Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :) - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 12:31   #2281
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja z innej beczki.
wkręciłam sobie dzisiaj, że coś jest nie tak z moją ciążą.
Czytam te Wasze różne objawy typu: dużo śluzu,bolące piersi, mdłości, że wstajecie w nocy na siusiu itp, a mnie sie wydaje, że u mnie to wszystko minęło, a części w ogóle nie było... W czwartek mam wizyte i az sie boje co bedzie... jak sie dowiem, że ciąża obumarła to nie wiem.....

no to wpadłam w jakiś dół...

wyżaliłam sie....
Nie wiem czy to cię pocieszy, bo mam podobnie. Poza mdłościami.

Ale ! może zwyczajnie i po ludzku dobrze znosisz ciążę?? Z maluszkiem wszystko dobrze, a i ty się dobrze czujesz?
Nie jest powiedziane, że ciąża to droga przez mękę!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:49   #2282
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
Czytam te Wasze różne objawy typu: dużo śluzu,bolące piersi, mdłości, że wstajecie w nocy na siusiu itp, a mnie sie wydaje, że u mnie to wszystko minęło, a części w ogóle nie było... W czwartek mam wizyte i az sie boje co bedzie... jak sie dowiem, że ciąża obumarła to nie wiem.....

wyżaliłam sie....
calawdeszczu - wkręcać się jest bardzo łatwo i nastraszać też samą siebie jak się porównuje do innych. Jeśli nie masz takich objawów jak inne dziewczyny nie znaczy, że jest źle, może po prostu tak u Ciebie przebiega ciąża i trzeba się cieszyć. U mnie już 11 tydzień, a piersi bolały mnie tylko na początku, teraz już nie, mdłości w ogóle nie miałam ani wymiotów, w nocy nie wstaje do ubikacji, przesypiam całą noc, z innych objawów to tylko byłam bardzo senna w ciągu dnia ale teraz i to praktycznie minęło, a na wizycie byłam niedawno bo 6 czerwca i wszystko jest ok, maluszek się rusza, serduszko bije i rośnie. Myślę, że u Ciebie też jest wszystko dobrze a wizyta w czwartek to tylko potwierdzi
Basia_Bogusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 13:12   #2283
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
propo mycia ... też się bardziej teraz pocicie? bo ja czasem jak koń po westernie..
ja tak !! właśnie 2 dni temu to zauważyłam. ja ogólnie pocę się zawsze bardzo mało, więc dlatego od razu zauważyłam zmianę.

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
To mój bąbelek
śliczny też chcę już zobaczyć

Cytat:

wyżaliłam sie....
nie przejmuj się ! na prawdę nie ma czym. Wiesz jakie są moje objawy ciąży? brak okresu bardziej się pocę, mam wzdęcia, trochę bolą mnie piersi. i tyle. żadnych mdłości, nie jestem senna, nie latam siku, zero wrażliwości na zapachy, zero zachcianek jakiś specjalnych, raczej takie co zwykle...no nic. Może jeszcze wszystko przed nami Jeszcze będziemy tęskniły za tym obecnym stanem

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ta wrażliwość na zapachy jest okropna Nawet wykąpać spokojnie się nie mogę, bo w moim naprawdę sporym zbiorze żeli pod prysznic są same o intensywnych zapachach. Nie mogę nawet mydełek naturalnych z Lawendowej Farmy i Mydlarni Tuli wąchać, bo mnie naciąga

Na słodkie nadal mnie nie ciągnie ... Wczoraj robiłam naleśniki z serem białym rozrobionym z cukrem i śmietaną - ledwo jednego zjadłam .... Musiałam dla siebie zrobić z serem żółtym, pomidorem i cebulą + keczup

A rano, na śniadanie najbardziej podchodzi mi kromka z masłem, pomidorem, cebulą i odrobiną pieprzu. Od zawsze lubie tą prostą kombinację, ale teraz tylko to mi gładko przechodzi przez przełyk przed pracą.
kromka z pomidorem cebulą i pieprzem, mniaaam, uwielbiam
a na słodkie też nie mam ochoty. nawet na swoją ulubioną czekoladę, więc się nie zmuszam
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 13:30   #2284
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
współczuje bólu ale dasz radę, dasz, wszystko dla dzidziusia !!

a powiedz mi TY tego mięsniaka masz od dawna? i czemu nie usuwali go przed ciąża?? może pisałaś wcześniej ale ja nic nie wiem
ja przed ciążą wyleczyłam mięśniaki za pomocą hormonów, wchłonęły się i były prawie niewidoczne- no ale troszkę to trwało- przez co przez 2 lata nic nam nie wychodziło ze starań o dzidziusia, i powiem szczerze,że i tym razem myślałam,że nic z tego nie będzie

no i on sobie tak urósł w ciąży- od hormonów właśnie

idę się położyć, później Was nadrobię kochane
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 13:37   #2285
calawdeszczu
Wtajemniczenie

poczytałam Wasze słowa otuchy i na prawdę lżej mi się zrobiło - dzięki

z tego wszystkiego poszłam na ogród trochę chwastów powyrywać, żeby się czymś zająć.. można rwać i rwać, końca nie widać

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:08   #2286
pstryczek84
Zakorzenienie

Witam dziewczynki, ja dziś po raz pierwszy od dawien daaaaaawna zjadłam śniadanie normalnie szok, rano byłam głodna i miałam na coś ochotę, teraz tez jestem już głodna, idę zaraz smażyć rybkę od niedzielnego wieczora i cały poniedziałek miałam takie mgłości i zgagę że szok a dzis rano MEGA ULGA
Ja tez się boję, każda z nas ma obawy ale najgorsze to sobie wkręcać ze coś jest nie tak. Trzeba myśleć pozytywnie!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:11   #2287
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki, ja dziś po raz pierwszy od dawien daaaaaawna zjadłam śniadanie normalnie szok, rano byłam głodna i miałam na coś ochotę, teraz tez jestem już głodna, idę zaraz smażyć rybkę od niedzielnego wieczora i cały poniedziałek miałam takie mgłości i zgagę że szok a dzis rano MEGA ULGA
Ja tez się boję, każda z nas ma obawy ale najgorsze to sobie wkręcać ze coś jest nie tak. Trzeba myśleć pozytywnie!
Ja rano nie mam problemów, ale jak pisałam najłatwiej przechodzi mi kromka z masłem, pomidorem i cebulą, natomiast nie mogę jeść wieczorem - niby jestem głodna i mi w brzuchu burczy, ale nie mogę się zmusić. Wczoraj ledwo zjadłam kromkę chleba bez niczego.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:33   #2288
insolito
Zadomowienie

Hej Mamusie
Jakiś czas mnie nie było, bo trafiłam do szpitala z plamieniami , ale na szczęście przeszło po dwóch dniach. Wyszłam już jakiś czas temu, ale dalej się obawiałam czy wszystko ok i wolałam nie nakręcać się pisaniem z Wami. Wczoraj byłam na wizycie i wygląda na to, że wszystko dobrze się rozwija, serduszko barabani Mam nadzieję, że już do końca ciąży wszystko będzie dobrze i nie będę musiała przezywać takich stresów.

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:41   #2289
pstryczek84
Zakorzenienie

Insolito, będzie dobrze, musi być! Najważniejsze ze serducho puka, znaczy się że Dzidzia silna te plamienia nie muszą oznaczać ze z ciążą jest coś nie tak, powodów do plamień jest mnóstwo, przecież niektóre kobiety maja normalnie miesiączki w ciąży...
Ps. właśnie wcinam rybkę z kiszoną kapustą. Jezusicku, chyba będę ja samą jadła na śniadania, obiady i kolacje. Jaka pyyyyyyyyyyyyszna!!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:46   #2290
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Insolito, będzie dobrze, musi być! Najważniejsze ze serducho puka, znaczy się że Dzidzia silna te plamienia nie muszą oznaczać ze z ciążą jest coś nie tak, powodów do plamień jest mnóstwo, przecież niektóre kobiety maja normalnie miesiączki w ciąży...
Ps. właśnie wcinam rybkę z kiszoną kapustą. Jezusicku, chyba będę ja samą jadła na śniadania, obiady i kolacje. Jaka pyyyyyyyyyyyyszna!!!!
Uwielbiam rybę z taką kapustką

Najlepsze jest to, że TŻ nie lubi ryb, ale jak ja sobie zrobie, to mi wyjada pół

Jutro idę na pierwszą wizytę i mam jakieś myśli, że mi lekarz powie: ale przecież nie jest Pani w ciąży

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Hej Mamusie
Jakiś czas mnie nie było, bo trafiłam do szpitala z plamieniami , ale na szczęście przeszło po dwóch dniach. Wyszłam już jakiś czas temu, ale dalej się obawiałam czy wszystko ok i wolałam nie nakręcać się pisaniem z Wami. Wczoraj byłam na wizycie i wygląda na to, że wszystko dobrze się rozwija, serduszko barabani Mam nadzieję, że już do końca ciąży wszystko będzie dobrze i nie będę musiała przezywać takich stresów.
Będzie dobrze

Instagram

Stary 2012-06-12, 14:47   #2291
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
na mnie też rybka podobno w domku czeka, ale to dopiero po 18
wiecie na co mam ochotę... na młodą kapustkę, na śmietanie ... babcia moja kiedyś takie serwowała

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:49   #2292
marsi11
Zakorzenienie

insolito- najważniejsze,że wszystko dobrze
Stary 2012-06-12, 14:53   #2293
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
na mnie też rybka podobno w domku czeka, ale to dopiero po 18
wiecie na co mam ochotę... na młodą kapustkę, na śmietanie ... babcia moja kiedyś takie serwowała
Ja tyodzień temu jadłam u rodziców na obiedzie żeberka własnie z młodą kapustą tylko nie na śmietanie a chyba na zasmażce.

Instagram

Stary 2012-06-12, 15:08   #2294
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Uwielbiam rybę z taką kapustką

Najlepsze jest to, że TŻ nie lubi ryb, ale jak ja sobie zrobie, to mi wyjada pół

Jutro idę na pierwszą wizytę i mam jakieś myśli, że mi lekarz powie: ale przecież nie jest Pani w ciąży

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
insolito- najważniejsze,że wszystko dobrze
Kochane jesteście , właśnie muszę przestać tyle o tym myśleć bo to przecież i tak nic dobrego nie da.

Mój Tż właśnie pichci w kuchni własnoręcznie złowiona rybkę, będzie wyżera marzą mi się jeszcze frytki do tego, ale nie można mieć wszystkiego.

Stary 2012-06-12, 15:20   #2295
LadyWhisper
Zakorzenienie

ja właśnie wstałam z kolejnej drzemki, jestem nieprzytomna......

insolito, będzie dobrze, też miałam plamienia, i wczoraj upławy, ale poza chwilami paniki jest ok

czytam o tej kapuście, rybach i żeberkach i...... nie wiem, jak możecie takie rzeczy jeść, mnie na samo wspomnienie...nie skończę tak się cieszyłam, że mi mdłości przeszły, a już dzisiaj dwa razy stałam nad umywalką :/

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:28   #2296
laurka23
Zakorzenienie

Ja to bym mogła codziennie jeść leczo, i jak na razie to ciągle je robię Bardzo mi smakuje.
Wstąpiłam dziś do lumpka i kupiłam sobie fajny sweterek H&M mama Nie mogłam się też oprzeć rzeczom dla dzidziola, choć wiem że trochę za wcześnie, ale co tam. Ładne były to wzięłam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF9071.jpg (44,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9072.jpg (43,3 KB, 38 załadowań)
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:33   #2297
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to bym mogła codziennie jeść leczo, i jak na razie to ciągle je robię Bardzo mi smakuje.
Wstąpiłam dziś do lumpka i kupiłam sobie fajny sweterek H&M mama Nie mogłam się też oprzeć rzeczom dla dzidziola, choć wiem że trochę za wcześnie, ale co tam. Ładne były to wzięłam.
genialne portusie!!!!!!

ja tez ostatnio robiłam maraton po lumpkach... dziewczyny.. ile jest fajnych, niezniszczonych i ładnych rzeczy dla bobaska! nie wierzę w przesądy i nie czuje noża na karku jak coś dzidzi kupię. Ubranka są świetne. ostatnio kupiłam prawie 10 par bodów po 2 zł, a jeszcze było 40% taniej. Wszystko się wypierze w wysokiej temp i jak nowe.
Przypomnijcie mi wieczorem, to wrzucę jakieś fotki, jak chcecie

Edytowane przez hope01
Czas edycji: 2012-06-12 o 15:35
Stary 2012-06-12, 15:36   #2298
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
genialne portusie!!!!!!

ja tez ostatnio robiłam maraton po lumpkach... dziewczyny.. ile jest fajnych, niezniszczonych i ładnych rzeczy dla bobaska! nie wierzę w przesądy i nie czuje noża na karku jak coś dzidzi kupię. Ubranka są świetne. ostatnio kupiłam prawie 10 par bodów po 2 zł, a jeszcze było 40% taniej. Wszystko się wypierze w wysokiej temp i jak nowe
Ja większość szafy mam w lumpku skompletowane Uwielbiam robić w nich zakupy. Dla dzieci są na prawdę piękne rzeczy nie zniszczone.
Stary 2012-06-12, 15:46   #2299
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
jakie chłopięce, hmmmm czyżby koleżanka przeczuwała,że to chłopczyk?
ja w pierwszej ciąży nie znałam płci i wszystko wybierałam.... niebieskie
no i chłopak się urodził

teraz jak idę do sklepu odruchowo oglądam heheh różowe body i sukieneczki

też mnie strasznie korci żeby coś tam kupić, na razie kupiłam balsam do ciała,żel pod prysznic i szampon a także płyn do tkanin Chicco, heeheh

a ubranka zacznę kupować jak tylko dowiem się kto tam siedzi
Stary 2012-06-12, 15:47   #2300
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
ja właśnie wstałam z kolejnej drzemki, jestem nieprzytomna......

insolito, będzie dobrze, też miałam plamienia, i wczoraj upławy, ale poza chwilami paniki jest ok

czytam o tej kapuście, rybach i żeberkach i...... nie wiem, jak możecie takie rzeczy jeść, mnie na samo wspomnienie...nie skończę tak się cieszyłam, że mi mdłości przeszły, a już dzisiaj dwa razy stałam nad umywalką :/
Właśnie te plamienia to chyba dość częste zjawisko, w trakcie mojego 5-cio dniowego pobytu w szpitalu, mnóstwo dziewczyn się przewinęło właśnie z plamieniami. Była jedna Kobietka, też w początkowej ciąży z ogromnym krwawieniem, jeszcze chwila i usuwaliby jej ciąże, żeby się nie wykrwawiła, ale jakimś cudem minęło i z nią i dzidzią wszystko w jak najlepszym porządku.

Ja średnio 5-6 razy dziennie tez ślęczę nad kibelkiem, z rożnym skutkiem ale właśnie mdłości nasilają mi się jak jestem głodna, więc staram się do tego nie dopuścić, oczywiście niekture potrawy też mi nie podchodzą, ale zazwyczaj dowiaduje się o tym jak juz mam je przed sobą na talerzu
Cytat:
Leczo uwielbia, ale tylko w wykonaniu mojej teściowej, sama nigdy nie robiłam, nie wiem nawet jak.

Ja obok domu mam lumpka z mnóstwem fajnych ciuszków dla dzieci i właśnie odkąd dowiedziałam się o ciąży boję sie tam iść bo wykupiłabym chyba wszystko, a wolę z tym poczekać chociaż do drugiego trymestru. Twoje zdobycze fantastyczne

Stary 2012-06-12, 15:47   #2301
sarah67
Zadomowienie

czesc
Ja w pracy boje się pisac, bo w kazdej chwili informatyk ma podgląd na kompy.

Marsi współczuję, idź koniecznie do lekarza, nie możesz tak cierpieć, może coś da się zrobić

Hope - mi nikt ni e proponował szczepionki,
i tez nie zauwazylam wiekszego pocenia, ale ja nic nie robie, wiec od czego mialoby byc hehe

Laurka
Bąbelek śliczny, i ciuszki też, aż mi narobilyscie ochoty na kupno tez , o ja ale bym kupowała

Bokeh
Bedzie dobrze, porozmawiaj z mezem, powiedz zeby sie z Toba cackal jak z dzieckiem i tulił, facetowi trzeba powiedziec propsto z mostu bo się nie domyśli

Cała
spokojnie, niektóre kobietki w ogóle nie mają żadnych objawów, moja koleżanka dopiero pod koniec 3 miesiąca dowiedziała się, że jest w ciązy, przy kontrolnej wizycie u gina

Hosenka
miałam tak samo, 8 maja dwa testy zrobilismy, brak okresu w maju, w kwietniu 1 dzień a wizyta 30 maja i im blizej to tym bardziej watpilam a u gina powiedzialam. ze mysle, ze jestem w ciazy, zrobila mi usg dopochwowe i powiedziala jest ciąża, a jak zobaczylam bijace serduszko to az mialam łzy w oczach,

Fajnie dziewczyny, że jesteście, ja w pracy tylko czekam kiedy przyjade i bede mogla napisac a teraz ide jesc mam kurczaczka i kalafiorek

DZIEWCZYNY, KTÓRE MACIE SESJE I OBRONĘ
BĘDZIE DOBRZE, TRZYMAM KCIUKI, PAMIĘTAJCIE, ŻE NIE JESTEŚCIE SAME A CO DWIE GŁOWY TO NIE JEDNA
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:52   #2302
hope01
Zakorzenienie

ej... no wiecie? Ja tez często odruchowo oglądam niebieskie rzeczy... hm? :P

tylko że wiesz sarah ja nawet jak siedzę na dupie spokojnie to się pocę duuużo więcej. Przed ciążą to garnierek i spokój cały dzień, a teraz nie działa prawie

dobra! nie mówcie o lumpkach bo mam na przeciw pracy, zaraz tam pobiegne!!!

Stary 2012-06-12, 15:52   #2303
alex501
Raczkowanie

GG do alex501

Hej
Ale szalejecie juz z zakupami ja poki nie bede wiedziala co ma moja fasolka miedzy nogami nie kupie nic aczkolwiek nie powiem bo w poprzedniej ciazy kupywalam wszystko co mi w rece wpadlo haha moral byl taki ze mala polowe tych rzeczy miala tylko na sobie

odnosnie zachcianek to najwieksze i najbardziej wydziwiane chyba przychodza dopiero pod koniec ciazy wiec wszystko przed wami ja poki co jestem wyczulona na zapachy co mi bardzo ciazy przy wykonywanym zawodzie ehhhhh
Dziewczyny powiedzcie ile wychodzi teraz macierzynskie w Polsce ?
alex501 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:53   #2304
LadyWhisper
Zakorzenienie

laurka super ciuszki!!!
hope chcemy zdjęcia!!! Uwieeeeeeelbiam dziecięce porteczki koszuleczki wszystko!!!
Chociaż ja sama pewnie poczekam gdzieś do 6-7 miesiąca.... Ale jak mówicie, że takie fajne rzeczy w lumpkach to czemu nie - w zasadzie ile taki bobas może ponosić takie ciuchy - toż to te Maleństwa rosną jak na drożdżach

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:54   #2305
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

DZIEWCZYNY, KTÓRE MACIE SESJE I OBRONĘ
BĘDZIE DOBRZE, TRZYMAM KCIUKI, PAMIĘTAJCIE, ŻE NIE JESTEŚCIE SAME A CO DWIE GŁOWY TO NIE JEDNA
Mnie w lipcu czeka obrona pracy i śmiejemy się z Tż, że nasz dzidziuś się od razu magistrem urodzi

Stary 2012-06-12, 15:54   #2306
sarah67
Zadomowienie

bOKEH
ja jestem w 9 tygodniu, mialam usg dopochwowe i dostałam 2 zdjęcia, w nastepny czwartek mam drugą wizyt ę

któras napisala o leczo, matko uwielbiam, ale bym zjadla

DZIEWCZYNY BOLI MNIE BRZUCH TAK NA DOLE I TROCHE CZASAMI W KRZYZU JAK NA OKRES, TEZ TAK MACIE??? TERAZ SIE ZACZELO, BOJE SIĘ
Stary 2012-06-12, 15:54   #2307
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
jakie chłopięce, hmmmm czyżby koleżanka przeczuwała,że to chłopczyk?
ja w pierwszej ciąży nie znałam płci i wszystko wybierałam.... niebieskie
no i chłopak się urodził

teraz jak idę do sklepu odruchowo oglądam heheh różowe body i sukieneczki

też mnie strasznie korci żeby coś tam kupić, na razie kupiłam balsam do ciała,żel pod prysznic i szampon a także płyn do tkanin Chicco, heeheh

a ubranka zacznę kupować jak tylko dowiem się kto tam siedzi
Takie mam jakieś przeczucie że to będzie chłop Mąż twierdzi że dziewczynka Te gaciorki to takie brązowe, w sumie pannica też może przecież ubrać Były boskie sukienusie, ale jak będzie syn to choćbym chciała nie ubiorę go w nie
Współczuję dziewczyny tych mdłości. Mnie od czasu do czasu coś tam zaciągnie, ale nie ma tragedii, apetyt też mam na szczęście.
Stary 2012-06-12, 15:55   #2308
alex501
Raczkowanie

GG do alex501

Marsi - mi miesniaki w ciazy wchlonely sie calkowicie poki co mam od trzech lat spokoj mam nadzieje ze i w twoim przypadku bedzie podobnie trzymam kciuki
alex501 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 16:00   #2309
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alex501 Pokaż wiadomość
Marsi - mi miesniaki w ciazy wchlonely sie calkowicie poki co mam od trzech lat spokoj mam nadzieje ze i w twoim przypadku bedzie podobnie trzymam kciuki

ALEX
na macierzyńskim dostaje się 100% pensji, jaka sie mialo
Stary 2012-06-12, 16:02   #2310
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
bOKEH
ja jestem w 9 tygodniu, mialam usg dopochwowe i dostałam 2 zdjęcia, w nastepny czwartek mam drugą wizyt ę

któras napisala o leczo, matko uwielbiam, ale bym zjadla

DZIEWCZYNY BOLI MNIE BRZUCH TAK NA DOLE I TROCHE CZASAMI W KRZYZU JAK NA OKRES, TEZ TAK MACIE??? TERAZ SIE ZACZELO, BOJE SIĘ

Spokojnie o ile nie jest to jakiś mega silny ból to wszystko powinno być ok. Mnie na samym początku bardzo często bolał brzuch jak na @ i tez się tym martwiłam, na szczęście teraz już występuje to bardzo sporadycznie. Pytałam o to lekarza to powiedział, że macica musi się rozciągnąć, żeby pomieścić małego lokatora i stąd ten dyskomfort.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości