|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
![]() ![]() Cytat:
![]() A teraz? Okolice 4:30, a ja oczy jak 5zł ![]() Dzisiaj się przetrzymałam do 11 i czuje się fatalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Konczi - Co do tematu puchnięcia to wczoraj miałam okazje porozmawiać ze znajomą. Jej córcia będzie miała we wrześniu roczek. I sama mówiła, że dużo nie jadła, a puchła niesamowicie i woda Jej się zatrzymywała.. A wszystko było okej z Nią i Oliwką ![]() Cytat:
![]() ![]() Zaraz nadrobię dalej tylko mi się mielone fajczy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34678428] ![]() dziewczyny wypruwacie metki z ubranek dzieciowych?[/QUOTE] Ja tego nie robię. Najwyżej później, jak zauważę, że Małą drapie. Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
pomoc za darmo pewnie nie.Po porodzie tez rok moze ktos mi chodzic pomagac dlatego ze bede miala 3 dzieci ponizej 3 lat. Glownie dzieci opiece medycznej,pomocy zostalismy tu bo chcielismy wracac dopoki nie dowiedzielismy sie o bliźniaczkach.... Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34676256] fajny i cena mysle ze tez ok.tez musze jakis kupic bo na razie tylko o tym gadam ale jak juz mysle ze mam połowe wyprawki to potem orientuje sie ze jeszcze tego nie mam na liscie i tamtego.nie wiem czy ja sie z tym ogarne do narodzin Leosia ![]() ![]() Zawsze jak piszesz o tym swoim Leosiu to naprawdę pasuje to imię do niego i do Ciebie(pamiętam ze zdjęcia) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też bym chciała,żeby u mnie tak się okazało ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34678428] ![]() dziewczyny wypruwacie metki z ubranek dzieciowych?[/QUOTE] Tak,koniecznie nawet te nie drapiące aż tak.Pamiętam jak urodziłam synka i byłam u niego na oddziale noworodkowym,bo był naświetlany od żółtaczki i tam były też duże dzieciaczki po cesarkach,to dla jednego mamusia naszykowała nowe,nieuprane ubranko z metką i położne bardzo się dziwiły.No nikt jej nie uprzedził,że tak trzeba,bo jednak dziecko ma delikatną skórę.
![]() |
#4687 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję Wam ... śliczna księżniczka ![]() mi było obojętne czy synuś czy córcia ... cieszyłabym się tak samo jak cieszę ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34679878]dokładnie tak.poza tym przede wszystkim miałabyś wysokie cisnienie.nie denerwuj sie.ja Cie rozumiem bo ja tez panikuje,np.teraz weszłam do pokoju leosia żeby otworzyc okno bo mój tz wczoraj malował i otworzył tylko tak od góry troche a ja chciałm szerzej i wstrzymałam oddech na pare sekund bo smierdzialo farba i juz sie zeschizowałam że niedotleniłam małego ![]() wiem że to moze wydac sie smieszne no ale troche nam w ciązy odbija.też już chce wrzesień ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- słodziachna mała[/QUOTE] ehhh zwariować można nie ? ![]() Cytat:
super ciuszki ... ![]() Cytat:
ehhh ja tez mam wrażenie że mam mnóstwo wody w sobie .. jestem pognieciona jak wstaje z łóżka .. odpija się na mnie pościel ![]()
![]() |
#4688 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kochana rozumiem,że się martwisz,ale chyba nie masz wszystkich objawów tej gestozy.Może zabardzo się nakręcasz,ale zawsze możesz pójść do gina i się przebadać,bo rozumiem Twoje lęki.Na Twoim miejscu pewnie też bym tak panikowała. ![]() Cytat:
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34678957]ale nie zawsze jak jest białko w moczu to jest gestoza bo to zalezy od ilosci.a o ile pamietam to Twoja gin nie robiła paniki z tego powodu czyli nie było źle a białko w moczu w ciąży czesto sie zdarza.wszystko jest ok.nie panikuj ![]() Też tak myślę,sama jak miałam trochę podwyższone wyniki to się bałam a gin tak lajtowo do tego ![]() ![]() Cytat:
A z tym używanym fotelikiem to myślę dokładnie tak samo ![]() Cytat:
![]() Nie ma szans,na moich fotkach widać ewidentnie twarz męską jak nic ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wózek bardzo ładny,domek również. ![]() Pokaże Wam moje dzisiejsze łowy z sh,zapłaciłam za nie 11zł. Zaraz wpadnę na maila i zamieszczę swoją fotkę,niebawem III trymestr!!!
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-06-13 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4692 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jeszcze jak nie byłam w ciazy to sobie wymyśliłam że jak bedzie chłopczyk to bedzie Leoś i choć mój tż nie był przekonany to teraz mówi że sobie innego imienia nie wyobraża dla małego ![]() niestety ![]() katee sliczne ciuszki.szczególnie z tygryskiem mi sie podoba ten pajacyk czy jak to sie tam nazywa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Ja dzisiaj nie najlepiej się czuję ale to chyba ze względu na pogodę,jest beznadziejna w dodatku mężul cały dzień w pracy więc jestem sama ![]() Muszę się zmobilizować i wziąć w końcu za tą wyprawkę porządnie bo czas ucieka. Będę podczytywać ale coś weny dzisiaj brak do pisania także wybaczcie mi kochane. ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Katee śliczne zdobycze ![]()
#4695 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I gratuluję córci ![]() Cytat:
Mam lenia giganta i pustkę w portfelu. Buuuuuuuuu, nie mam nawet na lumpka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Konto usunięte
|
ketee śliczny brzusio.ale Ci słodko pępuś wystaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście ciuszki tego użytkownika http://allegro.pl/listing/user.php/r...us_id=12599911 boskie <3
#4699 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Byłam dzisiaj oddać mocz do analizy i babka mnie w☠☠☠☠iła! Powiedziałam jej, że nie chcę robić morfologii, a ona z ryjem na mnie i głupio dogaduje, "nie chce pani igiełki?" I że to na moją odpowiedzialność. Nosz kuźwa myślałam że ją palnę! Po tym jak mnie kiedyś skuli w największą żyłę, że krew nie chciała przestać lecieć i zostałam wyrzucona, prawie wypchana z pomieszczenia, a było mi strasznie słabo powiedziałam że więcej tam nie pójdę na morfologię- wolę zapłacić i mieć normalne warunki. Z resztą oni nie pobierają strzykawką, tylko wenflonem i tam kapie, więc wyobraźcie sobie co tam małe dzieci przeżywają, które się boją igły. Dziecka tym bardziej tam nie poślę, ale nerwy to mam straszne na tę wstrętną babę! Tamlin ja też mam coś takiego, ale tylko czasem, że łapie mnie skurcz w łydce, a czasem w obu i zrzucam chłopa z siebie jak najszybciej ![]() Weronika boskie te ciuszki ![]() ![]() Dziewczyny a ile Malutek będzie używać ten bujaczek-leżaczek, bo kusi mnie strasznie, ale nie wiem czy się opłaci kupować jeśli zaraz trzeba wynieść na strych, bo trzeba trochę zaciągnąć pasa :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Wtajemniczenie
|
wstawilam na maila swoj brzucholek i pare ciuszkow dla malej jakby ktoras chciala zerknac
![]() dziewczyny ale sliczne brzuszki macie ![]() lukrecja gdzie ty gruba jestes ja sie pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zakorzenienie
|
Katee,Wercia świetne ciuszki
![]() Brzuszki też śliczne macie. Jejciu Konczi ja Cie proooosze, nic już sobie nie wkręcaj boś zdrowiutka jak rybka i weź sie rozluznij troche noo ![]() A ja Wam rano wstawiłam linki do materaca i pościeli i mnie olałyście ![]() Ale wzięłam chłopka mego i zamówiłam sobie materacyk do łóżeczka, poduszke i kołderke no i cudną poszewke na nie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Jak tak patrze na te wasze ciuszki to aż sama się wybiorę do lumpka
![]() 29t ![]() Edytowane przez colds Czas edycji: 2012-06-13 o 14:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 |
Raczkowanie
|
o kurcze
![]() ![]() reszty nie widziałam, ale na pewno super wygladacie dziewczyny ![]()
02.05.2009 ![]() Ola 19.10.2009 Edytowane przez aloy Czas edycji: 2012-06-13 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli chodzi o gestozę to tylko wyniki z krwi i moczu trzeba sobie zobaczyć więc musiałabym iść zrobić wszystko raz jeszcze Cytat:
![]() Cytat:
ehh wiem że tak może być ale mimo wszystko myśli w głowie różne... Cytat:
![]() colds masz prześliczny brzusio !!!!! ja dla odprężenia pojechałam do lumpka .. na wagę kupiłam sporo ciuszków ale weszłam na wycenę i za jedne ogrodniczki 6 zł dałam - głupia baba nie ?
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
na brzuchu na szczęście
![]() ![]() ![]() Konczi w sklepie ogrodniczek za 6 zł byś nie kupiła ![]() ![]()
#4708 |
Zakorzenienie
|
Colds brzuszek marzenie
![]() Powiedzcie mi kochane bo sama nie wiem czy kupować leżaczek czy jak już będzie dziecko siedziało kupić takie krzesełko do karmienia,już sama nie wiem co będzie lepsze? ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Też miałam iść do lumpka ale trochę boję się jeszcze sama.
#4709 |
Zakorzenienie
|
to pochwale się co nabyłam ... ciuszki 0-3 i na 3-6 te śpioszki dwie pary i jedna bluziunia jest
#4710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wercia wiem o tym tylko że te takie ocieplane jakby są i takie świecące cekinki mają różowiutkie no nie dało odłożyć mi ich ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.