|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Ja nie polecam pomarańczowego tuszu Scandaleyes który będzie jutro w promocji. Straasznie skleja rzęsy i się szybko osypuje
![]() Czekam do soboty i wtedy poluję na pędzle
|
|
|
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4413 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuję za informacje, jesteś niezastąpiona. Kurde oby mi się udało je dorwać, bo chce kupić 3 :P
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także warto próbować, nie trzeba od rana sterczec pod sklepem. Z reszta jeszcze sie tak nie zdarzyło, abym czatowala pod drzwiami Rossmanna. ![]() A tak na marginesie to nedziwic się nie moge jak Was czytam. Narzekacie na jakies babcię, a same koczujecie przed sklepem jeszcze przed otwarciem i bierzecie odżywki w ilości hurtowej. No nieliczne były przypadki, gdy którąś z dziewczyn wziela tylko jedną sztukę. Dla mnie jest to trochę hipokryzja, bo z jednej strony żądacie ograniczeń zakupów na jedną osobę, a same łapiecie po kilkanaście kosmetyków. Wy równiez magazynujecie te odżywki jakby nigdy już nie miałybyc w promocji. Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-12 o 18:01 |
|
|
|
|
#4415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam ostatnią diamentową odżywkę. SOS i 8w1 w ogóle nie było..
![]() I kupiłam ten krem do rąk Kamill - fajny jest
|
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że będzie jednak bo to jest gazetka z nowościami a ten pędzel wygładzający wszedł niedawno bo reszta to już nie takie nowości. A przy okazji cała seria na promocji jak było z Elite.
|
|
|
|
#4419 |
|
Raczkowanie
|
Pojechałam dzisiaj do Rossmana i byłam pewna, że otwiera się o 9.00, ale jak się okazało czynny był od 8.30, no więc cała przerażona wbiegłam 10 minut po otwarciu i szukałam tych odżywek. Nie mogłam ich odnaleźć, spytałam się pani i wskazała mi puste półki. Na szczęście pokręciłam się jeszcze z 5 min i pani zaczęła dopiero je wykładać !!!
Poczekałam, aż skończy i wzięłam 3 sztuki 8w1 (dla siebie i koleżanek). W sumie z każdego rodzaju było po około 15 sztuk, a nie zauważyłam, żeby inne panie je brały Tak więc chyba odnalazłam Rossmanna, w którym spokojnie znajdę wszystkie produkty promocyjne, odnalazłam nawet jeden puder Bourjois.
|
|
|
|
#4420 |
|
Kociara
|
|
|
|
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4422 |
|
404 Not Found
|
Kurczę, chciałabym się załapać na pędzel do różu i pudru.
![]() Chyba w sobotę będzie tour po warszawskich Rossmannach.
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się kupić odżywkę 8w1 za drugim podejściem. W pierwszym Rossmanie albo nie było w ogóle, albo ja ślepa jestem. Aaaaa, kupiłam jeszcze płyn Sensodyne - mała butelka przyda się na wyjazdy wakacyjne, żeby 0,5 litrowej butli nie ciągnąć ze sobą
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno to nie była fatamorgana, one tam stały. Wyszłam z uczelni po 12:40, a zanim tam doszlam i sie rozejrzalam (ekspedientka zaprowadziła mnie do odżywek) to na pewno było po 13. Widocznie trochę sie spóźniłas, bo ją miałam do wyboru do koloru zakupy i wzięłam tylko jedną sztukę. ![]() A tak z ciekawoscie, gdzie jest trzeci Rossmann? O Plaze Ci chodzi? Bo nie kojarze więcej.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-12 o 18:32 |
|
|
|
|
#4425 | |
|
Kociara
|
Cytat:
![]() Aaaa, bo myślalam że mowa o jakimś balsamie. Przepraszam
|
|
|
|
|
#4426 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4427 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie też dziwna akcja z odzywkami. Często w normalnej cenie nie ma albo diamentowej albo 8 w 1 ale w sobote były wszystkie. Dzis jak zaszlam do rossmana to nie było żadnych tłumów. Spokojnie podeszłam do odżywek, byłam pierwsza po otwarciu a 8 w 1 brak. Wzięłam wiec sos i diamentową których było po 10. chyba sobie poodkładali albo klientom jakimś skoro któraś z was pisała ze zgodzili sie bez problemu
Edytowane przez Doti1987 Czas edycji: 2012-06-12 o 19:15 |
|
|
|
#4428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-12 o 19:09 |
||
|
|
|
#4429 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kurcze, jak to się stało to naprawdę nie wiem?? jak ja byłam to były jakieś inne odżywki, ale z tych w promocji ani jednej
|
|
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a gdzie tam do końca czerwca
|
|
|
|
|
#4433 | |||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Teraz mam pretekst![]() Cytat:
bo akurat musiałam coś odebrać zamówionego wcześniej w sklepie naprzeciwko Rossa. I wzięłam dwie: 8w1, bo akurat mi się skończyła i nie mam co kłaść jako bazę oraz diamentową na wypróbowanie. Czuję sie urażona![]() Cytat:
W CND (nie wiem czy ktoś pisał) widziałam krem do rąk Garniera w małej biało-granatowej tubce i jeszcze jakieś... Nie wiem czy nie Soraya Jednak już nie pamiętam
|
|||
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ją o czymś nie wiem? Tak sobie czytam ten post i nie bardzo wiem o co się rozchodzi.
Mialyscie jakieś efekty uboczne. Ją używam od miesiąca odżywki diamentowej i nigdy nic mnie nie bolało ani nie piekło, a maluję wszystki 20 pazorkow (dłonie i stopy). Serio ta odżywka potrafi podrazniac?
|
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w 2 Rossmannach i oczywiście nic nie kupiłam - odżywek brak. Do jednego poszłam nawet w godzinach pracy, urwałam się na chwilę po 10 i już nic nie było. Pani powiedziała, że rozeszły się z samego rana i nie ma więcej. To jest naprawdę chamstwo z ich strony, że nie dokładają
Jutro też nie mam po co iść, bo żeli Palmolive na pewno nie będzie.Coraz mniej podoba mi się ta promocja. Wolę już kupić coś po wyższej cenie niż koczować przed sklepem, bo potem nic nie będzie. Czekam z niecierpliwością na normalną gazetkę. |
|
|
|
#4436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4437 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Potem wymieniłam się z inna dziewczyną na diamentową, bo chciałam ją wypróbować. I gdyby nie to, że miałam coś odebrać, to nie jechałabym specjalnie za dwoma odżywkami |
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, ja nie pracuje w Rossie. Napisałam, że GDYBYM PRACOWALA to... Ja po prostu Was rozumiem i nadziwić się nie mogę, gdy czytam że dziewczyny nastawiaja budzik i rano koczują przed sklepem albo tuż po przebudzeniu pędzą na łeb na szyję, bo odzywka jest tańsza o te kilka złotych. Za to z drugiej strony narzekają na babcie, ktore z rana oblegaja sklep. Dla mnie to czysta hipokryzja, bo dużo dziewczyn hurtowo kupuje tlumaczac sie, że bierze dla siebie, siostry, mamy, sąsiadki,koleżanki i nie wiadomo jeszcze dlakogo. Przecież te babcie też prawdopodobnie dla rodziny kupują, bo wątpię, żeby któraś z nich (pisała o tym.jedną z was) wykupiła wszystkie sloiczki Gerbera dla siebie.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-12 o 19:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

Także warto próbować, nie trzeba od rana sterczec pod sklepem. Z reszta jeszcze sie tak nie zdarzyło, abym czatowala pod drzwiami Rossmanna. 

Jutro też nie mam po co iść, bo żeli Palmolive na pewno nie będzie.