|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Cytat:
Reakcja Twojego taty- |
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
jej wina
pies młody, stuknięty, dosyć spory, wywalał wszystko co leżało w zasięgu jego wzroku to ciężko było wsadzić do szafki |
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha no my planujemy właśnie też takie kosze ale nie z kwiatami tylko jkimiś słodyczami, kawą, butelką alkoholu jakieś winko czy tam whisky co lubią i może właśnie tam do środka wsadzimy list zwinięty w rulon bo do tego dostaną jeszcze zdjęcie moje i TŻ z sesji narzeczeńskiej.
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny super pomysly z podziekowaniami ja na weseleu nie lubie tej czesci z tymi przemwoami czy cos nie wiem ja bym nie potrafila
poza tym jak bym juz maila jakims cudem wesele to zadnej piosenki "cudownych rodzicow mam " bo jej nei znosze
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stały skubane 3 tygodnie a my jeszcze podziękowaliśmy symbolicznie chrzestnym - faceci dostali flaszeczki a kobitki kwiaty i babci mojej bo duuuuużo nam pomaga ale to wiadomo że sprawa indywidualna my chcieliśmy bo P jest związany ze swoimi chrzestnymi ja z moim chrzestnym zresztą też (bo moja chrzestna to w ogóle nie była proszona )
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz pod drzemce ..
ale sie tu na forum smutno zrobiło .. Dziewczynki kochane wszystko sie ułoży , trzeba tylko cierpliwie poczekac ..
|
#1540 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
Nikomu nie zycze smierci ale ta bym zabia http://www.takealookatthisfb.pl/watch_this.php?movie=40 zobaczcie to |
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Today wy jeszcze zapraszacie do klubu czy już tam macie zamknięty skład?
|
|
|
|
#1542 |
|
Wtajemniczenie
|
Tai zapraszamy
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze jak to ogladam to mam ochote zabrac od niej i przytulic tego maluszka ![]()
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My chrzestnym nie dziękujemy, bo nie mamy za co, są bo są. Z resztą mój chrzestny nie żyje, będzie tylko chrzestna. U TŻ chrzestny nie przyjdzie, więc też będzie chrzestna tylko i to z wielkimi problemami
|
|
|
|
|
#1545 |
|
Wtajemniczenie
|
DeKajka ja nie ogladnelam do konca, nie na moje nerwy jak tak mozna.. wrrr
Czarnnamadonna my tez nie dziekowalismy A jak dzisiejsze wizyty ![]() A mialam sie chwalic, u mnie juz wszyscy zauwazaja ciaze, w szkole Filipa i znajomi i mowia jak ja kwitnaco nie wygldamam (jakbym byla brzydka przed ciaza
Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-06-13 o 15:31 |
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
A to mamy jakiś klub?
![]()
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
to jak się już tam zakwalifikuję wg waszych kryteriów to mam nadzieję że zaprosicie
![]() Cytat:
ja jedynie nie miałabym co powiedzieć mojej chrzestnej bo jej nie widuję od kilku lat, no ale jej nie było
|
|
|
|
|
#1548 |
|
Wtajemniczenie
|
Tai zaraz wyse Ci zaproszenie
jak sie ogarneMiciaKicia tak mamy w Klubie piszemy bardziej prywatne sprawy i np dodajemy zdjecia, gdyz ja osobiscie nie dodam swoich czy moich dzieci zzdjec na forum a w klubie (ktory jest prywatny) moge dac nawet juz dalam jakiess zdjecia Filipa
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem rozumiem ![]() a to jakie kryteria żeby się dostać?
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie też wam chciałam linka podesłać do zdjęć z sesji ślubnej chociaż ale publicznie mam opory
|
|
|
|
|
#1551 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1552 |
|
Zadomowienie
|
Witam Dziewczynki,
Wreszcie Was nadrobiłam Today_Tommorow, Proszę, następnym razem pisz że to jest jakiś hardcore... Strasznie się zdenerwowałam... Wieka, Żadne słowa teraz Cię nie pocieszą, wiem... Ale trzymaj się mocno i zaglądaj do nas jeśli tylko będziesz miała ochotę. Kasia, Kciukasy trzymam już od dawna Piękne brzuszki i śliczne jesteście wszystkie ![]() To kto w piatek ze mną na wizytę ![]() Jeśli chodzi o kwestie postawy rodziców i teściów i wsparcia dla młodych, to wiem, że bardzo różnie to wygląda. Ja mam wielkie szczęście i zarówno teściowie jak i rodzice nam pomagali jak mogli. Moi rodzice bardziej niematerialnie (opieka nad Synkiem - a baaardzo chorował jak był mały). Teścioweie są daleko ale też bardzo pomagają we wszystkim. Jestem im bardzo wdzięczna. Nie wiem czy dam radę być tak dobrym rodzicem, za 15-20 lat...
|
#1553 |
|
Wtajemniczenie
|
MiciaKicia jest jeden
musisz sie udzielac systematycznie i "zyc" watkiem. Aaa i jezeli jakakolwiek z dziewczyn bedaca w klubie ma jakies ale do Ciebie i niezbyt Ci np ufa to neistety nie dam zaproszenie gdyz chce aby klub byl nasz i zeby kazda miala racje glosu
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że są takie przypadki, że chrzestni bardzo angażują się w wychowanie, a są i tacy, co to tylko na chrzcie są, potem na komunii, bierzmowaniu i tyle
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Wtajemniczenie
|
karolkowamama ok przepraszam wiem powinnam uprzedzic
ja tez, nwet do konca nie ogladalam bo jak tak mozna. Ja za swojego Flipa xycie bym oddalaTai wyslalm Aniamotylek sama bym tego chlopca przygarnela, ahh brak slow |
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie popatrzę ![]() To może i lepiej, że to mi się nie otwiera... |
|
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No raczej jestem z Wami codziennie :brzyd al:To tam sobie zagłosujcie czy cuś
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
dotarło
już podałam linka, możecie sobie mnie obejrzeć ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- już dałam |
|
|
|
#1559 |
|
Rozeznanie
|
Ja ostatnio rozmawialam z mojemy mamy siostry corka ma obecnie 8 lat, i dzwonie przez skype (rozmawiamy codziennie), a ona czesc Ania wiesz co jakos ostatnio zbrzydlas. Kopara mi w dol opadla, nie wiedzialam co pwoiedziec, i mowie do niej a poczym tak uwazasz a ona a mama mowila. Zaczelam sie smiac i mowie to chyba dobrze to bedzie dziewczynka, bo oni wszyscy mysla ze bede miala dziewczynke i nawet w przesadach szukaja.
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, potem Was nadrobię, bo teraz.. jem
![]() Załatwiliśmy dziś auto na ślub (do rozwożenia gości). Mój brat miał nam załatwić jakieś stare auto żebyśmy do ślubu jechali, ale oczywiście nas tylko nakręcił, auta nie będzie. No i chyba zostanie Lexus mojego szefa. Jutro jak nie będzie padać, chcę zamówić fryzjera i kosmetyczkę, i pazurki chciałabym też sobie umówić. I podjadę do kwiaciarni, bo wypadałoby zdecydować się na bukiet ślubny. ![]() Auto też już nam przystroją najprawdopodobniej, więc przynajmniej jedna rzecz z głowy. Ale czym bliżej ślubu, tym większa bieganina i stres. Byłam dziś na badaniu krwi, oczywiście znowu siniak na pół ręki bo znowu trafiłam na tą starą babę, której ręce bardziej się trzęsą niż moje jak miksuję krem do tortu ale jutro mają być wyniki, więc o 12.30 jadę do lekarza na wizytę ![]() A teraz zajadam się mega ogromnym hamburgerem z mnóstwem sałatek i sosów mniam nie chciało nam się nic robić, mama w pracy więc też nam obiadku nie zrobiła, to pojechaliśmy do sprawdzonego baru i wzięliśmy po mega hamburgerze (średnicy ma chyba z 40cm)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

szkoda 

i może właśnie tam do środka wsadzimy list zwinięty w rulon bo do tego dostaną jeszcze zdjęcie moje i TŻ z sesji narzeczeńskiej.
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
poza tym jak bym juz maila jakims cudem wesele

4.9.10 Nasze malenstwo