|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Oj Laski,
dopiero witam się w kolejnej części
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
ze szkoły?
na jakiej zasadzie to działa? bo coś o tym słyszałam ale to chyba o studia chodzi
|
|
|
|
#453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
aaa
no to szkoda, bo M zaocznie chce iść do szkoły, bo ja i tak będę siedzieć z malcem tylko on chce jakiegoś technika zrobić jeszcze
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
ok, pora spać
bo jak M zobaczy że nie śpię, to mnie zjedzie z góry na dół buziaki, do jutra
|
|
|
|
#457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Landii - Dobranoc
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
poswiecilam sie i jeszcze nie spie tylko po to by sie wykapac:d [pierwszy raz od poltora tyg w wannie a nie przy zlewie w kuchni
jestem mega happy i moge isc spacdobranoc
|
|
|
|
#459 |
|
Rozeznanie
|
Hey dziewczynki. Pędzicie jak oszalałe i mimo, że byłam z wami cały dzień, rano do nadrobienia chyba z 6 str.. Nie dam razy zacytować, bo jest tego zbyt wiele.. Po numer się zgłoszę tylko odszukam postu z listą chętnych. Mam nadzieje, że najwcześniej te numery będą nam potrzebne jesienią
Jutro wizyta-dziewczyny czy wam też te dni dłużą się w nieskończoność?? Czy to dlatego, że siedzę sama Muszę zapowiedzieć mężowi, że to ostatni wyjazd, bo mam dosyć siedzenia samej w domu.. Jeszcze ta pogoda- raz deszcz, raz słońce.. Na dodatek nie mamy ciepłej wody- niby info na klatce wisi, że nie będzie od 9 do 14 od poniedziałku do środy, ale nie było wczoraj CAŁY DZIEŃ, dziś też nie No ale zmywanie naczyń czeka mnie w zimnej wodzie.. Lub będę gotować
"Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie.. " Nela - Kocham Cię Córeczko !! Edytowane przez Kasia_11_83 Czas edycji: 2012-06-12 o 07:32 |
|
|
|
#460 |
|
Zadomowienie
|
Heeej
oszalały gaduły: 16 stron!!! Zanim zacznę nadrabiać, to przywitać się chciałam Siedzę już nad inką i prince polo (na rozgrzewkę), a na śniadanie mam pychaa bułkę z pieczarkami, najsmaczniejszą w mieście. Kupiliśmy wczoraj po dwie, na kolację, ale po jednej mieliśmy naprawdę dość. Więc została mi na rano Jedliśmy obiad w sphinxie i to był koszmar, mąż mi tak zachwalał, a mnie to kompletnie nie smakowało - miałam nauczkę, że trzeba było w domu jak Bóg przykazał pokucharzyć. Dziś nie sama, a z synkiem, bo wyjątkowo nie poszedł do przedszkola. Więc trochę z nim, trochę w garach (pomidorówka i gulasz), trochę z Wami i poleci. Też już odmierzam czas do piątkowej wizyty. Jutro zaś na badania - krew i mocz. Nie lubię, bo na czczo trzeba. Ale mam nadzieję, że wyniki mnie ucieszą ![]() Kasiu współczuję braku ciepłej wody Miłego dnia życzę wszystkim, kciuki za wizyty , jeśli dzisiaj są. I lecę nadrabiać.
|
|
|
|
#461 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie mam kompletnie pomysłu na obiad, bo wczorajsza młoda kapusta wylądowała w kibelku- taki mam talent kulinarny Może zrobię kotlety sojowe z ziemniaczkami i jakąś surówkę- przynajmniej tego nie da się zepsuć A o wodzie to nawet nie mów.. Dobrze, że mogę wykąpać się w pracy, bo tak w zimnej 3 dni to dramat ![]() Mój plan na dziś ogranicza się tylko do oglądania meczu o 20.30 chociaż boję się, że usnę w połowie, tak jak na każdym innym. Wczoraj poległam w 70 minucie meczu Ukraina - Szwecja.Mąż dzwonił - główka go boli, bo wczoraj popił z innymi trenerami Biedaczek![]() Za godzinkę do domku, zajadę jeszcze na jakieś zakupki. No io muszę wam powiedzieć, że waga systematycznie idzie w górę mimo, że nie jem szczególnie dużo. Dziś rano 56,5 kilograma, czyli na półmetku mam +3kg. niby nie wiele, ale to dopiero początek Boję się, że strasznie się roztyję
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 kg to niewiele na półmetku, ja w poprzedniej ciąży przytyłam 20 kg teraz mam nadzieję bedzie mniej, bo jutro kończę 16 tydzień, a mam +3kg, więc chyba kolejnych 3kg w 4 tygodnie nie przytyje
|
|
|
#463 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie z wami bardzo serdecznie!
U nas słoneczko i jest ciepło. Mąz wyprawiony do pracy a potem na zakupowe szaleństwo kosmetykowe
|
#464 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana i ja
![]() szykuje się i idę do szpitala na wymaz. Wrr nie lubie takich rzeczy !
|
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam
Przeraziłyście mnie tymi opowieściami: a) o zboczeńcach i gwałcicielach, b) internetowych psychopatkach ![]() ![]() ![]() Kasiu też czekam na mecz I nie przejmuj się wagą, na zdjęciu taka laseczka, jestem pewna, że wrócisz do formy raz dwa U nas dziś pochmurno i zapowiadają burze ![]() Kupiłabym sobie jakiś fajny lakier do paznokci, kolorek jakiś fajny, polecicie coś? |
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
melduję się w ten piękny poranek zwarta i gotowa do pisania z Wami ![]() Wczoraj jak się położyłam miałam kryzys, myślałam że pierwszy raz od kiedy jestem w ciąży zwymiotuję. Nie mogłam znaleźć sobie miejsca. Mati wrócił, położył się koło mnie (była 1-sza już) a ja jednak doszłam do wniosku że to głód no i żarłam do 3 w nocy jabłka i brzoskwinie (wreszcie dorwałam )Zaraz M jedzie na bazę bo musi papiery jakieś dowieźć, a ja biorę się za... leżenie ![]() Ciepła woda to jeszcze pikuś, ja ostatnio nie miałam prądu Bo zachciało nam się frytek i mi frytkownica zwarcie zrobiła a kiedyś to 3 dni prądu nie było i rybki wszystkie zdechły
|
|
|
|
#467 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj witamy sie troszke wczesniej .. czasem trzeba popracowac
![]() Przezylam szok .. wchodze na wagę a tam 65 kg ![]() Skad tyle ? Przeciez jem cały czas tak samo i tyle samo .. Matko chyba musze zaczac sie zdrowiej odzywiac bo z tego wynika ze przybylo mi w ciazy juz prawie 8 kg ![]() Cytat:
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc Gaduły !!!
Nadrobiłam wszystko, ale za dużo było do cytowania Marti- jaka laska z Ciebie !!! Z malutką wyglądałyście pięknie! Mam nadzieję, że po porodzie również szybko uda mi sie wrócic do formy ![]() Czarnomadonna- Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!!!!!!! Spełnienia marzeń i wszystkiego czego zapragniesz ! Zaraz podeśle dziewczyną mój numer tel. Widziałam listę chętnych tylko muszę ją odszukac ![]() Dzisiaj jadę do Trójmiasta. Muszę dowiedziec się, czy przeszłam plagiat i recenzenta oraz złożyc zdjecia i wszystkie dokumenty do obrony. Tak więc dzisiaj znowu zalatany dzień. Później idziemy z mężem na mecz do znajomych.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj koszyczek kupiliśmy |
|
|
|
|
#471 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi ubrań póki co nie brakuje, bo ostatnio kupiłam kilka rzeczy, no i sprzed ciąży jeszcze dużo jest dobrych, ale też chciałabym kupić jakieś fajne spodenki i spódniczki na lato.. No ale co później z tymi ciuchami?! Szkoda mi kasy Ale lakier sobie kupię- taki neonowy róż i zielony.Mam już upatrzone, dobrze, że mi przypomniałaś Cytat:
![]()
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Aha . zapomnialam .Dzisiaj zaczynamy 19 tydzien a za tydzien wizyta i USG połówkowe
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ze zmywaniem jest kłopot wczoraj Mati na patelni robił mięsko, wrzucił patelnię do zlewu, ja powiedziałam że pozmywam po obiedzie. No i ta patelnia tak na mnie zadziałała, że zrobiło mi się słabo i niedobrze straaasznie odrzuca mnie od zapachu mięsa, już czasem mam dość tych ciążowych dolegliwości może mój Kuba będzie wolał warzywa od mięsa, tak jak mamusia kiedyś i w sumie teraz w czasie ciąży też ![]() a ja stanęłam na wagę, waga już 6kg na minusie pokazuje już powoli mam tego dość... Prawie połowa ciąży a ja dalej chudnę Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-06-12 o 08:45 |
|
|
|
|
#478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() klaski : i trzymam już kciuki za wizytę. Może jakimś cudem wyskoczy twoja wymarzona dziewuszka A kilogramów faktycznie sporo.. Będziemy miały co robić po ciąży ![]() ![]() Witam i ja
|
|
#479 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kochane!!!!
Marti, dziękuję Ci serdecznie za wiadomość. Na prawdę przepraszam Was, że się nie odzywam tak dużo, ale po prostu.... nie mam czasu. Wreszcie doszłam do siebie po szpitalu. Czuję się rewelacyjnie i ten dobry okres próbuję wykorzystać. Troszkę pracuję w domu, sprzątam, spaceruję. Weekend spędziliśmy na wsi, tak więc na prawdę rzadko kiedy mam czas, żeby Was nadrobić (a piszecie jak szalone :P ). Ja czuję się bardzo dobrze, dzidzia chyba też, chociaż wciąż jeszcze nie doczekałam się kopniaczków ![]() Za 2 tygodnie idziemy na USG połówkowe. Może uda nam się poznać płeć, chociaż tak szczerze mówiąc, to nie zależy mi tak bardzo. ![]() I to chyba tyle. Obiecuję, że jak znajdę więcej czasu, to nadrobię Was co do postu (skończyłam na II części, więc trochę tego jest). ![]() Paaa i trzymajcie się cieplutko!
|
|
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

tylko on chce jakiegoś technika zrobić jeszcze

, jeśli dzisiaj są. I lecę nadrabiać.
chociaż boję się, że usnę w połowie, tak jak na każdym innym. Wczoraj poległam w 70 minucie meczu Ukraina - Szwecja.

teraz mam nadzieję bedzie mniej, bo jutro kończę 16 tydzień, a mam +3kg, więc chyba kolejnych 3kg w 4 tygodnie nie przytyje
Adam 18.11.2012
28.08 2010 Nasz Dzień

Wczoraj koszyczek kupiliśmy 
klaski :