|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Mialam was poczytac ale nie dam dzis rady
![]() koncze zupke ogorkowa i czekam na mezusia, a najchetniej to juz bym sie polozyla |
|
|
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
Popołudnie spędziłam u teściów, zostałam trochę podkarmiona
Wpadłam, przeczytałam wszystko i uciekam spać. Dobrej nocy Dziewczyny! Gdyby któraś z Was była nadal chętna, to również mogę podać swój numer. Mogę to zrobić nawet na wątku publicznie, bo co komuś niepowołanemu po numerze telefonu, jak nie ma żadnych innych danych Tylko dajcie znać, czy jest jeszcze taka potrzeba, bo trochę się spóźniłam
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
magdaef mi możesz podać , po sąsiedzku
ja jakoś spania nie mam, ale to dlatego że pół dnia przespałam
|
|
|
|
#424 |
|
Wtajemniczenie
|
A o co chodzi z tymi nr??
A co do anonimowosci, to ktoras z was pisala o dziewcznie co miala kilka kont i "osobowosci. Tak to prawda, ja osobiscie udzielam sie na jeszcze jednym watku i "ona" tez u nas byla, tylko opienkunka, opiekowala sie 2 dzieci, nawet swoje zdjecia pokazywala, ale dosc szybko wyszlo ze jest troolem ![]() ![]() dlatego trzeba uwazac i ja osobiscie to tylko swoje zdjecia (takie widoczne z twarza) wstawiam ttlko w klubiku
|
|
|
|
#425 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie 5 kilo, więc po prostu je zjadłam, nie robiłam przetworów ![]() Cytat:
Ja do soboty muszę napisać zakończenie i wydrukować
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
numery podajemy sobie wzajemnie (kilka dziewczyn się zaoferowało że poda chętnym na PW) żeby w razie czego pisać sms albo dzwonić, jeśli coś by się działo, żeby laski z forum wiedziały co i jak z nami
np jak zacznie któraś rodzić to dzwonimy do innej i ona pisze to na forum ![]() a anonimowość.. ja swoich zdjęć na pewno nie dodam, tzn takich z twarzą numer można zmienić, ale twarz to już nie tak łatwo nie wiadomo, na kogo można trafić w sieci
|
|
|
|
#427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubie mrozone czeresnie tak sobie possac no i u nas wrzuca sie zamiast lodu do drinkow-ale to juz nie dla Ciebie takie zastosowanieCytat:
a ja sie tak najadlam ze az mi niedobrze i nie mam checi na nic juz dzis.nie wiem czy nie jem za malo...dzis na sniadanie zjadlam bulke wieloziarnista z szynka, jogurt i paczuszke czeresni.potem zjadlam w miedzyczasie nektarynke i banana.o 18 zjadlam obiad poltora kotleta schabowego i gore ziemniakow.dojadlam nastepna paczka czeresni i duza garscia orzechow solonych. kolo 21 zjadlam jogurt i czuje sie nazarta jak prosiak:/ a i jeszcze jadlam dzis zielony groszek kiwi sobie lezy do zjedzenia ale nie mam checi![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- co do prywatnosci to nigdy mi nie przeszlo przez mysl zeby ktos chcial zrobic cos z moim zdjeciem
|
||
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
marti ja wyznaję zasadę, że jak nie chce mi się jeść to zmuszać się nie będę
najważniejsze żeby codziennie trochę wartościowych rzeczy zjeść. Ja np ostatni posiłek jadłam dziś o 16, i nie czuję się głodna, więc nie będę się zmuszać. A czasem mam taki głód, że jem wszystko co popadnie, nawet o 11 w nocy
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
no ja ostatnio tez jadlam jak szalona a dzis nie mam checi.ide chyba spac
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
idz idz, sen jest najwazniejszy
ja jeszcze posiedze, bo godzinka i moj Mati bedzie, a jak narazie spac mi sie nie chce
|
|
|
|
#431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O jej. ale lachon, jak ty to zrobilas ze taka figurke zlapalas po ciazy...ile przytylas wciazy z laura...? Ja mialam taka fogure rok temu przed slubem moje piekne 48 kg przy wzroscie 166, ale juz dawno zapomniane przez zime doszlo 3 i kolejne 3 w ciazy, wiec mamy pokazny tłuszczyk;D , ale licze na to ze zrzuce jakos po ciazy. Jesli chodzi o te podszywania sie to powiem wam, ze to czesto sie zdarza, ja kiedys bylam na forum dla starajacych sie na kafeterii, ale tam juz takie cuda sie dzialy ze;/ jakis ktos podszywal sie za nas zakladal osobne konta na kazdego zeby wychodzilo ze to ten ktos pisze, bo tam na kafeterii jest tak z ejak ktos nie ma konta to ma pomaranczowy nick a jak ktos ma to czarny i on oczywiscie sie podszywal ze mial czarne wpisy, takich burd narobil jechal kazda dziewczyne z osobna ohydnymi perfidnymi tekstami,ze wkoncu powstal iny watek na forum zamknietym, tyle ze forum zamkniete to juz nie to samo bo juz osoby z zewnatrz nie mjaja wstepu i bylo nas raptem moze z 4 osoby. Ale ja to jestem pelna podziwu jak komus sie w ogole chce tak pisac i wchodzic codzinie na forum i wyzywac ludzi i w ogole, to juz naprawde trzeba miec nasrane w bani.
|
|
#432 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do numerow telefony, to ja tez chetnie moge podac
tylko ze u mnie bedzie juz zagranicny wiec raczej polecam sie dziewczyna co mieszkaja za granica Chociaz do ktorej wzielabym numer zebym dala znac jak juz urodze ![]() Marti chudzinko Ty jedna, jak dziewuszka wygldalas z Laura Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-06-11 o 22:50 |
|
|
|
#433 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale skoro to Ci pomaga... Kazdy ma jakis sposób na rozładowanie zlosci---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Ide spac moje kochane! Samych miłych snów wam zyczę. Do jutra
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc martaj9
ja w dalszym ciągu oczy mam jak pięciozłotówki, zero zmęczenia...
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
i znow mnie zawstydzaja
dziekuje za mile slowa wciecie mi zostalo na szczescie ale z nim mam problem czasami bo czesto ciezko mi kupic cos fajnego dopasowanego na gore.Lonia nie przytylam duzo bo niecale 9kg a moje schudniecie spowodowane bylo samotnym macierzynstwem i problemami jakie mialam-stres swoje zrobil.ja nawet teraz nie mialam takiego plaskiego brzucha jak wtedy:P ale za to pupa byla a nie kosci skora powleczone.jednak jak urodze malego to chcialabym miec brzuszek bez cellulitu i chyba pojde gdzies na fintesik albo w domku bede brzuszki robic ![]() DeKajka a co mi sie ubyduralo ye Tobie okulista nie poywolil na naturalnz porod
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wlansie dzwonilam i pytalam czy tam spi, bo jeszcze ponad godz jazdy do domu wiec chwilke poczekam
|
|
|
|
#439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ps. Od soboty się z nim nie widziałam dalej. landii i Today - to gdzie to Wasi TŻci pracują ,że do tak późna ? [ jeśli można spytać]
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
|
#440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Austine najwazniejsze ebys dbala o siebie i maluszka. Moj mezus jest managerem buticku w samym centrum Londynu i niesttey dzisiaj musial zamknac sklep, a sklep dla klientow otwarty az do 20
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
mój w firmie transportowej
czasem na magazynie, a czasem jeździ dostawczym autem po polsce i niemczech ![]() dziś akurat na magazynie, ale to dlatego że szef zwolnił całą jedną zmianę, i teraz Mati musi robić nadgodziny i ma dziwnie poukładane zmiany - dziś np od 16 do północy a w soboty to nieraz jedzie na 6 rano i wraca o 10 w niedzielę ale kasa dobra, nawet bardzo, więc nie możemy narzekać
|
|
|
|
#442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tez nigdy takiego brzucha nie mailam plaskiego wiec naprawde masakra ale wciecie cudneja marti jem tyle ile mam ochote, nie mysle czy za duzo czy za malo, czasem mam dzien ze mi tak niedobrze ze tylko w siebie wmuszam kaszke dla dzieci z witaminami zeby cos bylo pozywnego i na obiad pyrki z twarozkiem i ko niec a czasem jem od rana jak slon co chwile ![]() teraz np mimo ze zjadlam godzine temu drugi obiad jem sobie kanapke z feta ![]() co do zdjec na wizazu, ja nie mam jakichs oporow, wydaje mi sie ze was juz znam hehehe poza tym na facebooku etz umieszczam, nie wiem po co by byly moje zdjecia bo ani tam nagosci nie ma co do tego bo ktoras pisala ze nie ma zboczenia ze facet leci na cięzarne:d czy jest nei wiem ale ja nie jestem zbyt pociagająca zwłaszcza jak mam wzdecia i wogole problemy jelitowe rzygajaca kobieta to raczej malo erotyczny obiekt![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
No niestety coś za coś . A szkoda ,że pieniażki nie spadają razem z deszczem
K pracuje też od 6 ,a wraca czasami dopiero po 20 . A fizycznie niestety pracuje wiec no nie powiem żeby zmęczony nie był.... Aaaa...o co chodzi z tym całym KLUBEM ? PS. Jutro ide na wymaz ;|
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
no moj Mati akurat chwilowo jest praktycznie jedynym zywicielem rodziny, bo moja kasa to wrecz bym powiedziala "stypendium"... no ale dzięki tej pracy dajemy sobie rade i nie musimy zyc na kredyt
obiecałam sobie ze kiedys bedziemy miec tyle kasy, ze kupimy dom, wakacje na majorce, gromadka dzieci i super auto i dotrzymam tej obietnicy trzeba zaczac od podstaw, zeby potem sie dorobic, a w polsce ciezko moze wyjedziemy kiedys, nie wiem ale jak narazie chcemy sprobowac tutaj zyc
|
|
|
|
#445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Landii - nawet aż tak daleko nie mieszkamy od siebie musze Ci powiedziec
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia Edytowane przez ausente Czas edycji: 2012-06-11 o 23:25 |
|
|
|
|
#446 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wam powiem ze moj M. teraz pracuje jakby "umyslowo" jest odpowiedzialny za sklep, zamnienie, otwarcie itp (oczywiscie z presja porozumieewania sie po angielsku) i wraca bardziej zmeczony psychicznie niz kopal doly na budowie, az czasami nie mopge na niego patrzec tak mi biednego zal
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zasilki w polsce tez nie ma co liczyc, bo za 468zł (jak je dostaniesz) to tez nie wyzyjesz z dzieckiem kurcze, moja siora w norwegii za sam pobyt dostaje zasiłki. i za to ze dzieci sie ucza, tez dostaje kase. do tego dwie wyplaty, stac ich na wszystko. zyjemy na jednym swiecie, a nasze kraje tak sie roznia... to jest chore ![]() ausente skąd jestes?
|
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#449 |
|
Wtajemniczenie
|
Landi to fak ze zagranica Ci pomoga w szcseagolnosci jak masz dzieci a w Polsce co dostaniesz moze 48 zl rodzinnego
Czarnnamadonna caly garnek czeka na Ciebie ja zawsze taki smak na ogorki i kapuste mialam a teraz w ciazy, mam smaka ale jak ugotuje to juz mi nie smakuje
|
|
|
|
#450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolezanka ze studiów miesięcznie ze wszystkeigo dostaje ponad 2000 zł + kasa ktora ona zarobi i jej facet a jestem z Żor
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia Edytowane przez ausente Czas edycji: 2012-06-11 o 23:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

Wpadłam, przeczytałam wszystko i uciekam spać. Dobrej nocy Dziewczyny!
Tylko dajcie znać, czy jest jeszcze taka potrzeba, bo trochę się spóźniłam 

Ale nie 5 kilo, więc po prostu je zjadłam, nie robiłam przetworów 

*
28.08 2010 Nasz Dzień
dziekuje za mile slowa