|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Dla wszystkich solenizantów najlepsze życzenia
Seona u nas zawsze po kleiku kukurydzianym jest mega ku.pa. A nie! Przepraszam - stolec Dlatego w żadne słoiczki się nie bawię i nie pomogę niestety.
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie czeka przeprawa z powrotem do lozeczka na cale noce
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Zadomowienie
|
witajcie kofane moje
nie dam rady nadrobić 20 stron więc proszę o streszczenie ważniejszych wydarzeń od piątku widzę Siostro, że stracilam miejsce lidera w rankingu
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
moj nawet nie gaworzy, a gdzie do tego
narazie przerzucil sie z plucia na ''eeeee''
|
|
|
|
#3276 |
|
Zadomowienie
|
przez całe zamieszanie z chrzcinami, gośćmi itp. nie podawałam Biance Lactulosum i jest juz efekt
koopa trouble powrócił ale dzisiaj juz po syropku, więc mam nadzieje ze się ruszy ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- a u nas słoneczko
|
#3277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie u mnie od wczoraj lepiej po tych śliwkach z Gerbera. Ale kiedyś ją zaparło i te Gerbera nie pomogły. Ostatnio wypróżniała się 5 razy dziennie oddając po kawałku stolca, zamiast raz a dobrze ![]() Uff, ciężko się pisze w takim tonie ![]() Cytat:
Powiedz jak się spisuje?Cytat:
i nieraz nawet się rozbierze ale ma na sobie ten biały podkoszulek Ja lubię zbliżenia jak wyskakują np. do główki i wtedy widać na spokojnie bicepsy i ramiona Wogóle na punkcie sportowców mam fioła. Mój chłop wieeeele lat grał w koszykówkę, chwilę nawet zawodowo Wogóle, wiecie, że on wykłada na wyższej uczelni. Ma opinię fajnego wykładowcy, studenci specjalnie chcą się do niego przepisywać, do grupy do magisterki bitwa pod Grunwaldem (z tym, że przecież to ja będę sprawdzać i poprawiać te magisterki!!! ), ale nie jest taki, że wszystkich puszcza i wszystkim zalicza W końcu na drugim kolokwium bezczelnie wzięła zeszyt na kolana i odpisuje!! I tak zagląda sobie No zero IQ?!? Przecież widać zeszyt na kolanach Więc mąż stanął sobie przy jej ławce, a ona zeszyt pod ławkę, tak do góry Dwóje dostała taką wielką. Biedni byli Ci, co siedzieli koło niej, bo nie mogli nic odpisać Ale on pamiętam kto to i im trochę podwyższył ocenę![]() No jak można tak bezczelnie odpisywać!! W taki głupkowaty sposób |
|||
|
|
|
#3278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to ja mam inny niekapek tt, ten mi sie nie podoba a ty co taka kulturalna? Wylamujesz sie z naszego patologicznego kregu? ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3279 |
|
Zadomowienie
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Na TVP 1 o 20.35
|
|
|
|
#3281 |
|
Zadomowienie
|
Seona zazdroszczę wypadu z koleżanką
ja zauważyłam że od kiedy urodziłam dziecko koleżanki jakoś o mnie zapomniały...przykro mi z powodu koleżanki... ehhh trzymam mocno kciukasy zeby wkońcu się jej udało ![]() nettka_ ja właśnie taki włochaty dywan widzę u nas w pokoju podzielę się przepisami jak będę mieć trochę więcej czasu (czytaj jak Filip śpi pisać tu na forum czy w klubie???albo zeskanuje wszystkie bo przyznam że pisania byłoby sporo ![]() Magdalena512 fajny dywanik też by mi kolorystycznie pasował ![]() muffinka90 kawałek swojej działeczki to dobra rzecz ja muszę tżta zmotywować zeby choć troszkę trawki dla młodego zasiał Jagooda_ ja też się na ogródku nie znam ale tż babcię na wsi ma więc wie co i jak ja też mam kilka żył na nogach babcia też ma żylaki więc mnie prawdopodobnie też to czeka... mnie po ciąży nogi schudły (ważę 8 kg mniej niż przed ciążą) ale cycki i brzuch spore ...domi7ks mnie juz kilka razy brzuch jak na @ bolał ale nadal nic i powiem szczerze ze podoba mi się tak jak jest ![]() elf27 Filip też jeszcze nie mówi ani mama ani tata dominej za miesiacepokszyfka gratuluję przespanej nocki ... u mnie to chyba nigdy nie nastąpi ... witam ![]() milao być dziś tak ładnie... rano jak wstałąm świecił osłoneczko a teraz zachmurzone ... mam nadzieję ze nie będzie padać ![]() oglądałam wczoraj program "uwaga" i się poryczłam...co się dzieje z tymi ludzmi ... jak można tak mówić o swoim dziecku... nie dziwię się że rodzina podejrzewa tą dziewczynę po tym co mówiła.... ehhhh co się ☠☠☠☠a na tym świecie dzieje idę wieszać pranie i gotować Filipkowi obiadek ... zobaczymy czy zje ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
szlag mnie zaraz trafi, godz usypialam, pol h spal
|
|
|
|
#3283 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkim solenizantom
![]() ![]() klask i:![]() :roza :owieczko to czekam ![]() Ja mam nad morze ok. 30km i w każdej chwili mogę jechać
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3285 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- princ juz mi lepiej, mlody sie chichra i wsadza mi palce w oczy, jak tu sie zloscic
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3288 | |
|
Wtajemniczenie
|
o kurde
Cytat:
myślałam, że to zasługa jabłuszka ale Olusia wyprowadziła mnie z błędu... może po prostu za mało narazie je tej kaszki i marchewki-zapieraczy ![]() a to super, że chwilowe ale masz super..... ale za to w góry daleko ![]() i dziękujemy za życzenia lecimy na przedobiadek ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- muff
|
|
|
|
|
#3289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko czasem mi smutno...a co do usypiania to ja też ma tak czasm usypiam 30minut śpi 15
|
|
#3291 |
|
Wtajemniczenie
|
Śpi
|
|
|
|
#3292 |
|
Zadomowienie
|
Witam mamusie, nie wiem czy ktos o mnie pamięta, ale nie odzywałam się prawie tydzień
szokkGratuluje miesięcznic ![]() ![]() klask i:Strasznie zdenerwował mnie wątek mamuś wszechwiedzących, które wzorują sie na dr google, dla przykładu według dr google moje dziecko jest obłożnie chore i powinno być cały czas w szpitalu, bo mało przybiera na wadze i na dodatek alergik Lece czytać co u Was się działo |
|
|
|
#3293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3294 |
|
Zadomowienie
|
Princesko przez Ciebie jakiś
muffinko mi też posypało się dużo koleżanek - widac jakie to były koleżanki, według nich jestem już matką, to wyjść nie mogę, pogadać o głupotach nie mogę i siedze tylko w pieluchach i rzygach. Mam nadzieje, że same będą kiedyś mamami i zobaczą, że mieć dziecko to nie znaczy sznurek na szyi . Piotruś to nacudowniejsza istota na ziemi,a koleżanki jak nie te to inne bedą, ważne że moja przyjaciółka ma normalne podejście i nie przeszkadza jej mój synek ![]() A ja tam szcyzpać sie nie będę była u nas dzisiaj cudnnaa koopaa, mały przez 3 dni robił zielone i nie mogłam skojarzyć po czym (okazało się, że to po truskawkach które zjadłam w minimalnej ilości, bo max 10szt na dzień) |
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
bo to bez sensu nie jeść po 18.
bo jakie masz uzasadnienie by później nie jeść? można jeść na 2-3 godziny przed snem,ale lepiej zjeść wtedy jakieś białko,warzywa,a nie chleb,majkaron,słodycze,o woce
|
#3296 |
|
Wtajemniczenie
|
Mola na pewno nie tylko ja o Tobie pamiętam
Cieszę się, że dzięki mnie uwolniłaś w sobie boginię sesese |
|
|
|
#3297 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny tak próbuję Was doczytać od kilku dni i ciągle produkujecie tyle, że jestem w tyle
jaki rym ![]() Ale muszę się pochwalić, że Lenka zaczęła od trzech dni pełzać do przodu także gdzie chce to już sobie dopełznie i zaczęła mówić, tzn. da da da, nie i jak to mówi mój TZ - mówi TATA tylko o parę ta za dużo ![]() Co do koleżanek to u mnie w PL to jakoś tak z 4 najlepszymi ciągle utrzymuję kontakt ale one w międzyczasie też urodziły dzieci także fajnie, a teraz w sierpniu będę w PL i robimy sobie wspólną 30 bo znamy się od podstawówki, od 4 klasy, taką paczką byłyśmy i tak się złożyło, że do LO z 2 też razem do klasy chodziłyśmy tylko na studia już każda gdzie indziej ale kontakt jest cały czas mimo, że daleka między nami droga ![]() A tutaj to same mamy w zasadzie i takie koleżanki z braku laku jak ja to mówię ![]() Piosenka super - tak bycie mamą to teraz moja kariera A w ogóle jak się czujecie z tym, że musicie siedzieć w domu z dziećmi bo mi już 5 rok tak leci ![]() MOj TZ wczoraj był zmuszony uśpić Lenkę na rękach, bo bardzo płakała w łóżeczku i fakt, przyznaję że zrobiłam to złośliwie, żeby mu pokazać jak to jest jak on to robi, tzn. usypia ją i w pewnym momencie pocichutku mnie woła, byłam w pokoju obok, wchodzę do niego i na cały głos pytam Co chciałeś??? oczywiście Lena głowa go góry i się rozgląda hi jego mina bezcenna sesesesese
Edytowane przez agulan82 Czas edycji: 2012-06-12 o 10:13 |
|
|
|
#3298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sesesesese
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
jak sprawdzacie czy dzicku idzie ząbek?bo ja nie mogę małej w paszczkę zajrzeć-nie daje i już,a chciałam zerknąć czy może coś juz idzie co mi piers masakruje czy jeszcze nic
Agulan,a tż tak robi jak Ty usypiasz??to ma chłop nauczkę
|
#3300 |
|
Zadomowienie
|
Agulan a TY
Pomimo, że siedzę w domu to pracuję również w domu (e-sklep ma te plusy bycia we domu) Czasami mam serdecznie dość, w sklepie dużo się dzieje, że czasami nie wyrabiam, a jeszcze jak dojdzie marudny dzień, to wieczorem padam na twarz, ale cieszę się tym czasem spędzonym z małym, bo wiem, że gdybym poszła do "normalnej" pracy, czyli wychodzę rano z domu, a wracam popołudniu to wiele rzeczy by mnie ominęło, a tak jako pierwsza widzę, np, że mały zacząl pełzać, raczkować. Te chwile są dla mnie bezcenne, ale do ludzi garnę się niesamowicie, przeważnie co drugi dzień mamy wyjście z małym, jedziemy do biura, a tam małym zajmuje się moja mama, a latam po magazynach i szwalni ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Dygotko mnie mały podszczypuje po cyckach od 3 dni, myślałam , ze coś mu wylazło, a tam jak było pusto to nadal jest pusto ![]() Princeska kochana jestes |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

Dlatego w żadne słoiczki się nie bawię i nie pomogę niestety.

koopa trouble powrócił
No zero IQ?!? Przecież widać zeszyt na kolanach

tzn. że chce do Ciebie na ręce czy jak? 
wybaczcie, ale muszę zapytać

juz mi lepiej, mlody sie chichra i wsadza mi palce w oczy, jak tu sie zloscic