|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 19
Cytat:
Darmowo przenieść można. Ale skoro chcesz na kartę to już inna bajka
|
|
#2732 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
a ciekawe tez jest, że jako ostatnia się wpisałaś
Fajna ta stronka co sie wpisuje zgłaszające się, a jakie emocje jak losuje![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tego co wiem inne sieci na kartę tak nie mają i też łatwo temu zaradzić rejestrujesz numer u obecnego operatora, a potem przenosisz do Play (i uruchamiasz taryfę Play Fresh)
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ladne zakupki ![]() W super pharmie krem-żel do mycia do cery atopowej (nie mam atopowej, ale moja cera baaaaaardzo lubi ten żel), szampon klorane, żel do flouryzacji zębów. W rossie: gąbki co Jamapi polecała i środki do prania. W douglasie, kolejny lakier pachnący (ten: http://lakierporazenty.blogspot.com/...cy-lakier.html) , płyn do demakijażu douglas, i kilka tabletek do kąpieli dla stóp i rak No i założyłam u nich kartę i dostałam mnóstwo próbek
|
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Abonament się bardziej opłaca- bo np. teraz masz darmowe rozmowy do każdej sieci. Można też- pytałam o to w sobotę kumpla, który jest kierownikiem salonu firmowego w Kraku |
|
|
|
|
#2737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami się uda![]() Cytat:
W maju minął rok od tego jak ostatnio kartę kupiłam a dzwonię i piszę nadal
|
|
#2738 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
nigdy karty na 25 zł nie wygadam |
||
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i kumpel mi mówił, że generalnie kończy się produkcję telefonów z normalnymi klawiaturami, wszędzie będzie zastępowana dotykówkami. |
|
|
|
|
#2741 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
rok? To super... A za tel normalnie sie płaci, czy juz miałas swój? R ostatnio sobie kupił galaxy i jest boski w porównaniu z moja nokia, ale szkoda mi kasy duzo wydawać, to zawsze do abonamentu dobieram co 2 lata..
|
|
|
|
#2744 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
(tyle że on miał jedną z tych pierwszych więc w porównaniu do obecnych to strasznie muli) ale w końcu jakimś cudem się na niego zdecydowałam i coraz bardziej mi się podoba Cytat:
no i oczywiście tak jak Despa pisze, telefony za grosze
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i kupowałam normalnie, w sklepie Ale biorąc pod uwagę, że sieci nie chciałam w tamtym czasie zmieniać (byłam głupia, zakochana i z tżem za darmo nawijałam ) nie opłacało mi się umowy nigdzie podpisywać.
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
żyję idę nadrabiać - choć mieszają mi się literki
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
ale u nich też- to nie orange, że dostajesz wybiorczo dwa modele. Telefonów w sroc- a i cenowo Ci sie opłaci- bo wyjdzie taniej niz media, albo możesz kupić droższy sprzedać i kupić inny i jeszcze na tym zarobic.
|
|
|
|
#2750 |
|
Wtajemniczenie
|
Standardowo uwaliłam egzamin
No i dokładnie przez 2 mendy napotkane na drodze uwaliłam, bo wymusiłam 1 przypadek był taki że wyjeżdżając z wordu muszę skręcić w lewo przepuszczając jadących z góry... i z góry jechał koleś co co chwilę zmieniał zdanie, raz że skręca w prawo [mogę jechać] a raz że jedzie prosto [muszę go puścić] i migał - nie migał - migał - nie migał - migał -migał - migał to głupia myślałam, że faktycznie skręca i ruszyłam a ta menda wyłączyła migacz i pojechała prosto a ja dostałam po hamulcu - no ale egzaminator widział, że menda i dalej mnie puścił. 2 przypadek był taki, że znowu w lewo miałam skręcić. Jechałam długość ulicy i ciągle widziałam zielone na tych światłach co skręcić miałam. No i wjechałam na końcówce zielonego [bo auto za mną co jechało już stanęło] i ustawiłam się za autem co po skręcie w lewo stanęło przed pasami. W tej samej chwili koleś podjechał do mnie z prawej strony [powinnam go puścić bo jest przepis że jak się skręca w lewo to puszcza się jadących z naprzeciwka prosto i jadących z naprzeciwka skręcających w lewo]. No ale wniosek był taki i mój i egzaminatora że ten koleś nie miał zielonego już i nie powinien wjechać na skrzyżowanie, no ale spotkaliśmy się i teoretycznie on miał pierwszeństwo więc mu wymusiłam [co z tego że ja już stałam a on dojechał]. No i tu brakło mi szczęścia, bo gdyby koleś co się przed przejściem zatrzymał się nie zatrzymał to bym gładko przejechała No i znowu pod koniec uwaliłam Ale skupiam się na tym co mi powiedział egzaminator [pogrubione] i to mnie na duchu podtrzymuje bo mam świadomość że nie zagrażam nikomu na drodze i potrafię jeździć
"FITNESS ZMIENIA CIAŁO, ZUMBA® ZMIENIA TAKŻE DUSZĘ." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2012-06-11 o 22:30 |
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mykam jeszcze do klubu i dobranoc
|
|
#2752 | |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej korzystne dla portfela.Wronia wklejam link do kiecek- boskie są niektóre( musiałabym dużo linków wrzucić) http://www.promod.eu/dresses/index.html |
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Wronia
Kolorowych
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Neyra, dostałaś priva?
|
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
podróż minęła fajnie , poza momentem za Krakowem a przed Tarnowem jak zaczęło tak masakrycznie lać, że nie było nic widać i wycieraczki nie nadążały..
dziś już obskoczyłam miasteczko i zakupki - potem u rodzinki byłam poodwiedzać wypiłam z kuzynką flaszkę grapefruitowej wódeczki a potem z kuzynem Danielsa z colą mam szmera ale fajnie jest kocham to miejsce i tych ludzi....
|
#2757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ty chyba te kosmetyki jeść będziesz Cytat:
Cytat:
Nie stresuj się samym wynikiem, w życiu wiele rzeczy przychodzi nam z wielką trudnością, ale jaka radość jak już je osiągniemy |
|||
|
|
|
#2758 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ale ja się się nie przejmuję wynikiem bo mam świadomość że potrafię jeździć, mnie po prostu wkur.... wkurza ilość wywalonej w to kasy
"FITNESS ZMIENIA CIAŁO, ZUMBA® ZMIENIA TAKŻE DUSZĘ." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2012-06-11 o 22:59 |
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
lecę spać....
dobranoc Wam wszystkim ![]() zboczonych, |
|
|
|
#2760 | ||
|
|
Cytat:
http://www.promod.eu/dresses/smart-d...200200075.html http://www.promod.eu/dresses/smart-d...200011541.html http://www.promod.eu/dresses/smart-d...200071075.html Cytat:
jejku oczyska mi się zamykają,zaraz pójdę lulu
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

Darmowo przenieść można. Ale skoro chcesz na kartę to już inna bajka

Moje pierwsze rozdanie!
Fajna ta stronka co sie wpisuje zgłaszające się, a jakie emocje jak losuje

(tyle że on miał jedną z tych pierwszych więc w porównaniu do obecnych to strasznie muli) ale w końcu jakimś cudem się na niego zdecydowałam i coraz bardziej mi się podoba
żyję idę nadrabiać - choć mieszają mi się literki