|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Dziewczyny mam pytanie odnośnie tych dezodorantów Dove w kulce, który konkretnie polecacie, bo ja na razie jestem wierna Garnier bo skusiłam się kiedyś na Nivea i była taka porażka że szkoda gadać (black&white)
Odnośnie odżywek to na moje oko 8w1 dłużej trzyma lakier używam i jako base i jako finish. Kusi balsam MaxSlime od Lirene, stosuje teraz eveline i nie wiem dla czego straszne krosty mi wyskakują a potem blizny zostają takie ciemne kropki, może to powodować balsam wyszczuplający? Jeszcze pędzle, wkłady filtrujące i max faktor 2000call jeszcze zastanawiam się nad balsamem lirene. Ta gazetka jest męcząca ![]() Dziwne zjawisko niema już od paru tygodni wkładek Facelle żadnych już nie mówiąc o konkretnym rodzaju, wiecie coś na ten temat? Edytowane przez Ingusia_sz Czas edycji: 2012-06-12 o 15:27 |
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Są u Was korektory Rimmel Wake me up?
Chciałam sobie na nie zerknąć jakie są odcienie itp i u mnie ich nie ma w żadnym rosmanie
|
#4383 |
|
Rozeznanie
|
A polecacie tusz, który będzie jutro?
|
|
|
|
#4384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o balsamy eveline-jeżeli mają w składzie zapychacze typu parafina mogą powodować np wrastanie włosków na nogach czy krostki właśnie przez zaczopowanie ujścia mieszków. Nie każdy ma wrażliwą skórę na te składniki, ale wygląda na to,że u Ciebie najprawdopodobniej występuje taka sytuacja(mogą to być również tzw potówki bądź uczulenie na jakiś składnik kosmetyku). Dla ciekawości proponuję przeczytać: http://luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm PS Przed zakupem jakichkolwiek kosmetyków proponuję zapoznać się z KWC bądź stronami typu co kupić i kafeteria damska torebka. Ja zawsze konsultuję wybory z tą pierwszą i nie ryzykuję przez to wyrzucenia pieniędzy w błoto, każda skóra oczywiście reaguje inaczej, ale przy większości dobrych i b.dobrych opinii ryzyko jest naprawdę zredukowane |
|
|
|
|
#4385 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Klientka w krawacie
|
A lubisz takie duże szczoty, którymi przy okazji malowania rzęs wydłubujesz oko sąsiadowi z parteru
? Nie miałam tego tuszu, ale poważnie zastanowiłabym się nad nim - ma tak dużą szczotę, że ciężko będzie się nim operować.
|
#4387 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Może jestem inna ale nie wydam na tą gazetkę ani grosza
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może dopiero je dadzą skoro w gazetce będą
|
|
#4389 |
|
Moderator
|
Na facebooku niemieckim Rossmanna pojawiła się zapowiedź lakierów. Ja nie w temacie bo nie kupuje, to nie wiem czy sa takie czy nie są. Widzę, to wklejam
|
|
|
|
#4390 |
|
Raczkowanie
|
jesli chodzi o kupon rabatowy sunozon to sprobujcie pod tym adresem
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...n-rabatowy.pdf |
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś przechodziłam o 10 przez galerię krakowską i stwierdziłam, że sprawdzę jak tam odżywki- zostały 2 sos- jedna w wymemłanym opakowaniu i jedna w ogóle bez tekturki
sprawdzałam też stan pędzli ET- wygładzających było 5- coś czuję że w sobotę będzie gorąco
|
|
#4392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4393 |
|
Raczkowanie
|
o kurka sorki niespojrzalam na date ok tokombinuje dalej
przegapilam chyba cyfre
|
|
|
|
#4394 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Dokładnie tak Ja kupiłam dziś jedną 8w1 i jedną diamentową, ale nie każcie mi opowiadać co kobiety wyprawiały Gdybym nie musiała czegoś kupić w innym sklepie, to bym się nie fatygowała specjalnie, bo tam się dobywały iście dantejskie sceny... Cytat:
|
||
|
|
|
#4395 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4396 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() EDIT: Nie odświeżyłam strony.
|
|
|
#4397 |
|
Zadomowienie
|
heh ja też
w sumie niektóre promocje nawet ok, ale akurat w te dni kiedy obowiązuja nie mam mozliwości być w rossie ani nikogo tam wysłać |
|
|
|
#4398 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, korektor Rimmel Wake Me Up, widziałam w Pepco za 9,90 zł. Było kilka kolorów do wyboru.
Gratuluję tym dziewczynom, którym udało się upolować odżywkę Eveline
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie wiele razy wspominałyście tutaj w wątku o tym tuszu, ale mi jakoś nigdy nie mignął przed oczami. Używam go od niedawna, ale bardzo polubiłam:
Lovely Spectacular Me (to ta maskara w błękitnym opakowaniu) kosztuje tylko 8 zł, a tworzy na rzęsach bardzo ładny efekt, który można stopniować. Jest to ładna głęboka czerń. Pogrubia i wydłuża rzęsy, ładnie je rozdzielając. Ma trochę dziwną, dość podłużną szczotkę, ale idzie się przyzwyczaić. ![]() Ja ze swojej strony polecam.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-06-12 o 16:53 |
|
|
|
#4400 |
|
Raczkowanie
|
Co do pędzli ET to mam miłą informację, że w promocji będzie pędzel do podkładu, pudru, różu i cieni
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4402 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie, tylko jego potrzebuję
|
|
|
#4404 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Kociara
|
Nie dostałam odzywki Eveline :/ A chciałam kupić na spróbowanie., bo nigdy jeszcez jej nie używałam - cena mnie trochę odstrasza i ten efekt boloących paznokci (to przez folmaldehyd chyba?). Niestety, ale o 13 zaszłam do trzech rossmannów ( z czego dwa mało uczęszczane) i wszędzie puste półki (zresztą mam wrząenie, ze z każdej było po kilka sztuk :/ ). A w ogóle to się Wam pożale, bo dziś po raz pierwszy byłam świadkiem jak tych odzywek brakowało przez pracownice niestety :/ Stałam przy kolorówce, a obok rozmawiały dwie sprzedawczynie, z czego jedna kończyła zmianę i sżła do domu. Rozmawiały o odżywkach i okazało się, że jedna proponowala że odda jej jedną odżywkę, bo "w sumie po co mi tyle"
I zeby była jasne, nie podsłuchiwałam - stały tak, że musiałam je przeprosić aby dojść do lakierów. Takze dziewczyny nie polecam Rossmanna na dworcu pkp w Gdańsku!
|
|
|
|
#4406 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny szampon Babydream znajdę tam gdzie wszystkie szampony czy w miejscu z rzeczami do pielęgnacji dzieciaków??
|
|
#4407 |
|
Rozeznanie
|
ja byłam dziś w pięciu i też odżywki nie uświadczyłam ;/
|
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ten wygładzający zapowiada się tu największe polowanie ![]() Ale mam przeczucie, ze właśnie ten nowy nie będzie w promocji.
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
tam gdzie kosmetyki dla dzieci
|
|
#4410 |
|
Kociara
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

KOCHAJ SwyCh WrOgów: tO OnI mÓwIą ci o TwOiCH błędach 

? Nie miałam tego tuszu, ale poważnie zastanowiłabym się nad nim - ma tak dużą szczotę, że ciężko będzie się nim operować.

Gdybym nie musiała czegoś kupić w innym sklepie, to bym się nie fatygowała specjalnie, bo tam się dobywały iście dantejskie sceny... 
I zeby była jasne, nie podsłuchiwałam - stały tak, że musiałam je przeprosić aby dojść do lakierów. Takze dziewczyny nie polecam Rossmanna na dworcu pkp w Gdańsku!