|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
A ja właśnie zajadam się truskawkami ze śmietaną.
Colds to wcale nie jest dużo. Nie wiem o co ludziom chodzi.
#4532 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
konczita, kochana, ja m.in o tym wspominałam ale chyba się nie zrozumiałyśmy ![]() faktycznie, można zamówić 20 rzeczy, z tym że chodzi o 20 różnych produktów, i tak np. jako jeden przedmiot liczone jest 25 sztuk pieluch, jako drugi przedmiot - 4 butelki, jako trzeci np. 5 kocyków i tak można do 20 ![]() tak jakoś łopatologicznie to napisałam ale mam nadzieję, że rozwiałam wątpliwości ![]() np ja za jednym razem zamówiłam 40 pieluch tetrowych, 2 kocyki, 2 butelki, smoczki, wanienkę, kilka ubranek, 10 śliniaków, kilka paczek podkładów do majtek, 10 szt. majtek siateczkowych itd. więc w sumie przyszło mi ponad 100 sztuk w jednej paczce ![]() Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2012-06-12 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za kciuki kochane ale ktoś Nas uprzedził i w błyskawicznym tempie wynajął to mieszkanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też tak uważam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=anusiaaniaanusia;34 657949]Czuje się jak kaleka. Brakuje mi tchu, bolą mnie ręce. Prasowałam pościel, bo chciałam sobie zmienić. Jestem taka zmęczona, że nie mam już siły jej przebrać. A chciałam jeszcze obiadek zrobić i włosy umyć. Mój mężuś mi coś schudł, muszę mu trochę dogodzić, bo mizerny jak nie wiem... Jeszcze się załamał bo nam się skumulowała wymiana rozrządu, wachaczy i oleju w samochodzie i OC trzeba zapłacić w drugim. Chyba jeden sprzedamy - będzie wózek
![]() ![]() bosze mój tysz schudł... ![]() Cytat:
![]() kurde balans! lece pranie zbierac bo chyba lunie za chwilunie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może następnym razem się uda ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- dziewczyny, jakie są u Was ceny mieszkań? tak w przybliżeniu? pytam bo niedługo będziemy sprzedawali swoją kawalerkę i chciałam się co nieco zorientować ![]() wynajmować jej nie zamierzam, wolę mieć większą gotóweczkę ze sprzedaży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() szkoda.a macie coś nowego na oku? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najlepiej jakbym przytyła 30- 40 kilko, cyc by mi się wylewał ze stanika a dżinsy pękły w szwach na dupie. wtedy byłaby szczęśliwa ![]() dziwne to bo sama przez całe życie waży niecałe 50 kg a mnie się czepia. gdzie tu logika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Raczkowanie
|
dziewczyny czy Was też tak w kroku boli, ciągnie? Ja nawet nie mogę się spokojnie przewrócić na drugi bok
![]()
#4540 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj kupowałam w Rybniku akurat, ale one są chyba w większości dzidziusiowych sklepach
![]() kurde gdyby tak nie lało to bym pewnie w jeszcze jeden sklep weszła i jeszcze coś kupiła no ale trza będzie znowu allegro obskoczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
Ale zauważyłam, że czasem jak siusiam to bolą mnie wargi? Nie wiem, nie umiem tego inaczej określić. Może któraś spotkała się z czymś takim? ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | ||
Zakorzenienie
|
wróciłam od laryngologa. stanu zapalnego nie ma (całe szczęście) więc bez antybiotyku. mam 3 krwiaczki maleńkie, które niestety pękać mogą nawet przy ruszaniu buzią. Na razie jednak wygląda na to, że się goją. I jedyne co mogę to wspomagać krzepliwość krwi, chronić ucho przed ewentualnym urazem.
BTW czym czyścicie swoje uszyska i jak planujecie czyścić uszka maluszków? Cytat:
Cytat:
![]() |
#4544 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dodatkowo bolą mnie plecy, czasem mam taki napad bólu, szczególnie jak się położę na plecach, że podnieść się nie mogę. ostatnio tak mnie dopadło ![]() na szczęście miałam telefon po ręką i mąż był niedaleko więc zadzwoniłam i szybciutko przyleciał żeby pomóc mi wstać bo sama to chyba bym do wieczora tak leżała ... ale na wizycie okazało się, że wszystko ok, szyjka długa, mała rośnie jak na drożdżach więc lekarz nie widzi powodu do zmartwień. mam nadzieję, że u Ciebie będzie podobnie. ![]() Cytat:
![]() ja też przytyłam, chyba z 10 kg ale mojej matce ciągle mało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() a do czyszczenia używam takiego sprayu http://www.i-apteka.pl/product-pol-2...pray-50ml.html a dla malucha to jeszcze nie wiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Wtajemniczenie
|
tysz mam dyche na plusie juz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Choco Mademoiselle jak to stukają ![]() coldshmm... ból warg... w sumie też mnie bolą, ale bardziej całe krocze... a wiecie co dziewczyny nie przejmować się tym co mówią o Waszej wadze ![]()
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Wtajemniczenie
|
samo sie nic nie robi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja niedoświadczona byłam, młoda mama i jak mi mama z teściową zaczęły mówić, że pokarm stracę to uwierzyłam, a z tym pokarmem to i tak karmiłam tylko 6 miesięcy...
![]() |
#4550 |
Wtajemniczenie
|
Oglądacie meczyk?
![]() Dzidce się chyba podoba bo szaleje w brzuchu. Zrobiłam galaretkę z owocami, jeszcze kupiłam ciasto francuskie i kombinuję coby tu smacznego zrobić... Wspomniałyście wcześniej o wiaderkach do kąpania - chyba się na nie skusimy, mało miejsca zajmuje ![]() Zaraz się wezmę za robienie listy czego mam bo mnie ten chaos denerwuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Aloy mnie tak boli, szczególnie jak właśnie mam wstać z łóżka albo przewrócić sie na drugi bok to jest koszmar jakiś.
Zmagam sie z tym od miesiąca ponad bo zaczeło sie od pachwin a teraz to już całe spojenie rypie. Plecy też mnie bolą ale to już mam od samego początku ciąży więc zdążyłam sie troche przyzwyczaić ![]() ciesze się że Wam sie ciucholki podobaja ![]() gdyby sie kasa nie kończyła to bym tak mogła kupować 24/24 godziny ![]() czasem w nocy nie moge spać i na fonie na allegro o 4 nad ranem już niucham coś fajnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
A u mnie dziś pinkna pogoda, bez deszczu
![]() Nie przejmujcie się kg ... ja też już mam koło 7 na plusie jak nie 8, w czwartek się wszystko okaże jak wejdę u gina na wagę ![]() Co do tych bóli to mnie coś w tyle boli z prawej strony jak się kładę, przewracam się czy chcę wstać i ten ból tak promieniuje, że za chiny nie wiem co to jest ... na początku myślałam że to nerka, ale chyba jednak nie ![]()
#4553 |
Zakorzenienie
|
Colds apeluję aby w pierwszym poście wpisać mi Mateusz Jerzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Aga no tak, zakupy u mnie pełną parą
![]() ![]() ![]() Czyli mówicie, że rozmiar większy ta koszula do karmienia? Bo ja właśnie do porodu mam rozmiar większą i jak dojdę do siebie, to chyba pływać w niej będę, bo taka krowiasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i u mnie również piękna pogoda, cały dzień świeci słonko ![]() a to już na stałe czy jeszcze dumasz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry,maz jest
![]() mieszkanie zalatwione-jutro przewozimy rzeczy-mieszkanko duze,pizza pyszna zjedzona i zgaga dokucza. |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oglądałam dzisiaj kocyki w Tesco i fajny wybór jest. Grubszy też muszę kupić, ale to już chyba gdzieś w sklepie stacjonarnym. http://allegro.pl/lf-circo-kocyk-dwu...355766595.html ten mi się podoba Cytat:
Cytat:
Odebrałam dzisiaj kołyskę od kuzynki. Jest w takiej wersji kolorystycznej jak ta na zdjęciu. Zdjęłam z niej wszystkie materiałowe elementy i idą do prania, ale na razie zostawiłam wszystko u rodziców. Co nie zmienia faktu, że cieszę się niezmiernie na to ![]() Dostałam też wiadomość, że moje zakupy kocyk i ręczniki będą u mnie jutro. Już nie mogę się doczekać, szczególnie tego kocyka ![]() Cały dzień dzisiaj w pracy twardniał mi brzuch, wcześniej zdarzało mi się to sporadycznie. W czwartek idę do lekarza więc koniecznie muszę mu o tym powiedzieć. Prawda jest też taka, że miałam dzisiaj stresujący dzień i pewnie to z tego względu.
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4559 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewuszki!
![]() Ja oglądam meczyk i z niecierpliwością czekam na kolejny ![]() Koszulę do karmienia kupuję rozmiar większą. Nisia to może być też przez stres. Najlepiej na zwolnieniu ![]() wy też macie tak strasznie wodnista wydzieline że aż wkladka momentalnie cała mokra czy ja tylko tak mak przez infekcję??
#4560 |
Zakorzenienie
|
Ja od jakiegoś czasu też tak mam niestety :/ okropne uczucie jak w majtach ciągle mokro ...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.