Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-13, 09:25   #241
Linka25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
Witam się i ja w nowej części
Dziś mam usg więc proszę o kciuki, ciekawa jestem ile ten mój bąbel już waży

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
No kochane Kobietki U Was niedługo zacznie się rozpakowywanie i pomyśleć, że byłabym w Waszym gronie, a teraz zmagam się z nudnościami i wszystko przede mną

Trzymam kciuki za wszystkie Mamusie! Powodzenia!
życzę spokojnej i zdrowej ciąży ze swojej strony mogę dodać: jak najmniej stresu, druga ciaża już by mnie tak nie stresowała

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
ja juz mialam kilka razy, ale dzis to przeszło wszelki bol
ja tak nigdy nie miałam.. a kiedy wizyta?

Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość

jak ja sie cieszeeeee...dzis moj ostatni dzien w PRACYYYYYYYYYYYY ...oleeee wiec stawiam piwko 0.0% dla lubiacych i lody dla goracych

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Witam się w nowej części wątkuJak zwykle tak pedzicie że ja nie potrafię was nadrobić.

Byłam na wizycie w poniedziałek, Agatka przybrała 250g przez 2 tyg więc bez rewelacji i teraz niby waży 2,05kg, ale według gin waży mniej bo długa jest. Powiedziałam jej o bólach nóg i pachwin, niby sprawdzała mi spojenie czy boli też, wtedy nie bolało a wczoraj mnie cały dzień bolało spojenie. Za 2 tyg mam wizytę i jak ból się nie zmniejszy mam mieć skierowanie do ortopedy żeby sprawdzić czy to nie rozejście spojenia łonowego

Dziewczyna przedemną miała mieć zdejmowany krążek, a jaj jej ginka włożyła paluchy do środka to wody jej pociekły, więc mieli w gabinecie powódz, a dziewczyna odrazu na porodówke została odesłana, nawet jej tego krążka nie zdjeła, miała skończone 37 tyg.
ale historia!
cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:28   #242
branzoletka
Branzoletka

Se chciałam zacytować w starym patrze nie da się aaa no tak nowa część - no to się witam w kolejny deszczowy dzień zaczynając 31tc i ide nadrabiać.
Btw jak wy zdołałyście mecz obejrzeć i naskrobać tyle postów Jesteście nie do pobicia

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud

Edytowane przez branzoletka
Czas edycji: 2012-06-13 o 09:29
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:35   #243
buena
Wtajemniczenie

Dziewczyny, kupiłam dziś rano proszek Lovela 2,8 kg (i do koloru i do białego)w pierdonce, za 25,90, czy to dobra cena tego proszku? Bo jakoś nie bardzo orientuję się w cenach proszków.

Zapomniałam Wam pisać, że w sb. sama zafarbowałam włosy. Samo nakładanie farby nie sprawiło mi problemu, ale juz spłukiwanie było nie lada wyzwaniem. Za jakiś miesiąc, może 1,5 już sama nie dam rady.
buena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:41   #244
Paulaaa23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Boli mnie Du.pa jak by Mnie stado koni przelecialo
też tak macie?
mnie boli lewy półdupek

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
No... a ja dzisiaj zaliczyłam wizytę u ginekologa i moja córcia uparta po mamusi i po tatusiu i odwrócić kopytkami do góry się nie chce... mam skierowanie na cc na 10 lipca jeśli nie zaczne rodzić wcześniej... Rozmawiałam z moją gin, że może jeszcze się przekręci itd. że mąż dwa tygodnie przed porodem się ustawił dopiero, ale ona nie dała mi nadziei, mówiła że bardziej możliwe jest to w 2 ciąży,ale oczywiście przed usg bede miała jakby co... Nie ukrywam że trochę rozczarowana jestem, bo już miałam takie wyobrażenie że będę rodzić z mężem, później dwa dni i do domu... a tu takie zmiany. Boje się też o pokarm że nie będę przez to miała, o to że będzie źle z raną i będę musiała liczyć na czyjąś pomoc, a ja taka Zosia-samosia jestem...no nic ale jest jak jest... lepiej niż żeby faktycznie mi pupcią się pchała bo duża kobita już z niej jest ma 2800
Prócz tego dzisiaj mi robili ten wymas z pochwy i odbytu i muszę powtórzyć morfologię bo coś za wysokie płytki mam...
nie przejmuj się, ja byłam nastawiona na cc już, a tu niespodzianka Damy radę

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
A więc maluszek nasz waży już 1600g! Franio pozostał chłopcem-jajca jak malowane Wszystko rozwija się bardzo dobrze i żadnych oznak cukrzycy ciążowej-serducho bije jak dzwon! Ponadto szyjka w środku długa i trzyma i lekarz stwierdził, że spokojnie dociągniemy do 37 tyg. Bardzo mnie tym uspokoił a moja ginka nieco przesadziła Także same dobre wiadomości i jeszcze piękny mecz. Szkoda, że tylko 1:1

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Witamy w 35 tygodniu
Cos spac nie moge

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
Witam się i ja w nowej części
Dziś mam usg więc proszę o kciuki, ciekawa jestem ile ten mój bąbel już waży

trzymam

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Se chciałam zacytować w starym patrze nie da się aaa no tak nowa część - no to się witam w kolejny deszczowy dzień zaczynając 31tc i ide nadrabiać.
Btw jak wy zdołałyście mecz obejrzeć i naskrobać tyle postów Jesteście nie do pobicia
Paulaaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:41   #245
buena
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulaaa23 Pokaż wiadomość
Ja się ostatnio zastanawiałam, czy nie jestem jakąś alkoholiczką, bo nie lubię żadnego Karmi, Red's też nie za bardzo mi podchodzi i w ogóle za smakowymi piwami nie przepadam, wolę zwykłe

A ja pewnie po porodzie będę się stukać w brzuch i zastanawiać dlaczego mały się tak długo nie rusza
Ja też wolę zwykłę piwo lub gingersa, no ewentualnie desperadosa.

Mi po urodzeniu pierwszej córki bardzo brakowało brzuszka. Długo tęskniłam za ruchami Małej, dziwnie mi bez tego było.
Stary 2012-06-13, 09:41   #246
wanilllka82
Wtajemniczenie

Dzień dobry moje kochane mamuśki widzę że dużo wizyt było wczoraj

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
Hello,
poopowiadam później, na razie chciałam się tylko zameldować w nowym wątku i zdać relację z wizyty.
Otóż.. nudno zawsze było, nie? no to już teraz jest ciut mniej, bo Zosia waży niestety zaledwie 2500g (w 37+1 tc) i trochę nie wiadomo, co z tym robić (wg lekarza powinna jakieś 2800 albo więcej).
Przepływy idealne, łożysko ok, ktg w ogóle śpiewająco (jeśli chodzi o jej akcję serca, ja natomiast nie miałam ani jednego skurczu przez 30 minut, hmmm), ciałko proporcjonalne, każdy organ hula prawidłowo i wszystko by niby było cudownie gdyby nie ta waga

No i się, cholera, teraz niepokoję

depoison
nie martw się koleżanka urodziła w 38 tygodniu maluszka 2600 i nikt jej nie mówił że jest za malutka

Cytat:
Jestem! Uff co za dzień!

A więc maluszek nasz waży już 1600g! Franio pozostał chłopcem-jajca jak malowane Wszystko rozwija się bardzo dobrze i żadnych oznak cukrzycy ciążowej-serducho bije jak dzwon! Ponadto szyjka w środku długa i trzyma i lekarz stwierdził, że spokojnie dociągniemy do 37 tyg. Bardzo mnie tym uspokoił a moja ginka nieco przesadziła Także same dobre wiadomości i jeszcze piękny mecz. Szkoda, że tylko 1:1

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość

No... a ja dzisiaj zaliczyłam wizytę u ginekologa i moja córcia uparta po mamusi i po tatusiu i odwrócić kopytkami do góry się nie chce... mam skierowanie na cc na 10 lipca jeśli nie zaczne rodzić wcześniej... Rozmawiałam z moją gin, że może jeszcze się przekręci itd. że mąż dwa tygodnie przed porodem się ustawił dopiero, ale ona nie dała mi nadziei, mówiła że bardziej możliwe jest to w 2 ciąży,ale oczywiście przed usg bede miała jakby co... Nie ukrywam że trochę rozczarowana jestem, bo już miałam takie wyobrażenie że będę rodzić z mężem, później dwa dni i do domu... a tu takie zmiany. Boje się też o pokarm że nie będę przez to miała, o to że będzie źle z raną i będę musiała liczyć na czyjąś pomoc, a ja taka Zosia-samosia jestem...no nic ale jest jak jest... lepiej niż żeby faktycznie mi pupcią się pchała bo duża kobita już z niej jest ma 2800
Prócz tego dzisiaj mi robili ten wymas z pochwy i odbytu i muszę powtórzyć morfologię bo coś za wysokie płytki mam...
CC też ma swoje zalety więc może na nich się skup, ważne żę z małą wszystko dobrze
Cytat:
Byłam na wizycie w poniedziałek, Agatka przybrała 250g przez 2 tyg więc bez rewelacji i teraz niby waży 2,05kg, ale według gin waży mniej bo długa jest. Powiedziałam jej o bólach nóg i pachwin, niby sprawdzała mi spojenie czy boli też, wtedy nie bolało a wczoraj mnie cały dzień bolało spojenie. Za 2 tyg mam wizytę i jak ból się nie zmniejszy mam mieć skierowanie do ortopedy żeby sprawdzić czy to nie rozejście spojenia łonowego
oby to nie było rozejście spojenia
branzoletka 31tc
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:43   #247
anna99302
Zadomowienie

Dzień dobry mamusie! No mój synek chyba odsypia i mecz i badanie wczorajsze, bo tylko wstał jak zjadłam śniadanie a teraz znowu cisza

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Super wieści
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

nooo to super wieści
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Anna gratulacje
Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
dobre wieści
Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Anna super wieści
Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość

dobre wieści
Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość

Natee, Anna - tak trzymać!
Dziękujemy wszystkim!
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziękuję wam bardzo za wsparcie, kochane jesteście
(specjalnie nie cytowałam, bo pewnie i tak połowę postów by mi zżarło)

Ech, przejęłam się tak tą wagą, bo lekarz sprawiał wrażenie bardzo zdziwionego (on z tych, co to jak nie jest czegoś w 100% pewien, to będzie badał do skutku, choćby co drugi dzień) - no i kazał mi się oczywiście stawić na kolejne kontrolne usg za 10 dni
Depoison-nie martw się! Malutka jest po prostu malutka A może też ją przenosisz i spokojnie dobije do 3500kg Ona sama zdecyduje kiedy jest gotowa żeby wyjść Masz ubranka na 50 cm w razie czego?
Cytat:
Dzieki!
super wiesci!

Hej!
Witamy w 35 tygodniu
Cos spac nie moge
gratulacje
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 09:47   #248
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość

jak ja sie cieszeeeee...dzis moj ostatni dzien w PRACYYYYYYYYYYYY ...oleeee wiec stawiam piwko 0.0% dla lubiacych i lody dla goracych
nooo super

Cytat:
żeby to nie było rozejście spojenia

Cytat:

Mam kompocik truskawkowy, ktoś chętny?

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:47   #249
hanjah
Zakorzenienie

Hello
Jak będziemy tak gonić z postami to skończymy tę część za tydzień i żadna się nie zdąży rozpakować, a następna już jest TRZYNASTA
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:49   #250
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
chyba dopiero koło 4 lipca

ałaaaa, Luśka mi chyba chce wyjść na świat bokiem brzucha

Stary 2012-06-13, 09:53   #251
agunia82
Zakorzenienie

mam już wyniki posiewów, czyściutko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 09:53   #252
phdwao
Zakorzenienie

znów mi strzelilo w brzuchu
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:54   #253
karolka110
Wtajemniczenie

witajcie Kochane
mój Małż też wczoraj sobie popiwkował w czasie meczu i potem zabawny był ale nich korzysta póki coś grają

depoison dziękujęa czy Ty na ten pokój rodzinny się decydujesz??zgłaszałaś to teraz też??ile on u Was kosztuje-przypomnij proszę??

no i teraz pokażę Wam wczorajszą stylizację Lilutki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-12 20.23.47-1.jpg (34,8 KB, 22 załadowań)
Stary 2012-06-13, 09:54   #254
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
rewelacjaklask i:
Stary 2012-06-13, 09:56   #255
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
No kochane Kobietki U Was niedługo zacznie się rozpakowywanie i pomyśleć, że byłabym w Waszym gronie, a teraz zmagam się z nudnościami i wszystko przede mną

Trzymam kciuki za wszystkie Mamusie! Powodzenia!
Gratulacje!!!!

Cytat:
Napisane przez linzey Pokaż wiadomość

Gratuluje udanej wizyty

Cytat:
pocieszmy się: będzie jeszcze gorzej
Phdwao, jak wyliczyłaś długosc synka?? Mój ważył tyle samo co twój w 30 tyg ale jak wyliczyc wzrost?
Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
oooooooo Witam w nowym wątku

Jak tam emocje podczas meczu? U mnie było gorąco i niesamowicie głośno, aż od krzyków ojca męża i kumpeli mały zaczął ostro kopać
no ja przeżywałam bardzo mąż mówił, że cieszył się, że nie jestem w 9 miesiącu bo pewnie bym urodziła haha

Cytat:
Napisane przez Sala Pokaż wiadomość

Co mnie absolutnie rozwaliło: na szklanej ścianie wejścia/wyjścia na porodówkę pisze "zakaz opuszczania oddziału przez ciężarne" (czy jakoś tak)!!!

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość

Super.
.

Cytat:
n Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Paulaaa23 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość

Stary 2012-06-13, 09:56   #256
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
hehe tak Prince, nawet i wcześniej mogę urodzić, ale tym się nie pasjonuję ponieważ jestem PEWNA, że urodzę po terminie! Chyba, że obmyślę spoko strategię i będę się jej trzymać :P

kurde, tż mi wywiało z domu na mecz do kumpli... nie, żebym miałą coś przeciwko, bo my jesteśmy dość odrębnymi jednostkami, ale wkurza mnie to euro, że wszystko jest podporządkowane pod mecze. Dobrze, że chociaż 2 telewizory mamy, bo inaczej by nie poszło tak gładko...
A ja wręcz przeciwnie Oglądam wszystkie mecze z mężem. Byłam nawet zła,jak musiałam iść na wesele i nie oglądałam meczów grupy B ale dzisiaj będę oglądać
A i super zakupy! a ten pokój to na prawdę cudo! szkoda, ze my nie mamy osobnego pokoju dla małej. Na razie będzie z nami w sypialni
Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Ja w następny piątek jestem donoszona Dziwne to dla mnie, przecież dopiero test robiłam.
W ogóle ta ciąża to jakaś abstrakcyjna jest, bo wiem że jestem w ciąży, czuję malucha, ale ni hu hu nie jestem sobie w stanie wyobrazić, że tam serio jest mały człowieczek
Haha..ja ostatnio też do męża mówię, że nie mogę sobie wyobrazić, że tam w środku mnie jest dziecko
Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
Nasi pokazali ducha walki Bardzo przyjemny mecz

Tak w ogóle to witam spóźniona
Dziś wiozłam moją znajomą na porodówkę. Miała skórcze co ok 6 min i co się okazało 7cm rozwarcia, pod szpitalem byliśmy o 19:15 , a o 20:15 na świecie był już jej synek
Mój TŻ strasznie to przeżywał, ze już niedługo będzie mnie tak wieźć
O kurczę, chciałabym tak szybko urodzić
Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
Dzień dobry w nowej części pierwszy raz nie zdążyłam na "otwarcie"!

Kochane dziękuje za wszystkie gratki
Wczoraj sprzątałam. jeszcze pranie Małego póżniej byłam z mężem na zakupach (w końcu kupiłam koszulę do porodu) jak wróciliśmy farbowałam włosy i już póżniej padłam na twarz,jeszcze te nogi jak balony spuchnięte
narazie nie dam rady nadrobić wybaczcie,okazało się że musimy jedną ściane wytapetować w tym pokoju którym Miiłosz będzie i jak się troche ogarnę to jedziemy po tapetę!
Jeszcze Wam się pożale że u mnie robią blok z zewnątrz to nie jest nowe budownictwo i ściągają azbest a potem ocieplają i malują i teraz robią po naszej stronie wiec wszystkie okna mam pozasłaniane roletami do tego z zewnątrz folia i rusztowania w całym mieszkaniu ciemno jak w d.upie mam nadzieje że szybko się uwiną z tą robotą bo w weekend zapowiadają upały a ja nawet okna nie mogę otworzyć
TRzymam kciuki za wszystkie wizyty
i gratuluje rozpoczętych tygodni
mam nadzieje że u Was wszystko w porządku pozdrawiam
mam nadzieje że uda mi się szybko nadrobić!
Biedactwo współczuję tego remontu jeszcze w takim czasie.
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 09:57   #257
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
świetna

Stary 2012-06-13, 09:58   #258
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Phdwao, jak wyliczyłaś długosc synka?? Mój ważył tyle samo co twój w 30 tyg ale jak wyliczyc wzrost?
ja nie wyliczałam sama, zawsze mi ginka podawała, bo usg jej pokazywało
Stary 2012-06-13, 09:58   #259
karolka110
Wtajemniczenie

aha Pumas pokoik cudowny
możesz podesłać linka do tych naklejek z króliczkami-są przesłodkie.....
Stary 2012-06-13, 09:58   #260
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
mały będzie kowbojem i będzie łapał byki na lasso to teraz cwiczy
Cytat:
witajcie Kochane
mój Małż też wczoraj sobie popiwkował w czasie meczu i potem zabawny był ale nich korzysta póki coś grają

depoison dziękujęa czy Ty na ten pokój rodzinny się decydujesz??zgłaszałaś to teraz też??ile on u Was kosztuje-przypomnij proszę??

A kto Was tak ładnie przystroił?
Stary 2012-06-13, 09:59   #261
buena
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Zgadzam się z tym całkowicie. Ja byłam już dobę przed urodzeniem Małej w szpitalu. A potem z nią jeszcze 6 dni! Strasznie mnie to wymęczyło i psychicznie i fizycznie.
Cytat:
Świetnie.
Cytat:
Nie martw się tym. Jak lekarz mówił, że to nic takiego, to tak na pewno jest.

Ktoś mi odp. odnośnie proszków?
Stary 2012-06-13, 10:00   #262
modnisia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
a mój pije...ciekawe jak będzie gdy już termin będzie się zbliżał i dostanie bana na alko
Mój nie bana na alko odemnie ale sam nie pije, niedawno jego koledze urodziła się córeczka w 34 tygodniu ciąży a tatus był zawiany no i taki był przy porodzie więc mój na wszelki wypadek nie pije
modnisia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 10:00   #263
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
mały będzie kowbojem i będzie łapał byki na lasso to teraz cwiczy

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Nie martw się tym. Jak lekarz mówił, że to nic takiego, to tak na pewno jest.

Ktoś mi odp. odnośnie proszków?

ja uzywam loveli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 10:01   #264
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
ja nie wyliczałam sama, zawsze mi ginka podawała, bo usg jej pokazywało
Ale fajnie! Mój lekarz tak nie potrafił ale nasi chłopcy idą łeb w łeb
Stary 2012-06-13, 10:02   #265
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hello
Jak będziemy tak gonić z postami to skończymy tę część za tydzień i żadna się nie zdąży rozpakować, a następna już jest TRZYNASTA
też o tym myślałam
może Nadalka nas uratuje?????? albo piszmy wolno..
zresztą, ja nie jestem przesądna

Cytat:
super!

Cytat:
to raczej dziwiek czu uczucie?

Cytat:
ślicznie!
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 10:02   #266
buena
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ładnie!
Stary 2012-06-13, 10:02   #267
ajka89
Zadomowienie

Zapisałam się do szkoły rodzenia. Trochę późno, ale zawsze coś 19 czerwca mamy pierwsze spotkanie.
Poza tym strasznie mi się rozciąga skora na brzuchu...rozstępy mam już kosmicznie duże ale się powoli przyzwyczajam...tylko, że strasznie mnie pieką od tego rozciągania. Po oliwce trochę ulgi, ale nie na długo...
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 10:02   #268
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
A kto Was tak ładnie przystroił?
a nie chwaląc się - Ja sama
tylko już pomysłów na dalsze malunki mi brak...a w sobotę mecz!!
Stary 2012-06-13, 10:03   #269
hanjah
Zakorzenienie

Tym razem to bym chciała, żeby najpierw przyszły skurcze, a nie że mi wody odejdą Bo jak wody odejdą to zaraz muszę jechać do szpitala żeby mi antybiotyk podali. I nie wiadomo czy mnie od razu zatrzymają (pewnie tak jeśli dostanę lek), ostatnio dwa razy mnie chcieli odesłać A jak będę mieć najpierw skurcze to chciałabym ten czas spędzić w domu właśnie i dopiero przy takich co 5-7 minut jechać na porodówkę...
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 10:04   #270
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajnie! Mój lekarz tak nie potrafił ale nasi chłopcy idą łeb w łeb
dokładnie potem zobaczymy jak się urodzą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości