|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: EURO 2012 - fanki futbolu wszystkich krajów łączmy się!
Ale wczoraj był dobry mecz, śmiem twierdzić, że graliśmy lepiej od Rosjan, szkoda, że nie przełożyło się to na wynik.
Boję się meczu z Czechami, im wystarcza remis, my musimy atakować i to może spowodować gdzieś dziurę w obronie. Oby nie, wierzę, że się uda ![]() I Szczęsny wraca do tego meczu - tak powiedział Franek Według mnie dobra decyzja ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
Nie sądzę. Szczęsny grał w wielu meczach o wysoką stawkę w angielskiej lidze i dawał radę. W Lidze Mistrzów choćby mecz z Barceloną, nieźle napsuł krwi Messiemu. Natomiast prawdą jest, że jest bardzo nieobliczalny. Czasami trafi mu się bardzo słaby mecz, a czasem fenomenalny. Tytoń gra równo, ale nie ma takich przebłysków, które na pewno by się przydały. Wydaje mi się, że jeden słaby mecz w reprezentacji nie powinien odsuwać Wojtka od bycia numerem 1, to by źle wpłynęło na jego psychikę, bo dlaczego jeden mecz ma definiować bramkarza? Tytoń nie zepsuł, bo nie miał żadnej okazji do zepsucia. Wojtek jest pewny siebie i nie widzę w tym nic złego.
|
|
|
#1772 |
|
Czekoladoholik
|
Jesteśmy w grzeeeeeeeeeeeeeeeee
Niech teraz Tomaszewski powie coś o Perquisie
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę wyjść z podziwu, taki piękny mecz!
Pierwsze trzy minuty takie średnie, panowie wydawali się trochę zagubieni. Za to potem szło im im coraz lepiej, zwłaszcza do około 25 minuty. Bałam się, że się powtórzy scenariusz z meczu z Grecją, szczególnie pod koniec pierwszej połowy.. No i jeszcze ten nieszczęsny spalony, a już wszyscy się tak cieszyli! W drugiej połowie znowu bardzo ładnie grali, dobrze, że Smuda robił zmiany, bo widać było ogromne zmęczenie. Jak padł gol Błaszczykowskiego, to myślałam, że ogłuchnę Piękne to było i to tuż przy słupku! Lewego mi było szkoda, cały czas był blokowany. Od razu widać, że Rosjanie mieli zrobić wszystko, żeby go zatrzymywać. Bałam się, że posuną się do konkretnego sfaulowania Byłoby strasznie, gdyby Robert miał kontuzję! Świetnie działała defensywa, zwłaszcza Wasilewski pokazał klasę Panowie wreszcie byli zgrani, przejmowali piłkę i ładnie podawali. Mieliśmy szansę to wygrać, ale remis i tak jest fantastyczny Tytoń dał radę Dostał swoją szansę i pokazał się z bardzo dobrej strony. W sumie bramkarzy zawsze mamy genialnych i chwała im za to Trzeba jednak przyznać, że Przemek nie miał ani jednej trudnej sytuacji (oprócz tego jak wpadł gol, zupełnie się nie spodziewał, że Dzagoev jeszcze tę piłkę odbije, nawet nie zdążył rąk wyciągnąć ). Mam nadzieję, że w sobotę zagra Szczęsny. Będzie to bardzo trudny mecz, kto wygra, ten wychodzi z grupy, ogromna presja... Tytoń jest dobry, ale trudno postawić na niego opierając się na dwóch meczach. Szczęsny za to ma ogromne doświadczenie, w Arsenalu również jest bramkarzem numer jeden. Wielokrotnie grał w bardzo trudnych meczach, pod ogromną presją i wyczyniał takie cuda, że ludziom oczy wyłaziły Założę się, że jeśli Wojtek wpuści tfu tfu tfu gola, to podniesie się idiotyczny lament, że trzeba było postawić Tytonia, bo lepszy No ale ktokolwiek będzie bronił, oby nie musiał ani razu sięgać do siatki Jestem pewna, że podniosło się morale całej ekipy i będą teraz grali jak natchnieni
Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2012-06-13 o 10:47 |
|
|
|
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, Wasyla trzeba pochwalić, chłopak się stara, że aż miło, widać, że mu zależy
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Nasi zostali mocno poobijani na meczu z Rosją, ale za to właśnie mówili w Polsat Sporcie, że Cech ma kontuzję barku, a Rosicky narzeka na ścięgno Achillesa. Ogólnie nie życzę im źle, ale mam nadzieję, że to ich mocno osłabi i ułatwi naszym wygraną
|
|
|
|
|
#1776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jestem strasznie zadowolona z przebiegu wczorajszego spotkania. W sumie nie spodziewałam się, że wykrzesamy z siebie, aż tyle siły (kondycyjnie super wypadliśmy) i charakteru. Pokazaliśmy, że jak chcemy, to możemy i potrafimy zagrać coś dobrego! Fajnie, że nie zaatakowaliśmy przeciwnika od razu tylko mądrze konstruowaliśmy akcje. Tego nam zabrakło w meczu z Grecją. Szkoda odgwizdanego spalonego. Ciekawa jestem, jakby się w takiej sytuacji mecz potoczył, ale... nie ma co gdybać. Co mi się podobało? Ano, odcięliśmy Rosjan wczoraj od dośrodkowań, a większość prostopadłych piłek była przez nas blokowana. Widać, że Ruscy się gubili, widać było ich złość i niemoc, zwłaszcza w drugiej połowie. Gol Kuby – wspaniały. Palce lizać normalnie! Odkąd wyrównaliśmy to gra się jakby uspokoiła. Co tu dużo pisać. Pokazaliśmy klasę. Zagraliśmy z poświęceniem i niesamowitą konsekwencją. Oby tak dalej. Może zabrakło nam trochę zimnej krwi, ale charakteru i umiejętności odmówić nam nie można! Jeżeli tak zagramy z Czechami to ja bym się specjalnie nie martwiła o awans, ale… dopóki piłka w grze. Wszystko w naszych głowach i nogach ![]() Kapitalnie w obronie dle mnie grał wczoraj Wasyl Advocat twierdzi, że to jego drużyna była wczoraj lepsza, a ja śmiem twierdzić, że się myli ![]() Co do wyboru bramkarza to ja stoję murem za Tytoniem. Lubię Wojtka, ale uważam, że w bramce przeciwko Czechom powinien stanąć właśnie Przemek. Jest „stabilniejszy” w grze, wydaje mi się, że nawet lepiej wychodzi z bramki, nie ma w jego zachowaniu nerwowości. O Wojtka się trochę boję. Jego czasem gubi pewność siebie. Mało tego - może nie poradzić sobie z presją jaka będzie ciążyła na nim w tym ostatnim grupowym meczu. Niestety, Smuda już chyba zadecydował kto w bramce stanie, bo dla niego numerem 1 jest Wojtek, więc pozostaje mi tylko trzymać za niego kciuki. ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Jeżeli zagramy tak, jak wczoraj to damy im radę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
a jak typujecie dzisiaj?
Dania - Portugalia Niemcy - Holadia
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Portugalia na pewno wygra wreszcie
W drugim meczu ciężko powiedzieć, Holandia będzie walczyć, ale stawiam na Niemcy. Na tvpSport powtórka wczorajszego meczu Właśnie zaczynają.
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
i Obraniak nie będzie grał..... zastąpi go Mierzejewski
|
|
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być różnie z Duńczykami W drugim meczu też stawiam na Niemców, ale wolałabym, żeby Holendrzy zwyciężyli ![]() Będą emocje i będzie nerwówka dzisiaj, coś mi się wydaje
|
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
noo... mój tata wczoraj powiedział ze Obraniak już nie zagra po tym jak do Smudy miał pretensje
![]() ehhh
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponoć już w szatni sobie uścisnęli ze Smudą dłonie, bo wiadomo, że to nerwy, adrenalina, testosteron itd.
|
|
|
|
|
|
#1783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już przed meczem z Rosją były spekulacje czy Obraniak wyjdzie na boisko, także myślę, że ta wczorajsza sytuacja jakoś bardzo na tym nie zaważyła, aczkolwiek szkoda, że nie będzie go na meczu z Czechami, wczoraj dawał radę w ogóle to już potwierdzone info., że nie wyjdzie?
|
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
każdy może typować
|
|
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mnie tu trochę nie było. Nawet nie mam, kiedy sobie o meczach podyskutować, tyle mam ostatnio roboty na studiach i z tym wolontariatem.
Wczorajszy mecz był świetny. Ogólnie oba wczorajsze wyniki są jak dla mnie wymarzone Jeszcze mecz oglądałam z mamą w Strefie Kibica, więc było mega.Tylko wychodząc miałam okazję poczuć gaz pieprzowy, który kibole rozpylili na policjantów i to nie było fajne ![]() Jeszcze wczoraj przed meczem miałam fajnie, bo obstawiałam okolice, z których Ci rosyjscy kibice startowali ze swoim marszem, więc niezłe przeżycia, bo wtedy jeszcze było pozytywnie i wszyscy kibice szli i ładnie śpiewali. A potem mnie skierowali na kierowanie ruchem przy bramach do strefy kibica. Jak popatrzyłam sobie na tych wszystkich kibiców, to ciągle mi się łza w oku kręciła ze wzruszenia |
|
|
|
|
#1787 |
|
Raczkowanie
|
JAKA JA WCZORAJ BYŁAM SZCZĘŚLIWA PO TEJ BRAMCE BŁASZCZYKOWSKIEGO
no nie do opisania.W ogóle Euro daję nam okazję do zjednoczenia się, zawsze było przekonanie, że w Polsce to bieda, brud, nie da się żyć a inne kraje to miejsca mlekiem i miodem płynące, a na Euro pokazujemy, że jesteśmy dumni z naszego kraju i reprezentacji i ciekawa jestem gdzie są Ci pesymiści, którzy obstawiali wygraną Rosjan, jak mnie wkurzały teksty typu "co Wy sobie wyobrażacie, przecież to Rosja jedna z najsilniejszych drużyn" a tu pokazaliśmy, że potrafimy, był to na prawdę kawał dobrej piłki i jestem mega dumna ![]() Szczerze to trochę straciłam w nas wiarę pod koniec 1 połowy, po celnym strzale Rosjan, pod koniec tej połowy grali nerwowo, szybko tracili piłkę ale po przerwie - cud i ten strzał! no super.Szkoda, że Lewandowski ( i często faulowany Jeżeli chodzi o Tytonia to nie zgadzam się z tym, że nie było sytuacji w której mógł przepuścić gola... tak na prawdę każda sytuacja podbramkowa niesie ze sobą duże ryzyko, a takich sytuacji było dużo. Zobaczymy kto zagra jeżeli Wojtek to będę miała na co popatrzeć ![]() Tylko musimy wygrać z Czechami... Edytowane przez Spinelli Czas edycji: 2012-06-13 o 15:27 |
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
A, przyponiało mi się, co ja właściwie miałam napisać!
Fanki Wojtusia, widziałyście już okładkę Logo: http://img1.bdbphotos.com/images/ori...oms8kpo8sx.jpg ? Jakoś nie szaleję z nim, ale całkiem spoko tu wygląda Patrzy tak ze wszystkich przystanków autobusowych w Warszawie |
|
|
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
W ogóle jak oceniacie nasze szanse z Czechami?
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
szanse są ale to nie będzie łatwy i przyjemny mecz. Nie można lekceważyć Czechów, pokazali że też potrafią
|
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
Co do meczu z Czechami, to widze to podobnie, jak na tym obrazku: http://kwejk.pl/obrazek/1230188/serce-i-rozum.html Chociaż może nie 1:4, a 1:2
|
|
|
|
|
#1792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jego urodą też się jakoś nie zachwycam specjalnie, ale całościowo mnie przekonuje baaardzo ![]() Co do Czechów to ja wierzę, że wygramy. 1:0 albo 2:1 dla nas, nie może być inaczej!
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero zauważyłam, że ostatnie mecze są o tej samej godzinie :/ kompletnie bez sensu jak dla mnie
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w Kubie jestem zakochana
![]() ![]() taki niewielki (ok. 170cm?) i słodki jest ![]() a co do bramkarzy to ja uważam, że Tytoń powinien dalej grać. Szczęsny gra coraz gorzej ( w ostatnich meczach Premier League było to widać), za to mam wrażenie, że niedługo z lodówki wyskoczy, w tylu kampaniach reklamowych bierze już udział.. no ale jest w Arsenale to większość się nim podnieca. A co do tego czy jest przystojny-dla mnie ani trochę i jest trochę napuszony. Tytoń za to jest niesamowicie skromny, spokojny i pracowity. A PSV Eindhoven to przecież też nie byle jaki klub. I denerwuje mnie tłumaczenie Szczęsnego, że w meczu z Grecją musiał faulować, się poświęcił, bo inaczej Grecy na pewno by wbili na 2:1 a wtedy trudno byłoby odrobić. Ale guzik prawda! Jeśli Tytoń by nie obronił to i tak byłoby 2:1, więc jego argumenty się kupy nie trzymają. a co do wczoraj to moim skromnym zdaniem graliśmy lepiej, tylko brakuje nam skuteczności. Spokojnie mogliśmy ten mecz wygrać, bo okazji mieliśmy wiele. Gdybym meczu nie widziała to z wyniku był się cieszyła, ale oglądałam cały-widziałam jak nasi grali także jest pewien niedosyt.
Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2012-06-13 o 17:03 |
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem, grał ciężkie mecze o wielką stawkę ale reprezentacja to nie Arsenal a Euro to nie Premiership czy Champions League. Moim zdaniem forma Wojtka nie jest teraz jakaś super hiper rewelacyjna. Już w końcówce sezonu grał słabiej. Zgadzam się, ze jest lepszym bramkarzem niż Przemek ale w tym momencie jest w gorszej formie. Taka moja opinia .
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dumna z naszych
grali zdecydowanie lepiej niż Rosjanie i stworzyli więcej ciekawych, przemyślanych sytuacji bramowych Brawo Kuba!!!! a na mecz z Czechami - Tytoń!co do dzisiaj, to kibicuję Danii i Holandii
|
|
|
|
|
#1797 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() wszystko juz zostalo powiedziane na temat wczorajszego meczu (o dziwo udalo mi sie go zobaczyc), takze szkoda sie powtarzac, ale jedno musze powiedziec; jestem baaaaaaaardzo dumna z naszych pilkarzykow a co do dyskusji o bramkarzach, uwazam, ze Smuda powinien postawic na Szczesnego. obstawiam Danię i Holandię
|
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Pajonk, pozwól, że zadam Ci dziwne pytanie
Ty mieszkasz w Hiszpanii prawda? Hiszpańskie klawiatury są wyposażone w polskie znaki? Jak to jest? Sorki, ze pytam ale ja ciekawa tego kraju jestem i wszystko mnie interesuje ![]()
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
A jak tam dzieciątka? Dają spać w nocy? W ogóle nie mogę wyjść z podziwu, że dochodziłaś z bliźniakami całą ciążę praktycznie
Chyba, że coś źle zrozumiałam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

No i jeszcze ten nieszczęsny spalony, a już wszyscy się tak cieszyli!
Byłoby strasznie, gdyby Robert miał kontuzję!
Panowie wreszcie byli zgrani, przejmowali piłkę i ładnie podawali. Mieliśmy szansę to wygrać, ale remis i tak jest fantastyczny
). Mam nadzieję, że w sobotę zagra Szczęsny. Będzie to bardzo trudny mecz, kto wygra, ten wychodzi z grupy, ogromna presja... Tytoń jest dobry, ale trudno postawić na niego opierając się na dwóch meczach. Szczęsny za to ma ogromne doświadczenie, w Arsenalu również jest bramkarzem numer jeden. Wielokrotnie grał w bardzo trudnych meczach, pod ogromną presją i wyczyniał takie cuda, że ludziom oczy wyłaziły