|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
|
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chętnie kupię pędzel wygładzający, ale na pewno nie będę za nimi latać po całym mieście czy zaczajać się przed świtem
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzielnie wywalczyłam dwie butelczyny szampony Syoss silicone free
Dokupiłam sobie jeszcze ten olejek do ciała z Alterry, tylko był ten z limonką, ale zobaczymy jak się sprawdzi Ogółem to śmiechem żartem, ale te babki są najgorsze.. Zobaczą takie, że ktoś coś bierze i zaraz ładują do koszyka. Dziś byłam świadkiem jak jedna babinka naładowała chyba z 8 balsamów z Garniera do koszyka, zapłaciła, a potem dopiero mąż ją uświadomił, że to nie jest szampon do włosów
|
|
|
|
#4204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja zapomniałam co miało być dokładnie w promocji dzisiaj ale na miejscu przypomniałam sobie o biżuterii- i dzięki temu skorzystałam. Jutro tylko odżywki do paznokci(mam nadzieję ) i dla mnie chyba koniec z promocją( no może na pedzle sie skusze jesli bedzi mi sie chciało wstać wcześniej w sb
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Rozeznanie
|
Mnie dzisiaj udało się kupić szampon Syoss do włosów blond i kolczyki za 3,5zł
![]() Ogólnie jeśli chodzi o tą promocję to mam mieszane uczucia. Z jednej strony owszem, są duże obniżki ale z drugiej akcje w stylu "kto pierwszy ten lepszy" przepychanie, czatowanie pod sklepem zaraz po otwarciu - ja jednak wolę chyba normalne gazetki ![]() A jeśli już mówimy o babka, które kupują tylko dlatego, że jest promocja to kiedyś jak otwierali koło mnie Rossa była promocja na dezodoranty Isany i męskie i damskie za 2,5zł. Byłam z TŻ-tem i ładowaliśmy ich do koszyka sporo, ok.15 (dla wszystkich chłopów w rodzinie a ich pod dostatkiem ) podeszła babka taka ok 50 lat patrzy, że my bierzemy to stwierdziła: a jak takie tanie to i ja DLA SIEBIE wezmę
|
|
|
|
#4206 |
|
Kociara
|
Eeej, jestem zła na siebie, bo kompletnie zapomniałam o tym Syossie dzisiaj
Wczoraj dopiero do domu przyjechałam, a teraz już nie pojadę, bo musze do egzaminu kuć
|
|
|
|
#4207 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Dziękuję.
|
#4208 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w rossie półki z promocjami puste, poszłam po lakier to same nieciekawe kolory zostały, a po biżuterii zostało tylko wspomnienie.
|
|
#4209 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam w swoim małym R. po 9 i takich akcji nie było ;-) Było troszkę ludzi ale sie nie zabijali o produkty i z tego co widziałam to wszystko jeszcze było. Ja akurat z promocyjnych nic dziś nie brałam
![]() Czaję się na jutro na Sensodynę i witaminki ;-) a z kolejnych chciałabym mus Garniera, balsam Lirene MaXSlim, płukankę Colgate i nic poza tym Ale jak nie dostanę to żalu nie będzie
|
#4210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4211 |
|
Rozeznanie
|
Po raz pierwszy widziałam kolejkę przed Rosskiem, takim w którym zazwyczaj są puchy.
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w Rossie też ruch był dziś większy, ale żadnych dantejskich scen nie było
|
|
|
|
#4213 |
|
Raczkowanie
|
To ja się boje co to będzie w te dni kiedy będą promocje na podkłady (chociaż możemy być pewne że babcie na podkłady raczej się nie będą czaić i na tusze do rzęs) albo w sobotę na pędzle.... trzeba będzie w sobotę rano jechać do rosa
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4215 |
|
Zadomowienie
|
A to były musy czy balsamy?
![]() Balsamy u mnie też były w CND ale mi się zamarzył mus (one są w jaśniejszych opakowaniach) u mnie one były w normalnej cenie.
|
#4216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo ten Garnier mleko i miód to chyba balsam a nie mus
|
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś zrobiłam spore zakupy
z promocji tylko 2x dezodorant Dove Original i musze powiedzieć, że faktycznie jest dobry, przyznam, że bym nie przypuszczała..do tej pory uwielbiałam kulke Garnier, ale ona mnie tak długo w świeżości nie trzyma nabyłam szminke Rimmel Kate, ale żałuje koloru i lakier Manhattan pudrowy róż i jakiś podkład na wypróbowanie under 20 czy coś, bo Kiediska chwaliła ![]() a na zsk zamówiłam 60 oleju arganowego i makadamia
|
#4218 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Balsamy. Też je widziałam.
|
#4219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A podkład under twenty też mam i polecam tani a bardzo dobrze kryje i twarz się nie świeci tylko strasznie jasny więc nie dla każdego
|
|
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam 03, ale OCZYWIŚCIE nie było.. a ten 14 nie za bardzo do mojego typu urody pasuje ![]() zobacze rano jak będzie wyglądał ze świeżym makijażem, a nie takim po całym dniu, może jakoś lepiej.. ogólnie głupia jestem, bo zawsze nakręce się na szminke, a potem oddaje mamie, bo dochodze do wniosku, że moje kiepskie usta nie nadają się na szminki.. błyszczyki jasno różowe jedynie jakoś sensownie na nich wyglądają.. a tak to nic ![]() mówisz, że jasny? to mnie pocieszyłaś potestuje jutro ![]() (nadal nie wierze, że ten dove tak mi przypasował )
|
|
#4221 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już wiem, 16.99
Edytowane przez d0m1n1k4 Czas edycji: 2012-06-11 o 19:50 |
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
tak, ten
kuurcze chyba 16 zł
|
#4224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4225 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, używała któraś affinitone mineral? bo będzie w promo i się nad nim zastanawiam
na kwc ma różne opinie i nie wiem, czy warto... macałam go dzisiaj i wydaje się ok, ale jak przy dłuższym stosowaniu? chodzi mi głównie o to czy kryje i nie spływa?
|
|
|
|
#4226 |
|
Konto usunięte
|
A jak nakładacie płynny podkład flat topem z ET?
Mam taki z Pixie Cosmetics - do minerałów. Jestem ciekawa jak się nakłada płynny podkład nim. Metodą pikselowania, czy jakoś inaczej? |
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie najlepszy puder jaki miałam do tej pory. Mam cerę tłustą, skłonną do wyprysków, ale jednocześnie suchą i super matuje, a do tego nie eksponuje suchych skórek Dla mnie na plus, ale wiadomo - dla każdego służy co innego A i mam cerę bardzo jasną, a nie mam efektu maski Ja stosuję go z pudrem w kamieniu, i dobrze to wygląda.
|
|
|
|
|
#4228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4229 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam flat topa z ET i najpierw wklepuję delikatnie a potem wyrównuję kolistymi ruchami. Na nosie i brodzie tylko wklepuję ale bardziej intensywnie.
Kocham efekt jaki daje użycie tego pędzla Dzień po zakupie pobiegłam po ET do pudru i ten mniejszy (używam go do różu i bronzera) a mam zamiar dokupić jeszcze jeden do podkładu i dwa mniejsze (żeby mieć osobno do bronzera i różu plus jeden w zapasie). |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

Wczoraj dopiero do domu przyjechałam, a teraz już nie pojadę, bo musze do egzaminu kuć 

-47-48-49-50
i lakier Manhattan pudrowy róż