Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-13, 08:10   #4621
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć. Ja za chwilke zmykam do pracy. U mnie od rana duszno i jakoś dziwnie się czuje.

Anesh za 182 zl. Jak tylko zobaczyłam ten kombinezon to wiedziałam, że Jasiu musi go mieć.
182 zł??? WOW, strasznie drogi, ale fakt faktem, że jest śliczny.

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
kurde ale jestem podjarana tym mieszkaniem jeszcze babeczka rezygnowala z kaucji z racji tego,ze pow ze musimy kupic agd i tapczan i lozko malemu bo nie mamy niestety.
Ale jestem zadowolona i juz od pol godz nie spie.
Cieszę się razem z Wami

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Sie nie przywitałam... Doberek
Jestem niewyspana bo po tym meczu bydło wrzeszczało i trąbiło trąbami i szlag mnie trafiał.
Ochote miałam zejść na dół i tą trąbe mu do d.upy wsadzić
I co godzine do wc latałam bo po wyjściu znowu sie napiłam i za godzine trza było iść sikać i tak w kółko
Sobie wyobraziłam:P
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:11   #4622
angel166
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam pytanko. Kupujecie wózek 2w1 czy 3w1. Zastanawiam się do czego ten fotelik bedzie mi potrzebny. Jak bede szła na spacerek to dzidzie w gondole, wiadomo, bo po co małego męczyć. Fotelik tylko do samochodu? I jak to się używa, zapina pasami czy wpina? Bo mam możliwosc odkupic fotelik od kolezanki ale jaki kupic to juz nie wiem. Czy ten Maxi Cosi? Co Wy na ten temat myślicie? Co wy kupujecie, czy to w ogóle potrzebne.
jak pisałam wcześniej ja kupiłam wózek 3w1 z adapterem na fotelik, bo mamy bardzo mały bagażnik i gondola za cholere nam nie wejdzie stelaż będziemy musieli wkładac do środka, bo do bagażnika się nie zmieści. W takich momentach sportowe auto wychodzi mi bokiemw dodatku, że wsiadam do niego teraz jak jakaś gorylica
na codzień będę używała gondoli, a fotelik okazjonalnie wpinała jak jakiś wypad za miasto, do teściów czy na szybkie zakupy
nasz wpina się do auta pasami

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:19   #4623
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34675859]my kupujemy 3w1.te maxi cosi sa najlepsze podobno.przypina sie je pasami do samochodu z tego co wiem chyba ze masz w samochodzi jakis system(niepamiętam jak sie nazywa)ja nie mam np.
bede dużo z małym jezdzic więc potrzebuje[/QUOTE]

No ja tez bede z malym jezdzic. Systemu tego też pewnie nie mam Tylko nie wiem czy nie lepiej kupic lepszego fotelika dla maluszka na później. Ile to wszystko kosztuje to szok...

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
jak pisałam wcześniej ja kupiłam wózek 3w1 z adapterem na fotelik, bo mamy bardzo mały bagażnik i gondola za cholere nam nie wejdzie stelaż będziemy musieli wkładac do środka, bo do bagażnika się nie zmieści. W takich momentach sportowe auto wychodzi mi bokiemw dodatku, że wsiadam do niego teraz jak jakaś gorylica
na codzień będę używała gondoli, a fotelik okazjonalnie wpinała jak jakiś wypad za miasto, do teściów czy na szybkie zakupy
nasz wpina się do auta pasami
U mnie duże samochody więc zmieszcze gondole a byłam przeciwna kombi a teraz sie ciesze ze taki mam
Stary 2012-06-13, 08:20   #4624
Katee27
Zadomowienie

Hej dziewczyny!
U nas w nocy też była burza i w sumie to dobrze,że zaczęło padać,bo nigdy bym nie zasnęła przez te krzyki,trąby i jeszcze u kogoś klakson w samochodzie
Ostatnio wylicytowałam taki bujaczek,myślicie,że przepłaciłam?
http://allegro.pl/fotelik-bujaczek-f...392059584.html Pisałam do kobitki i podobno jest w dobrym stanie,dziś dopiero zrobię przelew,ale wczoraj podobny poszedł za więcej,choć i za mniej też chodziły.Pamiętam,że Konczi taki kupiła okazjonalniemi się jeszcze taki podobał: http://allegro.pl/fisher-price-lezac...333652658.html

Cytat:
Ja przed chwilą wylicytowałam takie coś
Cytat:
Anesh za 182 zl. Jak tylko zobaczyłam ten kombinezon to wiedziałam, że Jasiu musi go mieć.
Piękny ten misiu,ale za 182zł???tyle bym nie dała...

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Dobry.
Wczoraj wieczorem miałam skurcz. Brzuch mi stwardniał jak skała i bolało. Koniec z bzykaniem codziennym, bo to może przez to. Poza tym wkurza mnie, bo jak dochodzę to chwilę po tym łapie mnie skurcz w nogę lewą Jakieś powiązanie między kroczem a nogą
Z tym skurczem w nodze mam podobnie,ale jaja.
Ale my nie aż tak często

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i usg.
Miłego dnia!

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:22   #4625
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
No ja tez bede z malym jezdzic. Systemu tego też pewnie nie mam Tylko nie wiem czy nie lepiej kupic lepszego fotelika dla maluszka na później. Ile to wszystko kosztuje to szok...

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

U mnie duże samochody więc zmieszcze gondole a byłam przeciwna kombi a teraz sie ciesze ze taki mam
najlepiej kupic maxi cosi, sa rozne modele, nie musisz kupowac tego najdrozszego chyba ten model CITI jest z tych tanszych nam babka w sklepie powiedziala, ze lepiej kupic maxi cosi niz fotelik firmy z jakiej jest wozek w wiekszoci jednak ofert 3w1 sa wlasnie maxi cosi

i dzien dobry mamusie jem sniadanie i ide sie uczyc

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:23   #4626
angel166
Zakorzenienie

kate bardzo ładny leżaczek, ja poluję na tablica.pl, bo o wiele taniej można kupic niż na all. Już dwa razy znalazłam taki do 70zł ale sprzątnięto mi go z przed nosa :/

Jagódka
Stary 2012-06-13, 08:24   #4627
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
piekny w jakim rozmiarze kupowałaś ??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 08:25   #4628
Agnes!84!!
Rozeznanie

My fotelik jakiś dostaniemy. Ewentualnie kupimy inny jeśli z tego nie będziemy zadowoleni. Przyjaciółka, zresztą przyszła chrzestna, zalatwia mi różne rzeczyod swojej rodziny. Niby dostają dla wlasnych dzieci ale jeszcze nie planują więc przekazuje nam. Dostaniemy fotelik, bujaczek i jakieś drobne rzeczy.
Lozeczko dostaniemy od mojego brata. Także sporo zaoszczedzimy na wyprawce. Najlepsze że wanienke to mam jeszcze po sobie;p Skoro rodzice już ją tyle trzymali to nie odmowie, chociaż już nie jest tak snieznobiala
Stary 2012-06-13, 08:26   #4629
kasiam187
Wtajemniczenie

Cytat:
kate bardzo ładny leżaczek, ja poluję na tablica.pl, bo o wiele taniej można kupic niż na all. Już dwa razy znalazłam taki do 70zł ale sprzątnięto mi go z przed nosa :/
ale na allegro jakos tak o wiele pewniej kupowac. ja bym na tablicy nie kupowala. szczegolnie po tej akcji co miala Konczi.

Stary 2012-06-13, 08:29   #4630
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
No trzeba polować bo czasem na prawdę można trafić na super okazje.
Jaśko będzie miał leżaczek po Tżta siostrzeńcu więc mamy go z głowy

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
My fotelik jakiś dostaniemy. Ewentualnie kupimy inny jeśli z tego nie będziemy zadowoleni. Przyjaciółka, zresztą przyszła chrzestna, zalatwia mi różne rzeczyod swojej rodziny. Niby dostają dla wlasnych dzieci ale jeszcze nie planują więc przekazuje nam. Dostaniemy fotelik, bujaczek i jakieś drobne rzeczy.
Lozeczko dostaniemy od mojego brata. Także sporo zaoszczedzimy na wyprawce. Najlepsze że wanienke to mam jeszcze po sobie;p Skoro rodzice już ją tyle trzymali to nie odmowie, chociaż już nie jest tak snieznobiala
No pewnie jak dają to się bierze nie wszystko musi być przecież nowe
No pięknie, wanienka będzie po mamusi a Jaśko po mnie będzie miał śpiocha aż dziwne ale jest w idealnym stanie

Edytowane przez weronika_91
Czas edycji: 2012-06-13 o 08:30
weronika_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:31   #4631
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki mam pytanko. Kupujecie wózek 2w1 czy 3w1. Zastanawiam się do czego ten fotelik bedzie mi potrzebny. Jak bede szła na spacerek to dzidzie w gondole, wiadomo, bo po co małego męczyć. Fotelik tylko do samochodu? I jak to się używa, zapina pasami czy wpina? Bo mam możliwosc odkupic fotelik od kolezanki ale jaki kupic to juz nie wiem. Czy ten Maxi Cosi? Co Wy na ten temat myślicie? Co wy kupujecie, czy to w ogóle potrzebne.
ja mam 3w1 bo fotelik do auta potrzebny
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 08:34   #4632
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
No ja tez bede z malym jezdzic. Systemu tego też pewnie nie mam Tylko nie wiem czy nie lepiej kupic lepszego fotelika dla maluszka na później. Ile to wszystko kosztuje to szok...[COLOR="Silver"]
no ceny sa okrutne
Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
najlepiej kupic maxi cosi, sa rozne modele, nie musisz kupowac tego najdrozszego chyba ten model CITI jest z tych tanszych nam babka w sklepie powiedziala, ze lepiej kupic maxi cosi niz fotelik firmy z jakiej jest wozek w wiekszoci jednak ofert 3w1 sa wlasnie maxi cosi
mi facet w sklepie powiedział że citi jest bardzo dobry i nie ma potrzeby kupowac drozszego maxi cosi
Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Ostatnio wylicytowałam taki bujaczek,myślicie,że przepłaciłam?
http://allegro.pl/fotelik-bujaczek-f...392059584.html Pisałam do kobitki i podobno jest w dobrym stanie,dziś dopiero zrobię przelew,ale wczoraj podobny poszedł za więcej,choć i za mniej też chodziły

fajny i cena mysle ze tez ok.tez musze jakis kupic bo na razie tylko o tym gadam ale jak juz mysle ze mam połowe wyprawki to potem orientuje sie ze jeszcze tego nie mam na liscie i tamtego.nie wiem czy ja sie z tym ogarne do narodzin Leosia
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:37   #4633
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Piękny ten kombinezon w jakim rozmiarze go kupiłaś?
I w ogóle dziewczyny w jakim rozmiarze warto kupic taki kombinezon żeby dziecko nie utonęło ale żeby też chociaż troszkę posłużył 62 czy 68?
Stary 2012-06-13, 08:41   #4634
Dearlie
Zakorzenienie

Hej, wpadłam do Was na chwilkę przed pracą

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
ja mam dokładnie to samo z tymi wibracjami. Już niejeden raz to miałam ale może dzidzia w trakcie snu ma takie COŚ??
Zapytam gina jutro na wizycie o ile nie zapomne

Ufff, jak dobrze, że znalazła się osoba, która też ma "wibratorek". A też czujesz to tak w miarę nisko w porównaniu z położeniem dziecka? Gdybyś pamiętała to proszę podziel się ze mną tą informacją, bo ciekawość mnie zżera. Od rana już raz znowu go czułam!

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
ehh ale na wątku mnóstwo dziewczynek a tylko ja mam nogi jak balony ehhhh
nie jem aż tak dużo ... nooo ... idę leżeć
Konczi ja również puchnę, w szczególności łydki i kostki. Z tym, że ja nawet bez ciąży zawsze latem miałam z tym problemy, bo to wiąże się z moim złym krążeniem spowodowanym stojąco-siedzącą pracą. Zawsze łykałam coś z diosminą i używałam maści na obrzęki, ale póki co nic nie robię, bo boję się bez konsultacji. 20 czerwca mam wizytę to zapytam ginka co z tym robić.
Stary 2012-06-13, 08:42   #4635
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
I w ogóle dziewczyny w jakim rozmiarze warto kupic taki kombinezon żeby dziecko nie utonęło ale żeby też chociaż troszkę posłużył 62 czy 68?
ja kupiłąm trzy w 62,68,72.ale myśle że w tym 62 to długo pochodzi bo niby taki mały rozmiar ale wygląda na większy.w ogóle mam wrzenie ze w niektórych ciuszkach ta rozmiarówka jest dziwna.jeden pajacyk 58 wyglada jak 62 innej firmy(w sensie ze innego pajacyka)

Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Czas edycji: 2012-06-13 o 08:44
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:48   #4636
Dearlie
Zakorzenienie

Co do kombinezonów to teraz mi się przypomniało, że jak ostatnio byłam w weekend w Tesco to były przecenione zwykłe, granatowe kombinezony w cenie 22,50 zł! Chyba z 75zł o ile nie kręcę. Z tym, że zostały same wielkie rozmiary. Najmniejszy była 72 i wydawał mi się bardzo, bardzo duży, ale teraz tak myślę czy głupoty nie zrobiłam, że nie kupiłam w takiej atrakcyjnej cenie.
Stary 2012-06-13, 08:50   #4637
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Hej, wpadłam do Was na chwilkę przed pracą

Ufff, jak dobrze, że znalazła się osoba, która też ma "wibratorek". A też czujesz to tak w miarę nisko w porównaniu z położeniem dziecka? Gdybyś pamiętała to proszę podziel się ze mną tą informacją, bo ciekawość mnie zżera. Od rana już raz znowu go czułam!
tak, dość nisko czuje bo maluch przeważnie mnie kopie wysoko nad pępkiem, a te wibracje czuje poniżej pępka i najczęściej z prawej strony.
Nawet nie pamiętam teraz czy z lewej miałam też
Myślałam że może jakiś nerw mi skacze czy coś w tym stylu ale no nie wiem
Stary 2012-06-13, 08:54   #4638
aga_ton
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

u mnie pada jak cholera, dosłownie jakby ktoś z góry wiadrem lał i tak od kilku godzin bez przerwy...
nie śpię już od piątej bo mała mnie kopie jak szalona, czasem aż jęknę z bólu. ta dziewczyna nie ma litości dla własnej matki

jutro lecę na pobranie krwi, mam zrobić morfologię i siuśki zanieść. miałam w planach dziś to zrobić ale ta ulewa mnie zniechęciła do wyjścia z domu. chyba cały dzień przeleżę

pobuszuję po allegro, bo w tym miesiącu będę zamawiać resztę pierdółek dla małej, mam nadzieję że z torbami nas nie puszczę

kraven, śliczny kombinezon, ale strasznie drogi. swój "misiowy" udało m i się kupić za 16 zł, nowiutki z metką

konczita, nie stresuj się. puchnięcie stóp jest normalne w ciąży, tym bardziej że wyniki są prawidłowe.
sama czasem mam takie "buły", że trudno odróżnić gdzie palce a gdzie reszta stopy a do tego są bordowe
połóż się z nogami uniesionymi wyżej, powinno troszkę pomóc.
dla Was
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:57   #4639
lukrecja_25
Wtajemniczenie

HAAAAJ!!!!
Konczi... mozesz przestac histeryzowac??? Mi tez puchna rece i nogi i czsami po nocy tez jestem spuchnieta ale puchlam tez tak przed ciarza... lekarz mój wie i nie panikuje bo cisnienie dobre i badania tez. Kazał wiecej pic i ograniczyc sól a no i najbardziej puchne jak jest duszno lub jak pochodze chwile rece odrazu mi wtedy puchna ale jak wracxam do domu i poleze to opuchlizna schodzi chociaz czesciowo. A ty se przestan wmawiac ...
Ide se do sklepu po bułeczki bo chce mi sie z dżemikiem zjeść i z kakao

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:59   #4640
Malemalenstwo
Zadomowienie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34675859]my kupujemy 3w1.te maxi cosi sa najlepsze podobno.przypina sie je pasami do samochodu z tego co wiem chyba ze masz w samochodzi jakis system(niepamiętam jak sie nazywa)ja nie mam np.
bede dużo z małym jezdzic więc potrzebuje[/QUOTE]

ten system to isofix. A z fotelików to też dobre są Recaro, Romer i Kiddy. Te foteliki z isofixem ogólnie mają w testach o 1 gwiazdkę więcej niż te bez. Poniżej 3 gwiazdek nie kupujcie fotelików.
Jak chodziałm w 1 ciąży do szkoły rodzenia to mieliśmy wykład na temat fotelików.

A tak po za tym to pozdrawiam, pewnie mnie nie pamiętacie , ale i tak was namiętnie podczytuje
Stary 2012-06-13, 09:08   #4641
I_K
Zakorzenienie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34676411]ja kupiłąm trzy w 62,68,72.ale myśle że w tym 62 to długo pochodzi bo niby taki mały rozmiar ale wygląda na większy.w ogóle mam wrzenie ze w niektórych ciuszkach ta rozmiarówka jest dziwna.jeden pajacyk 58 wyglada jak 62 innej firmy(w sensie ze innego pajacyka)[/QUOTE]
dzięki
Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Co do kombinezonów to teraz mi się przypomniało, że jak ostatnio byłam w weekend w Tesco to były przecenione zwykłe, granatowe kombinezony w cenie 22,50 zł! Chyba z 75zł o ile nie kręcę. Z tym, że zostały same wielkie rozmiary. Najmniejszy była 72 i wydawał mi się bardzo, bardzo duży, ale teraz tak myślę czy głupoty nie zrobiłam, że nie kupiłam w takiej atrakcyjnej cenie.
to bardzo tani, wczoraj oglądałam na allegro to po tyle i więcej były używane.
Stary 2012-06-13, 09:10   #4642
Iwoncia81
Zakorzenienie

Zjadłam serek homogenizowany i mam zgage

No nic, na razie uciekam bo trza obiadek zacząć robić po lekku no i chłopa budzić bo jeszcze po nocce sobie chrapie a mi sie nudzi
W ogóle to spać mi sie chce a szkoda dnia marnować mimo tego że deszcz pada.
No to do potem laseczki
Stary 2012-06-13, 09:20   #4643
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

A ja namiętnie wpierdzielam żelki haribo. Juz mnie szczeka boli. Nie mam tvn, tvn 7 tez nie odbiera. Na wypisie napisano zalecany tryb wypoczynkowy wiec wypoczywam
Stary 2012-06-13, 09:23   #4644
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
tamlin Ty to ogier sexu normalnie. Tylko pozazdrościć. Ja od 18 tygodnia celibat i zmiana się nie zapowiada. Zastanawiam się jak bym to robiła z moim brzuchem
To nie ja, to on. Erotoman mi się trafił, Moje wymiary idą proporcjonalnie do jego chcicy. Im nie więcej tym więcej on chce. No a ile może mnie głowa boleć? Trzeba chłopu dać nie raz

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
mam pytanie laseczki bo znowu puchną mi nogi .. ehh wyniki z moczu mam dobre ... ciśnienie niskie ... więc o zatruciu ciążowym raczej nie może być mowy prawda??? ale dlaczego tak mi puchną? od wagi ???? yhhh nie wiem co mam myśleć jak napisze do mej ginki to mnie pogryzie bo już cukrzyce ciążową w weeek przerabiałam z nią .,... co robić?
Obrzeki w ciąży to norma. ja mam też, więcej rano, w ciągu dnia znikają. Dużo pij i nogi trzymaj wyżej niż serce. Kup sobie taki żel chłodzący do nóg, bardzo pomaga.

Cytat:
Ja właśnie wczoraj zwątpiłam czy mi 3w1 potrzebny. Sama już niewiem. Może lepiej 2w1 plus dobry fotelik do samochodu. Na spacery w foteliku chodzić z małym nie będziemy, bo szkoda dziecka męczyć, tak więc ten wpinany do wózka nam w sumie nie potrzebny.

Cytat:
Napisane przez Malemalenstwo Pokaż wiadomość
ten system to isofix. A z fotelików to też dobre są Recaro, Romer i Kiddy. Te foteliki z isofixem ogólnie mają w testach o 1 gwiazdkę więcej niż te bez. Poniżej 3 gwiazdek nie kupujcie fotelików.
Jak chodziałm w 1 ciąży do szkoły rodzenia to mieliśmy wykład na temat fotelików.

A tak po za tym to pozdrawiam, pewnie mnie nie pamiętacie , ale i tak was namiętnie podczytuje
Pamiętam
Właśnie o tych fotelikach, Romerach bodajże czytałam, że lepsze i tańsze od maxi Cosi.
Stary 2012-06-13, 09:30   #4645
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
ale na allegro jakos tak o wiele pewniej kupowac. ja bym na tablicy nie kupowala. szczegolnie po tej akcji co miala Konczi.
ja za wysłaniem też nie czy pobraniem. Jedynie odbiór osobisty

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

padam posprzątałam całą chatę w godzinę + balkon. Także po zakupach w pepco teściowa może wpasc na kawe

Jagódka
Stary 2012-06-13, 09:41   #4646
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

witam po urlopie

nie nadrabiam, bo nie dam rady... dziś ogarniam chatę i górę prania pourlopowego...a jutro do pracy..

Ewa dzięki za kontakt

no i teraz postaram się być na bieżąco
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:51   #4647
Malemalenstwo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość

Pamiętam
Właśnie o tych fotelikach, Romerach bodajże czytałam, że lepsze i tańsze od maxi Cosi.
jak miło, że ktoś mnie pamięta
Widzę, że już zaczynacie zbierać wyprawkę. Ja jeszcze nic nie kupiłam, chociaż tak mam sporo rzeczy po synku. Ogólnie miał być 2 synek u mnie, ale prawie 3 tyg temu dowiedziałam się, że jednak będe miała córeczkę. Dobrze, że ciuszki po synku nie są tylko w kolorze niebieskim
Stary 2012-06-13, 09:58   #4648
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
Według mnie 68 żeby na całą zimę starczył
Stary 2012-06-13, 09:59   #4649
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

hej mamusie!
nie bylo mnie tydzien a tu ponad 55 stron do nadrobienia! na raz nie dam rady.

z tego co na szybkiego przezcytalam to piszecie obecnie o fotelikach do samochodu. ja sie tez nastawiam na ten maxi cosi city. zapina sie go tylko pasami a zreszta my nie mamy tej bazy do ktorej by mozna go bylo przypiac. mi sie wydaje ze takia mozliwosc wpiecia go na baze wozka to spraw indywidualna. do sklepu pewnie latwiej wpiac fotelik niz przekladac malego do gondoli i jeszcze ja wozic ze soba,. bo w gondoli nie mozna wcale wozic?

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:59   #4650
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malemalenstwo Pokaż wiadomość
jak miło, że ktoś mnie pamięta
Widzę, że już zaczynacie zbierać wyprawkę. Ja jeszcze nic nie kupiłam, chociaż tak mam sporo rzeczy po synku. Ogólnie miał być 2 synek u mnie, ale prawie 3 tyg temu dowiedziałam się, że jednak będe miała córeczkę. Dobrze, że ciuszki po synku nie są tylko w kolorze niebieskim
to będzie parka

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości