|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Nikomu go nie oddam!
Jest kochany i dba o mnie Za dobrze z nim mam Mogę zapytać czy ma jakiegoś kolegę, który podobnie traktuje kobiety ![]() Cytat:
Ale jeszcze bym tylko odstraszyła kontrahentów i tyle by było
|
|
|
#2492 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Kasiencja, czyli zrealizowałam po części cel - chciałam tutaj wejść tak niepostrzeżenie, bo w sumie nie spełniam podstawowego punktu tego wątku: do krakowianki mi daleko ![]() Cytat:
Chłopak zaczyna (po prawie dwóch latach) narzekać, że kiedyś zaproponował masaż, bo nie spodziewał się, że awansuje na masażystę na większości spotkań gdzieś w domu. Teraz twierdzi, że by tę propozycję jeszcze raz rozważyłCytat:
|
||||
|
|
|
#2493 |
|
Konto usunięte
|
co do zamówień - jestem z siebie dumna, nie zamówiłam ani jednej rzeczy
|
|
|
|
#2494 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2495 |
|
Konto usunięte
|
Ja po prostu nie potrzebuję kosmetyków. A ciuchy wolałabym przymierzyć.
|
|
|
|
#2496 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam aż mi Sis skombinuje czarny długopis z tym logo tzn. są genialne siedziska w kształcie piłek z haftowanym tym logo, ale podobno każdy wolontariusz który będzie miał dużo godzin przepracowanych weźmie udział w ich losowaniu. ale byłby czad gdyby moja Sis jedną wygrała!![]() Cytat:
![]() a widziałaś pozostałe monety? srebrne 10zł w połowie zł, a połowie hrywna jest super, ale genialna jest kwadratowa 10zł złożona z 4 monet. a nakład jest taki mały, że złota 500zł moneta kosztowała 16 ooo zł, a następny dzień na aukcji już była za 40 ooo ![]() sama się czaję na 2złotówkę Cytat:
ooooo warsztaty idealne dla mnie! emocjonalnie nie jestem gotowa żeby z niego zrezygnować![]() Cytat:
2. nie wierzę, że Tobie nie chce się jechać nad morze! niemożliwe ![]() Cytat:
to prawda. ja już nie pamiętam co gdzie zamówiłam i na całe szczęście dla mnie nie mam w ogóle głowy żeby nowe ogarniać więc same widzicie- euro ma swoje plusy baby idziecie na mecz czy nie???? obstawiłam zakład w pracy 3:1 dla Ruskich
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2498 |
|
Konto usunięte
|
a ja mecz PL-RU obejrzę w domu
pewnie zasnę w połowie, po pracy kupie piweczko i chipsy, albo te trójkątne tortilki i jakis sosik do nich a na obiad sobie kaszanke odsmażę i będę gruba i szczęśliwa, oOoOo.
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zadomowienie
|
zdałam ustne kolokwium na 4 i ciesze się jak dziecko, bo strasznie się denerwowałam
Cytat:
ja stawiam 4:2 dla Rosjan, ale zobaczymy, może akurat ![]() Idę zobaczyć do klubu, bo dawno nic z Wami nie zamawiałam |
|
|
|
|
#2500 |
|
Nie depcze krokusów
|
A ja idę do kolegi w okolice Ineso, piwko i krakersy już czekają, a jutro z rana badania okresowe, bleee
|
|
#2501 |
|
Copyraptor
|
http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...46896382482515 zaproszenie do castingu tvn w komentarzu na blogu...
|
|
|
|
#2502 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gg22 dalej nie mam od Ciebie przelewu za YR Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2012-06-12 o 15:19 |
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34659861]
gg22 dalej nie mam od Ciebie przelewu za YR [/QUOTE] Spoko . Ja od Kamy 3 tydzień nie mogę się doprosić zwrotu kasy, którą pożyczyła...
|
|
|
|
#2504 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
hiper, pisz lepiej na komórkę. Wiadomo kiedy kibicka tu zajrzy?
|
|
#2506 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2507 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Łii, włąśnie skończyłam konsumowac obiad, bo byłam od rana na drożdżówce. Zdałam egzamin dyplomowy na 5, jeszcze "tylko" obrona
|
#2508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pierwsza! ![]() Cytat:
|
|
|
#2509 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2510 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wpadam zerknąć co ze spotkaniem a spotkania nie ma
Cytat:
Jak to w mieszkaniu Cię ominęło? Ja się przeprowadzałam z domu do domu, potem po kilku mieszkaniach w Krk ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podam Ci dane do przelewu jak będe w domu
|
|
#2511 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście, że
Ale że na miejscu nie mam pralki, do domu mam AŻ 50 km, więc bywam tam tak średnio dwa razy na miesiąc (czasami częściej, czasem rzadziej albo ktoś do mnie przyjedzie), to z przyzwyczajenia bluzki i bieliznę przepiorę, a resztę wiozę do domu ![]() Gorzej jest jak mam prać w domu - to jest różnica między praniem bluzek jednej a czterech osób Jasne, że czasami włączamy opcję: pranie ręczne, ale to nie jest częste. Chyba to wynika z przyzwyczajenia Mamy, bo dość późno mieliśmy pralkę nowszego typu, a potem było zaganianie do obowiązków domowych i jakoś tak zostało ![]() NicRu, gratulacje! ![]() Może zadam dziwne pytanie, ale czemu masz i egzamin i obronę? I czym to się u Was różni? U nas jest: pisanie pracy licencjackiej (tzw. obrona, na której są pytania od komisji) lub egzamin dyplomowy (pisze się prace zaliczeniowe na ok. 20 stron i ma się 3 pytania z listy). |
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Ecrulo niestety nieaktualny już...
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34659861]
gg22 dalej nie mam od Ciebie przelewu za YR [/QUOTE] wiem, przepraszam, ale pisałam Ci smsa i nie odp zajrzałam na chwilę i spadam
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do mieszkania wprowadzałam się 'z akademika' zatem oprócz 2 garnków, kilku szklanek miałam jeszcze tylko ciuchy Wszystko kupowałam więc żadnego taszczenia kartonów, rozpakowywania itd nie było ![]() Cytat:
Sama mam czasem nawet problem z uzbieraniem pełnej pralki więc jakąś ulubioną, często noszoną bluzkę przepiorę ręcznie...Ale nikt nie zmusiłby mnie (a tym bardziej mojej mamy A jak coś narzekał to kazałam wozić mu to do domu
|
|
|
#2517 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie tylko o mnie wiem :P2. Obawiam się, że nie mam czasu na ciągłe opalanie się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Już zerkam Wczoraj akurat przeglądałam jej bloga i widziałam, że rower reklamuje ![]() Cytat:
![]() Wiecie co: ja jednak żartowałam EcruloNie zdążyłyśmy
|
|
|
#2518 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Wiem, ze niektórzy mają sam projekt, sam egzamin albo samą obronę. Mnie obowiązuje egzamin, napisanie pracy (którą oceniają zarówno pod kątem treści jak i kodu) oraz obrona... Na magisterce z tego co wiem samemu szuka się promotora i prócz pytań do pracy ma się pytania z zakresu bloku przedmiotowego, który trzeba zrealizować by ukończyć specjalność oraz z listy tematów z zakresu całych studiów (obejmują z tego, co widziałam całe 5 lat). Tak czy siak się cieszę, że nie zawaliłam i dziękuję za gratulacje
|
|
#2519 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34660162]
![]() wnioskuję o usunięcie kamykrk z klubu zakupowego[/QUOTE] Widziałam dzisiaj niezłą kibickę - w kwiecie wieku, tleniona zmocnym odrostem, czarne leggi, biała obcisła koszulka na obfitym biuście z I love Poland, gdzie love było serduszkiem z czerwonych cekinów, i na obcasach się kolebała zalotnie.
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że w końcu nie wzięłam udziału w zamówieniu z BU Kamy. Nie ma jej od dobrych kilku dni, a Wy nie macie ani kasy ani zakupów.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Jest kochany i dba o mnie
Za dobrze z nim mam 

tzn. są genialne siedziska w kształcie piłek z haftowanym tym logo, ale podobno każdy wolontariusz który będzie miał dużo godzin przepracowanych weźmie udział w ich losowaniu. ale byłby czad gdyby moja Sis jedną wygrała!
emocjonalnie nie jestem gotowa żeby z niego zrezygnować

a na obiad sobie kaszanke odsmażę i będę gruba i szczęśliwa, oOoOo.