![]() |
#2401 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2402 |
Konto usunięte
|
thenerd piękny kg spadek
![]() ![]() Bottega za tabelkę kochana ![]() ![]() ![]() martusia najlepiej dawać w podpis to info ![]() Jesz 5 posiłków dziennie ? No i my tu odżywiamy się zdrowo . Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-06-13 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2404 |
Rozeznanie
|
martusia585: Wszystko opisane pierwszym poście. Jak masz pytania to pytaj śmiało
![]() superkas: U mnie szarówa i rano padało. I smutna ta pogoda coś. W ogóle w nocy deszcz lał jak..... (cenzura ![]() czarna : ja zamierzam i tak oglądać do końca euro mecze gdzie nasi grają i ewentualnie finał. Kobitki a myślałyście już o dniu ojca? Ja nie mam w ogóle pomysłu a nie chce kupować krawata ani perfum czy innych takich oklepanych rzeczy. Tak mnie dziś oświeciło że to za tydzień w sobotę.
#2405 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, melduję sie tylko na chwile, bo Mała już sie obudziła. Wczoraj dietkowo ok było (około 1250kcal), i dzis na wadze -0,3 kg, a po pół godziny cwiczeń było już -0,5 kg (czyli jest 57,3kg) i taką wagę sobie zapiszę, co by sie mocniej zmotywować do jutra
![]() ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 Edytowane przez Winnie the Pooh Czas edycji: 2012-06-13 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Raczkowanie
|
Czesc Gwiazdy
![]() Bylam wczoraj u mojego ginekologa, zeby nie bylo... znajomego z pracy. Zbadal mnie i mam duzy proces zapalny ale jak mowilam od kilku dni jestem bardzo mocno przeziebiona i biore komplet leków wiec dopisal mi jeszcze swoje i powiedzial ze za 10dni bedzie ok., usg idealne, palpacyjnie tez. W sprawie dziecka, powiedzial ze dobrze ze bralam akurat "te" tabletki anty bo w momencie odstawienia jestem znow calkowicie plodna i nie wplywaja na mnogosc ciazy, przy czym lepiej zrobic 2-3 miesiace przerwy zeby wyposazyc swoj organizm w kwas foliowy. A tak w ogole to tak sie ucieszyl z decyzji o dziecku jakby sam mialbyc ojcem ![]() Co do spotkania to... nie dalo sie go zorganizowac dalej? ![]() W kazdym razie niczego nie moge obiecac, u mnie nie da sie zaplanowac az tyle do przodu bo nigdy nie wiem jaki grafik dostane, a urlop mam dopiero we wrzesniu (z ktorego de facto moga mnie sciagnac, chociaz mi sie to jeszcze nigdy nie zdarzylo, ale kolezanka wracala z nad morza...). jak bedzie cos blizej to wtedy sie wypowiem.
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do spotkania to mam ten sam problem z zaplanowaniem ze wzgledu na prace i dosc daleko 300km, wiec mozna tez szukac jakiegos alternatywnego miejsca zobaczymy co reszta dziewczyn powie.
![]() |
#2408 |
Zadomowienie
|
Ooo mamo Laski czy wy oszalałyście? :p Dopiero nadgoniłam posty.. Jutro rano się zmierzę,bo zauważyłam,że cosik się ruszyło.. Wczoraj byłam na zeznaniach na komendzie,ale fajne ciacho mnie przesłuchiwało:p
#2409 |
Konto usunięte
|
suzzi coś przeskrobała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Rozeznanie
|
suzzi: co ty z policją na bakier?
Kurcze a ja się też nie mierzyłam, tzn nawet na początku odchudzania. Muszę nadgonić.
#2411 |
Zakorzenienie
|
lordi, a jakie piguły brałaś?
i kobieto podaj swój cel ostateczny, bo nie mam do tabelki! elganja, nie, nie zdiagnozowali (poza tym co wiemy, a jest tego cały zestaw). Najważniejsze badania będą jutro. Że tak powiem robią "hurtowo". Nie wiem czy uda im się zdiagnozować mnie do sb, bo z tego cos słyszałam, to jedna probówka pojechała do Wawy (ta poniedziałkowa), bo tylko tam coś tam mają. Chociaż może dostanę wyniki w pt ![]() ![]() ![]() ![]() martusia585, w tabeli umieszczę Cię dopiero za tydzień (jeśli będziesz się regularnie udzielać, a nie znikniejsz zaraz). Na te ważenie się spóźniłaś. thenerd, brawo kochana ![]() ![]() ![]() darialex, ![]() soldus, moja mama także chodzi na step i właśnie myślałam, żeby się z nią przejść, bo kurcze ta zumba to raczej nie dla mnie ![]() ![]() Puchatku, to bierzemy się do roboty i nie narzekamy ![]() ![]() hehe 10kg taaa chciałabym ![]() Sobotni wieczór mam spędzić z moją ex przyjaciółką anorektyczką. Nie widziałyśmy się od sierpnia'11 (ciężka sprawa ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-06-13 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Rozeznanie
|
Bottega : Też miałam taką koleżankę której zawsze coś wypadało w ostatniej chwili i w końcu przestałam na nią tracić czas (może to niegrzeczne ale tak było). Anoreksja to ciężka sprawa, na zawsze pozostaje w głowie i czeka aby zaatakować. Mam nadzieję że spotkanie się mimo wszystko uda, bo potrzebujesz kobito odpocząć. I zadbać o siebie.
![]()
#2413 |
Zadomowienie
|
superkas,elganja
Ja nic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do naszego spotkania to bardzo chętnie,ale nie pokażę się Wam na oczy póki nie schudnę do min 69 :p Bottego skąd ja znam takie jęczące babcie,wiecznie jojczom jak to się źle nie czują.. A jak one by się chciały czuć w tym wieku? Może jak 30latki to by im pasowało.. Je boli głowa i się rozczulają nad sobą,a młodzi ludzie chorują na raka i umierają w cierpieniach ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Martusia Witaj ![]()
#2414 |
Rozeznanie
|
Heja Laseczki
![]() Martuszka jasne, że wyjazd jest dla wszystkich z wątku – bez wyjątków ![]() Puchatku dobrze, że już wracasz do świata żywych ![]() ![]() Bottega bardzo przejrzysta jest ta tabelka - SUPER ![]() ![]() Pysia postaraj się jeść więcej warzyw – szczególnie na kolacje- kuleją ![]() Młode ziemniaczki z koperkiem ![]() Sylvia no wreszcie widzę spadek ![]() ![]() Thenerd to do zobaczenia w sierpniu ![]() ![]() Superkas u mnie pogoda do d… szaro buro i ponuro ![]() Czarna kibicko musimy wygrać w sobotę – innej opcji nie przewiduję ![]() Elganja właśnie dzień ojca tuż tuż, a pomysłu brak ![]() Lordi to się będzie działo – BABY ![]() Suzzi co to za zeznania ![]() ![]() ![]() Bottega, Elganja skąd ja to znam – odwoływanie spotkania w ostatniej chwili – moja dawna „najlepsza” przyjaciółka robi tak regularnie od ponad 6m-cy – efekt nie widziałyśmy się od tego czasu ANI RAZU ![]() Witaj Martusiu ![]() U mnie dziś -0,1kg ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Zadomowienie
|
Wyrafinowany kurde mam słabość do mundurowych :
![]() A tak serio zawsze marzyłam o tym żeby zostać policjantką,ale niestety w drogę weszła mi ciąża i moje marzenia rozpłynęły się wraz z tym jak na teście ciążowym ujrzałam 2 kreski ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Lasencje co myślicie o 7 zbożach Bakomy,akurat teraz mam ze śliwkami.. B 2,5 W 15,0 T 2,5 na 100g a kcal 92. Dobry będzie na II śniadanie? Czy w ogóle to jest szajs i lepiej sobie darować? ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Czarna kopsnij mi ten swój przepisior na kalafiorka z cycem,bo mam wsio w lodówie i jutro mam zamiar to upitolić na obiad ![]() ![]()
#2416 |
Rozeznanie
|
suzzi: Myślę że te 7 zbóż ok, jeśli uwzględnisz to w całym dniu ilość K/B/T/W to czemu nie. Musi Ci też smakować.
A co do słabości do mundurowych to za mundurem panny sznurem.
#2417 |
Zadomowienie
|
elganja coś w tym jest.. Ciekawe tylko jak to ująć gdy babka ma mundur:
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Za mundurem chłopy sznurem? Nieee trzeba znaleźć inną wersję ![]()
#2418 |
Raczkowanie
|
Bottega jeśli mówisz, że to ex przyjaciółka to zwiastuje raczej 'niezręczne spotkanie'... a jeszcze jak anorektyczka to tymbardziej i nie dziwię się, ze nie cieszyła się z Twoich sukcesów, bo prawdopodobnie każdy Twój kilogram mniej był dla niej ciosem w samo serce.
Ja dziś wolne więc, ogarnę się z ćwiczeniami, chcę zaliczyć spinning i porobić jakieś karniaki, bo dalej się czuję ociężała po tym szalonym weekendzie.. ![]() U mnie piękna pogoda, ale totalnie nie wiem co ubrać, bo jak sobie pomyślę, o jakiejś spódnicy (bo krótkich spodenek w ogóle nie posiadam w swojej garderobie) to mi sie słabo robi... Ale w taki upał wyjść w długich spodniach to chyba nie bardzo.. What can I do??? ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Rozeznanie
|
suzzi: rozumiem problem z TŻ, z moim podobnie, zawsze marudzi jak chcę coś zrobić w stylu : "po co ci to?" i mnie demotywuje, nieraz nawet ma pretensje. Nie wiem najlepiej to żebym z nim na okrągło w domu siedziała, nie wiem czy to zaborczość czy zazdrość, wczoraj znowu była o to kłótnia. Ale tak chyba musi być w małżeństwie że raz lepiej raz gorzej. Zresztą nie narzekam już na męża bo taki zły wcale nie jest. A twój mam nadzieję że nadal trzyma się swojej poprawy i jest lepszy niż był
![]() darialex: ja z kolei się nie krępuję jeśli chodzi o spódnice. Jakoś zaprogramowałam sobie że na razie wyglądam jak wyglądam i trzeba z tym żyć aż się nie schudnie i tyłka nie ma co w dżinsach smażyć! Tym bardziej że nie jest tak że obżeram się w domu, tylko działam aby schudnąć. Zdrowo. Uważam że spódnice do kolan na prawdę są ok, nie pokazują dużo ciała, nie czuję się skrępowana. Spodenki też kupiłam jedne nad kolana w tym roku jak upały były i chodzić zamierzam w nich nadal, są luźne a'la bermudy więc tragedii nie ma. Z bluzkami gorzej bo oczywiście na cienkich ramiączkach nie założę niczego ,ale na takich grubszych czy z krótkim rękawkiem czemu nie? Pomyślałam że mąż i tak mnie widuje "w całej okazałości" to szoku nie dozna, w ubraniach też nie wyglądam jak chuda nitka to tyłka se odparzać nie będę. Oczywiście miniówki i obcisłe bluzki odpadają ale zawsze coś tam w szafie się wynajdzie. I kolejne moje postanowienie to unikanie czerni w ciuchach, wydaje mi się że czarny wcale dużo nie wyszczupla a smutno człowiek wygląda. I tak sobie myślę że zanim schudnę to może i wyglądam tak jak napisałaś jak Whale, ale lepiej wyglądać jak Happy Whale niż Sad Whale z zapoconą pupką. Przemyśl to kochana i może Cię zainspiruję. To że mamy parę kilo do zgubienia nie znaczy że mamy się męczyć całe lato, prawda? I zwróć uwagę, że u Ciebie na liczniku wagowym o ponad 10 kg mniej niż u mnie, więc może musisz trochę spojrzeć na siebie łaskawiej kochana. Buziaki gorące ![]() A jeśli Cię nie przekonałam i nadal obstajesz przy zakrywaniu nóg to musisz szukać lnu, bo on jest na lato super mimo że się gniecie. I pozostają też długie spódnice - wydaje i się że są przewiewne i jest w nich chłodniej niż w spodniach.
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-06-13 o 12:43 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 |
Raczkowanie
|
Bottega, brałam Novynette przez 3,5 roku. Nie naleza do najtanszych ale bralam akurat je bo okreslane sa jako antykoncepcja dla mlodych ktorzy nie maja jeszcze dzieci. Zrobilam sobie komplet badan m.in. alat, aspat, fosfataza, bilirubina, w skrocie cala wątroba wporzadku, morfologia i mocz tez wiec zupelnie sie nie odbily na organizmie
![]() Nie mam celu ostatecznego... ale niech bedzie, czulam sie dobrze w swojej skorze jak wazylam 68kg ale ustalam cel na 65kg, a co!
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Zadomowienie
|
Elganja u mnie też ta zazdrość i zaborczość tżta są paranoiczne.. Bez kitu.. Pojadę do matki wydzwania pyta za ile wracam,nie mogę tyła bez niego ruszyć,ale gdy ja pytam to ma w nosie tłumaczenia i łże jak się da.. U nas duża poprawa,w sumie zaczynam żyć własnym życiem i lać powoli na wszystko.. Myślę bardziej o sobie i dzieciach.. Wiesz ta nasz rozmowa teraz wzbudziła we mnie duży żal do siebie o to,że moje życie wygląda jak wygląda.. Żałuję,że marzenia z czasów mieć lat 18 już nigdy mi się nie spełnią
![]()
#2422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I co do czarnego to też masz trochę racji, muszę zacząć wymieniać garderobę bo faktycznie 80% to czarne rzeczy, a już tym bardziej jeśli chodzi o koszulki na ramiączkach - innych nie założę..
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. Edytowane przez darialex Czas edycji: 2012-06-13 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zadomowienie
|
darialex Laska co Ty pitolisz dziewczyno,nie grzej tyłka.. Ja też wiecznie w długich,najchętniej czarnych spodniach zasuwałam,ale jak widzę,że laski 3 razy takie jak ja zasuwają bez najmniejszych oporów w ciuchach,które ledwo zakrywają im dupska to myślę sobie za jakie grzechy ja mam się męczyć a im ma być chłodno?
![]() ![]()
![]() |
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o ubiór latem, to ja pozbyłam się jakichkolwiek kompleksów i odkrywam ciało, ale z umiarem. Np. spodnie, spódniczki bądź sukienki noszę takiej długości przed kolano ale tak minimalnie. Kiedyś potrafiłam nosić całe lato tylko spodnie dżinsowe a teraz nie wyobrażam sobie, że +30 a mi tyłek grzeje się w długich i grubych spodniach. ![]()
http://czytanietozaszczyt.blogspot.com/ Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasami wśród ich przyjaciół nie ma dobrego stylisty ![]() co raz mniej mnie w 2015 roku !! ![]() Edytowane przez martusia585 Czas edycji: 2012-06-13 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Rozeznanie
|
darialex : te spodenki które ostatnio kupiłam to c and a i one już takie wywinięte są więc nie ma tego problemu.
O takie mam : http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Kolekcja/Szorty,%20bermudy%20i%20c apri/80707/2 Niestety nie wyglądam jak ta Pani na zdjęciu bo ona to chyba max 36 nosi, ale też nie jest źle. I z zeszłego roku zostały mi takie jak te: http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Kobiety//Kolekcja/Szorty,%20bermudy%20i%20c apri/76956/4 I też były ok. Co do bluzek to u mnie sprawdzają się wszelkie tuniki, a jak są długie tak na prawdę to zdarza mi się do legginsów założyć. Cieszę się że humor Ci się poprawił, bo to ważne żeby się zaakceptować bo od depresji jeszcze niż nie wypiękniał ![]() suzzi: Nie martw się kobito! Myślę że twoje życie jest na lepszej drodze i to najważniejsze. Życzę Ci aby się wszystko ułożyło, bo chyba żadnej osobie życie nie układa się tak jak to sobie obmyśliła np. 10 lat wstecz ale to nie znaczy że ma być źle. Co do zaborczości to mam podobnie jak idę do mamy ufarbować jej włosy (rodzice mieszkają niedaleko) to on już jest niezadowolony i maksymalnie co pół godziny dzwoni. Wszyscy z rodziny się z tego życzliwie śmieją ale mnie to czasami męczy. No ale mój chociaż ma też w drugą stronę, zawsze melduje się gdzie idzie na ile i z kim.I co będzie robił. Nawet czasami to zabawne jest, ale czasami na prawdę jest ciężko. Ale z drugiej strony przecież go kocham a każdy ma wady (ja np. straszny choleryk jestem ,szybko się wściekam, pomstuję krzyczę , zdarza mi się rzucić talerzem ,a po 10 minutach opada mi złość i głupio mi sama przed sobą i przed nim). Więc wybaczamy sobie te nasze wady nawzajem.
Be Yourself. Always. Edytowane przez elganja Czas edycji: 2012-06-13 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zadomowienie
|
elganja ooo to Ty taki sam złośliwiec jesteś jak i ja
![]()
#2427 |
Rozeznanie
|
Bliźnięta jestem
![]()
![]() |
#2428 |
Raczkowanie
|
Jest źle ,a nawet jeszcze gorzej, +2 kg na plusie -.- Ja chyba nie dam rady... :< Nic mi nie wychodzi... nic. kompletnie
![]() elganja - Jakie fajne te spodenki z C&A ! Kupowałaś je jakoś teraz? Może jeszcze znajdę je na sklepowych półkach ![]() ![]() martusia585- oj u mnie tak samo było ! Sukienki ,spódniczki w kąt, a piękne,kochane spodnie na tyłek. To był błąd. Spotkałam się z opiniami że bardzo ładnie wyglądam w sukieneczkach ,więc sobie kupiłam 2 ![]() ![]() Jaką Wy macie motywacje ? Ja, leń, nie umiem tyłka ruszyć i poćwiczyć. Regularnie nigdy, ale raz na 2 tygodnie to na rower 34 km to potrafię ;D Ale co mi z tego.... Bottega - Zrobilaś taką ładną tabelkę, ale gdy w nią wchodzę to taki wstyd... jestem na podium z największym wzrostem tygodnia, teraz tak samo będzie ![]()
#2429 |
Zadomowienie
|
elganja ja jestem rybą
![]() Feciuch spinaj poślady i do przodu,na razie nic się nie dzieje ale później będzie git ![]() ![]()
#2430 |
Raczkowanie
|
Ehh Suzzi to tylko na początku jest tak w cholirke trudno ?! ;/ Ale dziękuję Ci Bella
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.