![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy to choroba czy co? Co mi jest?
tez mam sesje i nie moge się zmobilizować do nauki, ciągle jestem zmeczona, śpiąca a wypad na miasto na godzine już sprawia że jestem zmęczona
![]() tylko u mnie to trwa kilka miesięcy, jak zaczynam się uczyć to po pewnym czasie stwierdzam ża i tak się nie naucze i wogóle mi wszystko jedno czy zdam ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
No i ja już wiem, co mi jest.
Ciśnienie 86/60. Myślicie, że to bardzo źle, czy raczej dopuszczalne przy takiej pogodzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
czemu nie idziesz do lekarza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
... choć nie Westwood
|
A chce Ci się pić?
Miałam takie same objawy- ciągła senność... I okazało się, że mam cukrzycę ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
ja cisnienie mam zawsze w normie, jak mi mierzono to zawsze mowili ze wrecz idealne cisnienie. wiec nie to jest przyczyna. podejrzewam ze kawa, ktora wyplukuje magnez spowodowala jego niedobor bo ostatnio kawe pije litrami i to mooooooocna
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
![]()
Jak najszybciej zrób to badanie krwi, miałam takie same objawy i okazało się , że mam anemię.
![]() Teraz łykam regularnie żelazo i już czuję się lepiej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
ja też musze iść chyba do lekarza,ponieważ około miesiąca cały czas śpie i śpie,do szkoły chodze w piątek i sobote na popołudnie to to się budze,ale jak mam wolny dzień to tak wygląda wstaje o 15 pije kawe,a godzina 20,21 ide spowrotem spać i nie wiem co mi jest i nic mi sie nie chce,nie wiem co to może być,ale trzeba się przejść do lekarza bo na pewno nie jest to normalne
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to raczej nie to. Cukier mam 103 czegoś tam, sprawdzałam wczoraj. To jest straszne. Cały czas jestem zmęczona. ![]() EDIT: Myślałam, że to na górze, to też do mnie ![]() ![]() To do mnie, czy do założycielki wątku? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Mi też ostatnio cały czas sie chce spać, rano ledwo wstaje,w szkole cały czas ziewam a jak wracam ze szkoły to na nic nie mam ochoty tylko ide spać na jakaś godzine lub dwie ale jak wstaje po takiej drzemce to jestem jeszcze bardziej zmeczona i jeszcze bardziej chce mi sie spać.W przyszłym tygodniu mam kilka ciezkich sprawdzianow i kartkowek nie wiem jak ja sie czegos naucze.Chyba pojde do lekarza bo coraz bardziej mnie to niepokoi, robiłam badanie krwi i moczu jakies 4 miesiace temu i wszystko było dobrze wiec nie wiem co mi jest
![]() ![]()
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrobiłabym na Twoim miejscu morfologie z rozmasem + cukier . Poszłabym do lekarza i poprosiła o badania krwi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Można sobie zakupić w aptece jakiś preparat z lecytyną, albo witaminy z żeń-szeniem albo chociaż magnez z wit. B6. Ale żeby poprawa była odczuwalna trzeba to jakiś czas brać regularnie (np miesiąc)
![]()
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
A ja bym wszystko,czy prawie wszystko zwalila na pogode.Jest tak bzdiawo,za cieplo jak na zime,organizm jest oslabiony i narazony na infekcje.Jak jest mroz,to przynajmniej te bakterie nie maja takich doskonalych waronkow do rozwoju.Jest szaro i paskudnie,jeste niskie cisnienie,nie ma slonca...to dziala depresjogennie. trzeba miec strasznie duzo silnej woli i najlepiej jakies pewne zrodlo energii.Dla mnie to byl taniec dotychczas-po kazdych zajeciach po prostu wyfruwalam,buzka mi sie smiala i chcialo mi sie chciec. Niestety mam skrecona noge i musialam zrobic przerwe. studia mnie wkrzuaja,mam dosyc gramatyk historycznych,historii metodyki i roznych innych niepotrzebnych i nieaktualnych rzeczy.A jednoczesnie sie trzeba uczyc i nie mam czasu na jakies fajne ksiaski czy filmy,ktore dzilaja pozytywnie zawsze... Ostatnio postanowilam sie po prostu mocno wziac w garsc i po prostu sila woli zwalczyc smuta,stosuje terapie kolorem (w jedzeniu i ubieraniu),zapachy,po prostu troche na sile sie nakrecic ze jest pozytywnie,dnie coraz dluzsze,wiosna coraz blizej,sesja sie skonczy...i codziennie wydarza sie cos pozytywnego trzymajcie sie mocno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
tez mam tak,robiłam wszystkie badania jakie są mozliwe i nic nie wykazały...ehh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Lil' Hottie, a co to za praca, że tak Ci dodaje skrzydel? Oczywiscie jesli mozna sotyac.Ja ucze baletu dzieci przedszkolne,genrealnie daje to duzo radosci i satysfakcji,ale ostatnio glownie chce mi sie SPAC i w ogole odpoczac...
A poza tym podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałaś. Bardzo na mnie pozytywnie działaja świczeki zapachowe,sauna,aromatycz ne owocki.I w ogole maksymalnie duzo drobnych radości i każdą sie cieszyć od początku do końca. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Albo to po prostu duże zmęczenie albo problemy z ciśnieniem lub poziomem cukru we krwi. Iść do lekarza trzeba. Wystarczy jedna wizyta: zmierzy ciśnienie i zbadają poziom cukru we krwii glukometrem, ewenualnie zlecą badanie krwi na następny dzień. I już.
Lepiej wiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.