleby tanio".
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-06-11 o 19:31 |
|
|
|
#2390 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wiecie o promocjach w Rossmannie?
http://www.rossnet.pl/imagesrossnet/...3-rossmann.pdfTusz MF 2000 będzie za 15 zł ![]() Cytat:
![]() Masz ze wszystkiego zerówki? Ale fajnie! W tym semestrze miałam jedną, w zeszłym 2- ale na obydwie się nie załapałam, bo nie chodziłam na wykłady (miało nie być żadnych plusów z chodzenia na wykłady, a wartościowe nie były, odpuściłam, a potem zrobili zerówki)Cytat:
Ale szybko masz wakacje U nas sesja oficjalnie zaczyna się jakoś pod koniec czerwca.Cytat:
Albo może uczycie się systematycznie? ![]() Cytat:
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2392 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Kasiencja, sorry, że Cię męczę, ale dasz znać na którą jest ten czwartkowy egzamin, jak Ci babeczka potwierdzi? Jeszcze wyślę do niej maila sama, ale nie wiem kiedy się doczekam
|
|
|
|
|
#2393 |
|
maszyna, nie człowiek
|
WrednaMyszka nie, zerówki sa u nas rzadko i dla geniuszy z 5.0 z zaliczenia o co jest cholernie trudno (a czasem zwolnienie czy zerówka oznacza po prostu mega hardkorową odpytke ustną) :P
Udało mi się zamienić dwa przedmioty na jeden anglojęzyczny i zdac z niego egzamin w kwietniu, prace zaliczeniowe z tych mniej ważnych przedmiotów napisałam na przełomie kwietnia i maja. W ten sposób zostały mi do zaliczenia wtedy dwa, filozofia z której i tak musiałam pisać egzamin i gry, z których się zaparłam i napisałam kolokwium na tyle, że egzamin miałam juz z głowy. Potem spięłam się i napisałam filozofię i w ten sposób miałam jakieś 3 tygodnie na ogarnięcie się do licencjackiego :P Niektórzy wciaż ciągną sesję i pisza pracę.
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
No to od razu zaczynasz prawdziwy wypoczynek!
Fajnie Ci. Do 26 to ja ani jednego egzaminu nie będę mieć za sobą...Kasiencja i Cholerka: Wy jesteście na tym samym roku? Z Waszych postów się domyślałam, że Cholerka jest rok wyżej.
|
|
#2395 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
Cholerka jest rok wyżej, ale w związku z tym co pisałam wyżej, od 3 roku wzwyż na wielu przedmiotach są ludzie z różnych lat i my razem jesteśmy na jednym. ![]() Cholerko - od 15 w sali 323, z tym że jak nie wpisywałaś się na listę, to nie jestem na 100% pewna, czy babka zdąży Cię przepytać, bo chyba ma jakiś ograniczony czas. ale jeszcze możesz w piątek od 14
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-06-11 o 19:39 |
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2397 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Kasiencja, ja tak miałam z ta nieszczęsną filozofią - miałam sam wykład, więc tym bardziej nie potrafiłam się zmobilizować do systematycznej nauki, bo przecież nie miałam w głowie zakodowane, że ktoś moze mnie wyrwac na zajęciach do odpowiedzi. Nie lubię takich przedmiotów
|
#2398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj tak... Cytat:
|
|
#2399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle te skarpety kosztują 57,5+ wysyłka. Drogie ![]() Cytat:
Cytat:
Ale Francja ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Dawno go nie używałam, ale z tego co widziałam to dziewczyny go zamawiają ciągle I chyba Hiper pisała, że to jej ulubiony
|
|
|
#2400 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ola, polomarket :P
Myszka ja zwykle też nie umiem, ale teraz koleżanka mnie mocno kopnęła w tyłek i sie udało
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

Mnie by taki nie starczył...

. Granatowa Ci dokładnie powie, bo też zamówiła te koszulki.