Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.II. - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 11:58   #3271
tigrinha
Zadomowienie

Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.II.

Cytat:
Napisane przez Halimaa Pokaż wiadomość
Tygrysie, a ile ten dens kosztuje? Bo nie doczytałam...

Patri, się spotkamy to wszystkiemu zaradzimy
Bo chyba nie napisałam - 40zł za 2 godziny - może chodź z nami?
tigrinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:25   #3272
Mariposa3
Raczkowanie

Cześć
Piszę, żebyście wiedziały, że podczytuję!
Pozdrawiam.
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:57   #3273
Dilayla
Zadomowienie

Wychodze do sadu....mam scisk w zołądku
rece mi sie telepią
jedyna mysl -PAPIEROS!!
ALE obiadek ugotowałam u fryzjera bylam na ciuchy polecialam i do banku...wiec i tak jest + odsuwałam ten moment aby na biegu prasowac koszule do wyjscia ...buuuuuuuuuuuu

Dilayla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 13:00   #3274
bura kocurka
Zakorzenienie

Mam syndrom "w kłębek i pod kołdrę"

I wypisuję się z wyzwania 30-dniowego, bo i tak nic nie robię

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 13:13   #3275
lasubmersion
Rozeznanie

Do zrobienia jutro:
-wysłać koleżance notatki z pracowni
-wysłać koledze notatki z PNJA+część jego prezentacji
-zrobić 30 zadań na rachunkowość
-zrobić 15 mini prezentacji

-napisać chociaż 5 paragrafów
-2,5 godziny pracy(na szczęście u mnie w domu, więc nie jest źle)
-3xsłówka z PNJA media i sztuka

Biorę się za słówka z biznesu i sztuki.
Po 15 muszę wyjść, więc 2 godziny powinny mi wystarczyć, aby nauczyć się wszystkich.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Kocurko, co się dzieje?
Skąd taki nastrój?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Dilayla, gratuluję zaparcia
Trzymam kciuki.Oby tak dalej

Słucham: VIDEO ''Dobrze, że jesteś''
lasubmersion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 13:31   #3276
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Napisane przez tigrinha Pokaż wiadomość

Aha, chciałam ogłosić wszem i wobec że Nebulka jest najfajniejsza na świecie!!! Wynalazła mi perfumy których szukam od niepamiętnych czasów. Dzięki Kochana
nie wierzcie w ta 'nadprzyrodzona' moc, ktora mi tutaj ktos przypisuje. po prostu znalazlam probke na jednym portalu ;p

no i moj dzien sie skomplikowal.
po pierwsze nadal nie mam info od TZta co z nim bedzie, a mial dac znac o 12.tej....
po drugie dzis zamiast isc do polskiego sklepu, musze isc w druga strone do lekarza
po trzecie znajomy ma urodziny, a psycholog przelozyla mi rozmowe z wczoraj na dzis.
po czwarte nie spalam prawie cala noc (3cia z rzedu) i dzis mam syndrom zombie (piekace oczy, klopoty z koncentracja)
po piate boli mnie brzuch z glodu caly czas mimo iz zjadlam juz lunch i 'deser' - niestety malo dietetyczne - to samo co wczoraj czyli watrobka, ale nie chcialam jej wyrzucac, i na deser serek wiejski. I CO? glodna!!!!!
sadze, ze moj organizm nie umie funkcjonowac bez musli rano. to byl moj posilek od okolo 6-8 lat, nic innego na sniadania nie jadalam od takiego czasu a tu nagle szok.
Stary 2012-06-12, 13:42   #3277
Halimaa
Rozeznanie

Tygrysie, zastanowię się, ale generalnie miałam wyjechać na weekend...

Dilayla Trzymam kciuki i powodzenia

Kocurko Sesja to chyba nie jest najlepszy czas na dodawanie sobie obowiązków, nie ma co sobie dokładać. Będzie jeszcze 6 edycji

Nebulko Właściwie czemu zrezygnowałaś z tej owsianki? IMHO Jak Ci służy i smakuje to zostań przy niej. To dobre węglowodany i błonnik i witaminy, rano przyda Ci się to bardzo, w pracy Twój mózg spali to w mig!

Poza tym jednoczeście cieszę się i nie mogę nadziwić, że panuje tu taka fajna atmosfera. Watek jest ogolnodostępny, a nie ma "hejterów" i trolli . Sporo osób pisze, że podczytuje i dobrze nam życzy.
Mam nadzieję, że nie wywołuję wilka z lasu, ale wierzę że każdy atak odeprzemy zwartym frontem.

Edytowane przez Halimaa
Czas edycji: 2012-06-12 o 13:45
Halimaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 13:59   #3278
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Napisane przez Dilayla Pokaż wiadomość
Wychodze do sadu....mam scisk w zołądku
rece mi sie telepią
jedyna mysl -PAPIEROS!!
ALE obiadek ugotowałam u fryzjera bylam na ciuchy polecialam i do banku...wiec i tak jest + odsuwałam ten moment aby na biegu prasowac koszule do wyjscia ...buuuuuuuuuuuu
bedzie dobrze!! Trzymaj sie cieplo

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
T
Poza tym jednoczeście cieszę się i nie mogę nadziwić, że panuje tu taka fajna atmosfera. Watek jest ogolnodostępny, a nie ma "hejterów" i trolli . Sporo osób pisze, że podczytuje i dobrze nam życzy.
Mam nadzieję, że nie wywołuję wilka z lasu, ale wierzę że każdy atak odeprzemy zwartym frontem.
no czuje sie urazona...;p widocznie za malo sie staram!
Stary 2012-06-12, 14:11   #3279
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lasubmersion Pokaż wiadomość
Kocurko, co się dzieje?
Skąd taki nastrój?
Nie mam ochoty już się uczyć tego wszystkiego I tak nic mi nie wchodzi do głowy, bo to głupie i niepotrzebne nikomu do szczęścia Mam ochotę zrobić coś zupełnie innego, tak dla przyjemności...tylko, że wtedy lęgnie mi się w głowie milion spraw do załatwienia.
Np. to, że powinnam mieć już zaraz gotowe, oprawione egzemplarze pracy magisterskiej, a szanowny promotor jeszcze mi nie wysłał sprawdzonej wersji. Jak sobie pomyślę ile mam załatwiania teraz w najbliższym czasie: zrobić zdjęcia (ładne! Te do dyplomu czy dokumentów nigdy nie są ładne ), zapłacić co trzeba i gdzie trzeba, drukowanie nie wiadomo gdzie (), oprawianie nie wiadomo gdzie , obiegówka, jakieś dziwne inne rzeczy i dokumenty, a wszystko na już

A ja mam egzaminy...i muszę iść do pracy, a nie mam ochoty ani na jedno ani na drugie

Z rzeczy pozytywnych: zaliczyłam 3 z 4 zaliczeń, które miałam tak naćkane w zeszłym tygodniu - o jednym nic jeszcze nie wiem, ale mam nadzieję, że też zdam

Stary 2012-06-12, 14:28   #3280
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
Nie mam ochoty już się uczyć tego wszystkiego I tak nic mi nie wchodzi do głowy, bo to głupie i niepotrzebne nikomu do szczęścia Mam ochotę zrobić coś zupełnie innego, tak dla przyjemności...tylko, że wtedy lęgnie mi się w głowie milion spraw do załatwienia.
Np. to, że powinnam mieć już zaraz gotowe, oprawione egzemplarze pracy magisterskiej, a szanowny promotor jeszcze mi nie wysłał sprawdzonej wersji. Jak sobie pomyślę ile mam załatwiania teraz w najbliższym czasie: zrobić zdjęcia (ładne! Te do dyplomu czy dokumentów nigdy nie są ładne ), zapłacić co trzeba i gdzie trzeba, drukowanie nie wiadomo gdzie (), oprawianie nie wiadomo gdzie , obiegówka, jakieś dziwne inne rzeczy i dokumenty, a wszystko na już

A ja mam egzaminy...i muszę iść do pracy, a nie mam ochoty ani na jedno ani na drugie

Z rzeczy pozytywnych: zaliczyłam 3 z 4 zaliczeń, które miałam tak naćkane w zeszłym tygodniu - o jednym nic jeszcze nie wiem, ale mam nadzieję, że też zdam
To zrozumiały kryzys!
Dasz radę wszystko załatwić. Wszystko się uda mimo stresu. Nie jest to przyjemne, ale to po prostu rewers medalu o nazwie ukończenie studiów.
To też zrozumiałe, że chce Ci się robić coś zupełnie innego, ale pomyśl, że to ostatnia prosta... na te ciekawsze rzeczy znajdziesz czas, a teraz po prostu trzeba robić to, co trzeba
Przytulam!
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:28   #3281
galagoo
Przyczajenie

;Cześć Jak ja się cieszę że znalazłam któregoś dnia ten temat... motywuje jak nic innego!

Przyszłam się zameldować Działam! Po raz pierwszy od dawna zaczynam powoli wprowadzać zmiany, a nie wszystkie na raz .

Pierwszą zmianą jest sen w określonych godzinach, od ok. 23:00 - 00:00 do ok. 6:00 - 7:00. Rok temu było to dla mnie normalne, teraz wszystko się poprzewracało. Od kilku dni z tym walczę, jestem coraz bardziej wyspana i zadowolona! Myślę, że jak już to mi się unormuje, to znaczy będę wstawała bez problemu o 7 to może uda mi się wstawać jeszcze wcześniej? Kiedyś myślałam, że jestem nocnym markiem, dziś już wiem jak bardzo mnie to męczyło i jak super się pracuje rano!

Drugą zmianą jest .. mniej bezsensownego grzebania w internecie! Strasznie dużo siedziałam na portalach społecznościowych czy plotkarskich. Dużo pracuję przy komputerze ( taki kierunek studiów ;-) ), więc czasem bezmyślnie włączałam przeglądarkę internetową i tym samym co chwilę się rozpraszałam i zadanie, które mogło trwać godzinę, trwało 3-4 godziny. Jaki człowiek jest głupi....

I to by było na tyle.. Chcę się skupić na tych dwóch sprawach przez najbliższy tydzień- dwa tygodnie. Wiem już, że wprowadzanie nastu nowych rzeczy u mnie skutkowało tym, że przez trzy dni było super, później spadek formy i dół. Więc teraz próbuję sposobem "powolutku, byle do przodu"

Plan na dziś? Nauka na jutrzejszy egzamin a w przerwach dalsza praca nad pytaniami na egzamin licencjacki

Ściskam!
galagoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 14:44   #3282
lord_blackwood
Raczkowanie

Cytat:

Dobrze sobie radzisz. 3/4 zaliczone, to ostatnie pewnie też. I pomyśl, jak miło będzie, jak już będziesz po wszystkim. Zwizualizuj to sobie i trzymaj w głowie, może to napędzi Cię do pracy? Jak przyjemnie będzie mieć już to wszystko z głowy... Obroniona praca, gotowy dyplom, kolejny zamknięty rozdział. I będzie się można zająć tymi przyjemnymi rzeczami
Przesyłam dużo energii
lord_blackwood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 15:18   #3283
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lord_blackwood Pokaż wiadomość
Dobrze sobie radzisz. 3/4 zaliczone, to ostatnie pewnie też. I pomyśl, jak miło będzie, jak już będziesz po wszystkim. Zwizualizuj to sobie i trzymaj w głowie, może to napędzi Cię do pracy? Jak przyjemnie będzie mieć już to wszystko z głowy... Obroniona praca, gotowy dyplom, kolejny zamknięty rozdział. I będzie się można zająć tymi przyjemnymi rzeczami
Przesyłam dużo energii
Noo...przyjemniejszymi powiedzmy - za rok znowu obrona
W co ja się wpakowałam

Dzięki dziewczyny za pocieszenie

I jeszcze chciałam uściskać Dilayle, która się męczy w sądzie

Stary 2012-06-12, 15:24   #3284
Halimaa
Rozeznanie

Cytat:

No tak, dwa kierunki studiów i praca to nic... Nie mówiąc o wszystkim innym

http://mistrzowie.org/437341/Grazyna

Edytowane przez Halimaa
Czas edycji: 2012-06-12 o 15:32
Stary 2012-06-12, 15:58   #3285
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, urocze

A chodziło mi o to, że nie robię nic z tym wyzwaniem...dzisiaj nie zrobiłam np. niczego nowego A w zeszłym tygodniu tylko jeden dzień tak naprawdę wzięłam się za sprzątanie, ale to był bardzo krótki zryw...bez sensu. Już lepiej jak się wezmę porządnie jak już będę miała na to serio czas.

Edytowane przez bura kocurka
Czas edycji: 2012-06-12 o 16:00
Stary 2012-06-12, 16:42   #3286
Dilayla
Zadomowienie

w sadzie poszło oki brat sie nie pojawił...podzial zrobiony za 3 tyg odbior i najgorsze dopiero sie zacznie...........przepra wa ze spółdzielnią i bratem..ale coz dam rade''bob budowniczy zawsze da rade''
dzis zrobiłam wege zupke zjadłam ze smakiem Adrian również teraz tworze juz jakas paste z kaszy gryczanej...wrzuce wam przepis do klubu
A moze zrobimy tak ze dziewczyny ktore teraz maja sesje to zajma sie nia na powaznie i to bedzie ich wyzwaniem???bo drugiej takiej sesji juz nie bedzie beda nastepne ale juz inne...wiec moj pomysł skupcie sie na waszych egzaminach i raportujcie jak wam idzie ...pozniej bedzie czas na plan tygodniami..szczegolnie ze jak zaliczycie to juz nie bedzie wymówek ,ze to ,ze tamto

Stary 2012-06-12, 17:10   #3287
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
w sadzie poszło oki brat sie nie pojawił...podzial zrobiony za 3 tyg odbior i najgorsze dopiero sie zacznie...........przepra wa ze spółdzielnią i bratem..ale coz dam rade''bob budowniczy zawsze da rade''
dzis zrobiłam wege zupke zjadłam ze smakiem Adrian również teraz tworze juz jakas paste z kaszy gryczanej...wrzuce wam przepis do klubu
A moze zrobimy tak ze dziewczyny ktore teraz maja sesje to zajma sie nia na powaznie i to bedzie ich wyzwaniem???bo drugiej takiej sesji juz nie bedzie beda nastepne ale juz inne...wiec moj pomysł skupcie sie na waszych egzaminach i raportujcie jak wam idzie ...pozniej bedzie czas na plan tygodniami..szczegolnie ze jak zaliczycie to juz nie bedzie wymówek ,ze to ,ze tamto
Ok...to raportuje całkiem poważnie, że nie wchodzi mi do głowy statystyka, a profesor nadal nie odesłał mi mojej pracy magisterskiej, chociaż obiecywał rano, że dzisiaj ją dostanę Jestem pełna wątpliwości, bo ten człowiek pracuje od rana...później już nie za bardzo. Ale może w tym napiętym okresie jest inaczej

Stary 2012-06-12, 17:13   #3288
Halimaa
Rozeznanie

A co masz z tej staty?
http://www.statsoft.pl/textbook/stathome.html

Edytowane przez Halimaa
Czas edycji: 2012-06-12 o 17:17
Stary 2012-06-12, 17:14   #3289
change
Zadomowienie

No to jednak mimo niepowodzen losu :P Jest praca = nie ma tanca z Tygryskiem i inc :< wziełam go w swoje ręce, po kolei dzwoniłam do 3 swoich kolezanek (jedna nie mogła, druga niewiadomo) i pójdę z koleżanką na te warsztaty w niedziele, ogólnie to nie bedzie to samo bez was :< ale przynajmniej coś zrobie w kierunku tygodnia nowych rzeczy... więc i tak uważam, że warto Tygryskowi dziękuje za inspiracje!

co do butów na obcasie wystarczy wybrać takie, żeby nam było wygodnie, tak powiedziała pani w recepcji :P

Udało mi się wysłać list + cv w sprawie pracy, dowiedziałam się też kiedy mogę przywrócić sobie status bezrobotnego, niestety kasy na te staże teraz nie ma
Skosiłam trawnik, nakrmiłam tate i psy (nie tym samym ofc ), umyłam kuchnie, zaraz dorzucę książkę i wezme się za kończenie rzeczy dla fundacji :P

I) 10 kg
II) 10 kg

Edytowane przez change
Czas edycji: 2012-06-12 o 17:16
change jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 17:45   #3290
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
O, fajna strona! Może się nią będę podpierać...dzięki

Stary 2012-06-12, 18:01   #3291
change
Zadomowienie

Kocurko fakt drukowanie i oprawa pracy jest czasochłonne, troche stresujące. Jeżeli nie masz w niej dużo kolorowych zdjeć, a masz u siebie drukarkę i papier, to taniej wychodzi wydrukować egzemplarze pracy w domu i po prostu dać do złożenia.
Ja zamiast zapłacić ze 300 zł, zapłaciłam za 3 prace z oprawą i drukowaniem kolorowych pojedynczych stron ok. 60
U nas oplaty dokonuje sie poprzez pobranie pdf z danymi konta itp. na stronie (tak jak macie uososa to my na sggw mamy ehms) normalnie przez przelew i po sprawie.
Obiegówka też przy dobrych wiatrach da się załatwić w jeden dzień... NIE PRZEJMUJ SIĘ, GŁOWA DO GÓRY, to już finał prawie, ja pamiętam jaki to był dla mnie mega szczesliwy moment, że już moge biegac wpisy zbierać, fakt, nie miałam drugiego kierunku na głowie, ale mimo wszystko to jest dla ludzi

I) 10 kg
II) 10 kg
change jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 19:13   #3292
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez change Pokaż wiadomość
Kocurko fakt drukowanie i oprawa pracy jest czasochłonne, troche stresujące. Jeżeli nie masz w niej dużo kolorowych zdjeć, a masz u siebie drukarkę i papier, to taniej wychodzi wydrukować egzemplarze pracy w domu i po prostu dać do złożenia.
Ja zamiast zapłacić ze 300 zł, zapłaciłam za 3 prace z oprawą i drukowaniem kolorowych pojedynczych stron ok. 60
U nas oplaty dokonuje sie poprzez pobranie pdf z danymi konta itp. na stronie (tak jak macie uososa to my na sggw mamy ehms) normalnie przez przelew i po sprawie.
Obiegówka też przy dobrych wiatrach da się załatwić w jeden dzień... NIE PRZEJMUJ SIĘ, GŁOWA DO GÓRY, to już finał prawie, ja pamiętam jaki to był dla mnie mega szczesliwy moment, że już moge biegac wpisy zbierać, fakt, nie miałam drugiego kierunku na głowie, ale mimo wszystko to jest dla ludzi
Ja wiem, wieeeem...wszystko wiem, zdawało się licencjat kiedyś w końcu no Wtedy drukowałam u siebie, teraz wydrukuje mi tata, ale wnerwia mnie...no po prostu wnerwia to, że nie mam jeszcze czego drukować przez opieszalstwo jednej osoby A nie mogę go ciągle popędzać, bo jeszcze się na mnie zemści na obronie czy coś

U nas dane są gdzieś zamieszczone do przelewu, ale generalnie to nam kobitka z dziekanatu dała kartkę z wytycznymi razem z obiegówką i kartą ocen

Stary 2012-06-12, 20:53   #3293
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Heeej kobitki!
Wróciiiiłam!!
Uff.

I całkiem absolutnie na spontana zakupiłam:
2 metry oliwkowozielonego sztruksu!!
W ramach próbowania czegoś nowego - spróbuję uszyć spodnie!
Takie szaleństwo
Patri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 21:27   #3294
Dilayla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patri Pokaż wiadomość
Heeej kobitki!
Wróciiiiłam!!
Uff.

I całkiem absolutnie na spontana zakupiłam:
2 metry oliwkowozielonego sztruksu!!
W ramach próbowania czegoś nowego - spróbuję uszyć spodnie!
Takie szaleństwo
o ja cie .......super że jestes i że z energią...czekam na efekty i motywacje Twą i na wpis na blogu....kurcze troche dziwne ...czekam na Ciebie
Kocurko jak mialabys problem z oprawą pracy czy poprawkami to daj znac...kiedys sie tym zajmowałam a teraz moja przyjaciólka...w ięc napewno zrobi na tip top

Stary 2012-06-12, 21:54   #3295
paula-zla
Zakorzenienie

Mnie się plany posypały... Od piątku intensywnie pracuję, zmiany mam takie, że cały dzień z bańki. Jutro miałam mieć wolne, planowałam wypocząć i w końcu zająć się studiami, dogiąć ostatnie projekty. A tu klops, znowu pracuję, dopiero w czwartek wolne. Już nie mam siły. Dzisiaj muszę jeszcze zrobić analizę ankiety, a tak mi się nie chce...
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 22:01   #3296
bura kocurka
Zakorzenienie

Udało się - sprawdzona praca do mnie dotarła Została przekazana już w ręce taty, a on ma zamiar wydrukować (nie wiem jak on to zamierza zrobić...tyle stron, no ale ok. Uparł się). Jedyne co mi nie wyszło jeśli chodzi o poprawki, to to że nie potrafię wyrównać stron w spisie treści...jakieś takie rozjechane są Ktoś coś wie na temat tego jak to się robi, żeby było ładnie? Dilayla?

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Mnie się plany posypały... Od piątku intensywnie pracuję, zmiany mam takie, że cały dzień z bańki. Jutro miałam mieć wolne, planowałam wypocząć i w końcu zająć się studiami, dogiąć ostatnie projekty. A tu klops, znowu pracuję, dopiero w czwartek wolne. Już nie mam siły. Dzisiaj muszę jeszcze zrobić analizę ankiety, a tak mi się nie chce...

Stary 2012-06-12, 22:02   #3297
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Udało się - sprawdzona praca do mnie dotarła Została przekazana już w ręce taty, a on ma zamiar wydrukować (nie wiem jak on to zamierza zrobić...tyle stron, no ale ok. Uparł się). Jedyne co mi nie wyszło jeśli chodzi o poprawki, to to że nie potrafię wyrównać stron w spisie treści...jakieś takie rozjechane są Ktoś coś wie na temat tego jak to się robi, żeby było ładnie? Dilayla?
Robiłaś spis treści ręcznie, czy wstawiałaś automatyczny, interaktywny?
W jakim sensie rozjeżdżają Ci się numery stron?
Wrzuć może print screena do klubu, może coś poradzę.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 22:20   #3298
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Robiłaś spis treści ręcznie, czy wstawiałaś automatyczny, interaktywny?
W jakim sensie rozjeżdżają Ci się numery stron?
Wrzuć może print screena do klubu, może coś poradzę.
Emi, wrzuciłam post na wątku: prywatny

Stary 2012-06-12, 22:27   #3299
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

tragedia zjadlam loda mietowego. potem zjadlam wspomniana salatke, co mialam zrobic... (klubik) ale ...oczywiscie ch bombki strzelil, swiat nie bedzie. jestem najedzona, ale glodna jak diabli! nic sie nie zmienia, nic ;( i co? znow psychicznie czuje sie jak gowno.
do tego moja wspolokatorka dostala prace w Iowa (usa) i wyjezdza neidlugo ;( nici ze zmiany mieszkania; musze zostac w tym gownie co smierdzi i nie daje zadnej bariery dla dzwiekow od sasiadow czy rur

mam maksymalnie z☠☠☠any humor.
Stary 2012-06-13, 09:56   #3300
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
o ja cie .......super że jestes i że z energią...czekam na efekty i motywacje Twą i na wpis na blogu....kurcze troche dziwne ...czekam na Ciebie
Kocurko jak mialabys problem z oprawą pracy czy poprawkami to daj znac...kiedys sie tym zajmowałam a teraz moja przyjaciólka...w ięc napewno zrobi na tip top
Cytat:
Ktoś coś wie na temat tego jak to się robi, żeby było ładnie? Dilayla?
yyyyy, dawno to było, ale chyba wiem przynajmniej o co chodzi.
blablabkablablablabalb... .................46
bsshbfsjkhfksfhksfhksdsk. ......67
To?
jedziesz kursorem za blablabla
u góry po lewej w wordzie masz znacznik - tabulator. Ustawiasz go nieco z prawej strony, tam gdzie chcesz numery stron.
potem balalabalabalaab[kursor]46 tabulacja i 46 odskakuje na wybraną odległość.
No chyba, że jeszcze o coś innego chodzi i się wygłupiłam to wybaczcie.

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
tragedia
mam maksymalnie z☠☠☠any humor.
Nebulinka.....
Jesteś wściekła na siebie i okoliczności?
Jedną z tych wściekłości możesz sobie odpuścić...
Wściekasz się na małe dziecko, bo zjadło loda!!
Jak to dziecko się teraz czuje???
Jak gówno zapewne!
Zaopiekuj się nim.
Zaopiekuj.

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:

Nie da się wypisać.
Na takie właśnie okoliczności 30 Days to Change jest mnożony przez 7.

Załapiesz się w kolejnym miesiącu na coś nowego.
Cytat:
A chodziło mi o to, że nie robię nic z tym wyzwaniem...dzisiaj nie zrobiłam np. niczego nowego A w zeszłym tygodniu tylko jeden dzień tak naprawdę wzięłam się za sprzątanie, ale to był bardzo krótki zryw...bez sensu. Już lepiej jak się wezmę porządnie jak już będę miała na to serio czas.
Dobry i krótki zryw, Ty byś chciała świat od razu posprzątać przy okazji pisania pracy magisterskiej? Nie mam wątpliwości - zwariowałaś.
Patri jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości