|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
Cytat:
odmawiam 2 intencje....i tak mi się wydaje że jedną za mnie ale ona dziś ma 13 dzień Cytat:
I TY brutusie przeciwko mnie?? nie strasz mnie toporkiem bo w końcu się przejade do tego Krakowa :P:P [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34654686]Agatka, tak bardzo się cieszę... [/QUOTE]![]() Kochana ![]() ![]() Ja WAM wszystkim mocno kibicuję.....zwłaszcza Panice....
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
Cytat:
Perse ja nie planuje ale to może różnie być
Edytowane przez alonka00 Czas edycji: 2012-06-12 o 11:55 |
|
|
|
|
#3153 |
|
Konto usunięte
|
No powiedzmy, wrzesień - październik.
Ja mam jeszcze w planach na jesień remont i 2 koncerty (jeden we wrześniu, a drugi w listopadzie - Muse Teraz, jak już trochę emocje po porodzie opadły, to spokojniej podchodzę do starań. [ z tym spaniem na dworcu zabrzmiałam jak jakiś żul, ale zwykle w takich wypadkach nie szukamy noclegu, tylko czekamy na dworcu na jakiś pociąg nocy czy ranny my jesteśmy bardzo koncertowi, uwielbiamy koncerty. Bardzo żałuję, że nie poszłam na ostatni występ Myslovitz z Rojkiem, który miałam praktycznie pod nosem, ale leżałam wtedy w szpitalu ze skurczami. Jednak na pewno wiele koncertów jeszcze przed nami, a na pewno jak będziemy mieli dziecko (dzieci?), to będzie się włóczyć ze starymi Matka z tyłu liceum z przodu muzeum, ojciec siwy ale w glanach i dziecko, mam nadzieję, że nie narobimy mu/jej/im! zbytniej siary ]
Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2012-06-12 o 12:03 |
|
|
|
#3154 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34655021]No powiedzmy, wrzesień - październik.
Ja mam jeszcze w planach na jesień remont i 2 koncerty (jeden we wrześniu, a drugi w listopadzie - Muse Teraz, jak już trochę emocje po porodzie opadły, to spokojniej podchodzę do starań.[/QUOTE] Mówisz, że Muse w Łodzi???? Kurde, to może i ja?! Ja też podchodzę do tego na spokojnie, planujemy zacząć w październiku, bo to będzie 5 rok moich studiów, a chciałabym je skończyć razem ze wszystkimi. Tak więc Perse, myślę, że zaczniemy razem, będzie raźniej
|
|
|
|
#3156 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh nie wiem czy byś wolała ;/ dziś mam znów 300 g mniej Cytat:
![]() Cytat:
mojemu już się chyba nie da takich zdjęć zrobić, ale przygotowujemy się z mężem żeby takie sesje niemowlakom robić, powoli kompletujemy różne akcesoria Miki rośnie jak na drożdżach Cytat:
Cytat:
U nas w bielsku tam gdzie rodziłam ja, nita a teraz zeberka na kartce z z listą rzeczy które trzeba zabrać do szpitala jest sok z winogron jak tłumaczyła słynna p. Beatka ( chociaż nie wiem czy dobrze zapamiętałam ) chyba przy końcówce jak kobieta jest wykończona można wypić żeby dostać powera, albo po samym porodzie.
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
cenna informacja dla fanów
i komentarz mojej koleżanki na fb "a czy zrobili już poranną kupę"
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
mi się coś tłucze w głowie, że sok z winogron ma duża zawartość cukru a jednocześnie jest łatwo i szybko przyswajalny. Więc szybko dodaje energii a jednocześnie nie zalega w żołądku (to w razie nagłego cc niby ważne żeby żołądek był pusty)
gdzieś, kiedyś chyba coś takiego czytałam - miewam takie przebłyski pamieci ![]() ostatnio sie tz mnie spytał jak ty to wszystko zapamiętujesz a chodziło o to, że na zajęciach w SR nie notuję, a mimo to pamietam całe zdania wypowiedziane przez p. Jadzię
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia
![]() poproszę o ciepłe myśli i modlitwę.... A jak kompletujesz wyprawkę i akcesoria niemowlaków do fotek to ja sie kiedyś tam w przyszłości pisze na taką sesję prawie zdążysz skompletowac wszystko co potrzebne Tż na mnie nakrzyczał i kazał nic nie mówić znajomym...że lecimy czy nie lecimy....mają narazie nic nie wiedzieć ale ja bym im i tak nie podała powodu dlaczego nie lecimy.... Szczerze mówiąc to wczoraj wieczorem sama zdecydowałam że jednak nie chcę lecieć....bo raz że szkoda kasy....widze że Tż też nie ma siły już tak pracować...;/ i pomyślałam że zostawimy tą kasę na coś innego....później na remonty będzie jak znalazł....i że pojedziemy gdzies w góry na kilka dni...ale że mnie wkurzył wieczorem bo późno wrócił a pojechał autem to mu tego nie zakomunikowałam..... ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- ![]() ![]() ja zaciskam za Ciebie
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Winogrona to cukry proste, super przyswajalne. Wyobrażam sobie, że przy takim wysiłku dla organizmu jakim jest poród są po prostu strzałem energetycznym. ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- to i znajomi, i TŻ nie wiedzą, że nie mają planów?! ja już EOT w tym temacie. ale do 18 czy do 25 VI jest już serio blisko (Alfa, Zebra coraz bliżej święta)... jak się coś planuje we dwoje - OK, można w ostatniej chwili się rozmyślić. Ale to są poważne wydatki, kwestia urlopowa, rozbijanie planów.
|
|
|
#3162 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki kochana
)
|
|
|
|
#3163 |
|
Zadomowienie
|
Znowu się rozklejam.. wygrzebałam wyniki ze szpitala a hcg mialam 4.03 - 5183 na nastepny dzien 5314 a po... 3014.. tak pieknie rosło a potem zabrali moje szczescie.. mam łezki w oczach.. niby takie nic a jednak.. ;((((((((((
|
|
|
|
#3165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- to tym bardziej zaciskam z całych sił!! Kochana ja test zrobiłam dziś a termin @ mam na 14.....---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#3167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja test zrobiłam ale cieszyć do końca się nie umiem.....
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
yyyyy eeeeee no spałam ostatnio ale to raczej dlatego ze wcześniejsza nocka była kiepska poszłam spać ok 1 w nocy i o 7 wstałam
|
#3171 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej taki ból mi się nie zdarza....chyba że w dniu @!! i w tedy własnie myślałam że może @ przyjdzie wcześniej ale patrząc na moje długoci cykli to było raczej nie możliwe....sama zobacz http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolez...tkaa1&cid=6730
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2012-06-12 o 13:20 |
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
agatko gratuluję
wczoraj byłam u gina i z dzidzią wszystko ok, ale w badaniach wyszły mi bakterie w moczu i białko do tego miałam wysoki cukier po obciążeniu i dziś powtarzałam wyniki gin powiedział, że jak dalej będzie wysoki to mam zgosić się do diabetologa |
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3175 | ||
|
Zadomowienie
|
Agatka mi się buźka cieszy jak tylko o Tobie pomyślę..24 mogło być zagnieżdżenie stąd ćmienie w bruszku + spadek chwilowy tempki...kciuki cały czas zaciśniete..jako że mam dwa to jeden za Ciebie a drugi za Paniczkę, żeby była Twoją ciązową parą
Aguśka super Miki..śliczniaste są takie foty...a ronie jak na drożdżach...mój tez w miesiąc przybrał ponad 1300 g ![]() Deli I na każdego ten czas przyjdzie, że od poczatku do końca będzie wszystko ok...Cytat:
Cytat:
No to w załączeniu mój mały kibic
|
||
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz te fluidy mi przesłałaś!!! siedze i ryczę!! a zaraz mama mi przyniesie duphaston bo udało jej się załatwić w aptece bez recepty ale cena 43zł a ja płaciłam 27!! ale w nosie to mam może kosztowac nawet 100zł!! najwazniejsze żeby się okazało że jest wszystko ok i że to jednak nie pomyłka!! ![]() ![]() FIOLUSIEK mam nadzieję że wyniki jednak wyjdą Ci dobrze!! a mocz czasem źle wychodzi bo źle pobrałas próbkę będzie dobrze!!---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- FLOW trzymaj i nie puszczaj ja teraz też zaciskam za Paniczkę!! Też tak właśnie myślę z tym moim spadkiem temp i ćmieniem w podbrzuszku....dlatego to dało mi do myślenia! A KIBIC pierwsza klasa! Wygląda uroczo!! jest CUDOWNY!!!!
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
kibic jak się patrzy
ale mina jakaś nie tęga
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Agatko ściskam mocno Kibica macie we mnie wszystkie!
|
|
#3180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ja dzis znowu wykonczona po kolejnym egzaminie.. I troche mnie doły biorą.. przez koniec szkoły to euro i wogole.. Wlasnie teraz mielismy sie dzielic tą wiadomością.. a ja miałam już zakładać te luźniejsze bluzki które siedza w szafie tak sobie wyobrazałam te wakacje, tak ciążowo i radośnie Przepraszam ze tak pochmurnie z moim humorem ale jakos mnie tak napada ostatnio ![]() Na dodatek zamażyły mi sie wakacje.. z TŻ ustalilismy w kwietniu ze jak sie nie uda to odstawiamy starania na wakacje zeby jeszcze gdzies pojechać, ale ze byłam w ciąży to nic na te wakacje nie odkładaliśmy. I teraz ani ciąży ani wakacji ![]() Nie pamiętam kto pisał o krzesełkach, ale polecam takie rozkładane na krzesło i stolik, bo bardzo się sprzydają już przy 2-letnim dziecku do śniadań czy kolacji a nawet do malowania kredkami ![]() Moja siostra ma takie http://allegro.pl/krzeselko-stolik-b...383139073.html praktycznie identyczne, ale chyba ze starszej kolekcji bo to już 4 lata temu Różni się tylko kolorystykąCytat:
Co do znajomych najlepiej będzie coś wymyślić albo zalana ściana i konieczny remont, albo musisz brac hormony na "coś" i nie mozesz sie opalac bo wyjdą Ci plamy wiec wakacje bez sensu i dużo dużo innych ![]() Jak byłam w ciaży to musiałam właśnie tak wymyślać więc jak co to Ci pomogę Cytat:
Tym bardziej ze moja beta spadła i wiem jak mi sie nogi ugieły kiedy to zobaczyłam w analityce.. Nie chce sobie tego przypominać, taki ból wszystko prysło bo wiedziałam że jak beta zmalała to nic z tego i miałam racje ![]() Cytat:
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-06-12 o 14:02 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

moja mama cały czas odmawia, wiele próśb zostało wysłuchane. Uwierz.
odmawiam 2 intencje....i tak mi się wydaje że jedną za mnie
ostatnia wersja była, że Ci nie zależy 
[/QUOTE]

Jest możliwość że tc wychodzi negatywnie a krew coś pokaże? Okres spóźnia mi sie 4 dni a test ani drgnie. Do d.. ;(
my jesteśmy bardzo koncertowi, uwielbiamy koncerty. Bardzo żałuję, że nie poszłam na ostatni występ Myslovitz z Rojkiem, który miałam praktycznie pod nosem, ale leżałam wtedy w szpitalu ze skurczami. Jednak na pewno wiele koncertów jeszcze przed nami, a na pewno jak będziemy mieli dziecko (dzieci?), to będzie się włóczyć ze starymi
Matka z tyłu liceum z przodu muzeum, ojciec siwy ale w glanach i dziecko, mam nadzieję, że nie narobimy mu/jej/im! zbytniej siary

a chodziło o to, że na zajęciach w SR nie notuję, a mimo to pamietam całe zdania wypowiedziane przez p. Jadzię