![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Lewek Kochana,
![]() dobzre, że się odezwałaś. Ty przynajmniej wypełniałaś wzorowo obowiązki słuzbowe, a ja znow nie mogę się wyrobić. Ale nastroj mam dzis podły więc zacznę sumiennie od jutra. Kurczaczka bardzo lubię, ale zanim wroce do domu, to juz mi sie odechciewa. Ale kurczaczek mniam, może jednak sobie zrobię ![]() A orzeszki to lubię solone i co Niko ![]() Całuję Was mocno, choć głowa mi peka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No kochana tu Ci wybaczam możesz kilka zjeść solonych ![]() ![]() ![]() Buziaki śle............. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
Oj Niko Droga, jak to dobrze, że mi sie od Ciebie nie dostało (he,he,he), bo wyrzuty sumeinia juz bym mnie na wylot przeżarły. A głowa, to rzeczywiście może nas boleć z głodu. Jutro zabiorę do pracy kilka orzeszków jako pzrekąskę, a dzis znów nabędę droga kupna kiełki sojowe, tylko - przyznaje się Niko, tez je jem z solą. ja wszystko musze z solą. Wiem, wiem , sól zatrzymuje wodę w organizmie, ale bez soli to wszystko jakies takie obrzydliwe. ja sama dziś jestem obrzydliwa, nie lubie siebie takiej rozlazłej, ale energii mi brakuje i nic nie wychodzi. Sama musze bat na siebie jakiś zrobić i biczowac się codziennie i rygor wprowadzić wojskowy - koniec tego mazgajstwa. Oczywiście Kochana Niko, te słowa to tylko mój monolog - nie lubie dziś siebie. Są przecież takie dni w nasyzm życiu i zapału do wszystkiego brak. To twoje czerwone winko, to bardzo dobry pomysł Niko.
Całuje Cie mocno |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Hmm... ja to za wytrawnym nie przepadam, ewentualnie półwytrwane jeszcze przejdzie... A w domku to mam tylko półsłodkie, wiec chyba musże jak najszybciej opróznić tą butelkę coby później juz tylko te wytrawne degustować
![]() No to co kurczakowe Dziewczyny? Dziś udo/pierś zalewane winkiem ???? ![]() ![]() ![]() Buziaki!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
Lewek pijem dziś na umór i zapychamy się kurczakami. Ja napije się wieczorkiem, bo pewnie do 21,00 będe robiła za kierowcę swojego Dziecka i kasę pożyczkowo-zapomogową oczywiście, też. A może po drodze zkusze się w knajpie na jakąś grillowana pierś i przynajmniej zmywać nie będę musiała.
Wieczorem wzniose za Was toast Kochane Dziewczynki - aby nam się tylko dobrze działo, ludzie byli dla nas życzliwi, by wracaly do nas wszystkie ciepłe uczucia , ktorymi obdzielamy innych i by ogólnie nam się szczęściło. Bedę o Was myślała, bo jesteście mi bardzo bliskie. Caluski |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak najbardziej pierś ![]() ![]() Smacznego!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem, wyjechałam na chwilę z biura, dlatego się nie odzywałam.
Dzisiaj u mnie to raczej głodówka a nie dieta, po pracy idę powęszyć na wyprzedażach- to mi zawsze poprawia humor ![]() Na obiadokolację chyba parówki berlinki+ ciemne pieczywo.(1 Berlinka-85 kal )+ pomidor z cebulką . Bo coś czuję, że się tak zmęczę zakupami, ze tyle będę w stanie zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cholerka jeden dzień mnie nie było a tyle naprodukowane co to za awantura na wizażu czemu ja nic nie wiem oświećcie mnie dziewczyny............. nika672 no jak już zaczęłaś ćwiczyć to dawaj będę Cię pilnować..... a co do przysmaków to ja postanowiłam sobie zrobić prezent i po 7 dniach intesywnego trenigu zrobię sobię nagrodę i pójdę z TZ na pizzę tylko zjem 1-2 kawałk dużej a nie jak zwykle 4-5........ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
![]() ja zaraz idę ćwiczyć tylko herbkę wypiję.......właśnie wróciłam do domu nie wiesz o co chodzi z tą awanturą??? |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja już jestem po lampce winka
![]() Obiadek był delikatny, i muszę się Wam pochwalić że powstrzymałam się przed zjedzeniem kolacji o 21 - ostatnio nabrałam brzydkiego zwyczaju podjadania o tej godzinie. A trochę z innej beczki - lubicie chodzić do sauny? To wprawdzie nie jest sposób na zrzucenie kilku kilogramów, ale doskonale oczyszcza organizm z toksyn, poprawia wygląd skóry, no i jak się tak człowiek porządnie wypoci to czuje się rewelacyjnie ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam gorąco!! |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam Kochane dzień dobry i miłego dnia życzę ![]() Lewek, ja korzystam z sauny. ![]() Pisałam chyba wcześniej ,że plywam,a raczej utrzymuję sie na wodzie ![]() ![]() ![]() Też polecam!! Idę ćwiczyć,później sie odezwę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() tak się tylko chciałam z Wami przywitać i życzyć Wam miłego dnia ![]() opowiadać Wam swoich "osiągnięć" nie będę, bo byłam wczoraj bardzo niegrzeczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane Dziewczyny,
![]() jestem druga - zaraz po Nice - oczywiście. Mam dziś podły humor, bo juz ranna porą Moje Kochane Dziecko wyprowadziło mnie z rownowagi - ciężko sobie samej radzic z tym wszystkim. jadąc do pracy juz nie mogłam sie doczekać kiedy z Wami pogadam Moje Kochane. Wczoraj wybralam się po zakupy, moje łowy to kilka bluzeczek z mango. Chciałam tez nabyc jakąś spódniczke i spodnie, ale nie udało się - nei ze względu na rozmiar, tylko na ewidentny brak artykułów, które by mi odpowidały. Tak więć, ćwiczyłam wczoraj chodząc po sklepach. Nie jadłam wiele, a wlaściwie prawie nic. I trzymałam się dzielnie, ale około 22,00 opanował mnie straszliwy głód, ssanie w żołądku, ból glowy. Czułam, że nie usne i pzryznaję się zjadłam 5 słonych paluszków - mam nadzieję, że w wałeczkach tłuszczu sie nie odłożą. ![]() Jeśli chodzi o ćwiczenia, to niestety nie mam jak i gdzie i nie potrafie się zmobilizowac i prozaicznie czasu brakuje. Poczekam na efekty diety, ale juz czuję troche luzu w spodniach, ale może to tylko autosugestia. dziewczynki Kochane , strasznie dzis kwaśna jestem i tyle przede mna roboty - kresu nie widać. Dobrze, że mam Was Moje Kochane. ![]() Caluje Was bardzo mocno. fajnie Nesko, że sie odezwałąs, no to pilnuj nas. Lewek Kochana, gratuluje diety. Cieszę się, że tak dbasz o siebie. Trzymajmy sie dalej razem. Całuję mocno. Dorinko Kochana, co tam u Ciebie? Caluski ciepłe. Muszę się jakoś odstresowac, bo dziś ja mam globus histericus i jakos tak w głowie mi sie kręci, choć melduję posłusznie , że śniadanie jakieś zjadłam. Pa Dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Maro Kochana,
![]() Twoje życzenia bardzo sie w dniu dzisiejszym przydadzą. Jeśli to, że byłaś niegrzeczna usatysfakcjonowało Cie, to jestem za. Bądź z nami. Całuję Cie mocno ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczęta!
![]() Miłego, spokojnego, pogodnego dnia Wam życzę! ![]() Świtezianko, jeśli tak Ci źle to zapraszamy na watek: rozterki... a my pomożemy jak tylko będziemy umiały ![]() ![]() Ja własnie kończę kawkę (z cukrem, ale bez mleka ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dziś już nieco oczyszczona i uspokojona. Co do diety, to wczoraj jak pisałam, a dzisiaj na śniadanko był serek wiejski z Piątnicy z wkrojonym pomidorkiem i bułka z ziarnami. Świtezianko tez wczoraj byłam na zakupach w Mango ![]() Ja także się obkupiłam trochę, byłam zszokowana niskimi cenami, chyba tam jeszcze wrócę ![]() Dzisiaj mam trochę pracy, bo wczoraj myślałam o jednym, więc muszę nadrobić zaległości. Całusy dla Wszystkich Cudownych Kobiet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Witajcie wszystkie na posterunku
![]() Ja zjadłam chlebek razowy i jajeczko na twardo ![]() Chyba zapomniałyśmy dziewczyny o herbatach? pijmy zieloną i czerwoną ,to sluży spalaniu tkanki tłuszczowej. To przenośmy sie na rozterki ,Dorinka opowie ja k wczoraj z TZ było a Ty kochana Switezianko co ten Twój kochany łobuziak narozrabiał i zdenerwował mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana, byłam w Factory. rzeczywiście ceny niskie, tylko towary juz troche pzrebrane, ale i tak coś dla siebie znalzłam.
![]() Kochane; Niko i Lewek, z całego serca dziękuję Wam za chęć wsparcia mnie w sytuacji stresowej. Chyba też kupię sobie rowerek, ale w pierwszej kolejności mieszkanie. caluje Was. ![]() Jeśli chodzi o naszą dietę, to jakoś dzis mi się jeść nie chce- pzrepraszam, zjadłąm małe śniadanko w domu. A herbatki dziewczynki to jakie kupić? Piłam ostatnio Pu-Erh , ale obrzydliwa strasznie i chyba na mnie nie działa, a zielona niestety mi nie smakuje, bo jest zbyt mało esencjonalna. ja pijam Moje Kochane, herbatę więzienną - czyli strasznie mocną, czarną i bez cukru - niestety jestem nalogowcem od wielu juz lat. Ściskam Was serdecznie id ziekuję Moje Kochane, że jesteście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Oświećcie mnie co to jest za sklep Mango? Mam ochotę na jakieś zakupy ciuchowe
![]() ![]() Dzisiaj na razie byłam grzeczna, zjadłam serek wiejski i zaraz się zabieram za chlebek razowy z polędwiczką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj obiecuję poprawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Switezianko, nie masz dzis nastroju,widzę że chandra Cie złapała jak z W-y na Sląsk ![]() Maro nie wiem gdzie mieszkasz ale w Katowicach w Silesii też jest Mango. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
Kochana Maro,
fajnie, że też jestes z nami. Ja też troche zgłodniałam i jem grahamki ![]() Kochana, Mango, to taki sklep z nawet ciekawymi ciuszkami. Jest w Arkadii na 100% i w factory, ale pozostałe lokalizacje moż epodpowiedzą Ci Dziewczyny, bo ja od niedawna zaopatruje sie w tym sklepie. Nie jest tam tak strasznie drogo - oczywiście po przecenach, ale obawiam sie, że teraz byłby najlepszy czas na dokonanie zakupów Kochana, w lutym może byc już wszystko pzrebrane, zresztą widziałam, że wchodzi juz nowa kolekcja. całuje Cie bardoz mocno ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A piwko jest zdrowe, ma dużo witamin ![]() ![]() Świtezianko spróbuj sobie herbatkę pu-erh Liptona melon i jabłko, jest naprawdę pyszna! wiem, wiem, to chemia i w ogóle, ale chyba aż tak źle nie jest? a zawsze to pu-erh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki Kochane,
![]() Niko Droga ![]() Maro Kochana, ![]() Wiecie, co Kochane na poprawę humoru , czaję się od kilku dni na zakup perfum. Ostatnie dostałam na gwiazdke od swojego dalekiego i nieobecnego. A teraz zachciało mi się Insolence Guerlaina - znacie Kochane???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
cholerka ale wy produkujecie
![]() no a teraz ![]() ![]() a na koniec to uwielbiam Was ![]() ps. wczoraj ćwiczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Ja piję tylko zieloną, którą zalewam kilkakrotnie potem wyrzucam fusy i od nowa
![]() A poza tym to sporo wody mineralnej, oczywiście winko ![]() ![]() No i kawaaaaa - koniecznie z rana ![]() Wiecie co, ja też nie mogę sieoderwać od Was, i robotę zawalam ![]() ![]() Ale co tam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
Neska Kochana, ale mi sie dostało za te paluszki? taki starszny grzech popelniłam ja nieszczęsna, ale wybaczcie - obiecuję poprawę. Cały dzien nie jadłam, bo czasu nie mialam. Potem pędziłam z dzieckiem po sklepach, a potem juz bylo z apóźno na jedzenie i też bym od Neski po tyłku dostala.
![]() ![]() A zaiste Kochana, produkujemy się tak, że Lewek podobnie jak ja, nie może wziąć sie z apracę. W nalug już jakis popadamy i zaleznośc wzajemną - ale mnie z tym dobrze Moje Kochane Dziewczyny. ![]() A za grzechy tyłek gotowa jestem nadstawic na biczowanie. ![]() Dobra Nesko, to co mam jeśc , jak i kiedy i co z tymi herbatami i co sądzicie o moich perfumach - pzryszłych ? wiem, upierdliwa jestem niesamowicie, ale już mi humor dobry powaraca przy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
Lewek Kochana,
ja też nie mogę skoncentrowac się na pracy, ale takie Kobitki jak Wy były mi bardoz potrzebne. Nie pzreczę, ze to siedzenie z Wami, to już nałóg. ja po godzinach siedzieć nie moge, bo w domu też obowiązki czekają i dojechac jakoś tzreba. Ale robota mnie czeka terminowa i bez pracy własnej ani rusz, bo kicha będzie iw ażne sprawy padna - oczywiście sama będę sobie winna, a że obowiązkowa jestem straszliwie i ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
Świtezianko kochana, niestety dzieci/młodzież często tak mają, że nie zauważają ciężkiej pracy, nie zauważają starań, nie rozumieją że niektórych rzeczy się nie przeskoczy, a niektórych nie warto próbować przeskoczyć
![]() ![]() Przecież każdy chciałby mieć więcej, lepiej, tylko z wiekiem uczymy się rezygnować z tego co mniej ważne, doceniać rzeczy które są ważniejsze, uczymy się wybierać ![]() A jeśli chodzi o herbatki, to ja ogólnie za liptonem nie przepadam, zwykłą mają moim zdaniem paskudną, ale niektóre smakowe im się naprawdę udały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
Maro Kochana,
![]() Moje dziecko nie powinno czuc się sfrustrowane rzeczywistościa, rzeczywiście osobiście może czuć się dotknięty barkiem normalnej rodziny, ale jeśli chodzi o życie materialne, to ma zapewnione wszystko, czego moze potrzebowac młodzian w jego wieku - oczywiście bez przesady, ale niczego Mu nie brakuje. Ciuchy najlepsze, na żarciu też nie oszczędzam, staram się być dla Niego Najbliższym Przyjacielem i badrzo Go kocham, najbardziej na świecie, staram się zrozumiec jego rozterki i wspierac w cięzkich chcwilach. ja też bywam okropna, ale nigdy nie zadarzyło mi sie byc aż tak niemiłą. Jestem poddenerowowana i moge czasem, cos sprowokowac, ale wydaje mi sie (co ja zresztą często czynie,), że złe uczucia Najlbiższych tzreba zniwelowac miłością, wsparciem, ciepłem. Ale czasem mam wrażenie, że moje Dziecko (choć wydaje się wrażliwe) nie jest w stanie zrozumieć wielu sytuacji, bowiem nie odziedziczyło moej empatii. ![]() Maro Kochana, dziekuję Ci za ciepłe słowa i wsparcie. A co do herbatek, to wymyslcie coś. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.