|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Dzięki
Ja uwielbiam takie koki <3 za to mój Tż twierdzi że to pasożyty żyjące własnym życiem XDKarolcia co jest? ![]() Druga połowa elegancka Można iść spać Dobranoc
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Eurociach - masakra Szczęsny to chyba po nocach będzie mi się śnił
100% moj typ xD
|
|
|
|
#3813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli zdam egzamin z angielkiego to koło 25 czerwca mam obrone Oby się udało Boje się jak cholera tego angielskiego![]() Cytat:
kliknęłam waxa na allegro, i dwa matowe błyszczyki manhattan I kupiłam dwie sukienki jedną na obrone drugą na wesele lipcoweI musze sobie obczaić zsk bo zamówienie zbiorowe będzie a mi zalezy na hydrolatach Chyba sobie trzy zamówie bo ceny ich tak w góre leca
|
|
#3814 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3815 | |
|
zawsze mam racje
|
loluska: mnie dopiero niedawno się z tym donutem udało, kiedyś to tylko włosy poplątałam
im dłuższe włosy tym cięższa z tym zabawa.Jeśli o piłkarzy chodzi- z polskich chyba żaden mi się nie podoba. Lewandowski ma dla mnie twarz nastolatka, a nie dorosłego mężczyzny. Ogólnie mnie interesują faceci bardziej koło 30, nie 21-22-23. No i piłkarze za szczupli są- nie, że lubię tłuszczyk u facetów, ale bycie bardziej postawnym - owszem. buahhot: jak za taką cenę essie to bardzo opłacalnie ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
ja chwilowo zrezygnowałam z codziennego stosowania hydrolatów na rzecz toniku z tołpy, ale do robienia maseczek nadal ich używam. Chociaż niedawno migdałowy wzięłam z mazideł, może ten się nada bardziej. Bo coś moja twarz ma fochy ostatnio ![]() Ja wracam do pracy (nie ma jak mała przerwa przy wizażu ) miłego dnia
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ParoleParole pokażesz sukienkie? ![]() Soph dzięki kobieto fakt I na piękne rozpoczęcie dnia:
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i pochwal sie sukienkami
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-06-13 o 11:40 |
|
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() na razie nie planuję, ale może jak jakiś fajny zobaczę na żywo to się skuszę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3819 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dzień dobry ![]() Cytat:
|
|
|
#3820 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Nie udzielam się za bardzo ostatnio, ale czytam Was regularnie - jakoś weny do pisania nie mam. Jeśli chodzi o pielęgnację to to mnie na ten moment wygląda ona następująco: -z rana: prysznic, depilacja maszynką (depilator mi się zepsuł, a nie lubię mieć nawet minimalnych włosków na nogach), basam mycie buzi, tonik, krem, wcieranie jantara, odświeżanie fryzury żelem lnianym, makijaż - wieczorem: prysznic, balsamowanie, demakijaż, tonik, krem - co 2-3 dni mycie włosów, a z tym to ostatnio cuduję , myję odżywką, myję żelem lnianym, maseczki z żółtka robię, na noc daję olej, żel lniany obficie na całą noc daję i co mi tam jeszcze do głowy przyjdzie oczywiście nie wszystko na raz-raz w tygodniu peeling ciała, peeling buzi, maseczka na buzię - jak mi lakier odpryśnie to manicure i pedicure robię Ja ostatnio chodzę w 15 cm szpileczkach na platformie i jest mi w nich bardzo wygodnie, lepiej niż w butach bez platformy |
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
ten jego słodki uśmiech Do tej pory umyłam włosy szamponem Garnier Siła i blask, potem odżywka z tej samej serii i psikadło Biovax. Planuję jeszcze: - olej rycynowy na paznokcie, potem malowanie - peeling twarzy Garnierem, -maseczka Ziaja oczyszczająca Podzielę się przepisem na maseczkę do włosów z fb: Do jej produkcji, będziemy potrzebować: - pół szklanki oliwy z oliwek, - garść ziół – rumianek (do jasnych włosów), kora dębu (dla brunetek), rozmaryn, szałwię (dla włosów z łupieżem), pokrzywę, - wodę destylowaną. Wybrane zioła (możemy tworzyć dowolne kombinacje, w zależności od indywidualnych potrzeb naszych włosów) zagotujcie w szklance wody destylowanej. Całość trzymajcie na małym ogniu przez dwadzieścia minut. Po tym czasie należy odcedzić wywar i po ostygnięciu wymieszać z oliwą z oliwek. Preparat nakładajcie na włosy przed ich umyciem. Im dłużej kosmetyk będzie miał kontakt z czupryną, tym lepsze rezultaty, jednak już po upływie pół godziny możecie spłukać maseczkę i łagodnym szamponem umyć włosy. Zabieg starajcie się powtarzać jak najczęściej – najlepiej za każdym razem przed umyciem włosów. Próbowałyście kiedyś takiej mieszanki? Oleju z ziołami?
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys szukałam informacji o tym, ale nigdzie nie ma http://sklep.cropp.com/images/produc...817-59X-01.JPG taka na obronę http://sklep.cropp.com/images/produc...823-59X-01.JPG taka na wesele, myśle do niej nad jakimiś mocnymi dodatkami nie chciałam kupować kolejnej sukienki weslnej, ktorą założe raz-dwa![]() błyszczyki z tej aukcji, kolor 95M i 54L
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pomadki teraz sprawdziłam, ta nude jest cudownaaaaa |
|
|
|
|
#3824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już sesję zakończyłam w tamtym tyg i powinnam się uczyć na obronę, ale nie mogę się zebrać w sobie.. ![]() Ładne sukienki, ta na obronę ładna
|
|
#3825 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć
![]() wlasnie jestem po drzemce (ale glupoty mi sie snily) a wczesniej mialam egzamin.Mowilam Wam, ze kupilam buty i sukienke na wesele?
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokażesz ?
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Pewnie
![]() sukienka ma wg mnie kolor bladej brzoskwini (pierwsze dwa zdj bez lampy, dwa kolejne z) do tego kupilam te buty, chce jeszcze kupic jakies kolczyki i bransoletke w kolorze fioletu ![]() o kurka nie wstawilam linka do calej sukienki Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2012-06-13 o 18:17 |
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakochałam się !pokaż się w całej stylizacji jak dokupisz dodatki
|
|
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
buty też z Zary
?
|
|
|
|
#3832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Kupiłam dziś (tylko z czerwonej herbaty): https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ea-rollon.html. Używała z Was któraś? ![]() Mi od listopada wypadają włosy i przejmowałam się tym, ale teraz to dopiero, bo nawet mama Tżta. dzisiaj zauważyła, że mam dużo cieńsze włosy, niż kiedyś. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak bym ostatnio nie kupiła 2 to bym pewnie się skusiła. A buty nie chcą mi się wyświetlić, ale pewnie też świetne.
|
|
|
#3833 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
daj znac jak sie spisuje ![]() dziekuje buty takie jak u magdy m http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,11711947.html?i=5 http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...r:6,s:72,i:327przymierzalam jeszcze w tej wersji http://www.dadouchic.com/2012/04/hap...er-minted.html ale niestety mam zbyt biale nogi
|
|
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Antyperspirant raz użyłam i, jak na razie ok. Ślicznie pachnie.
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot śliczna sukienka !
|
#3836 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() wczoraj ladnie się wyspamowałam, bo... oczywiście robiłam wszystko oprócz nauki dziś wysmaruję się samoopalaczem, a co mi tam
|
|
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
polecam tą maskę : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-jedwabiu.html
mam po niej super włosy- nawilżone, odżywione i puszyste |
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater - dla dziewczyn, które maja facebooka -- nowa gazetka Superpharm
zaintrygowało mnie kilka rzeczy.
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
teraz ta sukienka będzie mi się śniła po nocach ![]() przez Euro moje wieczorne SPAmowanie jest ograniczone, dwa mecze dziennie robią swoje Wczoraj po meczu zrobiłam maseczkę z białej glinki, panthenol na paznokcie i wtarłam mieszankę z oleju lnianego, panthenolu i kwasu hialuronowego na dłonie (super efekt Dziś planuję maseczkę z miodu na twarz, lub glinkę, samoopalacz i peeling kawowy na ciało. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

Ja uwielbiam takie koki <3 za to mój Tż twierdzi że to pasożyty żyjące własnym życiem XD
Można iść spać

100% moj typ 

Boje się jak cholera tego angielskiego
I kupiłam dwie sukienki jedną na obrone drugą na wesele lipcowe
im dłuższe włosy tym cięższa z tym zabawa.

jutro robię wielkie spamowanko a teraz zastanawiam się czy wypić gorący kubek czy zjeść lody 

kiedys szukałam informacji o tym, ale nigdzie nie ma