Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 cz.16:) - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 23:30   #3871
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Kochana nie rozumiem czemu jesteś niezadowolona? Uwierz mi, że to był na prawdę dobry mecz. Weź pod uwagę to, że Rosja jest na 7 miejscu rankingu UEFA, a my na 20 No i to niestety pokazuje prawdę - Rosja jest mocniejszą drużyną niż Polska
Czesi są o wiele słabsi niż Rosja, więc nie powinno być problemu., chyba, że się spalą.

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Która jadła kawior? Jak smakuje?
Nie napisałam, że jestem niezadowolona ale w pewnych momenatch tak mnie denerwowali, że myslałam, że to wyłącze. Zwłaszcza w pierwszej połowieAle ogólnie wynik nie jest zływażne, że dalej mamy szansę

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

jakoś przez to wszystko nie chce mi się spać
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 23:57   #3872
perfuzja
Zakorzenienie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
jakoś przez to wszystko nie chce mi się spać
Ja bym poszła, ale chce poczekać na TŻta. Tym bardziej, że mam co czytać

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Jeszcze a propos przekładania terminow ogladania sali. Mój ojczym stwierdził, że jak nic nie zorganizujemy wystarczająco szybko, to skończy się tak, że wpakuje nas na statek, wywiezie na wody międzynarodowe i sam udzieli nam ślubu

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Naprawdę wszystkie poszłyście spać
Stary 2012-06-13, 01:24   #3873
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Właśnie, stwórzmy grupę wsparcia! :-D i opowiadajmy po jednej pozytywnej rzeczy z dnia kto pierwszy?
Oddałam pracę magisterską i czuję ogromną ulgę!

Właśnie wrociłam z meczu Oglądalismy w jednym z ogródków na starówce, ale szaleństwo!!! Irlandczycy dzielnie z nami kibicowali hihi Jestem padnięta...dobranoc

Just awesome!
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 06:18   #3874
malwiska
Zakorzenienie

hej, póki mój Tż ze mna nie mieszka i ma popsute auto to odwoże go codziennie o 5;30 na stacje, więc już nie Śpie. Zastanawiałam się kiedy WY dziewczyny wysyłacie/dajecie zaproszenia. Ja bym chciała jak najszybciej - tzn jakieś pół roku wcześniej bo przeraża mnie wizja że nikt nie przyjdzie. Ja muszę mieć 110 osób na sali, w innym przypadku i tak muszę zapłacić, a zapraszam od siebie 70 osób a Tz 60, tylko że czytałam że czasami 50% gosci odmawia i już zaczynam się schizować...
Stary 2012-06-13, 06:50   #3875
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
hej, póki mój Tż ze mna nie mieszka i ma popsute auto to odwoże go codziennie o 5;30 na stacje, więc już nie Śpie. Zastanawiałam się kiedy WY dziewczyny wysyłacie/dajecie zaproszenia. Ja bym chciała jak najszybciej - tzn jakieś pół roku wcześniej bo przeraża mnie wizja że nikt nie przyjdzie. Ja muszę mieć 110 osób na sali, w innym przypadku i tak muszę zapłacić, a zapraszam od siebie 70 osób a Tz 60, tylko że czytałam że czasami 50% gosci odmawia i już zaczynam się schizować...
Ja też troszkę się tym martwię ;/

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 06:55   #3876
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Ja też troszkę się tym martwię ;/
Ja jak powiedziałam to Tż to się śmiał. Tyle że my jeszcze nikomu nie mówiliśmy o ślubie bo czekamy na oficjalne zaręczyny. tzn na pierścionek. Ja bym chciała już bez żadnych ceregieli ale mój TŻ powiedział, że chce żeby było fajnie i niespodziewanie.
Ja wiem że to tak od du... strony:P ale tż się cieszy bo nie znam dnia i godziny kiedy będziemy mogli oznajmić całemu światu że bierzemy ślub :P
Stary 2012-06-13, 07:01   #3877
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Ja jak powiedziałam to Tż to się śmiał. Tyle że my jeszcze nikomu nie mówiliśmy o ślubie bo czekamy na oficjalne zaręczyny. tzn na pierścionek. Ja bym chciała już bez żadnych ceregieli ale mój TŻ powiedział, że chce żeby było fajnie i niespodziewanie.
Ja wiem że to tak od du... strony:P ale tż się cieszy bo nie znam dnia i godziny kiedy będziemy mogli oznajmić całemu światu że bierzemy ślub :P
Mi tż wygadał, że zbiera na pierścionek i byłam zła :P

Bridezilla
Stary 2012-06-13, 07:11   #3878
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
a ja już nie chciałam czekać i się martwić czy sale zdążymy zarezerwować więc porozmawiałam z Tż, a teraz tż się cieszy bo wie że chciałabym się wszystkim pochwalić ale muszę czekać... Powiedział że to nawet lepsze niż takie zwykłe zaręczyny bo i tak na nie czekałam.
Fakt i tu miał rację - czekałam na zaręczyny bo kocham go nad życie i on mnie też. Wiedziałam że chcę ze mną zamieszkać i że czeka na jakiś odpowiedni moment bo wie że jestem romantyczką i chciał się oświadczyć jakoś inaczej.
Dopiero po rozmowie uświadomiłam go że to nie jest tak szybko z salą i innymi sprawami, że teraz nie wystarczy pół roku wcześniej zarezerwować, zwłaszcza jak sala jest oblegana.
Stary 2012-06-13, 07:20   #3879
Antilia
Uzależnienie

Ja chciałam totalną niespodziankę, bez wzmianek o ślubie ale niestety nie wyszło :P

Bridezilla
Stary 2012-06-13, 07:30   #3880
marta1881
Zakorzenienie

Hej
Ależ wczoraj był piękny mecz Pierwsza połowa wg mnie do bani,ciągle gubili piłkę i ruszali się jak ofermy,ale druga-marzenieobyśmy z Czechami tak zagraliWczoraj to myślałam,że zawału dostanę przez ten mecz

Malwiska my będziemy zapraszać mniej więcej 3mc przed weselem
Stary 2012-06-13, 08:22   #3881
fantastka
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny

Dzisiaj czeka mnie dzień na trochę wolniejszych obrotach. Sama nie wiem czy iść pochodzić po salonach czy jeszcze nie? Myślicie, że koniecznie musiałabym się umówić, żeby coś pomierzyć? Bo może pójdę tylko pooglądać...

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Hej
Ależ wczoraj był piękny mecz Pierwsza połowa wg mnie do bani,ciągle gubili piłkę i ruszali się jak ofermy,ale druga-marzenieobyśmy z Czechami tak zagraliWczoraj to myślałam,że zawału dostanę przez ten mecz

Malwiska my będziemy zapraszać mniej więcej 3mc przed weselem
My chyba też jakieś 3 mc... Z tym, że zastanawiam się, bo zakładaliśmy, że będziemy zapraszać w "dwóch turach" Tzn. mamy listę rezerwową gości, których chcielibyśmy zaprosić w razie gdyby ktoś odmówił. Dlatego myślę, że będę prosić o potwierdzenie przybycia już 1,5 mc wcześniej, żeby jeszcze miesiąc wcześniej powiadomić ewentualnie jakieś inne osoby...
A z drugiej strony nie wiem czy to ma sens... Pewnie zrobimy tak jak dużo osób odmówi, bo i tak przewidujemy w I turze zaprosić "z nadwyżką" osób, wiedząc że parę może się wykruszyć... Ale kurcze, nikt nie jest w stanie przewidzieć, czy mu nie zrezygnuje 30 osób albo pół wesela. Więc liczę na to, że do tej pory ode mnie ewentualnie nie pojawiało się kilka osób.

W ogóle jestem zła na nas, bo mogliśmy powiedzieć przy rezerwowaniu sali właścicielowi 10-15 osób mniej, bo tak sobie myślę że te nasze 130 to osiągniemy przy wyjątkowo dobrych lotach.

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:23   #3882
justi699
Zakorzenienie

Hej. My mamy duże rodziny więc ponad 200osób będziemy prosili. Ale mam nadzieję że nie przyjdzie więcej jak właśnie maks 200osób bo tyle jest miejsca na dwóch poziomach w sali a nie chciałabym wchodzić na 3

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:29   #3883
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Hej dzień dobry pora wstać i się obudzić i brać za ogarnianie nowe dnia... Dziś pojechał mój Tż na tydzień.... jakoś dam radę bo wiem że muszę ale jakoś mi tak... smutno i pusto...
Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Mi po prostu nie smakuje. Ja kocham zwykłą herbatę Lipton. Chociaż zauważyłam, że ostatnio mało piję w ogóle. Coś mi się odmieniło. Jeszcze przydałoby się, żebym przestała słodzić...
Ja piję sagę z 1,5 łyżeczki cukru... w duużych ilościach...
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
jak będzie remis to trzeba będzie z Czechami wygrać
Damy radę! Wierzę w nich!
Cytat:
Panny piszą tu w amoku, bo ślubują w przyszłym roku
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują
Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
1. Wątki szybko wykańczamy, do ślubów się zbliżamy

2. W przyszłym roku wszystkie szczęśliwe, będziemy męża gnębić gorliwie

Cytat:
Napisane przez dahna1990;34671708[COLOR=Silver
]

[/COLOR]Nadeszło lato, a z nim słońca blask, patrzymy z optymizmem w przyszły czas
Dobre wszystkie
Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ja zostaje Moj TŻ właśnie zadzwonił po meczu, ze idzie jeszcze z chłopakami na piwo...

Proszę mi przestać z tymi schizami ciążowymi, bo i mnie się udzielają Właśnie uświadomiłam sobie, że mnie cycki nie bolą, mimo, że już od paru dni powinny.
W ciąży też bolą

Cytat:
Też się boję.... będę zapraszach styczeń luty pewnie...
Cytat:
A my razem wybieraliśmy ale kiedy się oświadczy to nie wiedziałam
Stary 2012-06-13, 08:32   #3884
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Dzisiaj czeka mnie dzień na trochę wolniejszych obrotach. Sama nie wiem czy iść pochodzić po salonach czy jeszcze nie? Myślicie, że koniecznie musiałabym się umówić, żeby coś pomierzyć? Bo może pójdę tylko pooglądać...

My chyba też jakieś 3 mc... Z tym, że zastanawiam się, bo zakładaliśmy, że będziemy zapraszać w "dwóch turach" Tzn. mamy listę rezerwową gości, których chcielibyśmy zaprosić w razie gdyby ktoś odmówił. Dlatego myślę, że będę prosić o potwierdzenie przybycia już 1,5 mc wcześniej, żeby jeszcze miesiąc wcześniej powiadomić ewentualnie jakieś inne osoby...
A z drugiej strony nie wiem czy to ma sens... Pewnie zrobimy tak jak dużo osób odmówi, bo i tak przewidujemy w I turze zaprosić "z nadwyżką" osób, wiedząc że parę może się wykruszyć... Ale kurcze, nikt nie jest w stanie przewidzieć, czy mu nie zrezygnuje 30 osób albo pół wesela. Więc liczę na to, że do tej pory ode mnie ewentualnie nie pojawiało się kilka osób.

W ogóle jestem zła na nas, bo mogliśmy powiedzieć przy rezerwowaniu sali właścicielowi 10-15 osób mniej, bo tak sobie myślę że te nasze 130 to osiągniemy przy wyjątkowo dobrych lotach.
Pochodzić i pooglądać zawsze możesz

Co do zapraszania dodatkowych osób to sama nie wiem..nie mam zdania na ten temat..nigdy w sumie nie wiesz ile osób odmówi
Stary 2012-06-13, 08:42   #3885
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
A my razem wybieraliśmy ale kiedy się oświadczy to nie wiedziałam
Dla mnie to już nie jest żadna niespodzianka :P

Bridezilla
Stary 2012-06-13, 08:46   #3886
moniczka_2010
Wtajemniczenie

A ja bałabym się. Bo w sumie zapraszamy najbliższe nam osoby i teoretycznie nikt nie powinien odmówić. Bynajmniej ja tak myślę, a jakbym zamiast 90 (to max mojej sali) zaprosiła `110 myśląc że 20 os na pewno zrezygnuje, a potem wszyscy by przyszli to co?
To ma sens wtedy jakby zrobić tak że potwierdzenie właśnie z 1.5 mies wcześniej a potem "dopraszanie" gości do kompletu...

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Dla mnie to już nie jest żadna niespodzianka :P
Może i nie ale nam tak odpowiadało. Zresztą temat ślubu wyszedł w rozmowie i był dla nas tak naturalny jak zjedzenie obiadu i tak na prawdę to mnie ani ten pierścionek ani piękne zaręczyny nie były potrzebne. Ja chciałam mieć tylko Tżta a cała otoczka... nie była ważna choć nie powiem bo Tż się postarał i pięknie mu to później wyszło- i niespodziewanie
Stary 2012-06-13, 08:49   #3887
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
spróbuj zapomnieć o dowodzie osobistym kiedy idziesz do sklepu po piwo i zobaczymy czy jest tak fajnnie :P
Znam ten ból

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
no jabłko ma przynajmniej jakiś wybór a nie to co klepsydra czy ogórek
A figura Y to już wogóle masakra

Cytat:
Przegrywamy Ja nie mogę meczy oglądać, bo mnie szlag trafia :/ Dlatego maluję od nowa paznokcie, bo fitness mi je zniszczyła :P Czas na brokatowe ombre
Ja też się strasznie denerwuje, dlatego z bratową Tżta cały czas rozmawiałyśmy i to w kuchni, bo w salonie dalej były nerwy

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Ja też mam XS/S i jestem z tego bardzo zadowolona tylko brzuch mi wystaje, jego akurat chciałabym się pozbyć bo jak siedzę to się wałki robią, niedobrze tak z 5 cm w talii i będzie super. Muszę się przeprosić z Jillian Michaels
Też mam taki rozmiar i ten nieszczęsny wystający brzuch Może do ślubu go zmniejszę

Cytat:
Panny piszą tu w amoku, bo ślubują w przyszłym roku
Ten jest świetny

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
1. Wątki szybko wykańczamy, do ślubów się zbliżamy

2. W przyszłym roku wszystkie szczęśliwe, będziemy męża gnębić gorliwie
2 super

Cytat:
Dziewczyny! Dziękuję za wasze kciuki!! Dostałam 4 z tego egzaminu, a naprawdę miałam spore przeżycia przed nim, że nawet nie zdążyłam dobrze powtórzyć Także STOKROTNE dzięki!

Poza tym tak tu piszecie o tych sukniach, że może nawet jutro się wybiorę gdzieś tu jeszcze w Toruniu. Nie wiem gdzie, ale może może
Za egzamin!

Cytat:
Ja chciałam totalną niespodziankę, bez wzmianek o ślubie ale niestety nie wyszło :P
U mnie wzmianka o ślubie była już około 2 lat wcześniej, ale zaręczyny były totalną niespodzianką i to jeszcze na Rysach Postarał się ten mój Tż

Dzień dobry

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:51   #3888
Antilia
Uzależnienie

Cytat:

Może i nie ale nam tak odpowiadało. Zresztą temat ślubu wyszedł w rozmowie i był dla nas tak naturalny jak zjedzenie obiadu i tak na prawdę to mnie ani ten pierścionek ani piękne zaręczyny nie były potrzebne. Ja chciałam mieć tylko Tżta a cała otoczka... nie była ważna choć nie powiem bo Tż się postarał i pięknie mu to później wyszło- i niespodziewanie
Ja nie mam nic przeciwko takiej formie zwłaszcza, że w sumie u nas podobnie wyszło mnie tylko dziwią np. wpisy gdzieś na wizażu typu "wybrałam pierścionek, zaklepaliśmy stolik w restauracji i on się oświadczył - jaka to była wielka niespodzianka "

Bridezilla
Stary 2012-06-13, 08:56   #3889
marta1881
Zakorzenienie

Antilia a ja znam taki przypadek
Stary 2012-06-13, 08:56   #3890
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie mam nic przeciwko takiej formie zwłaszcza, że w sumie u nas podobnie wyszło mnie tylko dziwią np. wpisy gdzieś na wizażu typu "wybrałam pierścionek, zaklepaliśmy stolik w restauracji i on się oświadczył - jaka to była wielka niespodzianka "
hahaha no wtedy to na pewno niespodzianka. Ja pierścionek wybrałam sama, ale Tż go wziął do domu i powiedział tylko tyle, że przyjdzie czas i pora że go dostanę. I po jakimś... może miesiącu w naszym mieście był koncert i mieliśmy tam iść i ze 2 godz przed wyjściem Tż zadzwonił do mnie i powiedział żebyśmy wcześniej poszli coś zjeść bo brat zjadł jego obiad no i po tej kolacji ze znajomymi byliśmy umówieni na tan koncert. I zjadłam sobie spokojnie nic nie przeczuwając i poszłam do toalety bo koncert na dworze, zimne piwko to mówię zrobię siku bo później nie będzie gdzie. I jak wróciłam to on miał wielki bukiet róż i poprosił mnie o rękę byłam w strasznym szoku, ludzie którzy byli w restauracji bili nam brawo i gratulowali.
Więc ja na prawdę miałam niespodziankę
Stary 2012-06-13, 09:01   #3891
Antilia
Uzależnienie

To mnie tż zrobił w konia - zabrał w góry, pomyślałam, że to pewnie dziś. Ale jak już schodziliśmy z gór to uznałam, że nic z tego A tu bach - nad jeziorem w zachodzącym słońcu tyle, że potem musieliśmy ruszyć z kopyta, żeby nas noc nie zastała i najbardziej pamiętam mega bolące nogi

Bridezilla
Stary 2012-06-13, 09:02   #3892
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha no wtedy to na pewno niespodzianka. Ja pierścionek wybrałam sama, ale Tż go wziął do domu i powiedział tylko tyle, że przyjdzie czas i pora że go dostanę. I po jakimś... może miesiącu w naszym mieście był koncert i mieliśmy tam iść i ze 2 godz przed wyjściem Tż zadzwonił do mnie i powiedział żebyśmy wcześniej poszli coś zjeść bo brat zjadł jego obiad no i po tej kolacji ze znajomymi byliśmy umówieni na tan koncert. I zjadłam sobie spokojnie nic nie przeczuwając i poszłam do toalety bo koncert na dworze, zimne piwko to mówię zrobię siku bo później nie będzie gdzie. I jak wróciłam to on miał wielki bukiet róż i poprosił mnie o rękę byłam w strasznym szoku, ludzie którzy byli w restauracji bili nam brawo i gratulowali.

My z TŻtem też oglądaliśmy pierścionki, ale ja byłam baaardzo wybredna, bo mi się moje paluchy nie podobały w żadnym. Aż wreszcie jeden mi się spodobał, ale cena zwalała z nóg. A na drugi dzień TŻ się oświadczył, bo kupił ten pierścionek który mi się dopiero poprzedniego dnia spodobał jakiś miesiąc wcześniej No i ja się w ogóle nie spodziewałam, a on to sobie tak wymyślił, że w naszą rocznicę, gdzie ja myślałam, że może tak za pół roku do tego dojdzie

Dziewczyny, kupujecie może na szafie.pl? Podobają mi się tam jedne buty, ale nigdy nie kupowałam nic z tego portalu i nie wiem, czy brać je czy nie...

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

Edytowane przez fantastka
Czas edycji: 2012-06-13 o 09:04
fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:06   #3893
motylek1
Wtajemniczenie

Dzień dobry

jejku ale szalejecie ostatnio z postami
Dziękuję za miłe słowa wczoraj pogadałam z tż i już jest lepiej, mam nadzieję że to był jednorazowy wyskok i że teraz będzie dobrze.

Dzisiaj znowu mam dzień na wariackich papierach, eh nawet nie wiem od czego zacząć

My podaliśmy że będzie u nas 120 osób, ale pewnie będzie mniej, bo nie wierzę że wszyscy przyjdą

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

mi tż oświadczył się w urodziny, ja pierścionka sobie nie wybierałam, więc nie wiedziałam jaki dostanę, a podobno kupił go już kilka miesięcy wcześniej

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:06   #3894
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dzień dobry

Nie zgadniecie, ale.... Mam dziś cały dzień dla Was Nawet obiadu nie muszsę gotować, bo jest gotowy Muszę tylko ankiety poprawić i wydrukować

Zasnęłam wczoraj przed TV nawet nie wiem kiedy i zapomniałam zmyć makijaż, teraz potarłam oczy, tusz mi się do nich dostał i mnie całe swędzą

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:09   #3895
marta1881
Zakorzenienie

A tak odnoście zaręczyn,dziś mija nam rok i 9 mc od tego pięknego dnia
Mój TŻ wiedział jaki pierścionek mi się bardzo podoba,bo często przy wystawie wzdychałam i mówiłam,że jak w końcu zarobię dużo pieniędzy to sobie go kupię
Stary 2012-06-13, 09:11   #3896
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, kupujecie może na szafie.pl? Podobają mi się tam jedne buty, ale nigdy nie kupowałam nic z tego portalu i nie wiem, czy brać je czy nie...
Nie wiem nigdy tam nie kupiłam nic
Swoją drogą to nasi wszyscy Tż się chyba postarali
Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

jejku ale szalejecie ostatnio z postami
Dziękuję za miłe słowa wczoraj pogadałam z tż i już jest lepiej, mam nadzieję że to był jednorazowy wyskok i że teraz będzie dobrze.

Dzisiaj znowu mam dzień na wariackich papierach, eh nawet nie wiem od czego zacząć

My podaliśmy że będzie u nas 120 osób, ale pewnie będzie mniej, bo nie wierzę że wszyscy przyjdą

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

mi tż oświadczył się w urodziny, ja pierścionka sobie nie wybierałam, więc nie wiedziałam jaki dostanę, a podobno kupił go już kilka miesięcy wcześniej
Jejku mój nie wytrzymałby mając go w domu. Tzn dałby wcześniej. A poza tym Dzień dobry Motylku

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Nie zgadniecie, ale.... Mam dziś cały dzień dla Was Nawet obiadu nie muszsę gotować, bo jest gotowy Muszę tylko ankiety poprawić i wydrukować

Zasnęłam wczoraj przed TV nawet nie wiem kiedy i zapomniałam zmyć makijaż, teraz potarłam oczy, tusz mi się do nich dostał i mnie całe swędzą
Dzień dobry. Ja mam prawie cał;y dzień. W między czasie muszę trochę posprzątać i poodbierać dzieci z przedszkola i szkoły
Stary 2012-06-13, 09:12   #3897
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Co do picia wody itp to ja strasznie mało pije. Dziś do 17wypiłam tylko kubek wody. Nawet i mi się chciało więcej ale no nie miałam jak bo załatana byłam bo dziś w pracy nie było mojej pomocy:-| ale od jutro pije więcej:-D o tak! :-D
to ja piję rano kawę, pracy przeważnie drugą i herbatę do kolacji - a jak na mnie to i tak jest dużo ja w weekend to potrafie o pornannej kawei cały dzień przeżyć

Cytat:
Ja teraz jak ćwiczę to piję więcej wody - i dodatkowo mam kubek półlitrowy z nescafe, to piję 3 takie herbaty zielonej dziennie i już mam 1,5l płynów
z kibelka bym nie wychodziła
w ogóle chyba musze iść do lekarza, bo jak wypije np herbate to potem chodzę ze 3 razy co 15-20 minut

Cytat:
my z TŻ też wybraliśmy razem pierścionek, ale on go kupił sam, nawet nie widziałam kiedy. I to nie była jakaś mega niespodzianka, ale rozmawialiśmy o ślubie wiec wiadomo było że to nastąpi. A i tak mnie zaskoczył, bo tutaj ściema że kolacja urodzinowa a tu bach - oświadczył się Bo gdyby mnie tak poprostu zabrał do restauracji na romantyczną kolację to bym wiedziała o co biega

Dzień dobry
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:12   #3898
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
To mnie tż zrobił w konia - zabrał w góry, pomyślałam, że to pewnie dziś. Ale jak już schodziliśmy z gór to uznałam, że nic z tego A tu bach - nad jeziorem w zachodzącym słońcu tyle, że potem musieliśmy ruszyć z kopyta, żeby nas noc nie zastała i najbardziej pamiętam mega bolące nogi
To u mnie było jeszcze śmieszniej To ja załatwiłam biednego Tżta. Jak schodziliśmy z Rysów na Słowacką stronę to przy schronisku wypaliłam, że zawsze marzyłam żeby mi się oświadczył właśnie w takim miejscu i Tż do mnie z tekstem: a co by było jakbym Ci się jednak teraz oświadczył? i zaczęłam się śmiać z niego i wogóle, po prostu mu nie uwierzyłam Chwilę póżniej przy żabich stawach, poszłam wysikać się za kamień i jak wróciłam to zdębiałam... I też najbardziej pamiętam z tego dnia mój wysiłek fizyczny i to piękne zakończenie tego dnia... Jak wróciliśmy to była jeszcze kolacja z winkiem

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:15   #3899
myszka 1234567
Zakorzenienie

Witam w mało słoneczny dzień

Ale wczoraj zaszalałyście :P nie dam rady na razie nadrobić 15 stron musicie mi wybaczyć ale przelecę tylko ogólnie
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:16   #3900
littlemary
Rozeznanie

Dzień dobry! Ojojoj, ostatnio sypiam po 5 godzin dziennie. Jak tak dalej pójdzie to się wykończę :P Muszę niestety czekać na hydraulika bo nam tu z rury cieknie i ostatnio zalałyśmy sąsiadów

Cytat:
Cytat:
My powiedzieliśmy, że będzie u nas 130 osób i liczymy się z tym, że na pewno ktoś odmówi (sala mieści około 130 :P) Zaproszenia planujemy dać najpóźniej w czerwcu, raczej zaczniemy od maja. Najbliższa rodzina i znajomi już wiedzą o terminie, ale nie ma to jak zaproszenie i ostateczne potwierdzenie

Cytat:
U mnie to była totalna niespodzianka Byliśmy nad morzem i TŻ wymyślił sobie, że obejrzymy wschód słońca. Wstałam o 4.00 (!!!) i grzecznie pojechałam z nim na plażę. A tam niespodzianka, kocyk, świeczki, pyszne śniadanie mmm TŻ wybrał idealny pierścionek, białe złoto z szafirami (nie lubię żółtego złota i pojedynczych oczek, wolę takie "plecione" pierścionki)

Just awesome!

Edytowane przez littlemary
Czas edycji: 2012-06-13 o 09:18
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości