Rossmann - cz. XIII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-13, 14:38   #4561
paulinunia
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Dorcia91 Pokaż wiadomość
Hej
Mam pytanie, używała któraś z Was tego kremu Loreal który jutro będzie na promocji?? Na KWC nie mogę znaleźćmoże opakowanie się zmieniło...
Mamie bardzo odpowiada Soraya, ten który dziś na promocji, ale jak zobaczyła zę Loreal będzie jutro za 23, to poprosiła abym się Was zapytała jak z działaniem
Cytat:
Napisane przez Dorcia91 Pokaż wiadomość
moja Mama i Ciocia go używają - z tego co się orientuje to są zadowolone i poluja na kolejne opakowanie jutro

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:39   #4562
alamirka
Moderator

Poszłam dziś na otwarcie sklepu, chciałam Listerine to mam Głupie gadanie o tym że to żenuje czy śmieszy jak ktoś czeka na otarcie. Może ktoś ma zbytek kasy i lubi sobie przepłacać, ale ja nie, co będę płaciła jutro 17zł jak mogę dziś 10.. Więc sobie spokojnie stanęłam pod sklepem, pan otworzył, wzięłam płyn (dołączoną szczoteczkę Listerine gratis miał! ) , zapłaciłam i wyszłam
Poobserwowałam sobie za to przez szybkę co się działo dalej w sklepie, a działo się, oj działo. Płyn oczywiście rozszedł się zaraz za mną, ale tez duzo go nie było bo 6 sztuk stało.
No i panie przepychające sie po tusz rimmela I to jest dopiero śmieszne i żenujące
Może nie śmieszy sam fakt że ktoś śledzi promocje i idzie z samego rana na promocję, a fakt jak ten ktoś się na tej promocji zachowuje. Ile razy "kur.."padało.
Jedna babka nabrała 3 tusze, bladego pojęcia o nich nie mając z tekstem "A niech tylko kur.. bedzię niedobry".
No nie trzeba komentować.

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-06-13 o 14:42
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:44   #4563
Dorcia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
moja Mama i Ciocia go używają - z tego co się orientuje to są zadowolone i poluja na kolejne opakowanie jutro

dziękuję

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:45   #4564
jagaba
Rozeznanie

Ja dzisiaj z ciekawości zajrzałam ok. 11 i peeeełna szafa z tuszami, nawet chyba więcej niż zwykle, tłumów brak...
Zel pod prysznic też cały stand, więcej nie pamiętałam więc nie wiem jak z resztą produktów. I jestem z siebie dumna bo wyszłam z PUSTYM( słownie: pustym, pisemnie: pustym) Koszykiem
jagaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:45   #4565
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Jedna babka nabrała 3 tusze, bladego pojęcia o nich nie mając z tekstem "A niech tylko kur.. bedzię niedobry".
aha

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:45   #4566
princesa89
Raczkowanie

Dziewczyny mam takie pytanie odnośnie pędzli do podkładu ? bo ja zawsze podkład po prostu wklepuje palcami albo specjalną gąbeczką nigdy nie używałam w tym celu pędzla . Czy przy użyciu pędzla lepiej się podkład rozprowadza? łatwiej? Bo nie wiem czy w sobotę polować na ten do podkładu też
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:46   #4567
cypressangel
Zakorzenienie

Przypomnijcie, proszę, który eliksir ładnie pachnie: Green Pharmacy Eliksir ziołowy w sprayu do włosów łamliwych, zniszczonych i farbowanych czy Green Pharmacy Eliksir ziołowy w sprayu do włosów wzmacniających przeciw wypadaniu?

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:48   #4568
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez White Demon Pokaż wiadomość
Uwaga! Uwaga!
Kupon na Sun Ozon już działa
Podaję kod w razie jakby przestał działać
2 981 417 257 073
a co z tym kodem sie robi?przy kasie sie podaje i sie mniej płaci za dany produkt?
nie bijcie
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 14:51   #4569
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
a co z tym kodem sie robi?przy kasie sie podaje i sie mniej płaci za dany produkt?
nie bijcie
Tak wystarczy, że przepiszesz ten kod na karteczkę albo jak wolisz wydrukujesz i pokażesz przy kasie
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 15:09   #4570
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
ja wlasnie ostatnio zauwazylam te nowe balsamy sorai w nowych rozowych opakowaniach,wygladzajaco-nawilzajacy,rozswietlajac o-nawilzajacy i wyszczuplajaco-wygladzajacy (pewnie cos pokrecilam )w kazdym razie ten rozswietlajacy mnie interesuje ale na kwc tych balsamow nie ma
jest jeszcze wyrównujący koloryt, czyli brązujący

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
To będzie się działo jak się okaże zły. Słyszałam skrajne opinie na jego temat.

Odbiegając od tematu rossa opowiem wam jaką miałam akcję w lidlu na promocji. Na promocji były ciuchy (szorty, topy itp.), wybrałam się z rana, ale tak pół godziny po otwarciu, a tam ... tłumy. Wszyscy na ciuchach. Byłam z mamą, dałam jej torebkę (co by lepiej się przeglądało) i mówię ,,pilnuj koszyka", a ona zrozumiała, że chodzi mi o torebkę, więc odeszła od koszyka, w którym było kilka rzeczy. Odwracam się, a tam jakaś kobieta szpera w moim koszyku. Podeszłam do niej, a ona zmieszana, że pomyliła koszyki. Rozumiem, że można pomylić koszyki, ale skoro przejrzała wszystkie moje zakupy ciuchowe łącznie z metkami, to chyba nie była to zwykła pomyłka. Od innych osób już słyszałam, że potrafią z koszyka zabrać. Od tamtej pory już mnie nic nie zdziwi jeżeli chodzi o promocje

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam takie pytanie odnośnie pędzli do podkładu ? bo ja zawsze podkład po prostu wklepuje palcami albo specjalną gąbeczką nigdy nie używałam w tym celu pędzla . Czy przy użyciu pędzla lepiej się podkład rozprowadza? łatwiej? Bo nie wiem czy w sobotę polować na ten do podkładu też
Dla mnie aplikacja pędzlem jest bardziej higieniczna, podkład ładniej wygląda na buzi, raz spróbowałam i już zawsze stosuje pędzle.Tylko trzeba pędzel myć po każdej aplikacji (ja myję szamponem babydream). Dla mnie jeden pędzel do podkładu to za mało. Jak umyję jednego dnia to następnego jest suchy, ale czasami mam lenia i myję dwa na raz, czyli co dwa dni wychodzi.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2012-06-13 o 15:11
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 15:18   #4571
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwoka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam może dziwne pytanie, ale co tam... Używając testery jakiś wód toaletowych/perfum sprawdzacie je na sobie (nadgarstku itd.) czy na tych tekturkach?

Szkoda, że pędzel wygładzający nie będzie w promocji. Akurat na niego się czaiłam...
Cytat:
Dziękuję ja też przeważnie sprawdzam na nadgarstku, gdyż wiadomo, że na każdym pachnie inaczej, a zapach ujawnia się w miarę czasu. Wczoraj sobie sprawdziłam jeden, a ochroniarz zaraz do mnie, że od tego są tekturki i jakby każdy przychodził się pstrykać to szybko brakłoby testerów...
Ja najpierw sprawdzam na papierku a później ten zapach, który mi się najbardzie spodoba na nadgarstku. Komentarz pana ochroniarza bez sensu, atomizer wypsikuje taką samą ilość produktu bez względu czy psikasz na kartkę czy na nadgarstek, no chyba, że ktoś musi się wypsikać od góry do dołu.
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 15:20   #4572
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
mi się wygodniej rozprowadza pędzlem typu skunks, podejrzewam, że flat top Ecotools nadawałby się do tego również idealnie jest to o tyle wygodniejsze, że nie muszę latać do łazienki myć ręce (toaletkę mam w pokoju, a rano liczy się każda sekunda ) no i wg mnie pędzel dokładniej rozciera niż dłonie i daje ładniejszy efekt
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 15:29   #4573
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Odbiegając od tematu rossa opowiem wam jaką miałam akcję w lidlu na promocji. Na promocji były ciuchy (szorty, topy itp.), wybrałam się z rana, ale tak pół godziny po otwarciu, a tam ... tłumy. Wszyscy na ciuchach. Byłam z mamą, dałam jej torebkę (co by lepiej się przeglądało) i mówię ,,pilnuj koszyka", a ona zrozumiała, że chodzi mi o torebkę, więc odeszła od koszyka, w którym było kilka rzeczy. Odwracam się, a tam jakaś kobieta szpera w moim koszyku. Podeszłam do niej, a ona zmieszana, że pomyliła koszyki. Rozumiem, że można pomylić koszyki, ale skoro przejrzała wszystkie moje zakupy ciuchowe łącznie z metkami, to chyba nie była to zwykła pomyłka. Od innych osób już słyszałam, że potrafią z koszyka zabrać. Od tamtej pory już mnie nic nie zdziwi jeżeli chodzi o promocje
Mi kiedyś starszy facet w Lidlu odjechał cichaczem moim koszykiem jak sie odwróciłam tyłem na chwilę Bo miałam w nim mikser z misą,a byla wtedy wyprzedaż. Stwierdził "Bo ja go w koszu już nie znalazłem"
Mnie już nic nie dziwi
Sorki za offa.
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 15:30   #4574
Lulu Mortese
Zadomowienie

Mam pytanie, czy w waszych Rossmannach jest dostępna ta seria oczyszczajaca z Kolastyny - Refresh( zielone opakowania)? Bo za jakiś czas ma być w tej promocji, ale jeszcze w żadnych z R. nie widziałam niczego z tej serii.
Lulu Mortese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 15:35   #4575
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
(...)
mi kiedyś babka wyjęła żarcie dla kota z koszyka, które było na promocji, mimo iż pełno tego żarcia było na półce... więc mnie też już nic nie zdziwi

dziewczyny ten kod na sun ozon obejmuje produkty, które są na promocji?

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Lulu Mortese Pokaż wiadomość
Mam pytanie, czy w waszych Rossmannach jest dostępna ta seria oczyszczajaca z Kolastyny - Refresh( zielone opakowania)? Bo za jakiś czas ma być w tej promocji, ale jeszcze w żadnych z R. nie widziałam niczego z tej serii.
tak u mnie są w kilku rossmannach i widziałam je również w naturze
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 15:37   #4576
monia42210
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
mi się wygodniej rozprowadza pędzlem typu skunks, podejrzewam, że flat top Ecotools nadawałby się do tego również idealnie jest to o tyle wygodniejsze, że nie muszę latać do łazienki myć ręce (toaletkę mam w pokoju, a rano liczy się każda sekunda ) no i wg mnie pędzel dokładniej rozciera niż dłonie i daje ładniejszy efekt
Chyba też zakupie sobie pędzel i spróbuje nim naklać podkład skoro tak to chwalicie

Co do pytania princesa89 to tak mi się się przypomnieło, że ostatnio gdy byłam w Rossie chciałam sprawdzić jakiś zapach i nie było do niego testera i oczywiście nie sprawdzilam, bo nie będę otwierać perfumy

Serialomaniaczka
monia42210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 15:42   #4577
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lulu Mortese Pokaż wiadomość
U mnie jest tonik, płyn do demakijażu oczu i dwa żele do mycia twarzy.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 16:13   #4578
karx
Raczkowanie

Widziałam u siebie w rossmannie krem rozświetlający clean&clear przeceniony na około 5 zł, nie wiem czy się opłaca kupic?
karx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 16:18   #4579
monia42210
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karx Pokaż wiadomość
Widziałam u siebie w rossmannie krem rozświetlający clean&clear przeceniony na około 5 zł, nie wiem czy się opłaca kupic?
Moja kolażanka ma i bardzo sobie chwali, więc myślę, że warto wypróbować szczególnie, że cena też jest dość niska

Serialomaniaczka
monia42210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 16:25   #4580
Sandra1985b
Raczkowanie

widziałam gdzies na Rossmannie plakat z tym produktem ale teraz nie mogę skojarzyć ceny... wiecie może ile kosztuje w Ross?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg free21.jpg (40,2 KB, 47 załadowań)
Stary 2012-06-13, 16:27   #4581
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

Cytat:
Napisane przez Sandra1985b Pokaż wiadomość
widziałam gdzies na Rossmannie plakat z tym produktem ale teraz nie mogę skojarzyć ceny... wiecie może ile kosztuje w Ross?
do jutra 33,99 a od 15 czerwca 39,99
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 16:33   #4582
Sandra1985b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martusia585 Pokaż wiadomość
do jutra 33,99 a od 15 czerwca 39,99
bardzo dziękuje
Stary 2012-06-13, 16:35   #4583
karx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monia42210 Pokaż wiadomość
Moja kolażanka ma i bardzo sobie chwali, więc myślę, że warto wypróbować szczególnie, że cena też jest dość niska
ok, to jutro sobie kupie
karx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 16:54   #4584
Buntownica
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, mam może dziwne pytanie, ale co tam... Używając testery jakiś wód toaletowych/perfum sprawdzacie je na sobie (nadgarstku itd.) czy na tych tekturkach?
zawsze sprawdzam na nadgarstku i nikt mi w życiu uwagi na to nie zwrócił, oczywiście zawsze są to testery, jak nie ma, to nie sprawdzam w ogóle

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
pewnie Ci chodzi o łączenie promocji z rabatem - to zawsze się to łączyło, kilka razy to kupowałam

wczoraj się naczytałam o Waszych polowaniach na odżywki do paznokci i już się na pędzle nie nastawiam ;p trudno - jak kuzynka mi ich nie kupi to przecież świat się nie zawali
Buntownica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 17:18   #4585
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikaw7 Pokaż wiadomość
Przesunęli odbiór nagród na 26.06
http://www.rossnet.pl/konkursy/wynik...contestId=1110
A też się jutro wybierałam...
Dziękuję za info. Dobrze, ze zajrzalam na forum, bi miałam specjalnie po ten podklad jechac.

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez guuucha Pokaż wiadomość
O dziękuje bardzo za informacje, ale w takim razie podkład w ogole mnie nie interesuje bo sprawdzałam na testerze 82 jest dla mnie o wiele za ciemny;/
Dokładnie, to nie fair że narzucają odcień. Manhattan będzie dla mnie zbyt ciemny. Nie rozumiem takiej polityki sklepu. Co to za lipne przepisy.

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:

Szkoda, że pędzel wygładzający nie będzie w promocji. Akurat na niego się czaiłam...
Zawsze pryskam na nadgarstek. Te same perfumy na każdej skórze mogą pachnac inaczej. Może to dziwnie brzmi, ale tak jest.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 18:05   #4586
dziolcha86
Zadomowienie

Dziewczynki,
czy w Rossmannie dostanę jakiś dobry i w przystępnej cenie ciśnieniomierz nadgarstowy czy jakikolwiek inny, ale dobry ?
Stary 2012-06-13, 18:09   #4587
seductivee
Zakorzenienie

Ja kupiłam dziś żel Palmolive i antyperspirant Dove

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 18:12   #4588
Winona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Dziękuję za info. Dobrze, ze zajrzalam na forum, bi miałam specjalnie po ten podklad jechac.

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Dokładnie, to nie fair że narzucają odcień. Manhattan będzie dla mnie zbyt ciemny. Nie rozumiem takiej polityki sklepu. Co to za lipne przepisy.

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Zawsze pryskam na nadgarstek. Te same perfumy na każdej skórze mogą pachnac inaczej. Może to dziwnie brzmi, ale tak jest.
Każdy ma inny nos i skórę, dlatego tak różne zdania na temat perfum. Ja też wolę sprawdzić na nadgarstku
Winona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 18:13   #4589
White Demon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość

Tak Kupiłam dzisiaj krem do twarzy SPF25 w promocji za 6,99zł i odjęło mi 1,40zł po podaniu kodu

Punkt g u kobiety znajduje się na końcu wyrazu shopping.
White Demon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 18:17   #4590
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

Cytat:

Dla mnie aplikacja pędzlem jest bardziej higieniczna, podkład ładniej wygląda na buzi, raz spróbowałam i już zawsze stosuje pędzle.Tylko trzeba pędzel myć po każdej aplikacji (ja myję szamponem babydream). Dla mnie jeden pędzel do podkładu to za mało. Jak umyję jednego dnia to następnego jest suchy, ale czasami mam lenia i myję dwa na raz, czyli co dwa dni wychodzi.
A który lepiej nada się do podkładu: ten do podkładu (tak wiem, głupie pytanie) czy ten wygładzający, który nie będzie w promocji?

Kremy BB nakładacie pędzlami?
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości