Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-13, 11:30   #4681
colds
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
No tak to leci nam 21 tydzień

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Hejka ja tez już nie śpię ale jeszcze leze w łóżku chce już jutro i wizytę u gina
Zazdroszczę tym które śpią chociaż do 8 bo ja tam regularnie przed 7 otwieram oczy a kiedyś to potrafiłam sobie pospać oj potrafiłam
Też zawsze mogłam spać na maxa długo .
A teraz?
Okolice 4:30, a ja oczy jak 5zł .
Dzisiaj się przetrzymałam do 11 i czuje się fatalnie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
no to piękny meczyk mieliśmy wczoraj

my już wstalismy,musze isc pilnie zjesc jakies sniadanko,bo glodna jestem okropnie
A jak się czujesz?

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
To już naprawdę niedługo, wczoraj tam do nich zajrzałam i jedna z nich już 39 tydzień zaczyna. Więc jak już jedna poleci to ... się zacznie. A wtedy my jak na szpilkach
Nie zatrzymamy ich wtedy

Konczi - Co do tematu puchnięcia to wczoraj miałam okazje porozmawiać ze znajomą. Jej córcia będzie miała we wrześniu roczek. I sama mówiła, że dużo nie jadła, a puchła niesamowicie i woda Jej się zatrzymywała.. A wszystko było okej z Nią i Oliwką

Cytat:
Dziewczynki mam pytanko. Kupujecie wózek 2w1 czy 3w1. Zastanawiam się do czego ten fotelik bedzie mi potrzebny. Jak bede szła na spacerek to dzidzie w gondole, wiadomo, bo po co małego męczyć. Fotelik tylko do samochodu? I jak to się używa, zapina pasami czy wpina? Bo mam możliwosc odkupic fotelik od kolezanki ale jaki kupic to juz nie wiem. Czy ten Maxi Cosi? Co Wy na ten temat myślicie? Co wy kupujecie, czy to w ogóle potrzebne.
Szczerze mówiąc to ja zastanawiam się nad 3w1, aleeee.. będę też patrzeć na cenę 2w1 i cenę fotelika. Jeżeli będzie to opcja tańsza to wezmę tak. Fotelik z tego, co TŻ nakazał ma być Maxi Cosi, ale dlaczego? Nie mam pojęcia Nie bardzo się znam

Zaraz nadrobię dalej tylko mi się mielone fajczy
Stary 2012-06-13, 11:35   #4682
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Malemalenstwo Pokaż wiadomość
Ale mi się trafiło. Naprawdę już byłam nastawiona na drugiego synka. Imię już nawet dla niego wybraliśmy. Miał być Mateusz. A tu taka niespodzianka. Mąż się ucieszył i prawie popłakał na usg. Łzy miał w oczach. Tak bardzo chciał mieć córeczkę. Na początku pierwsza myśl, lekarka się pomyliła, ale 2 lekarz też potwierdził, że córcia będzie.

Tutaj zdjęcię z usg 4d
ślicznotka

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 11:51   #4683
colds
Zakorzenienie

Cytat:
No ja tez bede z malym jezdzic. Systemu tego też pewnie nie mam Tylko nie wiem czy nie lepiej kupic lepszego fotelika dla maluszka na później. Ile to wszystko kosztuje to szok...
No właśnie. Mnie też znowu zastanawia czy nie lepiej kupić do auta osobno fotelik, taki na dłużej.

Cytat:
jak miło, że ktoś mnie pamięta
Widzę, że już zaczynacie zbierać wyprawkę. Ja jeszcze nic nie kupiłam, chociaż tak mam sporo rzeczy po synku. Ogólnie miał być 2 synek u mnie, ale prawie 3 tyg temu dowiedziałam się, że jednak będe miała córeczkę. Dobrze, że ciuszki po synku nie są tylko w kolorze niebieskim
Gratulacje córeczki i nie martw się, pamiętamy

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34678428]

dziewczyny wypruwacie metki z ubranek dzieciowych?[/QUOTE]
Ja tego nie robię. Najwyżej później, jak zauważę, że Małą drapie.

Cytat:
Napisane przez Hatti Pokaż wiadomość
uaaa,no faktycznie juz bliziutko
mi serce szybciej wali jak pomysle,ze po wakacjach to juz nie ma zartow..
Stresuje mnie ta liczba niemiłosiernie . Trzeba się wziąć konkretnie za wyprawkę, bo jak tak dalej pójdzie.. A TŻ sam nic nie zrobi
Stary 2012-06-13, 11:52   #4684
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
To fajnie jakbyś mogła mieć taką pomoc za free(dobrze rozumiem?)
A jak chłopcy,cieszą się z dwóch siostrzyczek?
maly za bardzo nie rozumie bo ma 2 latka niecale ale starszy sie cieszy bo jak dziewczynki to mysli ze autek mu nie bedą ruszac a ze sa dwie to stwierdzil bo jedna dla niego a druga dla Łukaszka

pomoc za darmo

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość

Ale fajnie z tą opiekunką. W Polsce to nigdy chyba tak nie będzie.
pewnie nie.Po porodzie tez rok moze ktos mi chodzic pomagac dlatego ze bede miala 3 dzieci ponizej 3 lat. Glownie dzieci opiece medycznej,pomocy zostalismy tu bo chcielismy wracac dopoki nie dowiedzielismy sie o bliźniaczkach....

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
mnie troche mdlosci mecza i jestem oslabiona,ale ogolnie jest lepiej,
mam nadzieje,że mi przejdzie

miilego dnia
mi przeszlo po 3 dniu kroplowek.Dzis moge gory przenosic. Pozatym kupuje dzis wozek po znajomosci i jedziemy domek zobaczyc. Moze to w koncu ten :P http://www.immowelt.de/immobilien/im...d=25782573#s=1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Foto.jpg (32,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Fotos.jpg (12,2 KB, 28 załadowań)
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 11:58   #4685
weronika_91
Zakorzenienie

muminek88 ładny wózeczek i 3mam kciuki aby z domkiem się udało
Stary 2012-06-13, 12:00   #4686
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
kate bardzo ładny leżaczek, ja poluję na tablica.pl, bo o wiele taniej można kupic niż na all. Już dwa razy znalazłam taki do 70zł ale sprzątnięto mi go z przed nosa :/
Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
ale na allegro jakos tak o wiele pewniej kupowac. ja bym na tablicy nie kupowala. szczegolnie po tej akcji co miala Konczi.
Dziękuję.Mam nadzieję,że będę zadowolona jak przyjdzie,chciałabym,żeby w piątek już był,ale pewnie dopiero w poniedziałek.Ja na tablicy też oglądałam i ceny wcale nie są dużo niższe,bo na all też mi uciekł za 70 i 80 fajny leżaczek.Choć i na allegro zdażają się oszuści

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34676256]
fajny i cena mysle ze tez ok.tez musze jakis kupic bo na razie tylko o tym gadam ale jak juz mysle ze mam połowe wyprawki to potem orientuje sie ze jeszcze tego nie mam na liscie i tamtego.nie wiem czy ja sie z tym ogarne do narodzin Leosia[/QUOTE]Ja mam podobnie,każdego miesiąca staram się coś kupić i ciągle jeszcze tyyyle na tej liście,to i tak dobrze,że ciuszków nakupiłam w sh,bo takich dla noworodka praktycznie nie miałam.
Zawsze jak piszesz o tym swoim Leosiu to naprawdę pasuje to imię do niego i do Ciebie(pamiętam ze zdjęcia)

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Co do kombinezonów to teraz mi się przypomniało, że jak ostatnio byłam w weekend w Tesco to były przecenione zwykłe, granatowe kombinezony w cenie 22,50 zł! Chyba z 75zł o ile nie kręcę. Z tym, że zostały same wielkie rozmiary. Najmniejszy była 72 i wydawał mi się bardzo, bardzo duży, ale teraz tak myślę czy głupoty nie zrobiłam, że nie kupiłam w takiej atrakcyjnej cenie.
O kurka siwa!a u nas nie widziałam kombinezonów,ale taka cena.Ale rozmiar 74(72nie spotkałam nigdy)to dzidziuś będzie nosił chyba już latem???tak mi się wydaje...

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
cześć

witam po urlopie

nie nadrabiam, bo nie dam rady... dziś ogarniam chatę i górę prania pourlopowego...a jutro do pracy..

Ewa dzięki za kontakt

no i teraz postaram się być na bieżąco
Witaj!Jak po?wypoczeliście,pogoda dopisała?

Cytat:
jak miło, że ktoś mnie pamięta
Widzę, że już zaczynacie zbierać wyprawkę. Ja jeszcze nic nie kupiłam, chociaż tak mam sporo rzeczy po synku. Ogólnie miał być 2 synek u mnie, ale prawie 3 tyg temu dowiedziałam się, że jednak będe miała córeczkę. Dobrze, że ciuszki po synku nie są tylko w kolorze niebieskim
Ja też pamiętam,tylko coś mało się odzywasz do nas.
Też bym chciała,żeby u mnie tak się okazało,choć ciuszki kupuje bardziej chłopięce...

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34678428]
dziewczyny wypruwacie metki z ubranek dzieciowych?[/QUOTE]

Tak,koniecznie nawet te nie drapiące aż tak.Pamiętam jak urodziłam synka i byłam u niego na oddziale noworodkowym,bo był naświetlany od żółtaczki i tam były też duże dzieciaczki po cesarkach,to dla jednego mamusia naszykowała nowe,nieuprane ubranko z metką i położne bardzo się dziwiły.No nikt jej nie uprzedził,że tak trzeba,bo jednak dziecko ma delikatną skórę.

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 12:03   #4687
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mi się trafiło. Naprawdę już byłam nastawiona na drugiego synka. Imię już nawet dla niego wybraliśmy. Miał być Mateusz. A tu taka niespodzianka. Mąż się ucieszył i prawie popłakał na usg. Łzy miał w oczach. Tak bardzo chciał mieć córeczkę. Na początku pierwsza myśl, lekarka się pomyliła, ale 2 lekarz też potwierdził, że córcia będzie.

Tutaj zdjęcię z usg 4d

gratuluję Wam ... śliczna księżniczka

mi było obojętne czy synuś czy córcia ... cieszyłabym się tak samo jak cieszę

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34679878]dokładnie tak.poza tym przede wszystkim miałabyś wysokie cisnienie.nie denerwuj sie.ja Cie rozumiem bo ja tez panikuje,np.teraz weszłam do pokoju leosia żeby otworzyc okno bo mój tz wczoraj malował i otworzył tylko tak od góry troche a ja chciałm szerzej i wstrzymałam oddech na pare sekund bo smierdzialo farba i juz sie zeschizowałam że niedotleniłam małego
wiem że to moze wydac sie smieszne no ale troche nam w ciązy odbija.też już chce wrzesień

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

słodziachna mała[/QUOTE]

ehhh zwariować można nie ?

Cytat:
Piękna niespodzianka i cudna buźka maleństwa

Właśnie odebrałam paczkę z tymi ciuszkami z all które wylicytowałam i są piękne jak nowe oto one:

super ciuszki ...

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Konczi - Co do tematu puchnięcia to wczoraj miałam okazje porozmawiać ze znajomą. Jej córcia będzie miała we wrześniu roczek. I sama mówiła, że dużo nie jadła, a puchła niesamowicie i woda Jej się zatrzymywała.. A wszystko było okej z Nią i Oliwką

ehhh ja tez mam wrażenie że mam mnóstwo wody w sobie .. jestem pognieciona jak wstaje z łóżka .. odpija się na mnie pościel
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 12:26   #4688
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
ja nie chcę już tak puchnąc bo boje się że to ta gestoza cholerna noooo ... a ona też bez ciśnienia może być ...

leze ale nie pomaga to zbytnio mi .. i dzisiaj od wczoraj waga skoczyła 2 kg no jak to możliwe ja się pytam no !

nie przestanę bo się boję że coś nie tak ... noo ... i chcę już wrzesień a zresztą nie histeryzuję

no kurcze mam żel chłodzący i mocze sobie nóżki me i leże do góry i tylko troszku lepiej niewiele niż wczoraj chyba ...

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

katee kochana ja kupiłam za 90 zł taki super stanie ... jest fajnusi
Pamiętam,że Ty trafiłaś na fajną okazję i tak patrząc to przepłaciłam 60zł,no ale
Kochana rozumiem,że się martwisz,ale chyba nie masz wszystkich objawów tej gestozy.Może zabardzo się nakręcasz,ale zawsze możesz pójść do gina i się przebadać,bo rozumiem Twoje lęki.Na Twoim miejscu pewnie też bym tak panikowała.

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
hej brzuchatkinadrobila m uffjeden dzien opuscic i tyle stron ale z Was ale nie mialam mozliwosci wczoraj byc net cos szwankowal i caly dzien bylam bez dostepu do Was
gratuluje wszystkim rozpoczetych tygodni
a wiec tak wczoraj bylismy na wizycie
Iga zostala Igą rozkraczyla swe piekne nozki i pokazala co miala pokazac wazy 782 g i zdrowo sie rozwija pokazala nam nawet jezor wszystko w porzadku, alez sie cieszymy z Tz
a dzis czekam na wizyte poloznej, napewno bedziemy sluchac tetna
To super!i z tą położną też masz fajnie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34678957]ale nie zawsze jak jest białko w moczu to jest gestoza bo to zalezy od ilosci.a o ile pamietam to Twoja gin nie robiła paniki z tego powodu czyli nie było źle a białko w moczu w ciąży czesto sie zdarza.wszystko jest ok.nie panikuj[/QUOTE]
Też tak myślę,sama jak miałam trochę podwyższone wyniki to się bałam a gin tak lajtowo do tegoAle jak Konczi masz obawy to może idź na wizytę wcześniej?Sama musisz podjąć decyzję,myśl pozytywnie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
ja bym brała, super okazja moim zdaniem. a ta mata jest boska, tez chce taka dla mojej księżniczki

to prawda. tzn mozna kupic ale z pewnego źródła, od rodziny, kolezanki. bo kupujac np na allegro nie masz pewnosci czy np ten fotelik nie bral udzialu w wypadku, bo skad, a wtedy juz on nie daje takiego bezpieczenstwa. kiedys jakis policjant sie o tym wypowiadal w pytaniu na śniadanie
Ta mata i huśtawka-też bym brała.
A z tym używanym fotelikiem to myślę dokładnie tak samo

Cytat:

Tutaj zdjęcię z usg 4d
Jaka cudna niunia
Nie ma szans,na moich fotkach widać ewidentnie twarz męską jak nic

Cytat:
Właśnie odebrałam paczkę z tymi ciuszkami z all które wylicytowałam i są piękne jak nowe oto one:
śliczne,ten zielony komplecik to taki grubszy mięciutki?a te ogrodniczkiteż chce takie

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Stary 2012-06-13, 12:30   #4689
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:

śliczne,ten zielony komplecik to taki grubszy mięciutki?a te ogrodniczkiteż chce takie
taki mliusi mięciusi z miki to wszystko jest obawiałam się że może być już takie szorstkie, sprane ale gdzie tam, jak nowe
Stary 2012-06-13, 12:31   #4690
I_K
Zakorzenienie

Cytat:
Piękna niespodzianka i cudna buźka maleństwa

śliczne ciuszki
Stary 2012-06-13, 12:35   #4691
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
maly za bardzo nie rozumie bo ma 2 latka niecale ale starszy sie cieszy bo jak dziewczynki to mysli ze autek mu nie bedą ruszac a ze sa dwie to stwierdzil bo jedna dla niego a druga dla Łukaszka

pomoc za darmo

pewnie nie.Po porodzie tez rok moze ktos mi chodzic pomagac dlatego ze bede miala 3 dzieci ponizej 3 lat. Glownie dzieci opiece medycznej,pomocy zostalismy tu bo chcielismy wracac dopoki nie dowiedzielismy sie o bliźniaczkach....

mi przeszlo po 3 dniu kroplowek.Dzis moge gory przenosic. Pozatym kupuje dzis wozek po znajomosci i jedziemy domek zobaczyc. Moze to w koncu ten :P http://www.immowelt.de/immobilien/im...d=25782573#s=1
To fajnie,że się cieszą.Mój akurat chciał mieć brata do gry w piłkęchoć mówił,że siostrzyczka też może być,ale że będzie braciszekskąd on wiedział?
Wózek bardzo ładny,domek również.

Pokaże Wam moje dzisiejsze łowy z sh,zapłaciłam za nie 11zł.

Zaraz wpadnę na maila i zamieszczę swoją fotkę,niebawem III trymestr!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13062012733.jpg (66,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13062012735.jpg (98,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13062012736.jpg (60,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13062012737.jpg (45,0 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-06-13 o 12:43
Stary 2012-06-13, 12:46   #4692
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam podobnie,każdego miesiąca staram się coś kupić i ciągle jeszcze tyyyle na tej liście,to i tak dobrze,że ciuszków nakupiłam w sh,bo takich dla noworodka praktycznie nie miałam.
Zawsze jak piszesz o tym swoim Leosiu to naprawdę pasuje to imię do niego i do Ciebie(pamiętam ze zdjęcia)
dziękuje kochana
jeszcze jak nie byłam w ciazy to sobie wymyśliłam że jak bedzie chłopczyk to bedzie Leoś i choć mój tż nie był przekonany to teraz mówi że sobie innego imienia nie wyobraża dla małego
Cytat:

ehhh zwariować można nie ?

niestety

katee sliczne ciuszki.szczególnie z tygryskiem mi sie podoba ten pajacyk czy jak to sie tam nazywa
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 12:48   #4693
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:

piękne łowy, a ten śpioch z tygryskiem to już w ogóle wymiata
Stary 2012-06-13, 12:58   #4694
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Doberek

Ja dzisiaj nie najlepiej się czuję ale to chyba ze względu na pogodę,jest beznadziejna w dodatku mężul cały dzień w pracy więc jestem sama

Muszę się zmobilizować i wziąć w końcu za tą wyprawkę porządnie bo czas ucieka.

Będę podczytywać ale coś weny dzisiaj brak do pisania także wybaczcie mi kochane.

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Katee śliczne zdobycze

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 12:59   #4695
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie chcę już tak puchnąc bo boje się że to ta gestoza cholerna noooo ... a ona też bez ciśnienia może być ...

leze ale nie pomaga to zbytnio mi .. i dzisiaj od wczoraj waga skoczyła 2 kg no jak to możliwe ja się pytam no !

nie przestanę bo się boję że coś nie tak ... noo ... i chcę już wrzesień a zresztą nie histeryzuję

no kurcze mam żel chłodzący i mocze sobie nóżki me i leże do góry i tylko troszku lepiej niewiele niż wczoraj chyba ...
Bo za chwilę pojadę i dupę spiorę. Kochana puchniesz bo woda się zatrzymuje, ciśnienie na dworze skacze jak szalone a organizm tek reaguje. Unormuje się pogoda to i Twoje ciało będzie inaczej się zachowywać. Dużo pij i jeszcze więcej sikaj.

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
hej brzuchatkinadrobila m uffjeden dzien opuscic i tyle stron ale z Was ale nie mialam mozliwosci wczoraj byc net cos szwankowal i caly dzien bylam bez dostepu do Was
gratuluje wszystkim rozpoczetych tygodni
a wiec tak wczoraj bylismy na wizycie
Iga zostala Igą rozkraczyla swe piekne nozki i pokazala co miala pokazac wazy 782 g i zdrowo sie rozwija pokazala nam nawet jezor wszystko w porzadku, alez sie cieszymy z Tz
a dzis czekam na wizyte poloznej, napewno bedziemy sluchac tetna
Wspaniałe wieści

Cytat:

Tutaj zdjęcię z usg 4d
Piękna fotka, chyba jak do tej pory najwyraźniejsza jaką mieliśmy na wątku.
I gratuluję córci

Cytat:
Tak,koniecznie nawet te nie drapiące aż tak.Pamiętam jak urodziłam synka i byłam u niego na oddziale noworodkowym,bo był naświetlany od żółtaczki i tam były też duże dzieciaczki po cesarkach,to dla jednego mamusia naszykowała nowe,nieuprane ubranko z metką i położne bardzo się dziwiły.No nikt jej nie uprzedził,że tak trzeba,bo jednak dziecko ma delikatną skórę.
Ja nie odcinałam metek. Nie było takiej potrzeby, metki są miękkie i nie drażniły Pauli. Teraz też nie będę odcinała.

Mam lenia giganta i pustkę w portfelu. Buuuuuuuuu, nie mam nawet na lumpka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 13:06   #4696
colds
Zakorzenienie

Niech pada..
Stary 2012-06-13, 13:08   #4697
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

ketee śliczny brzusio.ale Ci słodko pępuś wystaje
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 13:15   #4698
weronika_91
Zakorzenienie

Widziałyście ciuszki tego użytkownika http://allegro.pl/listing/user.php/r...us_id=12599911 boskie <3
Stary 2012-06-13, 13:20   #4699
Kalpana
Zakorzenienie

Hej

Byłam dzisiaj oddać mocz do analizy i babka mnie w☠☠☠☠iła! Powiedziałam jej, że nie chcę robić morfologii, a ona z ryjem na mnie i głupio dogaduje, "nie chce pani igiełki?" I że to na moją odpowiedzialność. Nosz kuźwa myślałam że ją palnę! Po tym jak mnie kiedyś skuli w największą żyłę, że krew nie chciała przestać lecieć i zostałam wyrzucona, prawie wypchana z pomieszczenia, a było mi strasznie słabo powiedziałam że więcej tam nie pójdę na morfologię- wolę zapłacić i mieć normalne warunki. Z resztą oni nie pobierają strzykawką, tylko wenflonem i tam kapie, więc wyobraźcie sobie co tam małe dzieci przeżywają, które się boją igły. Dziecka tym bardziej tam nie poślę, ale nerwy to mam straszne na tę wstrętną babę!

Tamlin ja też mam coś takiego, ale tylko czasem, że łapie mnie skurcz w łydce, a czasem w obu i zrzucam chłopa z siebie jak najszybciej bo czuję jakby mi nogi łamało :/

Weronika boskie te ciuszki I widać, że w świetnym stanie

Dziewczyny a ile Malutek będzie używać ten bujaczek-leżaczek, bo kusi mnie strasznie, ale nie wiem czy się opłaci kupować jeśli zaraz trzeba wynieść na strych, bo trzeba trochę zaciągnąć pasa :/

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 13:26   #4700
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

wstawilam na maila swoj brzucholek i pare ciuszkow dla malej jakby ktoras chciala zerknac
dziewczyny ale sliczne brzuszki macie
lukrecja gdzie ty gruba jestes ja sie pytam

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 13:49   #4701
Iwoncia81
Zakorzenienie

Katee,Wercia świetne ciuszki
Brzuszki też śliczne macie.

Jejciu Konczi ja Cie proooosze, nic już sobie nie wkręcaj boś zdrowiutka jak rybka i weź sie rozluznij troche noo

A ja Wam rano wstawiłam linki do materaca i pościeli i mnie olałyście

Ale wzięłam chłopka mego i zamówiłam sobie materacyk do łóżeczka, poduszke i kołderke no i cudną poszewke na nie pooglądaliśmy wanienki i mieliśmy kupić za miesiąc a mamulka moja kochana mi powiedziała że mam zamawiać a ona zafunduje wanienka z termometrem cudna taka że hej
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 13:50   #4702
colds
Zakorzenienie

Jak tak patrze na te wasze ciuszki to aż sama się wybiorę do lumpka

29t
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-13 14.53.13.jpg (112,4 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-13 14.53.45.jpg (114,0 KB, 55 załadowań)

Edytowane przez colds
Czas edycji: 2012-06-13 o 14:00
colds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:05   #4703
weronika_91
Zakorzenienie

Wszystkie dziewczyny macie śliczne brzuszki teraz już by się nie dało nic ukryć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 14:21   #4704
aloy
Raczkowanie

Cytat:

29t
o kurcze ale laska!!!! zazdroszcze
reszty nie widziałam, ale na pewno super wygladacie dziewczyny a rozstępy Wam sie nie robią? i czym brzuszki nawilzacie?

Ola 19.10.2009

Edytowane przez aloy
Czas edycji: 2012-06-13 o 14:23
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:23   #4705
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
o kurcze ale laska!!!! zazdroszcze
no colds jakby była w 20 tygodniu nie widać wcale kochana że tyle przytyłaś
Stary 2012-06-13, 14:24   #4706
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam,że Ty trafiłaś na fajną okazję i tak patrząc to przepłaciłam 60zł,no ale
Kochana rozumiem,że się martwisz,ale chyba nie masz wszystkich objawów tej gestozy.Może zabardzo się nakręcasz,ale zawsze możesz pójść do gina i się przebadać,bo rozumiem Twoje lęki.Na Twoim miejscu pewnie też bym tak panikowała.

jeżeli chodzi o gestozę to tylko wyniki z krwi i moczu trzeba sobie zobaczyć więc musiałabym iść zrobić wszystko raz jeszcze

Cytat:

śliczne nabytki ...

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Bo za chwilę pojadę i dupę spiorę. Kochana puchniesz bo woda się zatrzymuje, ciśnienie na dworze skacze jak szalone a organizm tek reaguje. Unormuje się pogoda to i Twoje ciało będzie inaczej się zachowywać. Dużo pij i jeszcze więcej sikaj.
:

ehh wiem że tak może być ale mimo wszystko myśli w głowie różne...

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Katee,Wercia świetne ciuszki
Brzuszki też śliczne macie.

Jejciu Konczi ja Cie proooosze, nic już sobie nie wkręcaj boś zdrowiutka jak rybka i weź sie rozluznij troche noo

A ja Wam rano wstawiłam linki do materaca i pościeli i mnie olałyście

Ale wzięłam chłopka mego i zamówiłam sobie materacyk do łóżeczka, poduszke i kołderke no i cudną poszewke na nie pooglądaliśmy wanienki i mieliśmy kupić za miesiąc a mamulka moja kochana mi powiedziała że mam zamawiać a ona zafunduje wanienka z termometrem cudna taka że hej

jaki materacyk nabyłaś???

Cytat:

29t

colds masz prześliczny brzusio !!!!!

ja dla odprężenia pojechałam do lumpka .. na wagę kupiłam sporo ciuszków ale weszłam na wycenę i za jedne ogrodniczki 6 zł dałam - głupia baba nie ?
Stary 2012-06-13, 14:27   #4707
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
o kurcze a rozstępy Wam sie nie robią? i czym brzuszki nawilzacie?
na brzuchu na szczęście a nawilżam brzusia rano i wieczorem oliwką w żelu johnsona

Konczi w sklepie ogrodniczek za 6 zł byś nie kupiła pochwal się koniecznie zakupkami
Stary 2012-06-13, 14:28   #4708
marta1986222
Zakorzenienie

Colds brzuszek marzenie

Powiedzcie mi kochane bo sama nie wiem czy kupować leżaczek czy jak już będzie dziecko siedziało kupić takie krzesełko do karmienia,już sama nie wiem co będzie lepsze?

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Też miałam iść do lumpka ale trochę boję się jeszcze sama.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:30   #4709
Konczita
Zakorzenienie

to pochwale się co nabyłam ... ciuszki 0-3 i na 3-6 te śpioszki dwie pary i jedna bluziunia jest
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 201206132007.jpg (140,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 201206132009.jpg (132,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 201206132013.jpg (131,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 201206132014.jpg (159,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 201206132015.jpg (125,8 KB, 20 załadowań)
Stary 2012-06-13, 14:32   #4710
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
na brzuchu na szczęście a nawilżam brzusia rano i wieczorem oliwką w żelu johnsona

Konczi w sklepie ogrodniczek za 6 zł byś nie kupiła pochwal się koniecznie zakupkami

wercia wiem o tym tylko że te takie ocieplane jakby są i takie świecące cekinki mają różowiutkie no nie dało odłożyć mi ich ... za resztę ciuszków zapłaciłam 14 zł .... więc myślę że się opłacało ale te różowe ogrodniczki to masakra pewnie moja córcia będzie większa i ich nie ubiorę jej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości