|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Relację już zdawałam ze ślubu
Niestety nadal jesteśmy bez internetu w domu i dlatego się nie odzywam. Jednak cały czas o Was pamiętam i mam nadzieję, że niedługo będę mogła być z Wami w miarę na stałe.U nas w małżeństwie ok. Mieszka nam się super.
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34638757]jasne
już pisała O widzisz to nie pamiętałam heheChłopaki w pracy próbują podpiąć TV do ekspozycyjnego monitora, w którym powinny lecieć filmiki rowerowe i inne, bo chcą mecz oglądać Kombinują z tym od rana.
|
#3123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Kochane lecę do TŻ Do jutra
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam dekoracje, która w miare mi sie podoba. Tylko nie moge sie zdecydować na opcję kolorystyczną
Troche tak nieumiejętnie to zrobione Dodam tylko, że samochód srebrny, wiec ta jasna by sie zgubiła na nim. Co myślicie?
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Ta kolorowa to ta sama co pierwsza tyle, ze kolory zostały dodane w paincie. Więc może niech ci wyślą real foto.
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Kraków się rozpogodził właśnie wróciłam z Rynku, sala na jutrzejszy meczyk zarezerwowana, strój narodowy kupiony, będę dopingować chłopaków. Dziękuję za kciuki, kolokwium poszło w miarę dobrze. Widzę, że większość z was miała kiepski dzień. Ja też padam, ale przeżywam aklimatyzację i nie mam siły na nic. Cytat:
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
Zostało 12 dni!!!
Dziewczyny, jaką można fajną piosenkę zaproponować dj-owi, żeby puścił w momencie jak będzie tańczyć Nowa Młoda Para? Czyli po złapaniu welonu i krawatu? Robicie coś jeszcze na oczepiny czy tylko łapanie welonu? Czas leci, wszystko prawie zapięte na ostatni guzik, od przyszłego poniedziałku zaczyna się hardcoor. Dzisiaj zamówiliśmy napoje, wody, soki, wina i piwo na drugi dzień. Wyczyściłam pierścionek zaręczynowy. Zamówiliśmy ciasta dla sąsiadów itp Odebrałam zdjęcia z panieńskiego (mini prezent dla dziewczyn, które w nim uczestniczyły ) A tak po za tym, to później wam napiszę jaki jest plan na przyszły tydzień....
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w niedziele jedziemy szukać garnituru obskoczymy Malte i Browar,Tż kuzynka ma jakis fajny sklep z garniturami na oku więc jeszcze tam podjedziemy....Tż-ta kuzyn kupował sobie garnitur ślubny w Zarze bo jest bardzo szczupły i wszystkie na nim wisiały
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie napisałam maila do naszego foto, żeby mu przestawić naszą wizję pleneru. Mam nadzieję, ze będzie za. Będzie trochę jeżdżenia, ale myślę, że to będzie do ogarnięcia
|
|
|
|
#3130 |
|
Konto usunięte
|
Magdzia dokładnie 12 dni!!!
Ja na nic nie mam czasu teraz pracuje pod rząd 6 dni no ale jeszcze tydz i upragniony urlop! ze spraw ślubnych w sr mam przymiarke no i juz odebranie sukni no chyba że coś sknocili okazało sie że bukiet który mój tz zaniósł do kwiaciarni jest z anemnonów czy jakoś tak a teraz ich nie ma i nie mam bukietu ![]() |
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3132 |
|
Konto usunięte
|
miałam mieć taki bukiet a zostałam z niczym
|
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po wybraniu nowej pary, będzie zabawa dla nas, już "oczepionych". Chyba przygotujemy balony w nich będą karteczki, co mąż i żona będą robili w nowym, małżeńskim życiu/przez pierwszy miesiąc/ rok po ślubie, np. będę zmywał naczynia/będę masował stópki mojej żonie/ nie będę krzyczeć na męża itp. Powiedzmy, że każde z nas przekuje dla siebie po 5 balonów i odczyta swoje zadania. Oczywiście będziemy musieli wymyślić jakieś takie śmiechowe, żeby nie było nudno ![]() A tak w ogóle to dzisiaj 2 miechy DŚ
|
|
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dołączam się do okropnego poniedziałku przeziębiona i przekręcam wszystko co sie do mnie mówi tak jak w tym przypadku
|
|
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
ahoj!!!
![]() a ja spaliłam sobie dupe na solarce ;D
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Hehh mam nadzieje że galaretka z truskawkami i snieżką ma mało kalorii bo zjadłam pół miski i teraz umieram....co ja zrobiłam
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
kozico
uświadomiłaś mi ze 2 miesiace mamy do ślubu ;D
|
#3139 |
|
Raczkowanie
|
Jezu jak Ty masz 12 to ja 19 dni !!!!
Dzisiaj od rano jakoś mi żołądek ściska, wszyscy mówią że przed ślubem jest jakiś zapiernicz a my jakoś tak na spokojnie załatwiamy wszystko i nie wiem czy ten zapiernicz ma dopiero nadejść czy u nas tak lajtowo będzie. Jutro idę na przymiarkę, póżniej kamerzysta i zespół i ustalanie szczegółów. Nie mamy zrobionej jeszcze sesji narzeczeńskiej ale to przez pogodę - może uda się w piątek. W czwartek idę zrobić hybrydowy manicure żeby się przyzwyczaić i wypróbować jak będę się czuła we wszystkich odcieniach różowego. Ja wiem tylko co będę robiła w sobotę albo niedzielę - leżała gdzieś plackiem nad jeziorem - cel wreszcie równo opalić plecy. W niedzielą było u nas trochę słońca więc już trochę wyrównałam kolor tzn. nie mam białych ramiączek a plecy muszą mieć ładny kolor bo suknia zaczyna mi się dopiero ciut poniżej zapięcia biustonosza. |
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiem kiedy to zleciało, ostatnio straciłam rachubę czasu, a ja w totalnym tyle jestem. A zabawa z balonami bardzo fajna widziałam, smiechu było co niemiara :
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Konto usunięte
|
ladystar super rzęski!
![]() wiktu butki b ładne
|
|
|
|
#3142 |
|
Konto usunięte
|
idę do kfc na dietetycznego kubełka
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34641829]idę do kfc na dietetycznego kubełka
[/QUOTE]aaaaa ![]() ![]() :sli na:![]() ![]() : slina:tez chce !!!!!!!!!!!!
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
cZEŚĆ dziewczęta, co tam u Was słychać?
Miałam dzisiaj egzamin, trwał do 17:00, miał być od 10:00, a zaczął się o 12:00-gościu sobie zmienił, a zapomniał nas o tym poinformować... Padnięta jestem. pOSZŁAMM SPAĆ O 1:00 W NOCY, A WSTAWAŁAM O 5:00 |
|
|
|
#3145 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dziś na przymiarce sukni i się zdołowałam
![]() Wybrałam welon, bolerko (ale jeszcze muszą je zamówić, na początku lipca pójdę je zobaczyć), nie mogę zdecydować się, który diadem wybrać. A suknia ? Suknia wygląda pięknie, owszem, ale... -biustonosz, który kupiłam, nie zostanie użyty, ponieważ dziwnym trafem spłaszcza mi piersi i brzydko układa się to wszystko z gorsetem. Tak więc będę miała wszyte miseczki (bo to zdecydowanie lepiej wygląda), a ja tak się nastawiłam na ten stanik... i jakoś w głowie mi ciągle zostaje to, że nie będę miała nic pod gorsetem. -muszę zrezygnować z mojej pięknej bransoletki -jak przyszłam do domu, to zaczęłam przeglądać aktualne zdjęcia sukni i te z lutego. Co zauważyłam ? Na starych fotach gorset zakańcza się delikatnie literką V, a na nowych dół jest półokrągły ![]() Ale jest mi smutno Normalnie wszystkiego mi się nagle odechciało.A ja głupia myślałam, że pójdę, przymierzę, zobaczę, że jest o.k. i będę cała happy. Do kitu.
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2012-06-11 o 19:50 |
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze az sie zestresowalam
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to uciekam z wielkim fochem na Was Miłego wieczorku dziewczyny
|
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
skonczyłam pisać referat dla babki jak mi go nie przyjmie i nie dopuści mi do egzaminu to się zastrzelę chyba
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

Opowiadaj co tam, relację Nam napisz też 

zobaczcie ile jest wersji tego..
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

nawet nie wiem kiedy to zleciało, ostatnio straciłam rachubę czasu, a ja w totalnym tyle jestem.

Normalnie wszystkiego mi się nagle odechciało.