Rossmann - cz. XIII - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-11, 17:31   #4201
mzg
Raczkowanie

Dot.: Rossmann - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez White Demon Pokaż wiadomość
Do kogo można zgłosić, że kupon na produkty Sun Ozon nie działa? Jest już prawie połowa miesiąca i nikt nie raczył tego naprawić
mzg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 17:32   #4202
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buntownica Pokaż wiadomość
na sobotę w pogoń za pędzlami zaangażowałam kuzynkę, ale zaczynam powątpiewać, że uda się je upolować, bo teraz po cenie normalnej wiszą tylko 2 do różu i 3 do pudru... :/ bardzo mi zależy na pędzlach, mam do pudru ten okropny rossmanowski, śmierdzi (nawet po wypraniu), jest twardy i wypada z niego włosie, chciałabym go wywalić i zastąpić czymś normalnym, a do różu z ET mam zamiar używać do konturowania, mam nadzieję, że się do tego sprawdzi ;p mając cerę naczynkową, róż mi do szczęścia nie potrzebny nakładać na nią
też mam ten pędzel rossmannowski do pudru i też wypada z niego włosie, przy każdym makijażu gubił po 2-3 włoski
ja chętnie kupię pędzel wygładzający, ale na pewno nie będę za nimi latać po całym mieście czy zaczajać się przed świtem w ogóle coraz mniej podoba mi się ta atmosfera w ross w związku z tymi promocjami
Stary 2012-06-11, 17:47   #4203
seductivee
Zakorzenienie

Ja dzielnie wywalczyłam dwie butelczyny szampony Syoss silicone free
Dokupiłam sobie jeszcze ten olejek do ciała z Alterry, tylko był ten z limonką, ale zobaczymy jak się sprawdzi

Ogółem to śmiechem żartem, ale te babki są najgorsze.. Zobaczą takie, że ktoś coś bierze i zaraz ładują do koszyka. Dziś byłam świadkiem jak jedna babinka naładowała chyba z 8 balsamów z Garniera do koszyka, zapłaciła, a potem dopiero mąż ją uświadomił, że to nie jest szampon do włosów

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 18:11   #4204
jagaba
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość

Ogółem to śmiechem żartem, ale te babki są najgorsze.. Zobaczą takie, że ktoś coś bierze i zaraz ładują do koszyka. Dziś byłam świadkiem jak jedna babinka naładowała chyba z 8 balsamów z Garniera do koszyka, zapłaciła, a potem dopiero mąż ją uświadomił, że to nie jest szampon do włosów
Padłam
Ja zapomniałam co miało być dokładnie w promocji dzisiaj ale na miejscu przypomniałam sobie o biżuterii- i dzięki temu skorzystałam. Jutro tylko odżywki do paznokci(mam nadzieję) i dla mnie chyba koniec z promocją( no może na pedzle sie skusze jesli bedzi mi sie chciało wstać wcześniej w sb
jagaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 18:41   #4205
diablica88
Rozeznanie

Mnie dzisiaj udało się kupić szampon Syoss do włosów blond i kolczyki za 3,5zł

Ogólnie jeśli chodzi o tą promocję to mam mieszane uczucia. Z jednej strony owszem, są duże obniżki ale z drugiej akcje w stylu "kto pierwszy ten lepszy" przepychanie, czatowanie pod sklepem zaraz po otwarciu - ja jednak wolę chyba normalne gazetki

A jeśli już mówimy o babka, które kupują tylko dlatego, że jest promocja to kiedyś jak otwierali koło mnie Rossa była promocja na dezodoranty Isany i męskie i damskie za 2,5zł. Byłam z TŻ-tem i ładowaliśmy ich do koszyka sporo, ok.15 (dla wszystkich chłopów w rodzinie a ich pod dostatkiem) podeszła babka taka ok 50 lat patrzy, że my bierzemy to stwierdziła: a jak takie tanie to i ja DLA SIEBIE wezmę nawet nie patrzyła, że to męskie a półkę wyżej stały damskie... takie działanie aby tylko wziąć bo zostało wtedy tych męskich na półce chyba 3 sztuki, a tanie to trzeba się spieszyć i w panice wszystko łapać jak leci ...
diablica88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 18:45   #4206
Ciemna163
Kociara

Eeej, jestem zła na siebie, bo kompletnie zapomniałam o tym Syossie dzisiaj Wczoraj dopiero do domu przyjechałam, a teraz już nie pojadę, bo musze do egzaminu kuć A nawet sobie w kalendarzu zapisałam - zwłaszcza na odżywce mi zależało, bo je lubię. No nic. Z drugiej strony nie spodziewałam sie, ze bedzie takie mordobicie w Rossmannach. Może chociaż zaoszczędziłam sobie nerwów
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 18:49   #4207
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość
W zakładce Rossomanniaczki na samej górze jest ankieta do wypełnienia
Dziękuję.
Stary 2012-06-11, 18:53   #4208
lenn8
Raczkowanie

U mnie w rossie półki z promocjami puste, poszłam po lakier to same nieciekawe kolory zostały, a po biżuterii zostało tylko wspomnienie.

włosomaniaczka
lenn8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 18:54   #4209
Millygirl
Zadomowienie

Ja byłam w swoim małym R. po 9 i takich akcji nie było ;-) Było troszkę ludzi ale sie nie zabijali o produkty i z tego co widziałam to wszystko jeszcze było. Ja akurat z promocyjnych nic dziś nie brałam
Czaję się na jutro na Sensodynę i witaminki ;-) a z kolejnych chciałabym mus Garniera, balsam Lirene MaXSlim, płukankę Colgate i nic poza tym Ale jak nie dostanę to żalu nie będzie
Stary 2012-06-11, 18:56   #4210
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
Ja byłam w swoim małym R. po 9 i takich akcji nie było ;-) Było troszkę ludzi ale sie nie zabijali o produkty i z tego co widziałam to wszystko jeszcze było. Ja akurat z promocyjnych nic dziś nie brałam
Czaję się na jutro na Sensodynę i witaminki ;-) a z kolejnych chciałabym mus Garniera, balsam Lirene MaXSlim, płukankę Colgate i nic poza tym Ale jak nie dostanę to żalu nie będzie
Te musy z Garniera były dzisiaj w cnd za 8 z groszami
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 19:02   #4211
ksantypa7
Rozeznanie

Po raz pierwszy widziałam kolejkę przed Rosskiem, takim w którym zazwyczaj są puchy.

I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive!
And I've got so much more that I want to do
Was it music?
Was it science that saved me?
Or the way that you prayed for me?
Yes either way I thank you, I'm alive
GM

ksantypa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 19:06   #4212
lucciola
Zakorzenienie

U mnie w Rossie też ruch był dziś większy, ale żadnych dantejskich scen nie było
lucciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 19:13   #4213
princesa89
Raczkowanie

To ja się boje co to będzie w te dni kiedy będą promocje na podkłady (chociaż możemy być pewne że babcie na podkłady raczej się nie będą czaić i na tusze do rzęs) albo w sobotę na pędzle.... trzeba będzie w sobotę rano jechać do rosa
Stary 2012-06-11, 19:15   #4214
ewcia1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0m1n1k4 Pokaż wiadomość
trzeba było je uświadomić u mnie dzisiaj babka poprosiła o odłożenie odżywki i się zgodzili bez problemu

ja dziś upolowałam kolczyki i 4 bransoletki udane łowy
Tyle, że jak podeszłam do kasy, to już odchodziły

28-...-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46 -47-48-49-50 ... 60

Zapraszam na mojego kosmetycznego bloga: www.kosmetyczny-raj.blogspot.com
ewcia1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 19:28   #4215
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
Te musy z Garniera były dzisiaj w cnd za 8 z groszami
A to były musy czy balsamy?
Balsamy u mnie też były w CND ale mi się zamarzył mus (one są w jaśniejszych opakowaniach) u mnie one były w normalnej cenie.
Stary 2012-06-11, 19:32   #4216
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Balsamy u mnie też były w CND ale mi się zamarzył mus (one są w jaśniejszych opakowaniach) u mnie one były w normalnej cenie.
Ah to chyba się pomyliłam bo widziałam plakietkę i myślałam że musów też dotyczy ale nie przyglądałam się bardziej więc pewnie masz racje bo ten Garnier mleko i miód to chyba balsam a nie mus
Stary 2012-06-11, 19:34   #4217
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

ja dziś zrobiłam spore zakupy z promocji tylko 2x dezodorant Dove Original i musze powiedzieć, że faktycznie jest dobry, przyznam, że bym nie przypuszczała..
do tej pory uwielbiałam kulke Garnier, ale ona mnie tak długo w świeżości nie trzyma

nabyłam szminke Rimmel Kate, ale żałuje koloru i lakier Manhattan pudrowy róż

i jakiś podkład na wypróbowanie under 20 czy coś, bo Kiediska chwaliła

a na zsk zamówiłam 60 oleju arganowego i makadamia

ButterflyFlyAway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 19:34   #4218
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Balsamy. Też je widziałam.
Stary 2012-06-11, 19:38   #4219
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość

nabyłam szminke Rimmel Kate, ale żałuje koloru i lakier Manhattan pudrowy róż

i jakiś podkład na wypróbowanie under 20 czy coś, bo Kiediska chwaliła

A jaki kolor szminki ?? A podkład under twenty też mam i polecam tani a bardzo dobrze kryje i twarz się nie świeci tylko strasznie jasny więc nie dla każdego
Stary 2012-06-11, 19:43   #4220
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki kolor szminki ?? A podkład under twenty też mam i polecam tani a bardzo dobrze kryje i twarz się nie świeci tylko strasznie jasny więc nie dla każdego
nr 14 chciałam 03, ale OCZYWIŚCIE nie było.. a ten 14 nie za bardzo do mojego typu urody pasuje
zobacze rano jak będzie wyglądał ze świeżym makijażem, a nie takim po całym dniu, może jakoś lepiej..
ogólnie głupia jestem, bo zawsze nakręce się na szminke, a potem oddaje mamie, bo dochodze do wniosku, że moje kiepskie usta nie nadają się na szminki..
błyszczyki jasno różowe jedynie jakoś sensownie na nich wyglądają.. a tak to nic

mówisz, że jasny? to mnie pocieszyłaś boje się, że za ciemny będzie potestuje jutro mam odcień 110, ale jak mówisz, że dobry to jestem pozytywnie nastawiona

(nadal nie wierze, że ten dove tak mi przypasował )

Stary 2012-06-11, 19:46   #4221
d0m1n1k4
Rozeznanie

Cytat:
a ile on kosztuje? to jest ten matujący?

już wiem, 16.99

Edytowane przez d0m1n1k4
Czas edycji: 2012-06-11 o 19:50
d0m1n1k4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 19:50   #4222
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
To ja się boje co to będzie w te dni kiedy będą promocje na podkłady (chociaż możemy być pewne że babcie na podkłady raczej się nie będą czaić i na tusze do rzęs) albo w sobotę na pędzle.... trzeba będzie w sobotę rano jechać do rosa
ja właśnie czaje się na podkłady i tusz więc cienko może być

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 19:50   #4223
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
a ile on kosztuje? to jest ten matujący?
tak, ten

kuurcze chyba 16 zł

Stary 2012-06-11, 19:53   #4224
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość
nr 14 chciałam 03, ale OCZYWIŚCIE nie było.. a ten 14 nie za bardzo do mojego typu urody pasuje
zobacze rano jak będzie wyglądał ze świeżym makijażem, a nie takim po całym dniu, może jakoś lepiej..
ogólnie głupia jestem, bo zawsze nakręce się na szminke, a potem oddaje mamie, bo dochodze do wniosku, że moje kiepskie usta nie nadają się na szminki..
błyszczyki jasno różowe jedynie jakoś sensownie na nich wyglądają.. a tak to nic

mówisz, że jasny? to mnie pocieszyłaś boje się, że za ciemny będzie potestuje jutro mam odcień 110, ale jak mówisz, że dobry to jestem pozytywnie nastawiona

(nadal nie wierze, że ten dove tak mi przypasował )
No ja mam odcień 120 natural matt i jest jasny więc spokojnie
Stary 2012-06-11, 20:13   #4225
d0m1n1k4
Rozeznanie

dziewczyny, używała któraś affinitone mineral? bo będzie w promo i się nad nim zastanawiam na kwc ma różne opinie i nie wiem, czy warto... macałam go dzisiaj i wydaje się ok, ale jak przy dłuższym stosowaniu? chodzi mi głównie o to czy kryje i nie spływa?
Stary 2012-06-11, 20:29   #4226
201607231719
Konto usunięte

A jak nakładacie płynny podkład flat topem z ET?
Mam taki z Pixie Cosmetics - do minerałów. Jestem ciekawa jak się nakłada płynny podkład nim. Metodą pikselowania, czy jakoś inaczej?
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 20:30   #4227
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, używała któraś affinitone mineral? bo będzie w promo i się nad nim zastanawiam na kwc ma różne opinie i nie wiem, czy warto... macałam go dzisiaj i wydaje się ok, ale jak przy dłuższym stosowaniu? chodzi mi głównie o to czy kryje i nie spływa?
Ja, ja używam ! Jak dla mnie najlepszy puder jaki miałam do tej pory. Mam cerę tłustą, skłonną do wyprysków, ale jednocześnie suchą i super matuje, a do tego nie eksponuje suchych skórek Dla mnie na plus, ale wiadomo - dla każdego służy co innego A i mam cerę bardzo jasną, a nie mam efektu maski Ja stosuję go z pudrem w kamieniu, i dobrze to wygląda.

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 20:33   #4228
d0m1n1k4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
Ja, ja używam ! Jak dla mnie najlepszy puder jaki miałam do tej pory. Mam cerę tłustą, skłonną do wyprysków, ale jednocześnie suchą i super matuje, a do tego nie eksponuje suchych skórek Dla mnie na plus, ale wiadomo - dla każdego służy co innego A i mam cerę bardzo jasną, a nie mam efektu maski Ja stosuję go z pudrem w kamieniu, i dobrze to wygląda.
kurcze, mam podobną cerę więc chyba mnie przekonałaś
Stary 2012-06-11, 20:36   #4229
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
A jak nakładacie płynny podkład flat topem z ET?
Mam taki z Pixie Cosmetics - do minerałów. Jestem ciekawa jak się nakłada płynny podkład nim. Metodą pikselowania, czy jakoś inaczej?
Przy pikselowaniu to chyba łatwo przesadzić. Gdzieś na jakimś filmiku widziałam, że dziewczyna nakładała podkład flat topem kręcąc kółka na twarzy

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 20:47   #4230
blackberry8
Zakorzenienie

Ja mam flat topa z ET i najpierw wklepuję delikatnie a potem wyrównuję kolistymi ruchami. Na nosie i brodzie tylko wklepuję ale bardziej intensywnie.
Kocham efekt jaki daje użycie tego pędzla
Dzień po zakupie pobiegłam po ET do pudru i ten mniejszy (używam go do różu i bronzera) a mam zamiar dokupić jeszcze jeden do podkładu i dwa mniejsze (żeby mieć osobno do bronzera i różu plus jeden w zapasie).
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości